- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Ja dzis cos nie wyspana ogladalam z moim dlugo tv i spie na siedzaco:) i troszke sie denerwuje jutro usg:)))
Majowka ja nie pamietam bo za krótko na forum ale Serdeczne Grtulacje teraz byle szczesliwe a do konca:)))) wiem jak radosc sprwiaja 2 kreseczki na tescie a Synus jak malowany slodki dzieciaczek
Agus dokladnie zapytaj pielegniarke i nie martw sie na zapas
Mirella ja nie wiedzialm ze Ty wrozbitak a mnie co wrozysz??bo moze przy dobrych ukladach sie dowiem jutro chodz w cos watpie,Malenstwo kopie po pecherzu wiec raczej nic lekarz nie zobaczy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
dzwonilam do lekarza wynikow jeszcze nie ma :/
Gravity dobrze ze bryka moze uda sie uchycic co tam miedzy nozkami ma malenstwo trzymam kciuki (stawiam na dziewczynke )
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Patrizia, napij się może jakich ziółek uspokajających, daj znać co będzie wiadomo.
ferri ja w sumie Ci się nie dziwię jak miałaś taki sen
powiadasz 6 tyg. w porywach do 8 i wracasz? Zleci, choć wszystkim się będzie pewnie dłużyć bo się tego syropa panieńskiego nie będą mogły doczekać
miłego dnia
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Słońce, u mnie całą noc lało i teraz nie lepiej
Kamil ma wirusókę i jeszcze ucho, mój T też się pochorował i oooo, tyle tego lata
Majówka dobrze Ci lekarz powiedział z przeczuciem, ja na Kamila to jak tylko się dowiedziałam, że w ciąży jestem to na bank wiedziałam, że to chłopak, za drugim razem tez myślałam, że chłopak. Do 32 tc lekarze twierdzili, że chłopak, ale jednak jest Olcia
Gratuluję jeszcze raz Synuś śliczny
Ferii normalnie ręce mi opadły lubię Cię czytać
Gosia28 testuj no, do Majówki para potrzebna no
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Jak pięknie zobaczyć II tak piękne krechy Majóweczko gratuluję nawet ostatnio myślałam co tam u Ciebie i że mało nas odwiedzasz a o tym że Lukaska nie pokazywałaś to już nie wspomnę Piękny Lukasek i już taki duży
Ferus no to Ty z matemy widzę lepsza aparatka odemne no a jeśli chodzi o mnie to lize dziś wieczorkiem na podglądanko paczeć ile jojek zniosłam trzym kciuki
Nie wiem co jeszcze chciałam napisać...
Miłego
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Siedzę w wielkim stresie, bo Artek pierwszy raz na 3 godzinki do żłobka poszedł, na szczęście zaraz wychodzę po niego- mam nadzieję, że dużo nie płakał tylko się bawił z dziećmi. Co prawda byliśmy dwa razy w zeszłym tygodniu na adaptacyjnych zajęciach i został nawet godzinkę sam a le to nie to samo.
Majówka ja Ciebie pamiętam. Lucasek boski, wstaw dla ciotek więcej zdjęć małego przystojniaka. Gratuluje Ci serdecznie dwóch kresek i myślę, że będzie dziewczynka
Ferri odezwałaś się w końcu. NORMALNIE NIE MOGĘ - więcej nie napiszę bo wiadomo o co chodzi.
Panieński pewnie będzie ekstra.
Gosiak krosuje fingersy, co by minimum trzy jajeczka piękne były
No i miałam coś jeszcze napisać, ale umkło mi. Napiszę wieczorkiem, jak Arti pójdzie spać.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ferri ty łosiu udana jestes dobrze że masz chociaż chwilke żeby do nas zaglądnąć teraz chyba ruch się zmniejszył przez pogodę? Czy nie? Bo we Władku lipa, ale teraz jedziemy i wszędzie slonko także widać, że gdzie mnie nie ma tam jest fajnie... U mnie wszystko ok, rosniemy;-)
Majowka no śliczne krechy piękny widok łapaj buziale
Patrizia
Gosiak trzymam kciuki za dorodne jajeczka
Mała o rany, u Ciebie znowu szpital. Bidulko
Ingrid może Artur Cię zaskoczy i nie będzie chciał do domu wrócić?
I specjalnie dla Was parę fotek:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Pani dziękuję Ci czekam na zdjątka brzusia na tle wakacyjnych widoczków miłego dalszego wypaczynku
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
jak byłam na bieżąco tak teraz nic nie wiem
przespałam rocznice Sis, Szwagrowi nie pozyczyłam siły w zołnierzach , no bo wszystkie dni mi się popierniczyły
która dzieliła plackiem z fufskaskami??? i o mnie zapomniała żeby mi dać kawałek??
witam nowe twarze jestem Ciocia ferri i jak trzeba to wyciągam karnego jeżyka póki co widzę że nie trzeba to dawno nie wyciągałam
co to miałam, aaaaaa kto ma kontakt z Messulkiem? no bo już po srodzie przecież jest cnie
co to miałam Wam....aa wiecie jaka głupia jestem!! no sama się z siebie uśmiałam, bo przecież ja troche po @ jestem ale no bo mi koleżanka zadzwoniła że jej się sniło że ja urodziłam syna i że grudniowy...no i ja z moją matematyką i poważnymi obliczeniami se wyliczyłam że jak grudniowy to już powinien byc i wiecie co zrobiłam
Mirella wywal na mnie armatę ja Cię proszę bo czym starsza tym gupsza jestem noooo
Gosiak niech Ci jajka pieknie urosną tylko błagam wszystko mi powiedz co i jak bo ja zbieram info i zaczynam się w temacie orientować
krosuje fingersy za Ciebie kochanieńka najmocniej jak się da
Martusia, Majuchna to lala malowana, boska jest
Dave, Mat jest całkiem dużym jegomościem, boszeee niedawno planowałysmy wjazd na porodówkę a tu już ponad 6 kg ciała jest ślicznego rośnie Ci Męczyzna pięknie
co to miałam, aaa Pani, jak u Ciebie? poka brzusio
Agusia, przechodziłam przez to samo niedawno tu pisałam, że Stary znalazł cholerstwo w lewej ...od razu wszystko co najgorsze sobie wymysliłam i jeszcze te wizje że nie doczekam Grocha ..........no ale kochanieńka sprawdź co to bo to bankowo jakiś straszek jest.
A w ogóle to czy moje tu siostry staraczki mają w zwyczaja badać cycorki???? nooo myslę że to temat na dłuższą pogawędkę przy syropie Sis Studentki. Już za 6 tyg moje drogie panie pijemy na panieńskim aaale ten czas leci co nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no ewentualnie za 8 tyg ale to też szybko
buziam Was z deszczowego kurortu, jak Was nadrobie to sama nie wiem ale to w końcu zrobię
gratuluję malinków oby więcej ich tu
Ferri aleś ty ciekawska
Majówka Pikne kreseczki Gratuluję
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Gosiak kurcze blaszka no to zaciskam mocno co by niezłe jaja były
Ingrid oby ten szok był bardziej Twój z racji pierwszych godzin poza domem małego
Pani no lufa z Ciebie zdjęcia super.
Obiecuję, że jak @ nie przylezie to zrobię testa w środę, ale czuję tak w głębi, że nic z tego i że cykle mi się nie unormowały po porodzie i prędzej to ja muszę na jaką wizytę się wybrać, żeby posprawdzać co się dzieje.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43