BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #695021 przez agnesssa
Majówka Już Ci gratulowałam, ale się powtórzę :laugh: Wielkie gratuklacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Piękne kreseczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Tym razem to nie ja będę Twoją staraczkową parą :blush: Więc czekamy na kolejne dwie kreseczki :) To na kiedy termin :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #695024 przez Gravity
Good morning:))) :lol:

Ja dzis cos nie wyspana ogladalam z moim dlugo tv i spie na siedzaco:) :woohoo: i troszke sie denerwuje jutro usg:)))

Majowka ja nie pamietam bo za krótko na forum ale Serdeczne Grtulacje teraz byle szczesliwe a do konca:)))) :kiss: :kiss: :kiss: wiem jak radosc sprwiaja 2 kreseczki na tescie :laugh: :laugh: :laugh: a Synus jak malowany slodki dzieciaczek :kiss: :kiss:

Agus dokladnie zapytaj pielegniarke i nie martw sie na zapas :) :) :)

Mirella ja nie wiedzialm ze Ty wrozbitak a mnie co wrozysz??bo moze przy dobrych ukladach sie dowiem jutro chodz w cos watpie,Malenstwo kopie po pecherzu wiec raczej nic lekarz nie zobaczy. :lol:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #695068 przez Patrizia
ooo kurka ale u mnie slonko swieci :) moze sie w koncu zmobilizuje do umycia okien :P
dzwonilam do lekarza wynikow jeszcze nie ma :/

Gravity dobrze ze bryka moze uda sie uchycic co tam miedzy nozkami ma malenstwo :) trzymam kciuki (stawiam na dziewczynke :) )

Ksawerek(*)

11 lata 6 miesiąc temu #695075 przez gosia28
siema :)
Patrizia, napij się może jakich ziółek uspokajających, daj znać co będzie wiadomo.

ferri ja w sumie Ci się nie dziwię jak miałaś taki sen :laugh:
powiadasz 6 tyg. w porywach do 8 i wracasz? Zleci, choć wszystkim się będzie pewnie dłużyć bo się tego syropa panieńskiego nie będą mogły doczekać :lol:

miłego dnia :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #695160 przez Mała
Witam
Słońce, u mnie całą noc lało i teraz nie lepiej :dry:
Kamil ma wirusókę i jeszcze ucho, mój T też się pochorował i oooo, tyle tego lata :dry:

Majówka dobrze Ci lekarz powiedział z przeczuciem, ja na Kamila to jak tylko się dowiedziałam, że w ciąży jestem to na bank wiedziałam, że to chłopak, za drugim razem tez myślałam, że chłopak. Do 32 tc lekarze twierdzili, że chłopak, ale jednak jest Olcia :laugh:
Gratuluję jeszcze raz :kiss: :kiss: Synuś śliczny :blush:

Ferii normalnie ręce mi opadły :cheer: lubię Cię czytać :lol:

Gosia28 testuj no, do Majówki para potrzebna no :S

11 lata 6 miesiąc temu #695170 przez gosiak
Witam :)

Jak pięknie zobaczyć II tak piękne krechy :blink: Majóweczko gratuluję :kiss: nawet ostatnio myślałam co tam u Ciebie i że mało nas odwiedzasz a o tym że Lukaska nie pokazywałaś to już nie wspomnę :P Piękny Lukasek i już taki duży :kiss: :kiss:

Ferus no to Ty z matemy widzę lepsza aparatka odemne :silly: no a jeśli chodzi o mnie to lize dziś wieczorkiem na podglądanko paczeć ile jojek zniosłam :S trzym kciuki ;)

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać...

Miłego ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #695186 przez Ingrid29
Witam laseczki.
Siedzę w wielkim stresie, bo Artek pierwszy raz na 3 godzinki do żłobka poszedł, na szczęście zaraz wychodzę po niego- mam nadzieję, że dużo nie płakał tylko się bawił z dziećmi. Co prawda byliśmy dwa razy w zeszłym tygodniu na adaptacyjnych zajęciach i został nawet godzinkę sam a le to nie to samo.

Majówka ja Ciebie pamiętam. Lucasek boski, wstaw dla ciotek więcej zdjęć małego przystojniaka. Gratuluje Ci serdecznie dwóch kresek i myślę, że będzie dziewczynka :kiss: :S

Ferri odezwałaś się w końcu. NORMALNIE NIE MOGĘ - więcej nie napiszę bo wiadomo o co chodzi.
Panieński pewnie będzie ekstra.

Gosiak krosuje fingersy, co by minimum trzy jajeczka piękne były :kiss: :)

No i miałam coś jeszcze napisać, ale umkło mi. Napiszę wieczorkiem, jak Arti pójdzie spać.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695203 przez pani_p
Cześć :kiss:

Ferri ty łosiu :laugh: :kiss: udana jestes :P dobrze że masz chociaż chwilke żeby do nas zaglądnąć :) teraz chyba ruch się zmniejszył przez pogodę? Czy nie? Bo we Władku lipa, ale teraz jedziemy i wszędzie slonko także widać, że gdzie mnie nie ma tam jest fajnie... U mnie wszystko ok, rosniemy;-)

Majowka no śliczne krechy :) piękny widok :) łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss:

Patrizia :kiss:

Gosiak trzymam kciuki za dorodne jajeczka :kiss:

Mała o rany, u Ciebie znowu szpital. Bidulko :kiss:

Ingrid może Artur Cię zaskoczy i nie będzie chciał do domu wrócić? :laugh:

I specjalnie dla Was parę fotek:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #695211 przez gosiak
Ingruś dzięki za kciuki :kiss: napisz koniecznie jak tam Arturek po pierwszych godzinach bez mamy :blink: jestem przekonana że świetnie sobie poradził :)

Pani dziękuję Ci :kiss: czekam na zdjątka brzusia na tle wakacyjnych widoczków :side: ;) miłego dalszego wypaczynku :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #695215 przez anuuuusia
Majowka gratuluję :) :) :) a Lucasek ma piękne oczęta :cheer:

11 lata 6 miesiąc temu #695223 przez mesy
ferritka napisał:

:dry: jak byłam na bieżąco tak teraz nic nie wiem :dry:

przespałam rocznice Sis, Szwagrowi nie pozyczyłam siły w zołnierzach , no bo wszystkie dni mi się popierniczyły :dry:

która dzieliła plackiem z fufskaskami??? i o mnie zapomniała żeby mi dać kawałek??

witam nowe twarze :lol: jestem Ciocia ferri i jak trzeba to wyciągam karnego jeżyka B) póki co widzę że nie trzeba to dawno nie wyciągałam :blink:

co to miałam, aaaaaa kto ma kontakt z Messulkiem? no bo już po srodzie przecież jest cnie :cheer:

co to miałam Wam....aa wiecie jaka głupia jestem!! no sama się z siebie uśmiałam, bo przecież ja troche po @ jestem ale no bo mi koleżanka zadzwoniła że jej się sniło że ja urodziłam syna i że grudniowy...no i ja z moją matematyką i poważnymi obliczeniami se wyliczyłam że jak grudniowy to już powinien byc :blush: i wiecie co zrobiłam :S :S
Mirella wywal na mnie armatę ja Cię proszę bo czym starsza tym gupsza jestem noooo :dry: :angry:

Gosiak niech Ci jajka pieknie urosną tylko błagam wszystko mi powiedz co i jak bo ja zbieram info i zaczynam się w temacie orientować
krosuje fingersy za Ciebie kochanieńka najmocniej jak się da :kiss: :kiss: :kiss:

Martusia, Majuchna to lala malowana, boska jest :kiss: :kiss: :kiss:

Dave, Mat jest całkiem dużym jegomościem, boszeee niedawno planowałysmy wjazd na porodówkę a tu już ponad 6 kg ciała jest ślicznego :kiss: :kiss: :kiss: rośnie Ci Męczyzna pięknie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

co to miałam, aaa Pani, jak u Ciebie? poka brzusio :S

Agusia, przechodziłam przez to samo niedawno tu pisałam, że Stary znalazł cholerstwo w lewej ...od razu wszystko co najgorsze sobie wymysliłam i jeszcze te wizje że nie doczekam Grocha :dry: :dry: :dry: ..........no ale kochanieńka sprawdź co to bo to bankowo jakiś straszek jest.

A w ogóle to czy moje tu siostry staraczki mają w zwyczaja badać cycorki???? nooo myslę że to temat na dłuższą pogawędkę przy syropie Sis Studentki. Już za 6 tyg moje drogie panie pijemy na panieńskim :lol: :lol: :lol: :lol: aaale ten czas leci co nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: B) B) B) no ewentualnie za 8 tyg ale to też szybko :lol:

buziam Was z deszczowego kurortu, jak Was nadrobie to sama nie wiem ale to w końcu zrobię :lol: :lol:

gratuluję malinków :kiss: :kiss: :kiss: oby więcej ich tu :kiss: :kiss:

Ferri aleś ty ciekawska :P :P :P

Majówka Pikne kreseczki :lol: Gratuluję :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #695227 przez anuuuusia
pani_p zdjęcie na lufie wymiata :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #695246 przez gosiak
Pani super fotki, pięknie wyglądasz :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #695268 przez gosia28
Mała ale się Was te choróbska trzymają, a sio.

Gosiak kurcze blaszka no to zaciskam mocno co by niezłe jaja były ;)

Ingrid oby ten szok był bardziej Twój z racji pierwszych godzin poza domem małego :kiss:

Pani no lufa z Ciebie ;) zdjęcia super.

Obiecuję, że jak @ nie przylezie to zrobię testa w środę, ale czuję tak w głębi, że nic z tego i że cykle mi się nie unormowały po porodzie i prędzej to ja muszę na jaką wizytę się wybrać, żeby posprawdzać co się dzieje.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #695326 przez Dave
Pani. Slicznie wygladasz:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka