- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Aaaaaa Arturek słodziak i jak zwykle rączki pełne roboty ciumki
Bidol no w końcu do nas przyszłaś dzięki za modlitwy Twoje dzieciaczki cudaśne na fb często sobie paczę
Iwonta nie bojaj będzie dobrze, no ale takiego myślenia niestety raczej ciężko się pozbyć szczególnie po przejściach ja jeszcze w ciąży nie jestem a już się boję jak by to było
Groszek teściowa miszczunio
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
to mówisz że Duśka się na ciuchcie zapatruje no widać że dziewczyna z charakterkiem
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
No charakterek to Duśka ma, po mamusi
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Twój brzuszek w avatarku boski.
Gosiak trzymam kciuki z całych sił cały czas. Nawet nie wiesz jak bardzo.
Bidol Seba przystojniak, a na Kamilke to już nie mam słów. Jest przepiękna!
Arturek też oczywiście cudowny!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My z Lencią spędziłyśmy tydzień w szpitalu. Mała miała rotawirusa, a do tego salmonelle. Straciła w domu przytomność. No myślałam, że umre. Od teraz mam zapisany w telefonie nr na pogotowie bo za nic nie mogłam sobie go przypomnieć :/
Teraz już ok, broi jeszcze bardziej niż przed chorobą.
Pozdrawiam
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio męża siostra przyznała mi się że 4 lata się starali o dzidzię - i leki monitorowane cykle nic nie pomagało. Aż któregoś dznia się wnerwiła i powiedziała - bycie matką widocznie nie jest dla mnie.... - wywaliła wszystkie leki i totalnie odpuściła - 2 miesiące później była w ciąży
Wiem że już to słyszałyście 1000 razy - odpuśćcie ale ja nie po to to piszę. Nie znasz czasu i miejsca... - o to autor miał na myśli
ViFi - trzymam kciuki
Dorcia - ojj to było strachu biedactwo Seba 3 razy w szpitalu na jelitówkę leżał
Mirella - no ja myślę że charakter po mamie - bo mojego Sebę to trzeb krótko trzymać
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Kamilke podgladam na bierzaco na fb i taka z niej ksiezniczka ze milo sie patrzy
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Otrzymane podziękowania: 0
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie pomyślałabym, że rozmowa z obcym człowiekiem może tak dużo wnieść do mojego życia. I naprawdę - czasem lepiej jest się wygadać komuś, kto obiektywnie spojrzy na nasz problem
bidol śliczne zdjęcie masz w avatarze
- gusiak
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do tych mdłości i takich dziwnych duszności od środka macie jakieś porady, jakby to załagodzić, ewentulanie co jeść by sie źle nie czuć? już 6 tydzień mija i tak mnie to teraz dopada.
Wizyta pierwsza umówiona na poniedziałek - ech juz doczekać sie nie mogę co zoabcze!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Iwonta, Ty juz prawie na wylocie...rany jak ten czas leci...Pani też juz spory brzuszek
Zdjęcia Artka extra Kurcze, jaki on uśmiechnięty.
Moge Wam pokazać mego synusia i córcię?
Oto Artuś
a tu jego siostra
Dorcia az mnie ciary przeszły jak przeczytałam czmeu byłyście w szpitalu...
Emi jak miała pół roczku też dostała rotawirusa, jednak udało nam się wyleczyc ja w domu, bo jadła i piła...a niestety wiem jak jest w szpitalach bo tam pracuje....
a salmonella skąd?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
a jak się czujesz? wszystko już dobrze?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Piekne dzieciaczki masz
Ja za tydzien mam juz umowiona wizyte z lekarzem bo wyniki juz sa wiec teraz odczekac tylko tydzien i bede wiedziec czemu to wszystko sie tak potoczylo
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Gosia teraz juz dobrze, choć powinnam odpoczywac....w piątek trafiłam do spzitala bo w nocy miałam krwotok...i skończyło się łyżeczkowaniem...
Ale już jakos dochodzę do siebie...
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Chce mieszkanko panstwowe i bez przerwy jakis papierek dowożę(juz mam dos ale wiem ze warto.Dzis uslyszlam ze maj do 2-3tyg sie odezwac i na wywiad umowic wiec chyba cos wyciagne od uk:)))ihhihi
anuuuusia tak masz racje nastraja ale odkad jestem w ciazy to jadac droga tylko wc szukam:))hihi to babci musisz dac cos na bezsennosc:)
MoNiaaa jak ten czas leci TY jzu w 13 tyg masakra ciesze sie ze wszytsko ok:) mnie ogulnie do igraszek pasuej kazda sytuacja i miejsce hihi
aska27 Ciebie jakos malo znam ale milo mi bardzo ze jestes znami
studentkaae a kupilas co ciekawego?
missyy pogoda dopisze byle tylko burzy nie bylo bo widze ze w Pl ostsnio ich nie brakuje:(
pani_p wygladasz kwitnaco i pieknie brzusio rosnie )moj pzrystopowal ale malenstwo szaleje:)) bryka hihihi uwielbiam to uczucie
gosia28 to niedobrze tyle prochow brac:((chyba ze mus:))
iwonta_kg slicznie wygladasz ,a co do tych snowmoze jednak zapytaj Gina o nie moze jakis psycholog??
Groszek no niezla ta Twoja teściowa powalilas mnie textem z nog
Lacrijka nie stety nie pomoge chodz chetnie bym to zrobila:(((
Ingrid29 ten Twoj maly Ksiaze sliczniutki a ten usmiech hmmmm
ViFi - trzymam kciuk
Agusia83 ciesze sie ze u Ciebie juz wszytsko ok.I wracasz do formy:))a Syneczek cudowny i Corunia slodka marzycielka
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg z tym psychologiem to dobry pomysł, ale dobrze by było, gdybyś już się u jakiegoś zaczepiła. Ja chodzę od pół roku (teraz pewnie myślicie, że mam nierówno pod sufitem ), ale dopiero każda kolejna rozmowa przynosiła jakieś skutki. Na fundusz przysługuje tylko 45 min na wizytę, a uwierzcie, że terminy taki psycholog-terapeuta ma dość odległe
Nie pomyślałabym, że rozmowa z obcym człowiekiem może tak dużo wnieść do mojego życia. I naprawdę - czasem lepiej jest się wygadać komuś, kto obiektywnie spojrzy na nasz problem
mi przysłali psychologa w szpitalu po tej całej tragedii to baba poprostu siedziała obok mnie chyba tylko po to zeby jej godziny w pracy leciały albo gapiła się we włączony telewizor albo mi kazała posłuchać sobie muzyki albo wiadomości co się na świecie dzieje. i pytała co 5 minut jak się czuje.... żal.pl nic dodać nic ująć... a takie niby doświadczenie iluśtam letnie miała i pracuje na oddziale psychosomatycznym. durne babsko i tyle.
Agusia masz śliczne dzieciaczkI!!!!! Arturek do wycałowania
Patrizia trzymaj się dzielnie kochana i jak będziesz coś wiedziała to daj znać...