BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #728533 przez pani_p
Witam się i ja :kiss:

U mnie też ciemno i ponuro, ale jakoś mi to nie przeszkadza bo dużo lepiej się czuję niż jak był upał ;)

Swoją drogą wchodzę chyba w ten etap kiedy już mój organizm nie wydala... Wszystko mnie boli, źle mi się śpi, pozycji nie umiem sobie znaleźć, raz mi ciepło raz zimno, no i mała to mnie już "uwiera". Już tylko gorzej będzie, prawda?

Miłego dnia Kochane :kiss: Żeby na Waszych buziach gościł dzisiaj uśmiech :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #728564 przez Mirella
Pani, zapomniałam Ci powiedzieć że Cię wygłaskałam po brzuszku :kiss: Teraz to będzie różnie, zależy jak się szkrab ułoży, ja pamiętam jak mi Duśka jakoś nisko się wbiła, to dwóch kroków przejść nie mogłam, a to z miesiąc przed porodem było. Potem się to zmieniło na szczęście.

11 lata 4 miesiąc temu #728576 przez Patrizia
Witam sie i ja :)

Vifi dzieki za innfo ciekawa jestem czy wlasnie to mi przepisze, pociesz mnie fakt ze to leczenie trwa 10 dni z tego co piszesz

Pani no pogoda dla Ciebie lepsza jest czym poodychac :) koncowka jest trudna bo to sil brakuje tu boli tam szczyka cos jak u babuszki ;) ale juz blizej niz dalej :)

Ksawerek(*)

11 lata 4 miesiąc temu #728585 przez Marta M
Kochane jak chcecie oblookać Maję i mojego brzuszka to łapcie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #728591 przez Mirella
Marta boskie foty, mordka mi się śmiała jak oglądałam, a Ty wyglądasz fenomenalnie, ciąża Ci służy :)

11 lata 4 miesiąc temu #728597 przez Dave
Marta - ale oczy napasłam :side: :side: :side: Majeczka ślicznotka a Ty piękna kobietka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 4 miesiąc temu #728601 przez Patrizia
Marta zdjecie sliczne widac ze cala rodzinka jest szczesliwa :D

Ksawerek(*)

11 lata 4 miesiąc temu #728609 przez mesy
Marta ale ty masz już dużą tą pannice :lol: słodziutka :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #728613 przez gorla
MartaM cudnie wyglądasz i naprawdę ciąża ci baaaaaaaaaaardzo służy :) a Major boski, czysta mamusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: buziole od ciotki :laugh:

mesy ten progesteron twój to wcale niski nie jest z tego co czytalam :blink: trzymam kciuki, jak samopoczucie??

gosiulkaco za nowy wątek zakładacie??? :unsure:

Mirell Duśka boska z butami :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: słodka z niej kruszynka była, ale im starsza tym piękniejsza :blink:

Majówka wooow a ty jak gwiazda filmowa dziewczyno, lacha z ciebie jak sie paczy :blink: :lol:

vifi na ciebie zawsze mozna liczyc z ta fachowa wiedzą, nieraz tak pisza że nie wiadomo o co kaman :blink:

taaa i co to ja tam dalej chciała napisać?.. skleroza ...dobrze ze nieboli

A ja dalej okresa nie mam , karmie cycem jeszcze, ale jakoś mnie boli na dole coraz mocniej i blecy i lewy bok, jakis sluz białomleczny , już myślałam, ze coś z torbielami znów.... chyba sie bujne do gina na kontrole, ale mnie ciulowo zszyła po porodzie, jaakas poharatana jestem , bleee

11 lata 4 miesiąc temu #728615 przez anuuuusia
Marta M piękna z Was rodzinka :)

11 lata 4 miesiąc temu #728629 przez agnesssa
Marta M Cudne zdjęcia :laugh: A najbardzie mi się podoba to jak trzymasz Majeczkę w górze :woohoo: No a Majeczka jest prześliczna :kiss: :kiss: :kiss:

Pani Też śliczny brzusio :)

Mesy Zaciskam i zaciskam kciuki i nie puszę aż nam dwóch kresem za kilka ni nie pokażesz :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla Współczuję szycia :huh: I lepiej się przebadać masz rację :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 4 miesiąc temu #728635 przez mesy
gorla napisał:

mesy ten progesteron twój to wcale niski nie jest z tego co czytalam :blink: trzymam kciuki, jak samopoczucie??

Czuję się normalnie dziś mnie tak w pipce bolało , że myślałam ,że @ już lezie :dry: cyce nic a nic nie bolą :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #728648 przez gosiak
Mirella :kiss:

Marta M fotki cudne Maja do zacałowania, i Ty kwitnąco wyglądasz :kiss:

Gorlus jak to jaki B) ciążowy :silly:

Vifi dziękuje za odpowiedz, też te normy właśnie w necie czytałam...no moje 3.1 troche wysokie ale chyba policystycznych jajników nie mam, bo dosłownie nic z objawów mi nie pasuje, no brak owulacji, nieregularne cykle, często nadwaga, a u mnie wsio na odwrót :S także mam nadzieje że ten mój wynik to tylko to że mam dużo jajków jeszcze :S

Mesul cicho siedz :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #728664 przez mesy
gosiak napisał:

Mirella :kiss:

Marta M fotki cudne Maja do zacałowania, i Ty kwitnąco wyglądasz :kiss:

Gorlus jak to jaki B) ciążowy :silly:

Vifi dziękuje za odpowiedz, też te normy właśnie w necie czytałam...no moje 3.1 troche wysokie ale chyba policystycznych jajników nie mam, bo dosłownie nic z objawów mi nie pasuje, no brak owulacji, nieregularne cykle, często nadwaga, a u mnie wsio na odwrót :S także mam nadzieje że ten mój wynik to tylko to że mam dużo jajków jeszcze :S

Mesul cicho siedz :kiss:

Ucichujesz mnie ;> dobra już nic nie mówię :P

11 lata 4 miesiąc temu #728818 przez anoda89
Hejka. O ja pierdziu ale nudy, idę zaraz pyry obrać na obiad. Ząb mnie napiernicza i czas żeby stomatologa odwiedzić i przegląd zrobić :dry:

Ja też jestem ZA WĄTKIEM o taaaaak, już sobie wieisłołka łykam tylko muszę przegląd zrobić we wrześniu i jadę z robotą na całego ;) Stary spokoju nie będzie miał :lol: Wesoły wątek będzie nie ma co ale najpierw trzeba Ferrci Panieński zrobić :lol: :lol:

Dave dzieckiaki do Ciebie podobne i te ich oczęta prześliczne :) Mati jak się zmienił i kawał chłopa z nigo :lol:

Patrizia trzymam kciuki za pomyślną wizytę :)

Pani końcówka najgorsza ale coraz bliżej do mety ;)

Marta urocza rodzinka i szczęście od was bije :)

Gorla to Ci spaskudzili robotę. Jak byłam teraz w szpitalu to była kobiecina która miała poprawiane szycie to za ciasno ją zszyli i mąż dostępu nie miał :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka