BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #759903 przez ferritka
aloha;]

ano faktycznie czerwony weekend nas tu czeka, ale może i nie B) B) B) no bo nie znamy dnia ani godziny B) B)

u mnie jakoś na 1.11 zaplanowany jest przylot na miotle @ więc hmmm standardowo na świątecznie.. zauważyłam ,że moja małpka wpada do mnie zawsze w ważnych momentach albo świętach :dry: taka świąteczna świnia :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #759925 przez studentkaae
hello :)

Pani - ale śliczny brzusio okrąglutki :) fajowski domek ma mała Zuzia :) ślicznie Ci :kiss: :kiss: :kiss:

Iwonka
- ale masz głodomorrę małą ;) buziaki od ciotki :)

uuuuuuu, a Wy tutaj czekacie na 2 kreski, a nie na @, a ja pierwszy raz od prawie 2 lat na @ czekam właśnie. cykl ten bezstarankowy był przez to hsg. i wiecie co - jakos dobrze mi z tym... przynajmniej jak @ przyjdzie to nie będzie zawodu, smutku... w końcu, chwila odpoczynku od tego wszystkiego.

miłego wieczorku :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #759935 przez anoda89
Studentka nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i przynajmniej psychicznie sobie odpoczniesz, taki relaks dla ducha wskazany i więcej sił do walki zbierzesz.

Ferri nie ma to jak szczęście ;) :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #759937 przez ferritka
Sis, tak jak Anodka mówi, nie ma tego złego a spokój ducha jest staraczkom bardzo wskazany :lol: :lol: byle do przodu kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #760003 przez Gravity
Witam Kochane

ja po pracy i czytam Was i zapowiada sie malinowy weekend!!trzymam kciuki za wszytskie i bez stresu Kochane na luzie!!!!a bedzie dobrze malinowo! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
standardowo niemoge wysiedziec nogi dokuczaja:(ale do srody juz niedaleko wiec polozna zaatakuje:))) :lol: :lol: :lol:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #760013 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #760046 przez Gravity
Marta nie ma znaczenia ,one bola mnie codziennie,co wieczor jak sie tylko poloze lub usiade po calym dniu.W ciagu dnia jak chodze i pracuje nic mi nie dolega tylko czasem napiety brzuch:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #760063 przez gosiak
Graviti moze czas na L 4 isc? Bo niby w pracy czujesz sie ok a potem na wieczor wychodzi, odpocznij sobie troche kobito ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #760083 przez gosia28
anoda gosiak dobrze pamięta, kilka dni po owu jestem ;)

dziewczyny nie ma to tamto- czekamy na dobre wieści weekendowe i @ powysyłajcie na długie wczasy ;)

Gravity właśnie- pomyśl o l4 może już teraz?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #760177 przez missyy
Gravity dziewczyny mają racje, na te ostatnie tygodnie l4 będzie dla Ciebie zbawiennie, odpoczniesz trochę i przygotujesz się do porodu. I tak jesteś dzielna kobitka, bo całą ciążę chodzisz do pracy i jest ok, należy Ci się wolne. :kiss:

Męczę się coś ostatnio w nocy, ciągle się budzę, pozycji do spania nie mogę znaleźć. Znów coś mnie gnębi :( staram się, ale pewnie i tak cos tam głęboko w głowie mi siedzi :S ehh

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 miesiąc temu #760209 przez Elmirka85
Gravity może tak jak dziewczyny piszą za długo stoisz w pracy i wieczorem to wychodzi. powinnaś więcej odpoczywać.. dasz radę iść na L4

Studentka fajnie, wyluzujesz się całkiem w tym cyklu i może malinowa kreseczka czai się tuż za rogiem :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #760228 przez MoNiaaa
pani sliczny brzuszek :)

iwonka do twarzy ci w nowej fryzurce :)
kacperek boski!!!

http

]

11 lata 2 miesiąc temu #760326 przez pani_p
Hejo :)

Dziękuję Wam Kochane za miłe słowa:*

Anoda hehe dobra jesteś:P Cierpliwości kobieto:P za 5 dni testujemy :D

No weekendzik będzie z emocjami :) myślę, że dobrymi :)

Studenkta teraz odpoczniesz i przy następnym hop siup ani się nie będziesz spodziewać :)

Gravity a odpoczywasz z nogami w górze?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Więc z tej okazji idę robić prańsko i prasowańsko bo nie znasz dnia ani godziny ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760460 przez Ingrid29
cześć dziewczyny. Melduje się w końcu, bo chora byłam. Na szczęście Artek ode mnie nie załapał choróbska, za to strasznie przeżywał wyrzynanie się czwórek, więc noce nieprzespane i w ogóle. Obiecuje poprawę i częściej będę pisać.
Pani P no szykuj się szykuj, bo nigdy nie wiadomo kiedy cię złapie poród.

Iwonta cudowny obrazek Ty i Twój ssaczek. Kacperek oglądam na bierząco na fb, rośnie Ci synek na mleczku, że ho ho :lol:

A tu macie mojego smyka
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760632 przez missyy
Ingrid rozbrajający uśmiech, aż mi sama buzka się śmieje ;)

Pani jak juz jedna ciężarówka rozpakowana to teraz juz z górki poleci, jedna za drugą. Szykuj torbę
:lol:

a ja już odliczam minuty żeby wyjsc z pracy. Padam na ryjek, najchętniej kimłabym na siedząco. Słonko mi zza szyby milusio świeci, haha. Ciśnienie spada, albo nie wiem co, jak zombie łaże. Ciąża raczej wykluczona. :blush: wiec pewnie przesilenie zimowe, już :woohoo:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka