BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #757866 przez ferritka
ano ,ja cisne do cudotwórcy czarodzieja 16.10 B) dlatego tak na Kręgla naciskam żeby się zbadał, bo i tak pewnie go wyśle na to badanie a tak będziemy mięli to już odhaczone :lol:

kurka rurka, no i mam dylemat, czy podlać tuje czy nie podlać jak jest tak zimno ???która zna się ?? :dry:

Mała, uuuuu ucho to nie przelewki, uważaj na siebie i się chowaj przed przeciągami :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #757929 przez gosiak
Witam ;)

U mnie też za oknem ładnie, ale chyba pizga B)

Ferri a umawiałaś emka na badanie armii czy tak idziecie z doskoku? Bo nie wiem jak u Was ale ja musiałam zadz. do labo i umówić

U mnie jeszcze w domie wszyscy zdrowi ale emek juz coś wczoraj stękał, także kto wie czy coś do domu nie przyniesie :dry:

Miłego piąteczku ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #757946 przez MoNiaaa
hej dziewczynki :)

ja po wizycie moj gin tez juz nie widzial tego torbiela wiec powinno byc ok :)
pytalam o ta przeziernosc w 14 tc to wtedy mialam 1,35 i byla w normie wiec tez nie powinno byc powodu do zmartwien ale wiadomo jak juz byl jakis cien wqatpliwosci to mi juz w glowqie siedzi...ale potwierdzilo sie juz naq 100% ze dziewczynka :) tak nogi rozlozyla ze nie mam juz watpliwosci :kiss: no i mala wazy 830g

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #757950 przez Mała
Monia super wieści, rośnijcie dziewczyny zdrowo :lol:

Ferri wizytę masz w moje urodziny, mówię Ci same dobre wieści będą :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #757956 przez gosia28
Monia ekstra, że doktorek uwidział, że wsio ok ;) i gratuluję potwierdzonej dziewusi :)

ja też jestem po wizycie i co się okazało, że zdrowa jestem jak byk, wszystkie parametry widoczne na usg w porządku, ginekologiczne badanie też nie wykazało nieprawidłowości, dał mi skierowanie na hormony jeszcze i cyto pobrał. No i najważniejsze owu w tym cyklu była ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #757959 przez anuuuusia
Same dobre wieści od rana :)

MoNiaaa gratuluję dziewczynki :) Taka mała, a już tak nogi rozkłada B)

11 lata 6 miesiąc temu #757960 przez anoda89
Dziewczyny super wieści :lol: :kiss: aby takich jak najwięcej :)
Monia duża panna już jest a martwiłaś się ostatnio że za mała.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #757962 przez missyy
ferritka napisał:

ano ,ja cisne do cudotwórcy czarodzieja 16.10 B) dlatego tak na Kręgla naciskam żeby się zbadał, bo i tak pewnie go wyśle na to badanie a tak będziemy mięli to już odhaczone :lol:

kurka rurka, no i mam dylemat, czy podlać tuje czy nie podlać jak jest tak zimno ???która zna się ?? :dry:

Mała, uuuuu ucho to nie przelewki, uważaj na siebie i się chowaj przed przeciągami :kiss:

Ekspertem może nie jestem, ale wg mnie trzeba je często podlewać, jeśli się je niedawno posadziło, by dobrze się przyjeły i zakorzeniły. Mozesz je nawozić,ale ostrożnie, najlepiej w płynie,bo granulki wypalają heh.My nasze posadziliśmy wprawdzie pod koniec lata ale z podlewaniem jest tak samo o kazdej porze.
A masz wysypane korą te tuje? Dobrze zatrzymują wilgoć.

Edit, edit, bym zapomniała, ciapa ze mnie:P
Monia super, że będzie dziewczynka. Kolejna :lol:
Gosia28 dobre wiesci, owulka jak była to tym bardziej git :woohoo: krok po krok i cń z tego będzie :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu #757973 przez MoNiaaa
dzieki za wsparcie
anoda w porownaniu z innymi styczniowkami to raczej zalicza sie do mniejszych bo niektore to juz ponad 1 kg maja :D

ale powiem waz ze odkad sie rusza tak intensywnie to sie nie martwi4e juz tak bo sama czuje ze jest ok :) a wieczorqami to czasem daje popisy :)
no i jest glowka do gory jeszcze ale gin mowil ze ma jeszcze czas na odwrocenie sie zobaczymy :)

gosia anoda ja nadal 3mam za was kciukasy

moja kolezanka ma juz dziecko i tez juz od roku staraja sie o drugie i nic.ciekawe jak to dalej bedzie

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #758012 przez anoda89
Monia u mnie Marcel też do grubasów nie należał i w 21 tyg ważył 372 g więc raczej chuderlaczek byłby z niego, za to wydaje mi się że był długi.
Zazdroszczę tych ruchów :) Ciesze się że trochę spokojniejsza jesteś :) :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #758046 przez Marta M
Witajcie :)

Ja podczytuję ciągle ale niedokładnie dlatego się nie odzywam za często....poza tym czasu mi brakuje, mam niespożytą energię do roboty, żebym tylko dalej się tak świetnie czuła to będzie super :)

Monia same dobre wieści :)

Co do parametrów na usg ja im do końca nie ufam, z Mają leżałam w szpitalu bo stwierdzili że urodzi się za mała, że 2kg nie będzie miała, za dużą główkę, brzuszek a nóżki za krótkie...i chyba albo cud się stał albo wszyscy się mylili, bo wyskoczyła 3,5kg symetryczna żabka :)

gosia28 jednak wszystko w porządku, bardzo ładnie :)

Maja i Mateuszek cudni :) U nas w końcu będzie Maja i Hubert ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #758047 przez studentkaae
Bry,
A ja dalej chora, kaszląca i bezgłosowa. Noo, tylko emek z tego chyba zadowolony, bo mu nie zrzędzę chociaż nad uchem…

Moniaaa – super wieści – teraz to już na 100% gratuluję córci. Ale fajne będziesz mieć dziewczynki. Jak to przeleciało, jeszcze trochę i Twój poród.

Gosia28 – no to dobrze, że wszystko w Tobie gra i buczy jak należy. Owulka była, więc to już sukces, teraz tylko czekać na efekty.

Anodka – na Twój teścior z 2 krechami też już czekamy.

Ferri - nooo, to teraz masz męża takiego odwalonego, że go pilnuj dobrze, co by go żadna nie chciała przejać jak on teraz taki piękny i elegancki pomyka. O tym doktorze-cudzie, do którego idziesz to się naczytałam dużo dobrego. On też w Tychach przyjmuje. Jak nic się do końca roku nie wydarzy to w przyszłym roku się do niego też wybiorę – może faktycznie jakieś cuda zdziała.

Marta - śliczne imionko będzie miał Synuś :) podoba mi się.

11 lata 6 miesiąc temu #758188 przez ferritka
Ano Gosiak ,masz rację, musiał się Kręgiel zapisać na termin i ma 11.10 i od razu z kubkiem ma przyjechać ima wizytę od razu u doktorka :lol: super bo na moją wizytę będą wszystkie jego wyniki

Moniaaaa gratulacje 100% dziewuszki :lol: :lol: :lol: macie imie już dla Księzniczki ?? bo nie wiem czy mówiłaś i nie pamiętam czy pytałam :blush: :blush:

wróciliśmy przed chwilką z ikeji i matko i córko,nakupiłam szpargałów aż się mójprzy kasie za głowe chwycił :lol:
poza tym, słyszałyście o biokominku?? hmmm my rozważamy, bo w planie mamy montowanie kominka w salonie, ale polecilinam biokominek, który też grzeje a nie trzeba kuć ściany całej i robić tego całego syfu, hmmmm

Mała , nooo to może będziemy razem świętować w tym dniu :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #758206 przez MoNiaaa
tak na szybko jeszcze domek Zuzi :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #758211 przez ferritka
aaa Julcia!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: a domek Zuzi boski :kiss: :kiss: no przecież masz imie w suwaczku :blush: :blush: :blush: :blush:

pięknie Moniaaaa :kiss: :kiss: pogłaskałam i Julcie wycałuj małą modeleczkę śmieszkę :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka