- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- mika123
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
teraz Kręgiel musi się zbadać i idzie na dniach sprawdzić czy armia jest zwarta i gotowa do ataku na jajka i działamy jestem pełna wiary i nadziei że się w końcu uda salfazin będzie naszym najlepszym przyjacielem
a gdzie jest Studentka?????
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ferri a Ty dostałaś @ czy nie bo jakoś sobie nie przypominam żebyś coś pisała
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Pani, Dave ma racje tez tak mam .Tak jak by sie malenstwo przeciagalo i skora napieta i twardy brzuch:(
nic milego .
Ferri slicznie wygladaliscie!!!Gratulacje!!1
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
no piekniusio było, Ty wyglądałaś jak z katalogu - suknia cudna, ale co się dziwić na takiej figurze to hohoho, cudnie, Mąż też elegance fryzura boska, klasycznie, tak jak lubię najbardziej gratulacje Kochana
a teraz do boju Kochana, z małżeńskiego łoża to już takie Groszki i Fasolki będą, że fiu, fiu, a salfazin Wasz drugi brat to już tym bardziej
witam kolejną nową staraczkę
Gosia28 - to dobrze, że do gina idziesz... trzymam kciuki
a wiecie jakie badanie mi gin wczoraj kazał zrobić oprócz przeciwciał przeciwko plemnikom - badanie kariotypu ! robiła któraś?? tego u mnie w mieście nikt nie robi, żadne labo... najbliżej gdziesik okolice katowic i koszt ok. 400-500 zł poebało ich?? a na nfz to może w łodzi, bo to musie być specjalistyczna poradnia genetyczna czy cusik i takie w polsce są ino 3.. Sis moja musi się tam u siebie w tej łódce zorientować, bo umarłam jak cenę zobaczyłam na necie...
no i się wystraszyłam jak se o tym kariotypie poczytałam...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
studentka, emka chyba robiła, wygrzeb jak chcesz wątek "ciąża z zespołem antyfosfolipinowym" tak mi się zdaje, że coś powinno tam być.
A swoją drogą gdzie się ona podziewa, staranka miała przeca zacząć mi się zdaje
missy to mój drugi golden, pierwszy pies, a teraz suczka
a macie fotę jak chcecie coś pooglądać.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, ulalalal jaka śliczna panienka, wygląda niunia jak kuzynka mojego Leonka niech wam zdrowo i grzecznie rośnie slicznotka
Sis dziękujemy ze Śwagrem za miłe słowa
kurka rurka ,toż to masakra jakaś z tymi badaniami jakaś a ten mój szpec cudotwórca tego nie robi u siebie ??? jak przypomne sobie nazwisko to Ci sprawdzę , bo podobno robią wszystkie badania
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Studentka ładnie sobie liczą nie ma
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
mszydłowska...dzięki za zdjęcia, bo ja też fb nie mam
Pani, skurcze przepowiadające trwają na początku dość krótko i tak jak dziewczyny pisały brzuch się spina i przybiera kształt prostokata, ja zawsze mówiłam, że tyłka ...im ciąża starsza tym te skurcze mogą być bolesniejsze...a w czasie porodu brzuszek będzie przybierał taki sam kształt
Juz kochana jestes prawie na wylocie super.
A ja @ dostałam dzień po ślubie
a obecnie nie posiadam go od 7.09.2012
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
a wiecie jakie badanie mi gin wczoraj kazał zrobić oprócz przeciwciał przeciwko plemnikom - badanie kariotypu ! robiła któraś?? tego u mnie w mieście nikt nie robi, żadne labo... najbliżej gdziesik okolice katowic i koszt ok. 400-500 zł poebało ich?? a na nfz to może w łodzi, bo to musie być specjalistyczna poradnia genetyczna czy cusik i takie w polsce są ino 3.. Sis moja musi się tam u siebie w tej łódce zorientować, bo umarłam jak cenę zobaczyłam na necie...
no i się wystraszyłam jak se o tym kariotypie poczytałam...
Ja mam zrobić te badania kariotypowe .... u mnie biorą 500 zł od osoby bo to z mężem się powinno robić nie wiem czy ci gin mówił ....
Ja się załapałam na NFZ teraz czekam na swoją kolejkę aż do mnie zadzwonią i powiedzą , że mamy przyjechać oddać trochę krwi ..... nie wiem czy ci gin też mówił , ale do tego badania musisz być zupełnie zdrowa i jak brałaś jakieś antybiotyki wcześniej to też powiedzieć za nim ci krew pobiorą no i na wynik się czeka ok 6 tyg No i ok 2 godziny przed badaniem się powinno zjeść - nie robi się tych badań na czczo
Daleko masz do Rudy Śląskiej ? dawaj znać to ci poradnię polecę ja do niej z moim też poszłam z głupa z nastawieniem jak się uda na NFZ to spoko jak nie to trudno będziemy płacić , ale się udało
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Dziękuję dziewczyny za odp. To wychodzi na to, że to chyba to i się już powoli zaczyna macica przygotowywać
Studentka Kurka ależ te badania drogie?! Masakra.
Ja miałam ciężką noc... Jakieś przeziębienie mnie chce złapać i całą noc się pocilam po mleku z miodem, do łazienki to chyba co pół godz., sny jakieś porabane, że zasnąć się bałam, a nad ranem mega skurcz łydki. Do teraz mnie boli mialam takie plany na dziś a chyba raczej w łóżku większość dnia przeleze...
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
byłam w fryzjera, dziś mam oczy na zapałki, bo wrociłam do domu o 21.30 Niewyspana taka jestem. Jeszcze po pracy dziś kierunek dentysta
Idę do swojej fryzjerki a tu surprice, jest w 5 miesiącu ciązy. Zapomniała wspomnieć jak byłam ostatnio przed moją ciąża. Aż dreszcze mnie wzięły, bo miałabym podobny brzuszek Rozgadałyśmy i trochę się rozluźniłam, bo okazało się że miałyśmy tego samego ginekologa, też ma chorą tarczycę, a o malucha ponad rok się starała. Lepiej się poczułam, kiedy mogłam pogadać z kimś kto podobne miał problemy. Zdradziła, że laska z rejestracji też się stara od 7 lat i nie udaje się. Kurcze, rozpłakałabym się najchętniej, dlaczego los taki niesprawiedliwy
gosia28, mały słodziak jeszcze z goldasa, a to moja bestia ;
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferii, kochana, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Pięknie wyglądaliście , ale oczywiście Ty piękniej a fryzurka pierwsza klasa
mszydłowska...dzięki za zdjęcia, bo ja też fb nie mam
Pani, skurcze przepowiadające trwają na początku dość krótko i tak jak dziewczyny pisały brzuch się spina i przybiera kształt prostokata, ja zawsze mówiłam, że tyłka ...im ciąża starsza tym te skurcze mogą być bolesniejsze...a w czasie porodu brzuszek będzie przybierał taki sam kształt
Juz kochana jestes prawie na wylocie super.
A ja @ dostałam dzień po ślubie
a obecnie nie posiadam go od 7.09.2012
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAgusia, bo mi jeszcze weselna wódeczka szumi w głowie, znaczy, że mamy poślizg w @!!!!
p.s. aaaaa zonk, 2012 a już myslałam, że nas tu wreszcie testowanie czeka
Mesiiiii ,wczoraj właśnie znalazłam genom z rudy śląskiej co te badanie robią też, ale potem doczytałam ,że badanie kosztuje 700zł tam , no ale nie wiem czy o to Ci chodziło tak się wcięłam
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
fajny psiak, strzyżesz go czy naturalnie ma taką sierść? I młody chyba jeszcze jest co?
Agusia to skoro nie masz fb to jak my mamy Twoje cuda ujrzeć co? Weź no cykaj foty i podeślij