BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #755888 przez mika123
pochwal sie fryzurka jak wrocisz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #755902 przez ferritka
powiem Wam, że fajnie jest wrócić do normalności i spokoju B)

teraz Kręgiel musi się zbadać i idzie na dniach sprawdzić czy armia jest zwarta i gotowa do ataku na jajka i działamy :lol: :lol: jestem pełna wiary i nadziei że się w końcu uda :lol: :lol: salfazin będzie naszym najlepszym przyjacielem :blink:

a gdzie jest Studentka?????

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #755952 przez anoda89
Gosia pewnie to nic takiego ale kciuki trzymam :)

Ferri a Ty dostałaś @ czy nie bo jakoś sobie nie przypominam żebyś coś pisała :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #755968 przez Gravity
Witam

Pani, Dave ma racje tez tak mam .Tak jak by sie malenstwo przeciagalo i skora napieta i twardy brzuch:(
nic milego .

Ferri slicznie wygladaliscie!!!Gratulacje!!1 :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #755977 przez studentkaae
jałłłłł, Sis Moja Ferri wróciła śliczna Pani Żona Mojego Szwagra :)
no piekniusio było, Ty wyglądałaś jak z katalogu - suknia cudna, ale co się dziwić na takiej figurze to hohoho, cudnie, Mąż też elegance :) fryzura boska, klasycznie, tak jak lubię najbardziej :) gratulacje Kochana :kiss: :kiss: :kiss:

a teraz do boju Kochana, z małżeńskiego łoża to już takie Groszki i Fasolki będą, że fiu, fiu, a salfazin Wasz drugi brat to już tym bardziej :)

witam kolejną nową staraczkę :)

Gosia28 - to dobrze, że do gina idziesz... trzymam kciuki :kiss:

a wiecie jakie badanie mi gin wczoraj kazał zrobić :cheer: oprócz przeciwciał przeciwko plemnikom - badanie kariotypu ! robiła któraś?? tego u mnie w mieście nikt nie robi, żadne labo... najbliżej gdziesik okolice katowic i koszt ok. 400-500 zł :cheer: :cheer: :cheer: poebało ich?? a na nfz to może w łodzi, bo to musie być specjalistyczna poradnia genetyczna czy cusik i takie w polsce są ino 3.. Sis moja musi się tam u siebie w tej łódce zorientować, bo umarłam jak cenę zobaczyłam na necie...
no i się wystraszyłam jak se o tym kariotypie poczytałam... :( :huh:

11 lata 2 miesiąc temu #756010 przez gosia28
anoda ferri miała @ dzień przed ślubem

studentka, emka chyba robiła, wygrzeb jak chcesz wątek "ciąża z zespołem antyfosfolipinowym" tak mi się zdaje, że coś powinno tam być.
A swoją drogą gdzie się ona podziewa, staranka miała przeca zacząć mi się zdaje :)

missy to mój drugi golden, pierwszy pies, a teraz suczka
a macie fotę jak chcecie coś pooglądać.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756076 przez ferritka
tak tak, mnie zalało umiarkowanie ale jednak dzień przed ślubem :lol: ale dałyśmy radę , tak po koleżeńsku :blink:

Gosia, ulalalal jaka śliczna panienka, wygląda niunia jak kuzynka mojego Leonka :lol: :lol: :lol: niech wam zdrowo i grzecznie rośnie slicznotka :kiss: :kiss: :kiss:

Sis dziękujemy ze Śwagrem za miłe słowa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
kurka rurka ,toż to masakra jakaś z tymi badaniami jakaś :dry: a ten mój szpec cudotwórca tego nie robi u siebie ??? jak przypomne sobie nazwisko to Ci sprawdzę , bo podobno robią wszystkie badania :)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #756125 przez anoda89
aaaaa to dupa blada :dry: Teraz po ślubie to pójdzie szybko bo legalnie ;) :lol:

Studentka ładnie sobie liczą nie ma :cheer:

11 lata 2 miesiąc temu #756162 przez Agusia83
Ferii, kochana, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :laugh: Pięknie wyglądaliście , ale oczywiście Ty piękniej :silly: a fryzurka pierwsza klasa :laugh:
mszydłowska...dzięki za zdjęcia, bo ja też fb nie mam :silly:

Pani, skurcze przepowiadające trwają na początku dość krótko i tak jak dziewczyny pisały brzuch się spina i przybiera kształt prostokata, ja zawsze mówiłam, że tyłka :silly: ...im ciąża starsza tym te skurcze mogą być bolesniejsze...a w czasie porodu brzuszek będzie przybierał taki sam kształt :laugh:
Juz kochana jestes prawie na wylocie :laugh: super.

A ja @ dostałam dzień po ślubie :lol:
a obecnie nie posiadam go od 7.09.2012 :silly:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756209 przez mesy
studentkaae napisał:

a wiecie jakie badanie mi gin wczoraj kazał zrobić :cheer: oprócz przeciwciał przeciwko plemnikom - badanie kariotypu ! robiła któraś?? tego u mnie w mieście nikt nie robi, żadne labo... najbliżej gdziesik okolice katowic i koszt ok. 400-500 zł :cheer: :cheer: :cheer: poebało ich?? a na nfz to może w łodzi, bo to musie być specjalistyczna poradnia genetyczna czy cusik i takie w polsce są ino 3.. Sis moja musi się tam u siebie w tej łódce zorientować, bo umarłam jak cenę zobaczyłam na necie...
no i się wystraszyłam jak se o tym kariotypie poczytałam... :( :huh:

Ja mam zrobić te badania kariotypowe .... u mnie biorą 500 zł od osoby bo to z mężem się powinno robić nie wiem czy ci gin mówił ....
Ja się załapałam na NFZ teraz czekam na swoją kolejkę aż do mnie zadzwonią i powiedzą , że mamy przyjechać oddać trochę krwi ..... nie wiem czy ci gin też mówił , ale do tego badania musisz być zupełnie zdrowa i jak brałaś jakieś antybiotyki wcześniej to też powiedzieć za nim ci krew pobiorą no i na wynik się czeka ok 6 tyg :dry: No i ok 2 godziny przed badaniem się powinno zjeść - nie robi się tych badań na czczo ;)

Daleko masz do Rudy Śląskiej ? dawaj znać to ci poradnię polecę :) ja do niej z moim też poszłam z głupa z nastawieniem jak się uda na NFZ to spoko jak nie to trudno będziemy płacić , ale się udało :)

11 lata 2 miesiąc temu #756226 przez pani_p
Dzień dobry :kiss:

Dziękuję dziewczyny za odp. To wychodzi na to, że to chyba to i się już powoli zaczyna macica przygotowywać :-)

Studentka Kurka ależ te badania drogie?! Masakra.

Ja miałam ciężką noc... Jakieś przeziębienie mnie chce złapać i całą noc się pocilam po mleku z miodem, do łazienki to chyba co pół godz., sny jakieś porabane, że zasnąć się bałam, a nad ranem mega skurcz łydki. Do teraz mnie boli :S mialam takie plany na dziś a chyba raczej w łóżku większość dnia przeleze...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756228 przez missyy
hejoo :P

byłam w fryzjera, dziś mam oczy na zapałki, bo wrociłam do domu o 21.30 :dry: Niewyspana taka jestem. Jeszcze po pracy dziś kierunek dentysta :(
Idę do swojej fryzjerki a tu surprice, jest w 5 miesiącu ciązy. Zapomniała wspomnieć jak byłam ostatnio przed moją ciąża. Aż dreszcze mnie wzięły, bo miałabym podobny brzuszek :( Rozgadałyśmy i trochę się rozluźniłam, bo okazało się że miałyśmy tego samego ginekologa, też ma chorą tarczycę, a o malucha ponad rok się starała. Lepiej się poczułam, kiedy mogłam pogadać z kimś kto podobne miał problemy. Zdradziła, że laska z rejestracji też się stara od 7 lat i nie udaje się. Kurcze, rozpłakałabym się najchętniej, dlaczego los taki niesprawiedliwy :( :(

gosia28, mały słodziak jeszcze z goldasa, a to moja bestia ; :lol: :lol:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #756257 przez nati.olsztyn
Hej Dziewczyny! Aż głupio mi jest się odzywać jak tak czytam o Waszych problemach... Mogę się tylko domyślać co czujecie i z wielką chęcią podzieliłabym się z Wami wszystkimi ta moją płodnością!!! Buziaki!:-)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756284 przez ferritka
Agusia83 napisał:

Ferii, kochana, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :laugh: Pięknie wyglądaliście , ale oczywiście Ty piękniej :silly: a fryzurka pierwsza klasa :laugh:
mszydłowska...dzięki za zdjęcia, bo ja też fb nie mam :silly:

Pani, skurcze przepowiadające trwają na początku dość krótko i tak jak dziewczyny pisały brzuch się spina i przybiera kształt prostokata, ja zawsze mówiłam, że tyłka :silly: ...im ciąża starsza tym te skurcze mogą być bolesniejsze...a w czasie porodu brzuszek będzie przybierał taki sam kształt :laugh:
Juz kochana jestes prawie na wylocie :laugh: super.

A ja @ dostałam dzień po ślubie :lol:
a obecnie nie posiadam go od 7.09.2012 :silly:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAgusia, bo mi jeszcze weselna wódeczka szumi w głowie, znaczy, że mamy poślizg w @!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. aaaaa zonk, 2012 :dry: a już myslałam, że nas tu wreszcie testowanie czeka :S :S :S

Mesiiiii ,wczoraj właśnie znalazłam genom z rudy śląskiej co te badanie robią też, ale potem doczytałam ,że badanie kosztuje 700zł tam , no ale nie wiem czy o to Ci chodziło tak się wcięłam :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #756332 przez gosia28
missy :kiss: :kiss: :kiss:
fajny psiak, strzyżesz go czy naturalnie ma taką sierść? I młody chyba jeszcze jest co?

Agusia to skoro nie masz fb to jak my mamy Twoje cuda ujrzeć co? Weź no cykaj foty i podeślij ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka