BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #767120 przez anoda89
Mała cisza jak na razie ;) Nie chcę mi się do apteki jechać po test może męża wyślę. Jakoś w to nie wierzę ze coś może być na rzeczy i zwalam wszystko na zapalenie. Zresztą jakoś nadzwyczajnie się nie czuje tylko cyc boli przy dotyku i może ciutek większe są ale przed @ to normalne.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #767121 przez issska1986
Cześć dziewczyny-ja tylko na chwilę...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #767153 przez Chudzinka
Przepraszam, że znów się wcinam na Wasz wątek..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #767183 przez anuuuusia
Nie było mnie chwilę, poczytałam i strasznie mi smutno :(

ferri nie napiszę nic ponad to, co zostało już napisane. Mogę Cię tylko wirtualnie utulić i wierzyć, że wszystko się z czasem ułoży :kiss: :kiss: :kiss:

Jest mi też smutno, bo byłam wczoraj u gina... Wiele sobie obiecywałam po tej wizycie, ale ten lekarz raczej nie będzie moim prowadzącym ehh Poza tym, miałam nadzieję chociaż zobaczyć bijące serduszko, a jeszcze go nie było :( Gin stwierdził, że "może jeszcze nie być", ale mam złe przeczucia :( Tak bardzo nie chcę zawieść mojego męża, on tak się cieszy...

p.s. witam nowe koleżanki

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767195 przez emka
Witajcie dziewczyny, sporo nowych nicków :) Witajcie :)

Chudzinka Ja to miło z Twojej strony :kiss: Wcinaj się częściej :)

POwiem Wam, ze to forum jest czymś niesamowitym. Tyle różnych bab, rozsianych gdzieś po całej Polsce, które nie znają się osobiście, a tyle o sobie wiedzą, tyle potrafią sobie nawzajem pomóc. Łączy je jeden cel, to prawda ale z każdym dniem bycia tutaj łączy je coraz więcej... Fajowe babki z Was :) :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 2 miesiąc temu #767291 przez Ewelinkade
Dziewczyny doradzcie mi prosze bo leze i czytam juz tysieczne wypowiedzi moze wy cos wiecie na ten temat bo jesli teoria o tym ze przy zagniezdzaniu sie jajeczka mozna krwawic to jest mozliwosc ze jestem w ciazy !!!! Od rana nie krwawie temperatura nadal podwyzszona -wydaje mi sie ze nie tylko tam na dole ogolnie jestem taka jakas rozpalona -myslicie ze jakbym kupila jakis czuly test to jest w stanie cos mi pokazac ,,,,, chcialabym byc :laugh: od jutra mam wrocic do pracy -jednak to wiaze z podnoszeniem ciezkich rzeczy i sporym wysilkiem nie darowalabym sobie gdyby cos sie stalo :angry:
Wyczytalam tez ze w moim przypadku moge sie liczyc z ciaza mnoga i przy niej moga wystapic silniejsze pierwsze objawy....
Nie wiem co robic -caly dzien leze i jem :)

11 lata 2 miesiąc temu #767325 przez Asik

Ewelinkade --- jesli te objawy masz po wyciągnięciu spiralki too ja bym do gina poszła bo coś jest nie tak ... ja miałam wyciąganą nie raz i nie dwa ;) i nigdy nie byłam rozpalona nie miałam jakichś krwawień itp , mnie to wygląda na stan zapalny a nie na zagnieżdżanie ;)przy zagnieżdżaniu masz kropelkę krwi że tak to ujmę, nie jesteś rozpalona itp .,,
podsumowując -- do gina idz żeby wykluczyc stan zapalny i może skaleczenie przy wyciąganiu...

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 2 miesiąc temu #767335 przez Ewelinkade
Asik po wyjeciu nie bylo nic zero plamienia kompletnie nic tylko ulga ze jej nie mam :laugh: bo balam sie ze usuwanie bedzie bolalo
Moja gin powiedziala ze od tego dnia wraca calkowita plodnosc i jesli chcemy mozemy sie starac i tak zrobilismy bylo pelne przytulanko i dwa dni po tym slabe krwawienie to nie bylo jak moj dawny okres bo wtedy to sie lalo ze mnie strumieniami to bylo takie ze wkladka starczyla a i tak bylo z przerwami dzis nic tylko uczucie ciaglej potrzeby siusiania i nie raz mam wrazenie ze cos ze mnie pocieklo ide do toalety a tam nic .... wysle zaraz mojego po test i jutro z rana zrobie tak dla wlasnej ciekawosci jak nic nie bedzie to przynajmniej spokojniej bedzie mi sie pracowalo a pozniej odwiedze lekarza , chcialam juz dzisiaj jechac ale moj potrzebowal auto a nie bede sie tlukla autobusem przez 3 miasta

11 lata 2 miesiąc temu #767355 przez emka
Ewelin Który to dzień cyklu?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 2 miesiąc temu #767363 przez Ewelinkade
Nie mam pojecia bo przy spiralce nie mialam okresu takze to wielka niewiadoma :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu #767405 przez anoda89
Dzieczyny cała się trzęsę, łzy napływają do oczu i nie dowierzam

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767414 przez gosiak
Hahahahahahahahaaha Anoda :lol: :lol: :lol: jeju cudnie :kiss: :kiss:
Kochana właśnie stało się coś na co tak długo czekałaś, dbajcie o siebie i spokojnej ciąży kochana, gratuluję bardzo bardzo :kiss: :kiss:

Ewelina nie panikuj, dwa dni po stosunku krwawiłaś więc na bank to nie zagnieżdzenie! Idź do gina sprawdź czy wsio ok, może jakaś infekcja po wyjęciu tej spiralki się wdała...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #767417 przez MoNiaaa
Boziu Anoda :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
tak sie ciesze!!!!!!!!kochana widzisz i ty sie doczekalas warto czekac :)
strasznie za ciebie kciuki trzymalam buziakuje cie mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http

]

11 lata 2 miesiąc temu #767421 przez anoda89
Dziękiuje :kiss:
Tylko dlaczego brzuch mnie boli i to nie jest tak jak w pierwszej ciąży. Mam receptę na luteine to zaraz wykupie.

11 lata 2 miesiąc temu #767423 przez ann-sunshine
W końcu dobra nowina :) bardzo się cieszę Anoda

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka