BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #774301 przez ferritka
Martunia pieknie wygladasz a Hubercik ma cudowny domek:-) :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #774305 przez Dave
Marta - jaki mini domek Hubercika. Zgrabniutka laska jak 100 pieronów z Ciebie :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:

I właśnie przypomniałam sobie mój brzuch, OMG - byłam wielorybem!!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #774323 przez gosiak
Marta cudowny brzuszek :kiss: i jak Ty pięknie wyglądasz :kiss: dziękuję za foto :)

Anoda po prostu za bardzo chce dzidziola i takie sny juz mnie nawiedzają :) dziś byliśmy z emem w smyku, i jakoś małam opory by się do wózka przymerzyć :blush: :dry: boję się że ne będę miała nigdy tej przyjemności kupwania wozka itp.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 1 miesiąc temu #774334 przez pani_p
Marta M jejuuu! Ale słodki domek :-) kojarzy mi sie z pociskiem hihi :blush:

Gosiak nie pitol glupot!

Katara dostałam... :dry: szlag by to...

11 lata 1 miesiąc temu #774353 przez Mała
Bry wieczór :)
Ferri ja tez po spa, nawet T mi dziś włosy pofarbował. To był jego pierwszy raz, chociaż on mnie nie lubi w farbowanych, niestety długo się broniłam, ale upływ czasu już było widać :dry:

Anoda uuuu, ale dasz radę :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #774381 przez anoda89
Marta śliczna piłeczka :kiss:

Gosiak nie gadaj głupot :angry: :kiss:

Mała ja swojego Starego nie mogę namówić na farbę broni się jak może dobrze że mam siostrę ;) :)

11 lata 1 miesiąc temu #774415 przez nati.olsztyn
Hej Kobietki!!! :-)

Marta Nie mogłam się powstrzymać żeby nie napisać;-) Śliczny masz brzyszek, aż odrazu zerknęłam na suwaczek który to tydzień;-) mega zgrabny, zresztą jak i całą Ty!!! :-)

11 lata 1 miesiąc temu #774430 przez Dave
a ja uciekam spac. dobrejnocki:-)

11 lata 1 miesiąc temu #774454 przez Dave
dzien doberek:-)

11 lata 1 miesiąc temu #774459 przez majeczka22
Dzień dobry :)

11 lata 1 miesiąc temu #774469 przez Marta M
Hihi, dziękuję :)

Ale jeszcze trochę mi zostało i jak przy Majce wystrzelił baaardzo w ostatnich tygodniach, także teraz też się spodziewam tego efektu, jak to pani napisała pocisku (dokładnie wszyscy go nazywają pocisk ;)) ;) Wtedy jak i teraz wszyscy się gapią a nawet zaczepiają i mówią że jeszcze takiego kształtu nie widzieli :cheer: :cheer:

11 lata 1 miesiąc temu #774487 przez pani_p
Hej i niestety nie dzień dobry bo wstalam chora :-( masakra jakaś... Jak mnie chyci na rodzenie to nie mam pojęcia jak sobie poradzę... :-(

Marta M bo rzeczywiście taki kształt rzadko spotykany, ale jak dla mnie, jest cudowny :-)

11 lata 1 miesiąc temu #774490 przez missyy
dzieeeeń dooobry :P:P

jestem nareszcie :blush:
mialam mieć dzisiaj wolne, ale wyszło jak wyszło. Chrześniak mi się rozchorował, to skoro mam wolne to przyjechałam do niego na służbę :P :P Piszę szybko póki mogę, bo czeka mnie dłuugi dzień :P :P
A co do wesela, to wróciliśmy padnięci, kapela była niezła, fajnie grali, tylko nieco za głośno, tyle decybeli dawalo popalić. Aż wszystko się trzęsło. :laugh: nie dało się gadać :lol:
A fiołek się raczej podobał, ciekawe ile jej wytrzymie, bo zauważyłam, że miała fiołka na parapecie ale suchy jak wiór :lol: :S hahaha

Resztę postów nadrobie w domu, bo z łobuzem to nie da rady, dojrzałam tylko na szybko brzuszek Marty :kiss: Faktycznie piękny,mały pocisk :lol:

idę zrobić małemu śniadanko :)

miłego dnia

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 1 miesiąc temu #774493 przez Gravity
Elo

studentkaae pani sie juz ciagnie ja narazie nie narzekam po wizycie u poloznej uslyszalam w kazdej chwili wiec moze sie niebedzie ciaglo :lol: :lol: I niemoge sie doczekac kiedy Ty kochan pokazesz nam swojego tesciora a wierze ze doczekamy szybko :lol: :lol:

majeczka22 ja to sie naet nie waze wcinam jak leci i spie i tak w kolko:)))Jutro wizyta na usg i lekarz moze powie mi czy Jessica cos podrosla :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Anoda ja rowniez mialam zaparcia net Was pytalam co zrobic,I pomogalo kiwi,sliwki suszone,szklanka nad czczo wody z sokiem cytryny .Mysle ze warto sprobowac.Moha znajoma pila wode z lyzeczka miodu no ja niestety z rana na slodko odpadalo:( :woohoo: :woohoo:

Marta sliczny domeczek Ty szczuplutka i pileczka i ygladasz slicznie :kiss: :kiss: :kiss:

Dave nie narzekaj tez mialas pileczke bo widzialam i pamietam :kiss: :kiss: i tez chudzinka :kiss: :kiss:

pani_p na atar kanapka z cebula i goraca herbatak pusci szybko :woohoo: :woohoo: :woohoo:ja nos mam zapchan caly czas :(i to nie katar tylko skrzepy zasze z nocy nie wiem czemu mowilam poloznej powiedzila ze to normalne wiec juz sie przyzwyczailam :woohoo: :woohoo:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 1 miesiąc temu #774535 przez MoNiaaa
marta ty chudzino!!!!pieknie wygladasz oprucz brzuszka nie widac ze w ciazy jestes zazdroszcze bo ze mnie sie wieloryb robi :ohmy:

kolejna meczaca noc za mna:( nie moglam zasnac przez ten kregoslup pozniej jak sie udalo to julka sie budzila...esh mam nadzieje ze to minie bo sie wykoncze.
podziwiam dave jak sobie przypomne twoja bezsennosc :ohmy:

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka