BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #773957 przez ferritka
bry;))

a ja akurat zmianę czasu w tę stronę to lubię B)
teraz szykuję się do spa ..Kręgiel pojechał i cały dzień go nie będzie więc nooo włos podmaluję, zrobię manikir i pedikir i co najważniejsze na gładko się ebne ładnie...wiecie jak dawno tego nie robiłam tak z sercem :dry: aż wstyd normalnie :S

Majeczka, 7 lat temu to trafiłaś do niedobrego lekarza, pewnie wtedy stwierdził że masz czas na podleczenie i ewentualną decyzję o dziecku..
Dobrze ,że teraz jesteś w dobrych lekarskich rękach :lol:

Pani, spokojnie, u Ciebie też lada chwilka bedzie rozpakowanie, nic się kochana nie stresuj, wszystko jest dobrze...a Zuzi nie zaszkodzi jak sobie jeszcze w ciepełku posiedzi :kiss:

no to która wpada do mnie na babskie ploty i maseczki :S :S :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #773959 przez majeczka22
ferritka - wtedy miałam niecałe 18 lat i pierwszym hasłem tamtej lekarki było że to jest dla mnie odpowiedni moment na dziecko , a wtedy to trzeba było myśleć o skończeniu szkoły i zdaniu matury a nie o ciąży :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #773963 przez Gravity
Witam

Ja wstalam zjadlam sniadanko i opycham sie kopcem kreta:)Listopadowki sie rozpakowuja :)))
pani_p badz cierpliwa i my niedługo,Ja szczesliwa bo 36ty wyciaglam i 8m zakonczylam wiec teraz jakos zleci..chyba..

Zaraz spadam na shoping bo pasuje wozek wkoncu kupic:))) :lol: :lol: :lol:

W nocy nie sypiam a malenka mnie budzi :)kopnikiem w pecherz i mus do wc isc :lol:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 1 miesiąc temu #773971 przez pani_p
Od Was zawsze można dobre słowo usłyszeć :-) :kiss:

Monia dokładnie tak jest, a jak wstaje w nocy to tylko lukam czy się co nie dzieje, paranoja :-D

Ferri mnie zmiana czasu w ten sposób też odpowiada :-) więcej czasu na odpoczynek hihi ;-) a mnie to by się takie spa przydało, ale co by mnie kto tak oporzadzil bo sama to jak słoń w składzie porcelany ;-)

Majeczka no widzisz, nawet nie wiedziałam, że ty takie problemy masz. Myślę, że dobrze robisz, że się teraz tym interesujesz.

Gravity zobaczymy czy ty będziesz taka cierpliwa w końcówce :P hehe

11 lata 1 miesiąc temu #773973 przez majeczka22
pani_p staram się jakoś tym nie stresować ale to jest silniejsze ode mnie, jeszcze trzeba w trakcie skończyć pisać pracę inż ale muszę dać radę - dobrze że chociaż mam WAS i mogę w jakiś sposób pomóc w prowadzeniu tabelki :) Kochane jesteście Wszystkie i jakoś trudno było mi tera Was opuszczać z tego forum :*

11 lata 1 miesiąc temu #773981 przez ferritka
miała być dzisiaj pomidorówka i nalesniki z jabłkami...ale jakoś tak mało niedzielnie i będzie rosołek i....no wlasnie, nie mam pomysłu..
co tam macie siostry na gazie na dzisiaj ????

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #773984 przez majeczka22
u mnie też jest rosołek z makaronem i jakieś mięsko na drugie, a popołudniu wizyta u dziadków na kawie i cieście :) A wczoraj na wieczór mnie naszło na grysik i pochłonęłam całą miseczkę :)

11 lata 1 miesiąc temu #773991 przez pani_p
U mnie kotlety z piersi kurczaka ziemniory i mizeria :-)

11 lata 1 miesiąc temu #773993 przez majeczka22
a za mną od kilku dni chodzi pizza z mnóstwem sera :)

11 lata 1 miesiąc temu #774002 przez anoda89
Dobry. Kurde wczoraj się pochwaliłam a dzisiaj mi niedobrze :dry: Nie jest jeszcze źle a przynajmniej wiem że jest gitara ;)

Zmiana czasu mi tam odpowiada oczywiście jak się dłużej śpi ;) Dzisiaj na stary czas do 10 spałam :lol: Wam dziewczyny to się nie dziwie że wam nie na rękę taka zmiana mi po ciemku też by się siedzieć nie chciało.

Pani u mnie też piersi na obiad i chyba ziemniak pieczone a co do warzyw to jeszcze nie wiem ale rosołek teściowej bym zjadła :)

Majeczka chciałabym jakoś pomóc ale się kompletnie nie znam. Powodzenia w leczeniu żeby za długo nie trwało :)

11 lata 1 miesiąc temu #774007 przez majeczka22
anoda89 - jak narazie to wiem że leki muszę jeszcze jeść pół roku a dwa miesiące już za mną , co ma być to będzie - niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774008 przez ferritka
Agusia83 napisał:

Ferri, w tablecie włącz wifi, daj wyszukiwanie sieci, znajdź swoją i się zaloguj :laugh:

Anoda mnie tez szybko wywaliło brzuszek w drugiej ciąży i nawet był większy pod koniec 9 miesiąca :silly: no, ale to też wina tych rozciągniętych mięśni :silly:

Agusia, kochanie tak zrobiłam włączyłam wifi, wpisałam se klucza spod baterii routera( tak kazała zrobić w salonie).sieć znaleziona ale na routerze świeci mi że blokada pin...i za cholere nie wiem gdzie mam to wpisać, bo mi nic nie pokazuje gdzie miałabym to wpisac. Cała operację robiłam mając kablem podłaczony router do tableta..... nie wiem już sama co źle robię :S

Anodka, nooooo mdłości :lol: :lol: rośnie maluszek rośnie :kiss: :kiss:

Kurcze ,to ja może też cycki dziś wyciągne,hmmm zrobię takie z kieszonką serem i papryką :lol: natchnęłyście mnie ,dziękuję

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #774021 przez majeczka22
U Was dziewczyny jest taka ładna pogoda- u mnie w słońcu jest 32 stopnie a w cieniu 25 stopni - dość ciepło jak na ostatni weekend października :)

11 lata 1 miesiąc temu #774025 przez ferritka
łooo majeczka, a Ty kieszkasz na tureckiej rivierze czy na innej fuertawenturze??? zazdroszczę tego gorąca B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #774028 przez majeczka22
no co Ty :)tak ciepło jest w Bielsku-Białej :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka