BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #773117 przez ViFi
emka napisał:

Doberek!

Jak miło, nawet Wifi się pojawiła, myślałam o Tobie, zaglądałam na Twój wątek. Super że wszystko wraca dpo normy i wracasz do nas, jesteś dzielna, ilość zastrzyków imponująca, Poprosze o instrukcje podawania:) mnie to nadal przeraża.
Jak to nie masz zespołu? A w ciąży będziesz brać clexane? Życzę Ci powodzenia kochana, trzymam kciuki, teraz musi się udać! :kiss: :kiss: :kiss:

Mierell Gdzie ty się podziewasz? :)

PaniP Zapomniałam Ci ostatnio napisać, że pięknie wyglądasz, brzusio okazały :) Powodzenia kochana, już nie długo :blink:

MIssy Super wieści :kiss:

Mam genetyczną zakrzepice Mutacja czynnika V Leiden (heterozygota)=potwierdzone ..... Zespoł antyfosfolipidowy został wykluczony...
nadal szukaja ostatnio w poradni immunologicznej pobrano mi krew na czynnik VIII (G33); LA (N89); p/fosfatydyloinozytolowi

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #773128 przez ViFi
Na dofinansowanie do INF jest ustawa.....
W różnych klinikach jest rożnie miejsc.... Białystok dostał najwięcej....
koszty są różne od 12000 do 15000 .....
Znam dziewczyny które sie zakwalifikowały jak jedne z ostatnich w tym roku... po mcu ja weszła Ustawa i robiły badania, wiek....
może wrto było by zebrać to w jakimś wątku....ustawe, badania ... koszty...szacowane itp...
Mnie lekarz też proponował.... ale mnie nie stać....
będę próbowała naturalnie....
Wiem na 100% że mam ENDOMETRIOZE.... marker Ca125 jes w normie spadł po 2,5 miesiaca jak biorę zastrzyk implantowy ZOLADEX (sztuczna menopauza).

ViFi

11 lata 1 miesiąc temu #773134 przez ViFi
POMOCY POMOCY POMOCY

Czy jak któraś pisała pracę dyplomowa zna sztuczki jak ominąć anty plagiat jak cytowąć teksty z książki, artykuły itp.......

ViFi

11 lata 1 miesiąc temu #773135 przez ferritka
Vifi wszystko co piszesz o Twoich schorzeniach brzmi jak czarna magia dla mnie.... wciąz mi w uszach dzwoni jednak fakt, że niebawem wracasz do nas!!! :kiss: :kiss:

Wątek o ivf to rewelacyjny pomysł! bo ja łażę po innych forach, szukam a tak miałabym wsio pod ręką :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #773147 przez anoda89
Vifi nie wiem o czym Ty piszesz, czarna magia jak dla mnie.

Gravity śliczne skarpetki :)

Lacra :kiss: Poka dziewczynki, pewnie już duże panny a od niedzieli to już Aniołki będą i może dadzą mamusi poplotkować z cioteczkami ;) :) Newsy już dziewczyny sprzedały więc pisać nie będę ;) Powodzenia na chrzcinach co żeby w kościele grzecznie spały maluszki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #773156 przez helenne
Witajcie dziewczyny!
Pamiętacie mnie??
Wpadłam żeby wam powiedzieć że się udało! dziś na teście 2 maliny i bhcg 106 ehh mega happy jestem,całuje was i pozdrawiam!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #773158 przez anoda89
Helenne gratuluje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Dbaj o siebie i czekamy na zdjęcie fasolki :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #773168 przez Gravity
helenne Gratuluje :lol: :lol: :lol: :lol: Teraz foty:P :woohoo: :woohoo:

anoda89 kurde u mnie takich nie bylo zamowila z Chin:) :lol: :lol: dzis dotarly :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 1 miesiąc temu #773169 przez mesy
ferritka napisał:

Vifi wszystko co piszesz o Twoich schorzeniach brzmi jak czarna magia dla mnie.... wciąz mi w uszach dzwoni jednak fakt, że niebawem wracasz do nas!!! :kiss: :kiss:

Wątek o ivf to rewelacyjny pomysł! bo ja łażę po innych forach, szukam a tak miałabym wsio pod ręką :S :S

Zakładaj :P chociaż wątpię , że ktoś się na nim pojawi prócz nas (gosiakowa też ) :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #773181 przez gosiak
No ale można założyć, co byśmy tu nie śmieciły ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #773186 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

Zakładaj :P chociaż wątpię , że ktoś się na nim pojawi prócz nas (gosiakowa też ) :silly:

:lol: tak se właśnie pomyślałam se :blink: aa srał to żółw..jak bedę miała wątpliwości se zadzwonie do mojej złotej informatorki i wsio bedę miała kawa na ławę :kiss: :kiss:

Gosiak ,zawsze mozna założyć wątek i odsyłacza natychmiastowego do staraczek :lol: :lol:

helennnnn gratki :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #773190 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

:lol: tak se właśnie pomyślałam se :blink: aa srał to żółw..jak bedę miała wątpliwości se zadzwonie do mojej złotej informatorki i wsio bedę miała kawa na ławę :kiss: :kiss:

Gosiak ,zawsze mozna założyć wątek i odsyłacza natychmiastowego do staraczek :lol: :lol:

Kawę na ławę to ty wystawisz za te złote informacje :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #773192 przez anuuuusia
helenne no gdzieś Ty się mała podziewała? Myślałam o Tobie co jakiś czas i w końcu się odezwałaś :side: GRATULUJĘ :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #773201 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

Kawę na ławę to ty wystawisz za te złote informacje :lol: :lol: :lol: :lol:

kochana za te informację to ja i ławę postawię ;p oooo taką

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #773220 przez ferritka
ViFi napisał:

POMOCY POMOCY POMOCY

Czy jak któraś pisała pracę dyplomowa zna sztuczki jak ominąć anty plagiat jak cytowąć teksty z książki, artykuły itp.......

hmmm za "moich czasów" wystarczyło cytat dać w cudzysłów a potem podać w bibliografii , ba! w mojej pracy miałam czasami cytaty na pół strony i nikt mnie o plagiat nie posądził :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka