- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gravity, Pani czekamy razem z Wami Pani właśnie zmolestowanie emka czasem przyspiesza akcję, ale może Zuzulka chce jeszcze posiedzieć u mamci
Ferri Gosia dobrze pisze, za rok napiszesz, żeś niewyspana i obrzygana, a Kręgiel kochany, bo zajął się Olcią i pozwolili Ci pospać do 7
Dave przystojniaka masz w domu
Miałam akcje z Olą, 40 stopni gorączki i dusiła mi się. A migdałów wyciąć takiemu małemu ludzikowi nie chcą. W przyszłym tygodniu szukamy szpitala, gdzie się ktoś zlituje nad nią
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
kuraka...jaaaa ależ bym wszamała takiego pachnącego ,z chrupiącą skórką ale Kręgiel nie lubi z kuraka tylko cycki je a mi się nie kce tylko dla siebie robić więc..
Agusia wrzuć tam jednego więcej, ciocia nadchodzi na obiad do Was
A Artecki to przecież za chwilkę zacznie latać jak perszing zawodowiec tulaski od cioci za ładne kręciołki
Małą, biedna Olcia, znajdźcie szybko doktora, który zrobi co trzeba
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ja nigdy nie trzymam się ściśle temperatury i czasu, ale kupny kurczak to około godziny ja bym na 200 ustawiła piekarnik, podlać go wodą w brytfance do dobry pomysł, ja też tak robię i w trakcie pieczenia polewam sosem który się wytwarza jak widzę że skórka się robi sucha, czasem też biorę i przykrywam go alu folią to troszkę przejdzie całym aromatem
Pani już nie długo tego smyrania
ferri dziwny ma smak Twój Kręgiel, mój to szama nóżki jakby nie jadł nic przez tydzień, a zwłaszcza z takiego kunaka co wybiegł z kurnika mamusi ja też lubię mmmm i choćby P. nie jadał i i tak bym se zrobiła a co
Mała ojej obyście szybciutko znaleźli doktorka co się Olusią zajmie jak trzeba
a powie mi ktoś dlaczemu Mirella się na nas obraziła, że już jej tyle czasu nie było
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
gosia28 masz rcje surowe mieso ,sery plesniowe,i jajka na mieko oraz surowe tez odpadaja
anoda89 moze nie wierzysz ale My sie juz nie mozemy doczekac to 4 ciaza i w koncu z finalem na dniach
staramy sie nie myslec o poprzenich ale to nie ma szans zapomniec no wlasnie a jak tam Twoje mdlosc????
Agusia83 pochwal sie swoim szczesciami foteczki zawsze mile widziane:)))
A tak z innej beczki moja kolezank od wczoraj rana w szpitalu i jeszcze bidna nie urodzila a 2tyg po terminie skurcze sa ale ujscie sie nie otwiera:(((
pani_p ja jak pieke kurczaka to sadzam go na słoiku z woda i okrecam folia gwarantuje ze nie wyschnie:))) a Ty jak sie dzis czujesz??
Mała tez tak mysle bo listopad zapowiada sie chlodno a tam Zuzia ma cieplutko i jedzonko podane na czas:))) hmm dziwne a dostaje jakies syropki na obsuszenie go?kolezanka tak miala nie dalo sie obsuszyc prze 6miesiecy i wycieli Laluni go szybko dobe byla w szpitalu a mial 14miesiecy.
ferritka na piersi jest sposobow mase:)))ja dzis rybke serwuje nie pamietam kiedy jadlam ostatnio.
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Odważny to był to prawda!!!
ferritka i gosia28 - Dziękuję za miłe słowa
studentkaae - jak wpiszesz zaszłam w ciąże po castagnusie w google będzie pełno dziewczyn którym się udało. U mnie 2 miesiące dawałam Narzeczonemu Salfazin i sama brałam ten Castagnus poleciła mi go babeczka z zielarskiego. Widziałam po nim zmianę w śluzie i okresie...także serio polecam...nie jestem lekarzem ale ja podjełam próbę i nie załuję .
Dave- Jaki Jest cudny Twój malec!!!Poważny chłopak już jest a co do 1:30 i bezsenności hmm Twoje dziecko Cię chyba sprawdza
Gravity - Czekamy na dobre wieści
MoNiaaa - Kochane Twoje dziecko jest całą noc przespała super!!!
pani_p - Na Twoje dobre wieści też czekamy !!!
marzena25 - Ja też biorę Pharmatol Maturella i lekarka mówi że dodatkowa pomoc się przyda dzidzi a tradycja to tradycja pokaż maliny na teście wtedy będą gratulacje
Agusia83 - Brawa dla Artka !!!Zdolniacha a co do mięska podlewam wodą i oliwą z oliwek i co 15 minut jeszcze go smaruję tą wodą z oliwa z brytwanki wtedy nie jest suchy a jaki pyszny, dodaję jeszcze odrobinę 5 łyżek sosu sojowego i pół łyżeczki miodu.
Noooo Nadrobione!! A teraz o mnie kilka słów...Byłam wczoraj u tego gina nie dość ,że zapłaciłam 262zł za wizytę to:
1. Na to że miałam lekkie plamienie lekarz stwierdził,że tak ma być to normalne...
nic nie przepisał nie dał skierowania na badanie nic!!!
2.to 6 tydzień potwierdził USG na początku masakra nie widział nic potem ooo cud znalazł się pęcherzy no tak to ciąża no tak ok 6 tygodnia....
3. mam się zgłosić na kontrole za ok 4 tyg, gdzie będzie to 10 tydzień a na razie on nic mi nie wypisał żeby zgłosić na to becikowe żeby dostać.
4. Dzwoniłam do swojej dr, która jest na urlopie zapisała mnie do siebie za 2 tyg zaraz po powrocie kazała dużo leżeć i jechać do przychodni tam położna da mi recepte na duphaston i luteine.
No i Witaminki mam brać najlepiej Pharmatol Maturella.
Ale z tej drogiej nieciekawej przygody mam chociaż fotke fasolki!!!
Serducha nie widziałam bo ten lekarz to jakaś niemota i nawet nie szukał i nie sprawdzał czy jest...
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
śmieszny gość... i co miałaś te 2 zł drobne czy Ci wydawał klepaki.
emka sezon chryzantemowy się kończy
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Agusia fiu fiu, ale to musi być przeżycie dla rodziców jak im dziecko nowe osiągnięcia prezentuje
Gosia no Mirelki strasznie długo nie ma, zawsze chociaż się przywitać wpadała a teraz cisza...
Gravity uuu to długo się męczy koleżanka. Bidulka.
Helenne lol toż co to za lekarz. Masakra jakaś i tyle kasiory za nic. No śmiech na sali. Czekam na fotkę fasolki
Zrobiłam sobie drzemkę, wstałam i brzuch pobolewa jak na @, ale nic się nie wzmacnia więc to pewnie dalej nic ciekawego... a nawet już przeszło. Dupa. Zbieram się i idę na spacer do mamusi
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ferri dzięki że pytasz Radzę sobie z mdłościami, najgorzej to z rana później już jest lepiej.
Marzena piękne kreseczki
Pani strasznie się chyba stresujesz? Uparta Zuzia jest ale wyjdzie już niedługo
Gravi domyślam się że nie możecie się już doczekać
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
GRATULACJE śliczne krechy Oby wszystko szło po Twojej myśli Powodzenia