- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melduję się w dalszym ciągu w dwupaku. Wieczorem miałam aż 3 skurcze także szaleństwo... Uparta ta moja córa ;)A ja się coraz bardziej denerwuję... Dziękuję, że się o mnie martwicie. Jak będę jechać na porodówkę to obiecuję, że napiszę Net w tel jest więc nawet w aucie ni ma problemu z kontaktem
Ferri No najlepszego! Miłości i radości i tak jak któraś napisała niech miesiące przerodzą się we wspaniałe lata razem
Dave oh! Jaki on uroczy!
Monia no i super
Ja już nie pamiętam kiedy przespałam noc bez pobudki i pewnie już dłuuuuugo tego nie zaznam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
3mam kciuki żeby jak już się zdecyduje rozpakować podziałała szybko i umiarkowanie bezpoleśnie
aaaa dziękuje za życzenia, ale śmiesznie ciekawe co bedę pisać tu za rok,hmmmmm
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Mati cudowny, pół roczku zleciało nie wiadomo kiedy, buziakuj ode mnie dzieciaki swoje
Gravity świetnie nowiny nam przynosisz
helenne śliczna z Ciebie dziewczyna
edit. Pani Zuzia na dniach
ferri jak to co za rok będziesz pisać? że się nie wyspałaś, że grochy kupy robią na zmianę i Kręgiel nie nadąża pieluch do domu znosić
i jeszcze jedno bo Pani mi myśl przypomniała.
Dlaczego ja w fonie nie mogę się zalogować tylko jako gość podczytywać? Kto mi powie bo się tym nieraz denerwuje
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do odpowiedzi to ile lekarzy, osób- tyle opinii. Osobiście myślę, że na początku oprócz kwasu foliowego nie są Ci potrzebne dodatkowe źródła witamin, ale pewnie jak weźmiesz to nie zaszkodzą
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odpoczywaj, nie przemęczaj się, nie noś ciężkich rzeczy, odżywiaj się zdrowo, nie bierz za gorących kąpieli, porzuć kawę jeśli dotąd ją piłaś, jednym słowem leż i pachnij
i będzie wszystko dobrze, a dwa tygodnie zleci szybciutko
jak masz w domu kota to sprzątanie po nim przekaż emkowi
i nie jedz surowego mięsa, porzuć w diecie sery pleśniowe
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Dave jaki piękny Mateo i dałabym mu więcej niż 6 miesięcy, duży chłopak rośnie
Ferri grati z okazji miesięcznicy Co do @ jak się czeka to się zawsze spóźnia cholera.
Gravity cieszę się że Mała podrosła, dobre wieści i już niedługo będzie z wami na świecie
Monia mnie też krzyż boli więc jednoczę się w bólu Masakra tylko że mi pomaga jak trochę pochodzę a u Ciebie pewnie krzyż dokucza od ciężaru.
Pani męża trochę pomęcz to Mała może szybciej wyjdzie
Marzena gratuluję Podpisuje się pod tym co Gosia napisała
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
zastanawiam się czy jak np jest cykl bezowulacyjny to ma to wpływ na spóźnianie się @, hmmm głosno myslę i se muszę poczytać coś ten teges na ten temat
Marzena, gratki..i weź nie przesadzaj, 40C woda toż sobie można dupkę oparzyć!!!! poza tym gorące kąpele, mogą spowodować krwotok..nie wolno się kąpać we wrzątku ani podczas ciąży ani podczas miesiączki..no chyba, że się chce ją wywołać
a co do toxoplazmozy to pamiętajmy iż to nie tylko "choroba od kotów, bo ( niech ja znajdę ten artykuł)..
tokso mozna się zarazić np od pracy w ziemi w ogródku, od surowego mięsa, od psa- częsciej niż od kota, bo psy pchają nochale we wszystkie kupy i inne psie zadki np...
a i dziewczynki dobrze mowią, że skoro nie brałaś żadnych witaminek przed ciążą z zalecenia dr bo miałaś niedobory to nie bierz może do wizyty u dr nic oprócz kwasu folio...wiesz czasami niedobrze jest przedobrzyć
Anodka, a jak u Ciebie na froncie? jak mdłości ,radzisz sobie kochana?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dave, ale masz przystojniaka Mateuszek bedzie tymi oczyskami podbijał serca dziewczynek
Ferii i ja Wam życzę wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim, to wiesz czego
Marzena, ogromne gratulacje, dziewczyny juz Ci wszystko o witaminkach powiedziały...a pokazuj nam tu tesciora
Ferri myślę, że nie ma wpływu...
mnie za to napitala prawy jajnik...czyzby owulka w końcu się rozpoczynała? Kiedy ja dostane okres?
Muszę się Wam pochwalic, że dziś Artek połozony na macie od razu zaczął się przekręcać z pleców na brzuch...a ja oczywiscie matka dumna ze syna
dziewczyny bo Wy tu jeszcze fajnie gotujace jestescie...
namaściłam udka z kurczaka przyprawą do niego, szczypta papryki słodkiej, posypałam swierzo zmielonym pieprzem i włozyłam do lodówki...niestety nie mam rozmarynu a wiem, że świetny do drobiu jest,..jak piec nóżki w piekarniku by nie były suche...w jakiej temp i jaki czas? Myslicie, że moge je wsadzic do brytfanki i podlać odrobiną wody?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Gravi - dobrze, że w domku jesteś i możesz spokojnie czekać na Księżniczkę.
Pani - na Twoją akcję też czekamy, już niedługo:)
marzena - wyluzuj! kąpiele odstaw, bo tak jak dziewczyny piszą mogą wiele niedobrego spowodować. A witaminy, ja bym brała, ale jak chcesz to poczekaj do wizyty.
A teste Twojego to my tu widziały
Anoda - wielki ten mój chłopek
Feri - buziaki dla Was
Agusia - no to gratki dla Artka. To ważne wydarzenie, bo teraz to powol musisz sobie dodatkowe oczyska wynaleźç
A kuraka jak najbardziej do brytfany wsadź, ale nie wiem jaka temp. myślę że ze 150-180 nstopni, ok 40-50 minut powinno im styknąć. Ja robię zawsze w specjallnych woreczkach. Wychodzą pysznie soczyste
A rozmaryn wg. mnie lepszy do wieprzowego, ale się nie znam, Muszę spróbować do kuraka też. Bo mam świeży na parapecie
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Marzena Gratuluję i ja Na staraczki trzeba z teściorem wpadać a nie tak z pustymi rękoma myślę, że witaminy nie zaszkodzą, ale najważniejsze żebyś brała kwas foliowy.
Co to ja jeszcze miałam? Nie wiem
Mała mi gmera rączkami wiecie gdzie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43