BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #799792 przez Mirella
Gosiak, albo się poprawisz albo armatę wytacham ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799802 przez ilona
A ja tam Gosiaka rozumiem :kiss:
Boziu jaki dzis kretynski dzien mam :huh:

Pani sliczna Twoja corcia :kiss:
Anoda super ze fasola rosnie zdrowo :)

Mirella Ty ta armate to wytocz na uzytkownika makapaka :huh: :huh:
Co za porażka... Wyczyscilam caly syf i znow sie zaczyna. :ohmy:

No i co to ja jeszcze mialam...
A ze dziewczyny oczywzczaja znow atmosfere na forum :laugh:

No i jeszcze:
Monia dzielna jestes i Julcia tez :kiss: Ja w wakacje 3 dni bylam na oddziale i myślałam ze oszaleje.
Marta M z tego co mi wiadomo to nie Wy jedyne przenioslyscie sie na fb, bo szpiegów u nas podobno na peczki.
Twoj Hubercik niezly akrobata :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799811 przez mesy
gosiak napisał:

Mesy we wcześniejszym poście zaznaczyłam ze poradziłam się mojej gin czy jeśli (co mało prawdo podobne) trafiła by się szybciej ciąża, to czy z punktu zdrowotnego mojego i ewentualnej ciązy coś by zagrażało, to uzyskałam odpowiedź że nie!!!! Wiec nie bede sie sugerowała wypowiedziami Waszymi że lepiej nie bo nie! Ja nie mówię ze juz teraz poczynam starania, puki krew bo głupia nie jestem....sory jeśli kogoś uraziłam i sory ze opieram sie opiniami mojego lekarza niz Waszymi....tak jak napisałaś, Monia zasugerowała jak było w jej przypadku a niezapominajmy ze kazdy jest inny i nie u kazdego misi byc tak samo! Amen

Kurde Gosiak ja ci tylko napisałam moje zdanie - nie znamy się od dziś więc chyba mogłam się wypowiedzieć .... czy ktoś ci każe słuchać kogoś tu na forum ? Pamiętaj tj tylko forum i jedyne co to możesz zasugerować się zdaniem a tak jak napisałam w poście to twoja decyzja co zrobisz.Tak samo zaznaczyłam , że każdy organizm jest inny. Komu jak komu ale tobie życzę jak najlepiej , więc nie krzycz tu na mnie bo ja też niczego winna nie jestem .

Mirella wyciągaj tą armatę bo trzeba Gosiakową do pionu ustawić :silly: :silly: :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #799830 przez Dave
dzien dobry:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799837 przez ferritka
heloooo ;]

pusteczki tu były jakbyście się też poprzenosiły na fb i mi nie powiedziały B)
mam tyle wątków do omówienia, że se kurka notatki zrobiłam :cheer:

Gosiaczek, fakt nerwy Cię teraz nie opuszczają, to zrozumiałe ale przypomnij sobie jak wszystkie mówiłyśmy "jedna za wszystkie, wszystkie za jedną" czyli co tylko taki frazes, skoro piszesz że nie będziesz się sugerować naszymi opiniami, radami, poradami, gadkami..hmmm dziwnie się tamtą Twoją wypowiedź czyta bo wychodzi na to że jesteśmy tu po to żeby się poklepać po ramieniu i gratulować , ale jak przyjdzie poważna sprawa mamy się nie odzywać...no nic tak tylko kciałam wrzucić bo mnie ugryzło :S tak czy siak ściskam Cię i wiem, że zrobisz najlepiej najbezpieczniej dla siebie i przyszłego Maleństwa i nadal Ci najmocniej kibicuje kochanieńka :kiss: :kiss:

temat szpiegów przewija się już od kilku dni, forum pustoszeje, nawet tu u nas ruch jak w szczycie sezonu a nie jak rok temu w listopadzie....
wydaje mi się przesadą "uciekanie" z forum bo są podglądacze...no przecież jak mamy tu przywitać "świeżą, nową staraczkę" jak będziemy ciągle z podejrzeniem patrzeć na góre strony kto też ciągle u nas przesiaduje ( np tysiakkk :S :blink: :silly: ) dziewczyny może nie mają odwagi się odezwać bo - jak często nam tu mówiono że takie jesteśmy zgrane i znamy się że głupio było im się odezwać ....to samo tyczy się innych wątków, tam dziewczyny zarzucają, że jakiś tam nick ciągle u nich siedzi...ja też łarze se po innych wątkach, śledze losy dziewczyn np nasza Agusia albo monika1984lodz, które się u nas tu nie pojawiają ..bo jakbym nie polazła na jej wątek to bym nie wiedziała.. i o ile Agusia zawsze od czasu do czasu wejdzie i słowem rzuci tak monia niet bardzo, a jej kibicue i teraz nie bedę wiedziała co u niej bo do grupy mnie pewnie nie przyjmą na fb bom podglądaczka......a z tych ucieczek wychodzi że każda ma siedzieć z dooopą na swoim tematycznym wątku i nosa z niego nie wychylać ? wiem, bo doczytałam :S że jednej dziewczyny zdjęcie krążyło po sieci bo ktoś je bezczelnie skopiował i podpisał je jako swoje..to WSTRĘTNE I OBRZYDLIWE ale nie dajmy się paranoi odkąd tu jestem to pierwszy taki przypadek, tym bardziej że nieuczciwa panna została szybko namierzona z tego co się zorientowałam..zarzut, że nie ma tu prywatności jest hmmm według mnie jest na tyle prywatny nan ile same na to pozwolimy..wrzucamy foty bez tego okienka, że zarejestrowani nie widzą, albo wrzucamy i nie usuwamy po czasie jak wszystkie koleżanki zobaczą...przecież i tak większośc z nam jest kuleżankami na fb i podziwia maluszki tam...
suma sumarum ,to żal mi że forum umiera, bo jak tak się stanie, jak wszystkie wątku uciekną na fb to gdzie znajdą pocieszenie albo poradę nowe dziewczyny, które są w tym samym miejscu w którym byłyśmy my zanim znalazłyśmy forum??

Ilonka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Dave, mam nadzieje, że ekipa Twoja już lepsza jest :kiss: :kiss:
Mała, dobrze, że posprawdzałaś i jesteś pod okiem specjalisty, przynajmniej troszke spokojniej można do tego cholerstwa podejść..monitoruj i dbaj o siebie bo jak nie to wpadnę Ci na chatę porwę Kamikadze i Ole i nie będziesz miała wyjścia ;**********
Anodka, mechanikiem będziesz ;p widzę że w ksiązy czujesz potrzebę poszerzania horyzontów ;p pozwolę sobie wejść w rolę Mirellki i wnioskuję, że będzie syn B) B)

a w ogóle to powiem Wam jakie jaja..byłam na botoxie :lol:
no wstaje rano a tu wara górna ma normalnie jak u kaczku, taaaaaka spuchnięta, mam nadzieje że ten nocny doktur co mnie na nieświadomości stuningował wiedział co robi bo póki co troszku gupio wyglądam :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #799844 przez MoNiaaa
Hejol ja wlasnie leze pod kroplowka i ktg:)
Gosiak nie wzielam za bardzo twojej wypowiedzi jako atak u mnie gin tez powiedzial ze jak zajde wczesniej w ciaze to powinno byc ok robil mo usg po i w srodku bylo dobrze ale gwarancji nikt nigdy nie da ze to dla organizmu nie za wczesnie.ja tez czulam sie gotowa i chcialam jal najszybciej u mnie sie nie udalo mam talie a nie innr doswiadczenie i wolalabym uniknac kolejnej straty.najbardziej bylo mi przykro ze wtedy wszyscy na mnie naskoczyli najbardxiej. Ty i Lacra nie wspomne jak poszlam na pierwsze usg...

Anoda jak jest 10 tc+ 1 d to zaczyna sie 11 tc ale lekarz patrzy na to ze jest 10 tc skonczony i tak w wiekszosci szpitali licza ja zawsze podaje skonczone tyg teraz mam 33
Co do szpiegow to moim zdaniem udzielajac sie na jakimkolwiek forum mamy swiadomosc ze kazdy to moze przeczytac duzo osob po prostu szuka podobnej historii do swojej jak inni sobie radza ale nie koniecznie chce sie udzielac

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #799868 przez gosia28
witam się :)

Monia a lepiej już z Wami?.

Mnie chyba zawiało i szyją nie mogę ruszyć bo boli :dry:

ferri przypuszczam, że sprawa zarzucania szpiegostwa nowym pojawiającym się nikom przypisujesz m.in mi więc w skrócie się odniosę.
Oczywiście, że każdy ma prawo wchodzić na forum i czytać, Z całym szacunkiem zgadzam się też z Twoją opinią, że forum jest na tyle prywatne na ile same na to pozwalamy. ;)
"Moje wywoływanie" miało na celu zachęcenie nowych osób do aktywniejszego udziału, z resztą fakt, napisałam o zaufaniu i zgraniu grupy, ale też, że fajnie jak ktoś się przyłączy do naszych rozmów. A tysiakkk jest tu już od dawna, choć się tutaj nie odzywa to część osób wie na którym wątku się UDZIELA. Dwa czy trzy razy (nie chce mi się sprawdzać) zwróciłam uwagę na nowe niki, które na swoim koncie miało 0 postów a czytało regularnie od dłuższego czasu.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799876 przez ferritka
gosia28 napisał:

witam się :)

Monia a lepiej już z Wami?.

Mnie chyba zawiało i szyją nie mogę ruszyć bo boli :dry:

ferri przypuszczam, że sprawa zarzucania szpiegostwa nowym pojawiającym się nikom przypisujesz m.in mi więc w skrócie się odniosę.
Oczywiście, że każdy ma prawo wchodzić na forum i czytać, Z całym szacunkiem zgadzam się też z Twoją opinią, że forum jest na tyle prywatne na ile same na to pozwalamy. ;)
"Moje wywoływanie" miało na celu zachęcenie nowych osób do aktywniejszego udziału, z resztą fakt, napisałam o zaufaniu i zgraniu grupy, ale też, że fajnie jak ktoś się przyłączy do naszych rozmów. A tysiakkk jest tu już od dawna, choć się tutaj nie odzywa to część osób wie na którym wątku się UDZIELA. Dwa czy trzy razy (nie chce mi się sprawdzać) zwróciłam uwagę na nowe niki, które na swoim koncie miało 0 postów a czytało regularnie od dłuższego czasu.

ee Gosia, ja nie do tego nawiązuje, bo Ty to ciągle nawołujesz do komingautu podglądające nicki :lol: :lol: ... ja nawiązałam do tych "ucieczek" niektórych wątków na fb i argumentowanie tej ucieczki tym że ktoś je podglada i nie pisze i że nie ma tu prywatności. Zachęcenie oglądaczy do przywitania się tak jak Ty to robisz jest super, bo te oglądaczki - czytaczki wiedzą że my wiemy że one tu są i czekamy na nie z otwartymi rekami...
chodzi mi bardziej o całe to wielkie hallo które się zrobiło z tymi ucieczkami i ostentacyjnymi hasłami typu " podglądacze baj baj spadamy stąd " i uśmieszki jak stąd do tamtąd... spoko każdy robi co uważa, ale ggdyby nie to kompletnie nie prywatne forum żadna z nas by się nigdy nie poznała.
chyba zamotałam tak że sama nie wiem już o co mi chodzi :S

a zresztą mam swoje problemy co mnie to dotyka :blink: ale tak chciałam po prostu zdanie swoje wyrazić :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #799892 przez Asik
Witam :)

Feri napisałaś to SUPER :) :) heheeh ja tam wiem o co Ci chodzi :D najlepsze jest to , że te które tak wołają na wątkach że ich nicki jakies tam podglądają itp to same kiedyś były takimi podglądaczkami zanim dołączyły do wątku :D :D
aż wlazłam z ciekawości na ten wątek co to laski uciekły , coż tam się stało ..i co ? i te posty w sumie bez sensowne -- z wystawionymi językami , że uciekają itp..bo nie ma prywatności...bo jakieś nicki je prześladują i podglądają... po to są priv żeby pisać coś czego na forum się poruszać nie chce ;)
zresztą -- jak sama nazwa wskazuje to FORUM czyli dostępne dla ogółu :D
a to że mamuśki lub przyszłe szukają czegoś innego niż sensacji ( jak to u nas było na sierpniówkach ,co to się pół forum zleciało na podczytywanie tej sensacji :D :D :D no i gdyby nie trzy osoby to forum dalej tutaj by hulało a nie tylko na fb ) to nie wydaje mi się dziwne :) myśmy wywołały do tablicy sporo dziewczyn z którymi do dzisiaj piszemy :D wprawdzie mniej bo nie ma się tyle czasu co kiedyś jak dzieci leżały i spały :)

nie trzeba onieśmielać jeszcze bardziej , ale zachęcać :D to działa w większości przypadków :) a co do zdjęć ,,., trza pilnować i usuwać a nie będą krążyły ;)

Gosia28 w bardzo fajny sposób wywołuje :D :D

Gosiaku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

i chyba to tyle ;)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 4 miesiąc temu #799893 przez ferritka
Asik :kiss: :kiss:
swój swojego zawsze skuma :lol: czyli nie zakręciłam jak śrubka w dziurce uff ufff :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799899 przez gosia28
ferri :blush: skapowałam co masz na myśli, bynajmniej nie napisałam tego postu, że niby mnie zygło, cenię szczerość bo czasami człowiek pewnych rzeczy nie przemyśli i działa bez świadomości, że kogoś może w jakiś sposób ograniczać/odstraszać itd. dlatego wcale nie byłabym urażona jeśli miałabyś mnie na myśli. Nie powiem, lepiej mi z tym, że to jednak nie do mnie :laugh: ;)

edit.
wyszło, że zygnęło a nie zygnęło czy nie zygnęło a zygło? :S :laugh:
oj tam wiecie przecież :silly:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #799901 przez ferritka
Gosia Gosia :kiss: :kiss: cho na ciacho marchewkowe właśnie z piecyka wyciągnęłam :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #799905 przez gosia28
dobra ide na to ciach, właśnie herbatkę z cytrynką zrobiłam :woohoo:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #799908 przez gosiak
Feri nie nie chodzi o to zeby mi tylko gratulowac i poklepac po ramieniu gdy jest zle...ale po raz kolejny piszę że gin dala mi zielone światło radzi jedynie odczekać bo chce zebym psychicznie odpoczeła a ja chyba wiem najlepiej ze psychicznie jestem gotowa na kolejna ciaze wiec nie wiem czemu na sile chcecie zebym czekała...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #799912 przez Marta M
Widzę temat szpiegostwa, itd...ja na staraczkach dalej będę pisać bo to jest wciąż otwarty temat i na temat a do nas wrześniówek od dwóch lat nikt nowy nie dołączył, spotykamy się ze sobą w realu więc mamy mnóstwo innych tematów niż tylko dzieci, także rozmawiamy o wszstkim o czym się da...więc się przeniosłyśmy w miejsce gdzie jesteśmy zamknięte w 4 ścianach ;) Ale każda z nas ma tu dalej konto i odwiedza forum i żyje dalej jego życiem :) Nikt nie popada w paranoje że każdy kto czyta to szpieg, nie, ale jak mówię zatęskniłyśmy za prywatnością, taką jak na zjazdach :) Że jesteśmy tylko my, nasi mężowie i dzieci :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka