- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

Boziu jaki dzis kretynski dzien mam

Pani sliczna Twoja corcia

Anoda super ze fasola rosnie zdrowo

Mirella Ty ta armate to wytocz na uzytkownika makapaka

Co za porażka... Wyczyscilam caly syf i znow sie zaczyna.

No i co to ja jeszcze mialam...
A ze dziewczyny oczywzczaja znow atmosfere na forum

No i jeszcze:
Monia dzielna jestes i Julcia tez

Marta M z tego co mi wiadomo to nie Wy jedyne przenioslyscie sie na fb, bo szpiegów u nas podobno na peczki.
Twoj Hubercik niezly akrobata

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
Mesy we wcześniejszym poście zaznaczyłam ze poradziłam się mojej gin czy jeśli (co mało prawdo podobne) trafiła by się szybciej ciąża, to czy z punktu zdrowotnego mojego i ewentualnej ciązy coś by zagrażało, to uzyskałam odpowiedź że nie!!!! Wiec nie bede sie sugerowała wypowiedziami Waszymi że lepiej nie bo nie! Ja nie mówię ze juz teraz poczynam starania, puki krew bo głupia nie jestem....sory jeśli kogoś uraziłam i sory ze opieram sie opiniami mojego lekarza niz Waszymi....tak jak napisałaś, Monia zasugerowała jak było w jej przypadku a niezapominajmy ze kazdy jest inny i nie u kazdego misi byc tak samo! Amen
Kurde Gosiak ja ci tylko napisałam moje zdanie - nie znamy się od dziś więc chyba mogłam się wypowiedzieć .... czy ktoś ci każe słuchać kogoś tu na forum ? Pamiętaj tj tylko forum i jedyne co to możesz zasugerować się zdaniem a tak jak napisałam w poście to twoja decyzja co zrobisz.Tak samo zaznaczyłam , że każdy organizm jest inny. Komu jak komu ale tobie życzę jak najlepiej , więc nie krzycz tu na mnie bo ja też niczego winna nie jestem .
Mirella wyciągaj tą armatę bo trzeba Gosiakową do pionu ustawić

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
pusteczki tu były jakbyście się też poprzenosiły na fb i mi nie powiedziały

mam tyle wątków do omówienia, że se kurka notatki zrobiłam

Gosiaczek, fakt nerwy Cię teraz nie opuszczają, to zrozumiałe ale przypomnij sobie jak wszystkie mówiłyśmy "jedna za wszystkie, wszystkie za jedną" czyli co tylko taki frazes, skoro piszesz że nie będziesz się sugerować naszymi opiniami, radami, poradami, gadkami..hmmm dziwnie się tamtą Twoją wypowiedź czyta bo wychodzi na to że jesteśmy tu po to żeby się poklepać po ramieniu i gratulować , ale jak przyjdzie poważna sprawa mamy się nie odzywać...no nic tak tylko kciałam wrzucić bo mnie ugryzło

temat szpiegów przewija się już od kilku dni, forum pustoszeje, nawet tu u nas ruch jak w szczycie sezonu a nie jak rok temu w listopadzie....
wydaje mi się przesadą "uciekanie" z forum bo są podglądacze...no przecież jak mamy tu przywitać "świeżą, nową staraczkę" jak będziemy ciągle z podejrzeniem patrzeć na góre strony kto też ciągle u nas przesiaduje ( np tysiakkk

suma sumarum ,to żal mi że forum umiera, bo jak tak się stanie, jak wszystkie wątku uciekną na fb to gdzie znajdą pocieszenie albo poradę nowe dziewczyny, które są w tym samym miejscu w którym byłyśmy my zanim znalazłyśmy forum??
Ilonka

Dave, mam nadzieje, że ekipa Twoja już lepsza jest

Mała, dobrze, że posprawdzałaś i jesteś pod okiem specjalisty, przynajmniej troszke spokojniej można do tego cholerstwa podejść..monitoruj i dbaj o siebie bo jak nie to wpadnę Ci na chatę porwę Kamikadze i Ole i nie będziesz miała wyjścia ;**********
Anodka, mechanikiem będziesz ;p widzę że w ksiązy czujesz potrzebę poszerzania horyzontów ;p pozwolę sobie wejść w rolę Mirellki i wnioskuję, że będzie syn

a w ogóle to powiem Wam jakie jaja..byłam na botoxie

no wstaje rano a tu wara górna ma normalnie jak u kaczku, taaaaaka spuchnięta, mam nadzieje że ten nocny doktur co mnie na nieświadomości stuningował wiedział co robi bo póki co troszku gupio wyglądam

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Gosiak nie wzielam za bardzo twojej wypowiedzi jako atak u mnie gin tez powiedzial ze jak zajde wczesniej w ciaze to powinno byc ok robil mo usg po i w srodku bylo dobrze ale gwarancji nikt nigdy nie da ze to dla organizmu nie za wczesnie.ja tez czulam sie gotowa i chcialam jal najszybciej u mnie sie nie udalo mam talie a nie innr doswiadczenie i wolalabym uniknac kolejnej straty.najbardziej bylo mi przykro ze wtedy wszyscy na mnie naskoczyli najbardxiej. Ty i Lacra nie wspomne jak poszlam na pierwsze usg...
Anoda jak jest 10 tc+ 1 d to zaczyna sie 11 tc ale lekarz patrzy na to ze jest 10 tc skonczony i tak w wiekszosci szpitali licza ja zawsze podaje skonczone tyg teraz mam 33
Co do szpiegow to moim zdaniem udzielajac sie na jakimkolwiek forum mamy swiadomosc ze kazdy to moze przeczytac duzo osob po prostu szuka podobnej historii do swojej jak inni sobie radza ale nie koniecznie chce sie udzielac
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32

Monia a lepiej już z Wami?.
Mnie chyba zawiało i szyją nie mogę ruszyć bo boli

ferri przypuszczam, że sprawa zarzucania szpiegostwa nowym pojawiającym się nikom przypisujesz m.in mi więc w skrócie się odniosę.
Oczywiście, że każdy ma prawo wchodzić na forum i czytać, Z całym szacunkiem zgadzam się też z Twoją opinią, że forum jest na tyle prywatne na ile same na to pozwalamy.

"Moje wywoływanie" miało na celu zachęcenie nowych osób do aktywniejszego udziału, z resztą fakt, napisałam o zaufaniu i zgraniu grupy, ale też, że fajnie jak ktoś się przyłączy do naszych rozmów. A tysiakkk jest tu już od dawna, choć się tutaj nie odzywa to część osób wie na którym wątku się UDZIELA. Dwa czy trzy razy (nie chce mi się sprawdzać) zwróciłam uwagę na nowe niki, które na swoim koncie miało 0 postów a czytało regularnie od dłuższego czasu.
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
witam się
Monia a lepiej już z Wami?.
Mnie chyba zawiało i szyją nie mogę ruszyć bo boli
ferri przypuszczam, że sprawa zarzucania szpiegostwa nowym pojawiającym się nikom przypisujesz m.in mi więc w skrócie się odniosę.
Oczywiście, że każdy ma prawo wchodzić na forum i czytać, Z całym szacunkiem zgadzam się też z Twoją opinią, że forum jest na tyle prywatne na ile same na to pozwalamy.
"Moje wywoływanie" miało na celu zachęcenie nowych osób do aktywniejszego udziału, z resztą fakt, napisałam o zaufaniu i zgraniu grupy, ale też, że fajnie jak ktoś się przyłączy do naszych rozmów. A tysiakkk jest tu już od dawna, choć się tutaj nie odzywa to część osób wie na którym wątku się UDZIELA. Dwa czy trzy razy (nie chce mi się sprawdzać) zwróciłam uwagę na nowe niki, które na swoim koncie miało 0 postów a czytało regularnie od dłuższego czasu.
ee Gosia, ja nie do tego nawiązuje, bo Ty to ciągle nawołujesz do komingautu podglądające nicki

chodzi mi bardziej o całe to wielkie hallo które się zrobiło z tymi ucieczkami i ostentacyjnymi hasłami typu " podglądacze baj baj spadamy stąd " i uśmieszki jak stąd do tamtąd... spoko każdy robi co uważa, ale ggdyby nie to kompletnie nie prywatne forum żadna z nas by się nigdy nie poznała.
chyba zamotałam tak że sama nie wiem już o co mi chodzi

a zresztą mam swoje problemy co mnie to dotyka

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13

Feri napisałaś to SUPER

aż wlazłam z ciekawości na ten wątek co to laski uciekły , coż tam się stało ..i co ? i te posty w sumie bez sensowne -- z wystawionymi językami , że uciekają itp..bo nie ma prywatności...bo jakieś nicki je prześladują i podglądają... po to są priv żeby pisać coś czego na forum się poruszać nie chce

zresztą -- jak sama nazwa wskazuje to FORUM czyli dostępne dla ogółu

a to że mamuśki lub przyszłe szukają czegoś innego niż sensacji ( jak to u nas było na sierpniówkach ,co to się pół forum zleciało na podczytywanie tej sensacji

nie trzeba onieśmielać jeszcze bardziej , ale zachęcać

Gosia28 w bardzo fajny sposób wywołuje

Gosiaku

i chyba to tyle

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

swój swojego zawsze skuma

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

edit.
wyszło, że zygnęło a nie zygnęło czy nie zygnęło a zygło?

oj tam wiecie przecież

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11