- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Smutny list Aniołka do mamy
Smutny list Aniołka do mamy
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359837 przez iza
Iwonta
rozumię Cie doskonale,wiem przez co w tej chwili przechodzisz I pamietam doskonale to uczucie jak widziałam wokół mnie wózki z dzieciaczkami...
Ale wiedz ze na prawde wszystko sie ułozy,tylko na to trzeba czasu...
Musisz przejsc przez te chwile,tak to juz niestety jest.Wiem ze jest Ci ciezko,Twoje serduszko pekło i czujesz złosc to jest normale i nie ma co sie przed tym bronic.Ale wierz mi po kazdej burzy nastaje słońce.
Ja tez nie mogłam sie doczekac kiedy znów moge starac sie o dzidzie.Ale wiedziałam ze trzyma mnie to ze jest jakas data która dawała mi zielone swiatło i tego sie trzymałam.Później juz tylko liczyłam dni płodne,badałam sluz i ...jestem w 3 miesiacu ciazy.
Chodze na cmentarz do mojego Kubusia i wiem ze czuwa nade mna i tym dzieciatkiem które nosze pod sercem
Pamietaj, chociaz teraz sa chwile trudne i ciezkie to zobaczysz wspomnisz moje slowa ze bedziesz jeszcze szczesliwa kobitka w ciazy no i w koncu MAMAUSIA
Trzymaj sie cieplutko Pamietaj ze my wszystkie sluzymy pomoca i zawsze wysłuchamy i porozmawiamy
rozumię Cie doskonale,wiem przez co w tej chwili przechodzisz I pamietam doskonale to uczucie jak widziałam wokół mnie wózki z dzieciaczkami...
Ale wiedz ze na prawde wszystko sie ułozy,tylko na to trzeba czasu...
Musisz przejsc przez te chwile,tak to juz niestety jest.Wiem ze jest Ci ciezko,Twoje serduszko pekło i czujesz złosc to jest normale i nie ma co sie przed tym bronic.Ale wierz mi po kazdej burzy nastaje słońce.
Ja tez nie mogłam sie doczekac kiedy znów moge starac sie o dzidzie.Ale wiedziałam ze trzyma mnie to ze jest jakas data która dawała mi zielone swiatło i tego sie trzymałam.Później juz tylko liczyłam dni płodne,badałam sluz i ...jestem w 3 miesiacu ciazy.
Chodze na cmentarz do mojego Kubusia i wiem ze czuwa nade mna i tym dzieciatkiem które nosze pod sercem
Pamietaj, chociaz teraz sa chwile trudne i ciezkie to zobaczysz wspomnisz moje slowa ze bedziesz jeszcze szczesliwa kobitka w ciazy no i w koncu MAMAUSIA
Trzymaj sie cieplutko Pamietaj ze my wszystkie sluzymy pomoca i zawsze wysłuchamy i porozmawiamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #359967 przez natalka
Zagadzam się, że wyjazd pomaga. Jest tak jakoś lżej. Sama niedawno wróciłam i jest jakoś inaczej, może nie super ale lepiej. Byłam w samym śroku lasu, zero cywilizacji, do najbliższego sklepu 20km! brak zasięgu i myśli były jakieś pozytywne.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 7 miesiąc temu #360375 przez iwonta_kg
Też pojadę do jakiegoś lasu i będę krzyczeć na cały głos DLACZEGO ???? ;(
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 miesiąc temu #360592 przez Dorciaition
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 7 miesiąc temu #360863 przez iwonta_kg
Pare dni po tym jak wyszłam ze szpitala zrobiłam kotlety schabowe na obiad to tak się wyżyłam na nich że miały chyba 2 milimetry grubości... Powiem Ci szczerze że troche pomogło... Ubijałam kotlety i płakałam...