- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363531 przez Nika_OK
happymamma napisał:
Ja też myślałam, ale jest strasznie ostrożna, a poza tym Teściowa, z którą zostaję, wszystko robi za nią, nosi ją, itp. :/
Ja też zmykam, dobranoc
wg mnie to dmuchawiec
Nelcia cuuudna Prawdę mówiąc myślałam, że Ona będzie w tym wieku już begała, bo wstała chyba jak miała pół roku
Ja też myślałam, ale jest strasznie ostrożna, a poza tym Teściowa, z którą zostaję, wszystko robi za nią, nosi ją, itp. :/
Ja też zmykam, dobranoc
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363532 przez happymamma
Martucha zobacz co kupiłam Sylwkowi
allegro.pl/show_item.php?item=2341223731
No dobra spadam, bo usypiam
allegro.pl/show_item.php?item=2341223731
No dobra spadam, bo usypiam
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363534 przez adee84
Martucha ja bym chętnie jeszcze posiedziała, ale ponieważ moje dziecko ma w poważaniu mój sen i zapewne wstanie jak jeszcze będzie ciemnawo, potem nie będzie chciało spać w ciągu dnia tylko będzie krzyczeć, robić mi na złość i wpadać w histerie za każdym razem gdy zniknę jej z oczu a po wszystko w asyście ojca śpiącego na łóżku 20 cm od nas, który nie usłyszałby nawet końca świata, a do tego chrapiącego tak, że tv na full i tak jest za cicho, wolę udać się na "spoczynek" bo jutro czeka mnie kolejny "miły" dzień
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363540 przez marta_szh
bukiety sliczne wszystkie
Martucha super dziara i fajnie ze jest taka metaforyczna w sensie ma jakis sens a wlosy dziewczyno to masz super, duuuzo ich, zazdroszcze bo ja mam 5 wlosow na krzyz i caly czas mi leca, boje sie bardzo juz nawet czesac, a najgorsze jest to ze te moje kłaki sa wszedzie
szukam pracy na weekendy ale nie ma nic ciekawego a jak jest to najczesciej trzeba miec status studenta, lipka
Martucha super dziara i fajnie ze jest taka metaforyczna w sensie ma jakis sens a wlosy dziewczyno to masz super, duuuzo ich, zazdroszcze bo ja mam 5 wlosow na krzyz i caly czas mi leca, boje sie bardzo juz nawet czesac, a najgorsze jest to ze te moje kłaki sa wszedzie
szukam pracy na weekendy ale nie ma nic ciekawego a jak jest to najczesciej trzeba miec status studenta, lipka
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363545 przez Edyta
Agus no czy ja wiem czy domnie... moze i domnie ja tam nic z siebie uniej nie widze ale nie ty pierwsza to mowisz wiec musi cos w tym byc dzieki
Martucha
Moge cos powiedziec oooooo fajowy i odwazny
ja mam maluskiego skorpiona na cycku stare czasy robiony w 2000roku
jeszce wam sie pochwale moge moge to moje dziecko tak sie zawsze patrzy w aparat z rozdziawiona buzia kiedys jej cos tam wpanie mucha np...
Martucha
Moge cos powiedziec oooooo fajowy i odwazny
ja mam maluskiego skorpiona na cycku stare czasy robiony w 2000roku
jeszce wam sie pochwale moge moge to moje dziecko tak sie zawsze patrzy w aparat z rozdziawiona buzia kiedys jej cos tam wpanie mucha np...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Edyta.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363564 przez Edyta
e tam nie ma co pokazywac a tak serio to siedze w sypialni silvia spi w lozeczku jest ciemna i totek robic nie bede teraz dziary ale jutro zrobie foto i jak bedzie w miare do pokazania to wkleje jutro tutaj
fotki silvi tu jakos kaprawo widac a na kompie takie czyste duze fajne a tu jakos tak mh
no i dobrze ze podobna do Mamy a jak tylko niech szczupla po Tatusiu bedzie
fotki silvi tu jakos kaprawo widac a na kompie takie czyste duze fajne a tu jakos tak mh
no i dobrze ze podobna do Mamy a jak tylko niech szczupla po Tatusiu bedzie
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363568 przez Edyta
a musze wam pomarudzic moje dziecko oszalalo wstaje na mleko juz o 4 rano i nie da sie herbatka oszukac pozniej godzina rajcowania po lozeczku i pada do 8-9
pozatym dzis tak mi plakala przed mycie i po ze M musial wkroczyc do akcji wziasc ja na barana powyglupiac sie i bylo ok mysle ze to ze zmeczenia bo dzis nic nie spala 1 drzemke 1h i dla tego byla taka rozrzalona az sie zanosila w penych momentach nie wiecie czym moze byc spowodowane takie zachowanie dziecka
pozatym dzis tak mi plakala przed mycie i po ze M musial wkroczyc do akcji wziasc ja na barana powyglupiac sie i bylo ok mysle ze to ze zmeczenia bo dzis nic nie spala 1 drzemke 1h i dla tego byla taka rozrzalona az sie zanosila w penych momentach nie wiecie czym moze byc spowodowane takie zachowanie dziecka
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona