- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363719 przez Pippin
ale pokażę Wam Antoniego z tatą bo jeszcze nie widziałyście chyba.....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Pippin.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363749 przez Renata Anna
Asik super fota!
Zuza ślicznie na tym zdjęciu wyszłaś...
Pippin Antek to skóra zdarta z taty...
Angelika bo ja też kiedyś chciałam złożyć, ale w życiu tak mi się poukładało, że odłożyłam to na później i zastanawiam się czy teraz nie postarać się o pracę w policji...
Anetko to normalne, że martwisz się o przyszłość, ale bądź dobrej myśli... Jesteśmy z Tobą. Na pewno wszystko się ułoży!
Gdzie jest Madzia
Zuza ślicznie na tym zdjęciu wyszłaś...
Pippin Antek to skóra zdarta z taty...
Angelika bo ja też kiedyś chciałam złożyć, ale w życiu tak mi się poukładało, że odłożyłam to na później i zastanawiam się czy teraz nie postarać się o pracę w policji...
Anetko to normalne, że martwisz się o przyszłość, ale bądź dobrej myśli... Jesteśmy z Tobą. Na pewno wszystko się ułoży!
Gdzie jest Madzia
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363752 przez madzia0507
Renata Anna napisał:
Ja.
Mam pytanie... Któraś z Was składała papiery na policję, nie pamiętam która, a chciałam zapytać o jedną rzecz... Która z Was to była??? Hmm? Hm?
Ja.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363757 przez Renata Anna
Madziu mam pytanie.
Czy papiery mogę złożyć w dowolnym czasie czy są jakieś terminy...
Adee nie łam się. Mnie Celina też czasami daje tak popalić. Gryzie, szczypie, drapie, chce wyjąć mi prawe oko... Jest tak żywa, że zmiana pieluszki, to ostatnio mega problem. Zajmuje mi to z 15 minut, a plecy wysiadają od tego schylania i dźwigania. Często czuję się tak jak Ty, ale to tylko dzieci... Damy radę.
Ja ciągle mówię Celinie, że nawet jak jest niedobra i robi mi krzywdę to ją kocham. Co najlepsze mnie to pomaga... o!
Czy papiery mogę złożyć w dowolnym czasie czy są jakieś terminy...
Adee nie łam się. Mnie Celina też czasami daje tak popalić. Gryzie, szczypie, drapie, chce wyjąć mi prawe oko... Jest tak żywa, że zmiana pieluszki, to ostatnio mega problem. Zajmuje mi to z 15 minut, a plecy wysiadają od tego schylania i dźwigania. Często czuję się tak jak Ty, ale to tylko dzieci... Damy radę.
Ja ciągle mówię Celinie, że nawet jak jest niedobra i robi mi krzywdę to ją kocham. Co najlepsze mnie to pomaga... o!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Renata Anna.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363766 przez madzia0507
W dowolnym czasie, tylko musisz sobie wejść na stronę swojej komendy wojewódzkiej policji i sprawdzić czy przyjmują dokumenty, czy przypadkiem rekrutacja nie jest wstrzymana. Na stronie znajdziesz też jakie dokumenty masz złożyć, m.in. kwestionariusz, który można sobie wydrukować i wypełnić w domu.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363768 przez Renata Anna
Madziu a dlaczego ostatnio prawie sie nie odzywasz?
Mam już podrukowane. Zastanawia mnie tylko ten test wiedzy... Wiesz coś więcej na ten temat?
Mam pytanko... ile ważą i mierzą wasze pociechy ?
Mam już podrukowane. Zastanawia mnie tylko ten test wiedzy... Wiesz coś więcej na ten temat?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Renata Anna.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363772 przez madzia0507
Renata Anna napisał:
Masz PM. Wyślę ci na maila wszystko co ma, m.in. pytania na test wiedzy z odpowiedziami. Jest to baza 315 pytań, z których na teście jest 40.
I polecam też:
www.forumpolicyjne.com.pl/index.htm
Madziu a dlaczego ostatnio prawie sie nie odzywasz?
Masz PM. Wyślę ci na maila wszystko co ma, m.in. pytania na test wiedzy z odpowiedziami. Jest to baza 315 pytań, z których na teście jest 40.
I polecam też:
www.forumpolicyjne.com.pl/index.htm
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez madzia0507.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363778 przez avika
czesc kochane
podczytuje ale nie mam sil pisac. My chorzy mnie juz dluzej meczylo ale jakos sie trzymalam a w nocy mnie rozlozylo i sie pozbierac nei moge, jakby ktos spuscil powietrze z balonu synka wczoraj rozlozylo, goraczka najpierw zapchany nosek a potem to juz ciurkiem sie lalo i nadal leje, cala noc mi nie spal z malymi przewami, plakal przezsen , charczy jak traktor, normalnie padam, fakt maz tez do niego wstawal, ale on chcial mame a mama nie ma sily troche siedze bo gotuje mu obiadek ale potem zabieram go na drzemke. Fakt jedna juz niby zaliczylismy, ale i tak przez ta godzinke trzy raz przez sen plakal
fotki sliczne
adee wspolczuje przejsc z Majeczka
martucha zajefajny tatoo
asik super, ze zakupy udane i juz wszystko na swoim miejscu
pozdrawiam
podczytuje ale nie mam sil pisac. My chorzy mnie juz dluzej meczylo ale jakos sie trzymalam a w nocy mnie rozlozylo i sie pozbierac nei moge, jakby ktos spuscil powietrze z balonu synka wczoraj rozlozylo, goraczka najpierw zapchany nosek a potem to juz ciurkiem sie lalo i nadal leje, cala noc mi nie spal z malymi przewami, plakal przezsen , charczy jak traktor, normalnie padam, fakt maz tez do niego wstawal, ale on chcial mame a mama nie ma sily troche siedze bo gotuje mu obiadek ale potem zabieram go na drzemke. Fakt jedna juz niby zaliczylismy, ale i tak przez ta godzinke trzy raz przez sen plakal
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
fotki sliczne
adee wspolczuje przejsc z Majeczka
martucha zajefajny tatoo
asik super, ze zakupy udane i juz wszystko na swoim miejscu
pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona