- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284986 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Dzień dobry wszystkim
Asik Szymonek to tai cwaniak i wiercipięta jak Lesiu, jak go w bujaku nawet w pasach posadzę to wykręca się do tyłu strasznie albo zsuwa w dół
Soniaq u nas też takie żyłki a skroniach są, take cieniutkie błękitne. I mamy od początku takie czerwone plami na karku, które raz mocniejsza a raz bledną i trochę czerwone na powiece lewej:/ jak się Leszek denerwuje to mu ciemnieje! A my z biedronki mamy Żyrafę bo biedronek już nie było i Mlody ja uwielbia. Śpi z nią i memła różki (czułki?)
Wikunia śłodziakowa
Biedny Borysek lepiej już? My dzisiaj w nocy walczyliśmy z bolącym brzuszkiem i dopiero po 7 Lesiu spokojnie zasnął! A w czopki musimy się zaopatrzyć bo kurde ta nasza apteczka to śmiechu warta - 1 plaster, cos na oparzenia (bo ja sierota jestem i zawsze jak cos pieke to sie oparze) i maści przeciwobrzękowe bo małżon dzień przed ślubem skakał ze schodów i kość w stopie pękła i od tego czasu często mu puchnie :/
STO LAT dla Isabelli
Asik Szymonek to tai cwaniak i wiercipięta jak Lesiu, jak go w bujaku nawet w pasach posadzę to wykręca się do tyłu strasznie albo zsuwa w dół
Soniaq u nas też takie żyłki a skroniach są, take cieniutkie błękitne. I mamy od początku takie czerwone plami na karku, które raz mocniejsza a raz bledną i trochę czerwone na powiece lewej:/ jak się Leszek denerwuje to mu ciemnieje! A my z biedronki mamy Żyrafę bo biedronek już nie było i Mlody ja uwielbia. Śpi z nią i memła różki (czułki?)
Wikunia śłodziakowa
Biedny Borysek lepiej już? My dzisiaj w nocy walczyliśmy z bolącym brzuszkiem i dopiero po 7 Lesiu spokojnie zasnął! A w czopki musimy się zaopatrzyć bo kurde ta nasza apteczka to śmiechu warta - 1 plaster, cos na oparzenia (bo ja sierota jestem i zawsze jak cos pieke to sie oparze) i maści przeciwobrzękowe bo małżon dzień przed ślubem skakał ze schodów i kość w stopie pękła i od tego czasu często mu puchnie :/
STO LAT dla Isabelli
Temat został zablokowany.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284991 przez adee84
hej
z góry przepraszam, ze Was nie nadrobię bo nie mam siły, Maja spała ładnie, za to ja nie mogłam spać budziłam się co godz, a jak przed 5 zasypiałąm to małż mnie obudził bo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i rada nierada dałam się i już nie zasnęłam i teraz padam na pysk
10000000 LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA ISABELLI
z góry przepraszam, ze Was nie nadrobię bo nie mam siły, Maja spała ładnie, za to ja nie mogłam spać budziłam się co godz, a jak przed 5 zasypiałąm to małż mnie obudził bo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i rada nierada dałam się i już nie zasnęłam i teraz padam na pysk
10000000 LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA ISABELLI
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284997 przez Renata Anna
Adee to fajnie, że z Mają ok... A co do M.... Masz zdrowie kobito!
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285001 przez Renata Anna
Osz kurcze. Dopiero teraz zauważyłam.
MÓJ BOŻE JAKIE PRZEPIĘKNE ARCYDZIEŁA TWORZY TWÓJ MĄŻ...
... a takiego Dzwoneczka na ścianie u Celiny to ja też chcę
MÓJ BOŻE JAKIE PRZEPIĘKNE ARCYDZIEŁA TWORZY TWÓJ MĄŻ...
... a takiego Dzwoneczka na ścianie u Celiny to ja też chcę
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285003 przez Pippin
adee a fajnei chociaż było??
Borysku kochany zdrówka życzymy martucha pewnei juz u lekarza jest z małym
wszystkiego najlepszego dla Isabelli
Sonia fajny koleś
no i tyle więcej nie dam rady nadrobic przepraszam moze później mi się uda
Borysku kochany zdrówka życzymy martucha pewnei juz u lekarza jest z małym
wszystkiego najlepszego dla Isabelli
Sonia fajny koleś
no i tyle więcej nie dam rady nadrobic przepraszam moze później mi się uda
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285007 przez marta_szh
hejka
ja na chwile, bo musze sie brac za sprzatanie bo zaraz kumpela przyjezdza,
Martucha
jk Borysek?? przesazła goraczka
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Renatka
super pomysł na dzien dziadka i babci u nas kiepsko z funduszami wiec chyba zrobimy taka kartke z tym ze takie głupie pytanie te plakatówki to łatwo sie zmywaja?? bo mam obawy ze wysmaruje mu nogi i rece i nie bede mogla tego domyc
Adee
śliczna Majeczka, taka radosna i jak napisalas o tym wypadku odrazu mnie serco zakuło bo przypomniało mi sie jak Lolo spadł z łożka, jezuuuuuuu ile ja sie wtedy strachu najdałam i tez ryczałam nie mogłam sie opanowac, dobrze ze nic sie nie stało, teraz to coraz czesciej beda takie wypadki sie zdarzały
ja na chwile, bo musze sie brac za sprzatanie bo zaraz kumpela przyjezdza,
Martucha
jk Borysek?? przesazła goraczka
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Renatka
super pomysł na dzien dziadka i babci u nas kiepsko z funduszami wiec chyba zrobimy taka kartke z tym ze takie głupie pytanie te plakatówki to łatwo sie zmywaja?? bo mam obawy ze wysmaruje mu nogi i rece i nie bede mogla tego domyc
Adee
śliczna Majeczka, taka radosna i jak napisalas o tym wypadku odrazu mnie serco zakuło bo przypomniało mi sie jak Lolo spadł z łożka, jezuuuuuuu ile ja sie wtedy strachu najdałam i tez ryczałam nie mogłam sie opanowac, dobrze ze nic sie nie stało, teraz to coraz czesciej beda takie wypadki sie zdarzały
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #285013 przez jkardasz
dziekujemy w imieniu męża za pochwałe jego talentu hehehe szkoda tylko ze to czasu tyle zabiera i wiecej go nie ma niz jest. Ten tydz i moze nastepny w poznaniu siedzimy z Lesiem bo tatus szczecinie a potem wroclaw.. dobrze ze teraz w tel sa telekonferencje bo tak to by syus tatusia z ledwoscia poznawal po powrocie
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa