- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347562 przez Edyta
sonia unas tez wczoraj pierwszy zabek silvia siedzi ale sama siadac nie umie musze ja usadzic i pelza a turlac sie uwielbia rozrabia otwiera szuflady stoi chodz nie samodzielnie mowi non stop ma ma maaaaa ku nie zadowoleniu mojej T bo ona mowi do silvi tak....silvia powiedz ba ba ba a silvia ma ma maaaa he he chodz ba ba mowi ale jak chce lepiej woli Ma ma co jest oczywiste
lece spac Dobranoc...
lece spac Dobranoc...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347576 przez soniasg
hehe no to mała rozrabiaka z Silvii co do siadania to podobno dużo dzieci tak ma że samo nie siada poprostu omija ten etap a z szufladami też mamy problem bo Maja się ich chwyta i staje a one się otwierają. no i ładnie mówi Ma ma ma na ba ba to sobie trzeba najpierw zasłużyć Majka jedyne co umie powiedzieć to a a a a
uciekam spać bo jutro do pracy
buziaki
uciekam spać bo jutro do pracy
buziaki
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347612 przez avika
dzien dobry
hej hej soniasq osatnio nawet o Tobie myslalam milo,ze do nas wpadlas
domii - Liam w sumie raczkowal od dawna ale do tylu od jakichs 2tyg raczkuje do przodu, ale i tak do tylu jakos plynniej mu idzie siedziec zaczal stosunkowo pozno bo tez jakies 2,5tyg temu. Zbieglo nam sie jakby wszystko prawie razem bo juz staje i chcialby chodzic, ale pediatra nam wczoraj powiedziala ,ze przez to zabardzo napina nozki i stopki i mamy mu nie pozwalac bo to nie jest dla niego zbyt dobre, ze wstawaniem i chodzeniem ma poczekac 2-3mce bo na to ma czas. Takze raczkowanie turlanie i siedzenie moze do woli a wstawanie i chodzenie jeszcze nie.
edyta - silvia slodziutka fajna fotka
maga zdoowka dla Kuby i przyjemnosci na nowym mieszkanku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
milego dnia :*
buziaki dla solenizantow
hej hej soniasq osatnio nawet o Tobie myslalam milo,ze do nas wpadlas
domii - Liam w sumie raczkowal od dawna ale do tylu od jakichs 2tyg raczkuje do przodu, ale i tak do tylu jakos plynniej mu idzie siedziec zaczal stosunkowo pozno bo tez jakies 2,5tyg temu. Zbieglo nam sie jakby wszystko prawie razem bo juz staje i chcialby chodzic, ale pediatra nam wczoraj powiedziala ,ze przez to zabardzo napina nozki i stopki i mamy mu nie pozwalac bo to nie jest dla niego zbyt dobre, ze wstawaniem i chodzeniem ma poczekac 2-3mce bo na to ma czas. Takze raczkowanie turlanie i siedzenie moze do woli a wstawanie i chodzenie jeszcze nie.
edyta - silvia slodziutka fajna fotka
maga zdoowka dla Kuby i przyjemnosci na nowym mieszkanku
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
milego dnia :*
buziaki dla solenizantow
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347640 przez Edyta
Hej
dziecko mi sie popsulo przez te zabki tak sobie tlumacze bo jakos trzeba wstala dzis o UWAGA 4 rano na mleko poczym do 5 nie spala pozniej zasnela i od 9 juz nie spi bawi sie w lozekczku i krzyczy aaaaaaaaaaaaa albo ma ma maaaaaaa
avika wspolczuje bolu napewno nie jest to przyjemne moze pojdz do jakiegos lekarza
pogoda unas paskudna pada i pochmurno
no ale mimo to zycze wam udanego dnia...moze uwas lepsza pogoda
dziecko mi sie popsulo przez te zabki tak sobie tlumacze bo jakos trzeba wstala dzis o UWAGA 4 rano na mleko poczym do 5 nie spala pozniej zasnela i od 9 juz nie spi bawi sie w lozekczku i krzyczy aaaaaaaaaaaaa albo ma ma maaaaaaa
avika wspolczuje bolu napewno nie jest to przyjemne moze pojdz do jakiegos lekarza
pogoda unas paskudna pada i pochmurno
no ale mimo to zycze wam udanego dnia...moze uwas lepsza pogoda
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347644 przez domii
Witam
Avika pytalam bo Blazej narazie wogole nie wykazuje checi siedzenia,tylko na brzuszku i pelzanie,wiec moze tez tak u nas bedzie ze za dnia na dzien usiadzie Wspolczuje bólu
Soniaq gratuluje zabka
Edyta a;e moja ksiezniczka slicznie na brzuszku zasnela słodziaczek U nas nocka tez nie zaciekawa do 22 Blazej sie dwa razy obudzil z mega placzem i musielismy go wziasc do siebie cala noc sie wiercil i sie obudzil o 6.30 ,wiec sie wogole nie wyspaalm
Agusia gratulacje dla Jerzyka ,widzisz on robi wszystko nie po kolei ale robi
maga4 mam nadzieje ze odzyskacie depozyt i ze w nowym domku juz wszystko bedzie okey
Avika pytalam bo Blazej narazie wogole nie wykazuje checi siedzenia,tylko na brzuszku i pelzanie,wiec moze tez tak u nas bedzie ze za dnia na dzien usiadzie Wspolczuje bólu
Soniaq gratuluje zabka
Edyta a;e moja ksiezniczka slicznie na brzuszku zasnela słodziaczek U nas nocka tez nie zaciekawa do 22 Blazej sie dwa razy obudzil z mega placzem i musielismy go wziasc do siebie cala noc sie wiercil i sie obudzil o 6.30 ,wiec sie wogole nie wyspaalm
Agusia gratulacje dla Jerzyka ,widzisz on robi wszystko nie po kolei ale robi
maga4 mam nadzieje ze odzyskacie depozyt i ze w nowym domku juz wszystko bedzie okey
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347648 przez Edyta
domii mam nadzieje ze po tych zabkach to jej minie to wstawanie o 4/5 rano no ale za to teraz lezy kolomnie w lozeczku oczywiscie i robi tak hm hm jak by sie chciala zasmiac i zakrywa buzie pielucha oooo kupa idzie ide ja przebrac zobacze jak bedzie az sie boje a ona postekala i sie smieje i dalej pielucha na buzi i sie odkrywa i przykrywa i sie smieje zaraz wracam jak cos....
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347654 przez Edyta
no i mamy kupe wielka troche luzniejsza niz wczoraj ale brzaowo jasno ciemna jak po soku marchwiowym bez krwi wiec Agusia miala racje to pewnie bylo po marchewce a ja zerklam i z panikowalam...wiec jestem happy ze wszystko ok ale jeszcze bede obserwowac sorki za te wywody o qupie
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347667 przez Edyta
domii unas zaczelo sie yyyyyyyy i lezy i chyba usnie ale to sie okarze w praniu ona jak cos dorwie metczke czy jakiegos roga to yyyyyyy i skrobie palcem do znudzenia i usnie a pogoda taka paskudna tylko do spania ja tam dzis laba w pizamie jeszcze leze
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347684 przez Kasiek
hej hej o cos mam do nadrabianai ale fajnie
Iga znowu dzis wstala po 6, ale m ja trzymal do 7.20 w drugim pokoju to pospalam jeszcze teraz spi, ledwo dalam rade ja przetrzymac do 9.45
u nas znowu zimno i pada paranoja jakas, slonca nie widzialam juz pare dni wiec ze spaceru nici ja tez nie umalowana jeszcze, na razie sie wzielam za forum
ide czytac co popisalyscie
Iga znowu dzis wstala po 6, ale m ja trzymal do 7.20 w drugim pokoju to pospalam jeszcze teraz spi, ledwo dalam rade ja przetrzymac do 9.45
u nas znowu zimno i pada paranoja jakas, slonca nie widzialam juz pare dni wiec ze spaceru nici ja tez nie umalowana jeszcze, na razie sie wzielam za forum
ide czytac co popisalyscie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 8 miesiąc temu #347686 przez a!gusia
hej
Edytka ja tez tak samo mialam z ta kupka
a Jerz dzis nawet nawet spal,o 4 sie obudzil cycka nie chcial ale sie wiercil do 5 wiec sie wkurzylam i odwrocilam do niego plecami mowiac rob co chcesz a on..zasnal i spalismy do 6:59..znow ma zegarek w dupce
Edytka ja tez tak samo mialam z ta kupka
a Jerz dzis nawet nawet spal,o 4 sie obudzil cycka nie chcial ale sie wiercil do 5 wiec sie wkurzylam i odwrocilam do niego plecami mowiac rob co chcesz a on..zasnal i spalismy do 6:59..znow ma zegarek w dupce
Moderatorzy: ilona