- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348928 przez avika
Domii
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia bedziemy pamietac. Powodzenia
Anetko ci lekarze to rece i cyce opadaja, bez wyobrazni, zeby niepotrzebnie takie male dziecko na ponowny stres narazac
Haniu witaj kochana milo, Cie widziec, a raczej poczytac
Sylwik Ciebie rowniez
Dorotko niezly ten Twoj synus
nam pediatra zabronil pozwolic stawac, ze niby nasz synek nie jest na to jeszcze gotowy, bo zle rozklada napiecie w nogach i stopach.
dobranoc i milego dnia, padam wiec pewnie za chwile ide lulu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia bedziemy pamietac. Powodzenia
Anetko ci lekarze to rece i cyce opadaja, bez wyobrazni, zeby niepotrzebnie takie male dziecko na ponowny stres narazac

Haniu witaj kochana milo, Cie widziec, a raczej poczytac

Sylwik Ciebie rowniez

Dorotko niezly ten Twoj synus

dobranoc i milego dnia, padam wiec pewnie za chwile ide lulu

Temat został zablokowany.
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348960 przez Edyta
Hej Laseczki
unas nocka super silvia wstala o 6.30 zjadla ale chyba jeszcze pojdzie spac
ale chcialam zaznaczyc ze polozylam ja o 18 spac bo wczoraj ciezki dzien miala latala znami po sklepach
M mnie troche obkupil i odrazu Humor mi sie poprawil
a w poniedzialek lece do fryzjera
wracam do mojego balajarzu
zobaczymy jak wyjdzie...
pozatym ide kupic dzis blender i wkoncu moze cos zaczne silvi gotowac a nie te sloiczki
a no i idzie nam drugi zabek ale jeszcze go nie widac
Agusiu czekamy na powrot i tesknimy...
Sylwik Gratulujemy Gabrysiowi zabkow
Haniu buziaki dla Filipka niech mu te jedynki szybko wyjda

wy tu piszecie ze macie piekna pogode zazdroszcze unas deszcze pochmurno i szaro...a slonko bylo tydzien temu tak bylo juz pieknie wiosennie a jak patrze dzis za okno to jesien
idziemy w niedziele na msze do kosciola dogadac szczegoly chrztu
juz nie moge sie doczekac zeby juz wszystko bylo zalatwione no i sie tak mieje wiecej dowiedzialam ile sie daje co laska po chrzcinach w kopercie
no zobaczymy w niedziele 
wydatkow a wydatkow jeden plus ze nie robie w domu nie musze sie niczym martwic wystroje siebie Silvie i bede mogla siedziec jak gosc a nie latac z talerzami i umilac czas goscia...a z Ciekawosci ile w PL kosztuje tort na chrzciny...
no nic mykam zajrze jeszcze pozniej jak sie uda

unas nocka super silvia wstala o 6.30 zjadla ale chyba jeszcze pojdzie spac

pozatym ide kupic dzis blender i wkoncu moze cos zaczne silvi gotowac a nie te sloiczki

a no i idzie nam drugi zabek ale jeszcze go nie widac

Agusiu czekamy na powrot i tesknimy...
Sylwik Gratulujemy Gabrysiowi zabkow

Haniu buziaki dla Filipka niech mu te jedynki szybko wyjda

wy tu piszecie ze macie piekna pogode zazdroszcze unas deszcze pochmurno i szaro...a slonko bylo tydzien temu tak bylo juz pieknie wiosennie a jak patrze dzis za okno to jesien

idziemy w niedziele na msze do kosciola dogadac szczegoly chrztu

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
100 euro plus 20 za swiece w kosciele plus swieca dla silvi i szatka jakies 8 euro...mam nadzieje ze to bedzie tyle

wydatkow a wydatkow jeden plus ze nie robie w domu nie musze sie niczym martwic wystroje siebie Silvie i bede mogla siedziec jak gosc a nie latac z talerzami i umilac czas goscia...a z Ciekawosci ile w PL kosztuje tort na chrzciny...

- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #348983 przez domii
Hej
Ja dzis na wesele wiec tylko chcialam sie przywitac i zyczyc milego weekendu
Avika napewno bedzie fajnie i szybko te 2 tyg.zleca
Edyta zeby szybko wyszly te zabki Silvi u nas 4 w kolejce ,wiec ciezki tydzien sie szykuje.Fajnie ze Cie M obkupil
Ja dzis na wesele wiec tylko chcialam sie przywitac i zyczyc milego weekendu

Avika napewno bedzie fajnie i szybko te 2 tyg.zleca

Edyta zeby szybko wyszly te zabki Silvi u nas 4 w kolejce ,wiec ciezki tydzien sie szykuje.Fajnie ze Cie M obkupil
- Asik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348994 przez Asik
hejka 
Agusia numer zapisany
ja tam skrobnę 
Domii gratulacje ząbka
a Szymek szczerbaty nadal
noo i zazdraszczam weseliska 
Poszłam dzisiaj znowu na badania z Szymkiem na piku piku i znowu nie zapłakał ani nawet sie nie skrzywił
nic a nic :0 nawet jak mu sciskała rączkę
dzielny mały rozbójnik
chyba sie przyzwyczaił do kłuć 
Jutro rano o 7 wyjeżdżamy bo miedzy 14-16 muszę byc na oddziele .... odzywać sie bede smsowo bo nie biore lapa ze sobą
jak tylko zobaczę wyniki Szymka i beda ok to skończą się jedne nerwy 
Edytko super że tak się obkupiłaś
no i włoski zrobisz
extra 
Wszystkiego najlepszego dla Celinki
A Szymek wstał dzisiaj o 5
i spieeeeeewał na cały głos
smiechu miałam mnóstwo z niego :0 bo takie tony ciągnął

zmykam zrobic jesc głodomorkowi , który z głodu usnął we wózku
:*

Agusia numer zapisany

Domii gratulacje ząbka

Poszłam dzisiaj znowu na badania z Szymkiem na piku piku i znowu nie zapłakał ani nawet sie nie skrzywił

Jutro rano o 7 wyjeżdżamy bo miedzy 14-16 muszę byc na oddziele .... odzywać sie bede smsowo bo nie biore lapa ze sobą

Edytko super że tak się obkupiłaś

Wszystkiego najlepszego dla Celinki

A Szymek wstał dzisiaj o 5

zmykam zrobic jesc głodomorkowi , który z głodu usnął we wózku

:*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348995 przez Edyta
domii to udanego weselicha kurcze ale masz fajnie tez bym poszla na wesele
zycze milej zabawy no i nie zapomni o fotkach dla nas 
co do zabkow nie jest tak tagicznie ale oby faktycznie dziecia powychodzily te zabki beda sie wtedy mniej meczyc a skupia sie na czym innym...
Asik pisalysmy w tym samym czasie oczywiscie bedziemy trzymac kciuki a co do spiewu to ja czasami zakrywam twarz poduszka bo nie moge przestac sie smiac jak silvia gada albo wyje aaaaaaaaaaa w roznych tonach i inne swoje dzwieki wiec napewno jak Szymek zaczol spiewac to smialas sie pewnie co nie miara

co do zabkow nie jest tak tagicznie ale oby faktycznie dziecia powychodzily te zabki beda sie wtedy mniej meczyc a skupia sie na czym innym...

Asik pisalysmy w tym samym czasie oczywiscie bedziemy trzymac kciuki a co do spiewu to ja czasami zakrywam twarz poduszka bo nie moge przestac sie smiac jak silvia gada albo wyje aaaaaaaaaaa w roznych tonach i inne swoje dzwieki wiec napewno jak Szymek zaczol spiewac to smialas sie pewnie co nie miara

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349085 przez happymamma
Asik jeszcze raz powodzenia i trzymamy kciukasy mocno za Szymusia 
Pustki dzisiaj - jak na zlosc, bo u nas paaaaaaaaada

Pustki dzisiaj - jak na zlosc, bo u nas paaaaaaaaada

- Sylwik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349162 przez Sylwik
Cześć dziewczyny 
my niedawno wróciliśmy ze spacerku , Gabryś pojedzony siedzi w leżaczku i gada po swojemu
Czy Wasze pociechy też odpychaja Wam rękę jak je karmicie jedzonkiem które im nie smakuje? bo synek właśnie tak robi i dziś cała łyżeczka zupki wylądowała na rękawku ehhh...zaczyna pokazywać charakterek ten nasz synuś
dobrze że nie pluje przy jedzeniu

Domii gratuluję ząbków i udanej zabawy !
Nas czekają w tym roku jeszcze 3 wesela
a jakby jeden termin znajomych nie zbiegł się to byłyby 4
Masakra 
Haniu witaj ! no przez pracę mało czasu trochę, ale nie było wyjścia
Edytko co do chrzcin to masz rację, lepiej chyba zrobić w restauracji. Ja robiłam w domu ale tylko kawka, ciacho i jakiś tam mały poczęstunek a i tak się narobiłam
roczek już robimy w restauracji 
Happymamma witaj
Wpadnę wieczorkiem

my niedawno wróciliśmy ze spacerku , Gabryś pojedzony siedzi w leżaczku i gada po swojemu

Czy Wasze pociechy też odpychaja Wam rękę jak je karmicie jedzonkiem które im nie smakuje? bo synek właśnie tak robi i dziś cała łyżeczka zupki wylądowała na rękawku ehhh...zaczyna pokazywać charakterek ten nasz synuś

Domii gratuluję ząbków i udanej zabawy !
Nas czekają w tym roku jeszcze 3 wesela

Haniu witaj ! no przez pracę mało czasu trochę, ale nie było wyjścia

Edytko co do chrzcin to masz rację, lepiej chyba zrobić w restauracji. Ja robiłam w domu ale tylko kawka, ciacho i jakiś tam mały poczęstunek a i tak się narobiłam

Happymamma witaj

Wpadnę wieczorkiem

- madzia0507
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349385 przez madzia0507
Hej!
Czytam was regularnie, ale nie udzielam się, co by nie klikać i nie budzić męża, bo na to czytanie to ja mam czas dopiero koło 21:00, a to wszystko przez Domii, która wstawiła filmiki z Zumbą i ja tą Zumbę całe dnie tańczę, albo coś innego ćwiczę.
Ale obiecuję poprawę.
Czytam was regularnie, ale nie udzielam się, co by nie klikać i nie budzić męża, bo na to czytanie to ja mam czas dopiero koło 21:00, a to wszystko przez Domii, która wstawiła filmiki z Zumbą i ja tą Zumbę całe dnie tańczę, albo coś innego ćwiczę.
Ale obiecuję poprawę.

- maga4
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #349396 przez maga4
Ja tak wpadam i wypadam, ale czasu naprawde malo.
Kuba juz sie dobrze czuje, ale za to mnie zlapalo jakies przeziebienie i prawie stracilam glos. Co do depozytu to zloze skarge bo wlascicielka powiedziala ze nie odda bo to my zlamalismy kontrakt wyprowadzajac sie perzed uplywem roku. To, ze sa problemy z woda to dla niej nie jest problem. Ale nie odpuszcze
Asik, trzymam kciuki za Szymusia
Agusia, milego lotu i urzadania sie na nowo!
Kuba juz sie dobrze czuje, ale za to mnie zlapalo jakies przeziebienie i prawie stracilam glos. Co do depozytu to zloze skarge bo wlascicielka powiedziala ze nie odda bo to my zlamalismy kontrakt wyprowadzajac sie perzed uplywem roku. To, ze sa problemy z woda to dla niej nie jest problem. Ale nie odpuszcze

Asik, trzymam kciuki za Szymusia

Agusia, milego lotu i urzadania sie na nowo!
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349440 przez domii
Witam
Bylismy wczoraj na weselu,ale powiem wam szzcerze ze najgorsze wesele na jakim bylam:( orkiestra beznadziejna grala same jakies zjebane piosenki do ktorych sie nie dalo tanczyc:( jedzenie takie sobie,jedynie ciasta i wodka dobra:D wrocilismy na kapanie Blazejka i kolo 20 jak usnal pojechalismy z powrotem a w domu bylismy o 1,30.Kaca nie mam a duzo wypilam,zdjecia dopiero bede miec jak panstwo mlodzi dostana bo z tego wszystkiego nie wzielam nawet aparatu.
Maga 4 zdrowka :kiss
Edyta pochwal sie co M ci kupil
Kasiek jak u ortopedy?
Pippin jak sie czujesz? jak Antek?
A ciekawe jak Agusia?
Happymamma gratulacje dla Jasia za samodzielny siad
STO LAT DLA JULITKI
A jak tam Asik?
Bylismy wczoraj na weselu,ale powiem wam szzcerze ze najgorsze wesele na jakim bylam:( orkiestra beznadziejna grala same jakies zjebane piosenki do ktorych sie nie dalo tanczyc:( jedzenie takie sobie,jedynie ciasta i wodka dobra:D wrocilismy na kapanie Blazejka i kolo 20 jak usnal pojechalismy z powrotem a w domu bylismy o 1,30.Kaca nie mam a duzo wypilam,zdjecia dopiero bede miec jak panstwo mlodzi dostana bo z tego wszystkiego nie wzielam nawet aparatu.
Maga 4 zdrowka :kiss
Edyta pochwal sie co M ci kupil

Kasiek jak u ortopedy?
Pippin jak sie czujesz? jak Antek?
A ciekawe jak Agusia?
Happymamma gratulacje dla Jasia za samodzielny siad

STO LAT DLA JULITKI

A jak tam Asik?
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349662 przez Edyta
domii to jednym slowem liche weselicho no ale jakie by nie bylo to zawsze jakos sie czlowiek odprerzy
Asik juz jest w Wawie Szymek po badaniach spal pisal rowniez ze jak widziala te wszystkie dzieci z wadami jedne nie mowia inne nie slysza a jeszcze inne nie widza
to Szymek i tak ma mala wade szkoda tych wszystkich dzieci
az sie plakac chce jak takie maluszki musze sie nacierpiec
no i pozdrawia forum 
aaaa domii M mi kupil dwie bluzki biale spodnie na lato jakies tam majteczki i skarpetki wiec nic szczegolnego ale i tak sie ucieszylam

aaaa domii M mi kupil dwie bluzki biale spodnie na lato jakies tam majteczki i skarpetki wiec nic szczegolnego ale i tak sie ucieszylam

- Sylwik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349693 przez Sylwik
Hej 
ja tylko na chwilkę bo powoli do pracy się szykuję.
Dziewczyny które mają kontakt z Asik, to przekażcie że jesteśmy z nimi i trzymiemy kciuki !
Maga zdrówka życzę, dobrze że Kubuś już wyzdrowiał
Madzia witaj
widzę że ta Zumba coraz to bardziej popularna jest 
Ja też się miałam wybrać z koleżankami, ale była w nieodpowiednich godzinach, tj. wtedy kiedy my syncia kąpiemy zazwyczaj. A w domu to jakoś mi sie nie chce
także Madzia podziwiam 
Dobra zmykam, narazie

ja tylko na chwilkę bo powoli do pracy się szykuję.
Dziewczyny które mają kontakt z Asik, to przekażcie że jesteśmy z nimi i trzymiemy kciuki !

Maga zdrówka życzę, dobrze że Kubuś już wyzdrowiał

Madzia witaj

Ja też się miałam wybrać z koleżankami, ale była w nieodpowiednich godzinach, tj. wtedy kiedy my syncia kąpiemy zazwyczaj. A w domu to jakoś mi sie nie chce

Dobra zmykam, narazie

- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #349789 przez aneta2611
hejka
wpadłam zameldować, że moejmu dziecku jednak zachciało się raczkować
dziś już ładnie śmiga 
Kochane mam problem... Odkąd Filip uczył się raczkowania całymi dniami chciał leżeć na brzuchu, przez co całkiem oduczył się samodzielnego zasypiania, jakby Mu było szkoda czasu na spanie
. Jak tylko odkładałam Go do łóżeczka, to choćby nie wiem jak był zmęczony to od razu odwracał się na brzuch i było po spaniu. Dochodziło do tego, że był tak zmęczony że nawet na rękach nie chciał zasnąć
Dlatego od tygodnia zasypiał TYLKO na rękach i boję się, że się przyzwyczai :/ Macie jakiś pomysł na tą sytuację?
wpadłam zameldować, że moejmu dziecku jednak zachciało się raczkować

Kochane mam problem... Odkąd Filip uczył się raczkowania całymi dniami chciał leżeć na brzuchu, przez co całkiem oduczył się samodzielnego zasypiania, jakby Mu było szkoda czasu na spanie

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez aneta2611.
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #349893 przez Edyta
Hej 
Asik juz zaniosla Szymka na operacje strasznie sie denerwuje da znac jak bedzie po operacji
Anetko ja nie pomoge bo Silvia jeszcze nie raczkuje cos tam probuje ale tez wiekszosc czasu na brzuchu lezy chodz spi normalnie jak narazie moze niech napisza dziewczyny co dzieci juz raczukja
silvia spi a ja sie nudze...

Asik juz zaniosla Szymka na operacje strasznie sie denerwuje da znac jak bedzie po operacji
Anetko ja nie pomoge bo Silvia jeszcze nie raczkuje cos tam probuje ale tez wiekszosc czasu na brzuchu lezy chodz spi normalnie jak narazie moze niech napisza dziewczyny co dzieci juz raczukja

silvia spi a ja sie nudze...
Moderatorzy: ilona