- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346664 przez domii
Kasiek ja sobie kupilam takie jak te pierwsze z prawej na str.4 tylko czarne ccc.eu/pl/woman/inspiration/4,a
ty jak te kisiel robisz-napisz jeszcze raz
Asiek
super ze zakupki sie udaly,a jaki kolor rurek kupilas? no i balerinki jakie?my mielismy wczoraj kebaby na kolacje
A gdzie Edyta??
Asiek
super ze zakupki sie udaly,a jaki kolor rurek kupilas? no i balerinki jakie?my mielismy wczoraj kebaby na kolacje
A gdzie Edyta??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346686 przez a!gusia
Edytka supeeer!gratulujemy!
a ja musze sie pochwalic ze Jerzyk zasnal dzis sam w lozeczku zobaczymy jak dlugo tam pospi ale i tak sie strasznie ciesze
a ja musze sie pochwalic ze Jerzyk zasnal dzis sam w lozeczku zobaczymy jak dlugo tam pospi ale i tak sie strasznie ciesze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346693 przez Edyta
Dziekuje Agus no wkoncu i na nas pora z zabkami
Agus no to supre jednak jak chcesz to potrafisz super ze Jerzyk usnol w lozeczku wiadomo nie odrazu rzym zbudowali
Agus no to supre jednak jak chcesz to potrafisz super ze Jerzyk usnol w lozeczku wiadomo nie odrazu rzym zbudowali
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346801 przez Kasiek
Avika ranyyy kurde zycze zeby policja szybko znalazla tych gosci ja to bym chyba nie spala
Edytko gratulacje!!!!!!!!!! teraz to sie zabki potocza jak lawina
Domii ladne butki ja swoje pokaze jutro, bo dzis tylko na sekundke wpadlam, bo mi sie spac chce mocno
Asik a w co gracie z Mareckim? i dlaczego ja pomyslalam o
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
?
Agusia super ze Jerz sam zasnął ciesze sie razem z Tobą
do jutra
widzialam dzis Happymame i Adee wczoraj na forum i nic nie napisaly i poszly
Edytko gratulacje!!!!!!!!!! teraz to sie zabki potocza jak lawina
Domii ladne butki ja swoje pokaze jutro, bo dzis tylko na sekundke wpadlam, bo mi sie spac chce mocno
Asik a w co gracie z Mareckim? i dlaczego ja pomyslalam o
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
?
Agusia super ze Jerz sam zasnął ciesze sie razem z Tobą
do jutra
widzialam dzis Happymame i Adee wczoraj na forum i nic nie napisaly i poszly
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346847 przez avika
czesc spiochy
Kasiek, ehh no ja wlasnie zle przez to sypiam i jakies glupoty mi sie snia rowniez mam taka nadzieje, bo to nienormalne bac sie we wlasnym domu
Asik .... hmmm ze sobie pozwole spytac... miala Kasiek racje?
Agusia i jak dzisiejsza nocka? Jak przygotowania do D-Day? to juz w przyszlym tyg, prawda?
Wiesz, przynajmniej sprobowaliscie wrocic, i wiesz, ze jednak w Irlandii macie lepsze warunki, mozliwosci no i jakby nie bylo Jerzyk prawdopodobnie lepszy start
milego dnia, u nas napiety dzionek, ale teraz to przez nastepne ponad 2tyg to kazdy bedzie intensywny bo rodzinka sie zjezda , wiec ja tylko z doskoku sie pojawie
nie zapomnijcie o mnie, bede z wami myslami
ok, do potem koffane
Kasiek, ehh no ja wlasnie zle przez to sypiam i jakies glupoty mi sie snia rowniez mam taka nadzieje, bo to nienormalne bac sie we wlasnym domu
Asik .... hmmm ze sobie pozwole spytac... miala Kasiek racje?
Agusia i jak dzisiejsza nocka? Jak przygotowania do D-Day? to juz w przyszlym tyg, prawda?
Wiesz, przynajmniej sprobowaliscie wrocic, i wiesz, ze jednak w Irlandii macie lepsze warunki, mozliwosci no i jakby nie bylo Jerzyk prawdopodobnie lepszy start
milego dnia, u nas napiety dzionek, ale teraz to przez nastepne ponad 2tyg to kazdy bedzie intensywny bo rodzinka sie zjezda , wiec ja tylko z doskoku sie pojawie
nie zapomnijcie o mnie, bede z wami myslami
ok, do potem koffane
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez avika.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu #346945 przez Asik
Hejka
Kasiek.... oooo .. ooooo .... no dokładnie pokerek jak nic ale nie dokończylismy z wiadomych przyczyn
Avika... ja bym chyb a faktycznie nie spała dobrze.. moich rodziców tak oskubali jak spali na górze...
potem dodam zdjęcia butów i postaram sie filmik wrzucic
zmykamm
Kasiek.... oooo .. ooooo .... no dokładnie pokerek jak nic ale nie dokończylismy z wiadomych przyczyn
Avika... ja bym chyb a faktycznie nie spała dobrze.. moich rodziców tak oskubali jak spali na górze...
potem dodam zdjęcia butów i postaram sie filmik wrzucic
zmykamm
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346974 przez Edyta
Hej Dziewczyny
Silvia dziekuje za Gratki
Kasiek jak tam Iga raczuje juz bo silvia nadal sie turla ale unas to jest tak ze nie ma postepu a jak juz jest to robi szystko na raz jak nie siedziala to teraz siedzi turla sie gadala nastepne bedzie raczkowanie i juz stoi fakt z moja pomoca bo jeszcze sie chwieje ale zawsze no i przez ten zabek wszystko w buzi eh...tak sobie na nia patrze jak sie turla i mysle ze nie dawno w brzuchu byla taka malenka a juz teraz smiga gada ja jak silvia robi jakies postepy bije jej Bravo to sie wtedy cieszy unas zaraz lunie bo takie chmury ze ho ho no i tyle unas...
Asik czekamy na fotki butow i Szymonka jak smiga
Avika a ty gdzie mieszkasz obecie bo widze ze nie w Pl
Agus unas za to nocka taka sobie przez te zabki silvia w nocy jadla nie dalo sie oszukac herbatka i juz o 5 rano jadla znow ale spala do 9 pozniej wiec nie bylo zle
Silvia dziekuje za Gratki
Kasiek jak tam Iga raczuje juz bo silvia nadal sie turla ale unas to jest tak ze nie ma postepu a jak juz jest to robi szystko na raz jak nie siedziala to teraz siedzi turla sie gadala nastepne bedzie raczkowanie i juz stoi fakt z moja pomoca bo jeszcze sie chwieje ale zawsze no i przez ten zabek wszystko w buzi eh...tak sobie na nia patrze jak sie turla i mysle ze nie dawno w brzuchu byla taka malenka a juz teraz smiga gada ja jak silvia robi jakies postepy bije jej Bravo to sie wtedy cieszy unas zaraz lunie bo takie chmury ze ho ho no i tyle unas...
Asik czekamy na fotki butow i Szymonka jak smiga
Avika a ty gdzie mieszkasz obecie bo widze ze nie w Pl
Agus unas za to nocka taka sobie przez te zabki silvia w nocy jadla nie dalo sie oszukac herbatka i juz o 5 rano jadla znow ale spala do 9 pozniej wiec nie bylo zle
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346984 przez Kasiek
no Asik Ty tygrysico super ze sie dobrze bawiliscie
Agusia jak nocka?
Iga dzis wstala juz o 6 a dawno tak nie wstawala, ostatnio to przed 8 codzien sie budzila, wiec jestem niedospana
Domii pytalas o ten kisiel Akurat wczoraj to wzielam pol banana, 5 czerwonych winogron (tylko je oczywiscie wypestowalam i obralam ze skorki ) troche wody zagotowalam to wszystko zeby owoce zmiekly, zmiksowalam, potem do drugiego kubka wlalam sok malinowy i lyzeczke maki ziemniaczanej, miks owocowy zagotowalam, wlalam sok z mąką i juz
w sumie robie podobnie jak Asik
Avika chyba bym zainwestowala w jakiegos psa obronnego zawsze by mnie szczekaniem obudzil
u nas ciagle zimno, wczoraj na spacerze zamarzlam
Edytko Iga zawala juz po calym domu, nawet progi jej juz nie zatrzymuja wstaje tez np łapie za fotel albo oparcie łóżka i wstaje ale sama nie stoi.
W sobote jedziemy do ortopedy i zobaczymy co nam powie na temat tego wstawania. Bo Iga jak wstaje to prawą nozke stawia juz płasko a lewą jeszcze na paluszkach i nie wiem wlasnie jak to jest?
dziewczyny a wasze dzieciaczki jak wstają to juz na płasko nozki trzymają?
Agusia jak nocka?
Iga dzis wstala juz o 6 a dawno tak nie wstawala, ostatnio to przed 8 codzien sie budzila, wiec jestem niedospana
Domii pytalas o ten kisiel Akurat wczoraj to wzielam pol banana, 5 czerwonych winogron (tylko je oczywiscie wypestowalam i obralam ze skorki ) troche wody zagotowalam to wszystko zeby owoce zmiekly, zmiksowalam, potem do drugiego kubka wlalam sok malinowy i lyzeczke maki ziemniaczanej, miks owocowy zagotowalam, wlalam sok z mąką i juz
w sumie robie podobnie jak Asik
Avika chyba bym zainwestowala w jakiegos psa obronnego zawsze by mnie szczekaniem obudzil
u nas ciagle zimno, wczoraj na spacerze zamarzlam
Edytko Iga zawala juz po calym domu, nawet progi jej juz nie zatrzymuja wstaje tez np łapie za fotel albo oparcie łóżka i wstaje ale sama nie stoi.
W sobote jedziemy do ortopedy i zobaczymy co nam powie na temat tego wstawania. Bo Iga jak wstaje to prawą nozke stawia juz płasko a lewą jeszcze na paluszkach i nie wiem wlasnie jak to jest?
dziewczyny a wasze dzieciaczki jak wstają to juz na płasko nozki trzymają?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kasiek.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346993 przez madzia0507
Hej!
Ja dzisiaj jestem słomianą wdową - mąż poszedł na służbę na 24 godziny. Poprosił, żeby go wpisali, bo przez to całe Euro wstrzymali im urlopy i chce sobie chociaż nadgodzin trochę nazbierać.
Kasiek, wczoraj tak tylko wpadłam, bo Juliś mi tylko 40 minut spała i zanim zdążyłam kompa włączyć i poczytać pocztę, FB, forum, bloga, to się obudziła. Może dzisiaj pośpi.
Asik, ja robię kisiel tak jak ty. Zresztą od ciebie ten sposób zgapiłam i Juliś zjada go tak, że aż się trzęsie. Czekamy na zdjęcia butów i spodni, oczywiście najlepiej na modelce.
Kasiek, ja z Michałem często gram w rozbieranego pokera. Ale ja jestem beznadziejna w grach w karty.
Avika, przez ciebie musiałam sobie przedwczoraj wielkie pranie urządzić, a wczoraj wielkie prasowanie.
Acha! Chciałam się pochwalić, ze moje dziecko zaczęło raczkować i pełzać w przód, a jak się ja o coś oprze, to stoi.
No i żem se pobyła z wami. Dzieć mi się obudził, więc zbieramy się na spacer.
Ja dzisiaj jestem słomianą wdową - mąż poszedł na służbę na 24 godziny. Poprosił, żeby go wpisali, bo przez to całe Euro wstrzymali im urlopy i chce sobie chociaż nadgodzin trochę nazbierać.
Kasiek, wczoraj tak tylko wpadłam, bo Juliś mi tylko 40 minut spała i zanim zdążyłam kompa włączyć i poczytać pocztę, FB, forum, bloga, to się obudziła. Może dzisiaj pośpi.
Asik, ja robię kisiel tak jak ty. Zresztą od ciebie ten sposób zgapiłam i Juliś zjada go tak, że aż się trzęsie. Czekamy na zdjęcia butów i spodni, oczywiście najlepiej na modelce.
Kasiek, ja z Michałem często gram w rozbieranego pokera. Ale ja jestem beznadziejna w grach w karty.
Avika, przez ciebie musiałam sobie przedwczoraj wielkie pranie urządzić, a wczoraj wielkie prasowanie.
Acha! Chciałam się pochwalić, ze moje dziecko zaczęło raczkować i pełzać w przód, a jak się ja o coś oprze, to stoi.
No i żem se pobyła z wami. Dzieć mi się obudził, więc zbieramy się na spacer.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madzia0507.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347001 przez Kasiek
no Iga tez wlasnie wstala a mialam zamiar sprzatnac jeszcze drugą łazienkę tylko ze my na spacer jeszcze poczekamy, dopiero sie powoli wypogadza, moze tez slonko wyjdzie
Madziu jak to mówią, kto nie ma szczescia w kartach ten ma ........... w seksie
no i gratulacje dla Julitki, ze juz raczkuje i stoi
Madziu jak to mówią, kto nie ma szczescia w kartach ten ma ........... w seksie
no i gratulacje dla Julitki, ze juz raczkuje i stoi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kasiek.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347004 przez avika
asik no my wlasnie spimy na gorze zazdroszcze Ci czasami kochana tej kondycji i libiodo
kasiek ehh jakby to odem nie zalezalo to juz dawno bysmy psa mieli, a ze moglam wybrac miedzy psiakiem a baby to wybralam wiadomo co
madzia wybaczysz co? wiesz ja tak szarzuje przed przyjazdem rodzinki bo tak raz do roku tylko ich mamy u siebie gratulacje,mobilnosci
a wiecie :mnie ta coraz wieksza mobilnosc i nieprzewidywalnosc co to moje dziecie zrobi - czasem przeraza, on ma refleks, ze nim ja pomysle co on moze zrobic to on juz z 4rzeczy inne robi w tym czasie, heh no chyba sobie kondycje przy tym moim dziciatku wyrobie
kasiek nie wiem jak to powinno byc, moj to roznie sobie staje, raz na palcach, raz na calych stopkach, ale najfajniejsze jest to jak sobie pupka rusza i sie tak chwieje
edyta pisalam juz dawno, ale moglo to umknac
buziaczki, mykam cos upichcic
no i obudzi lsie ten moj ksiaze, zatem mala zmiana planow i zaczynamy od pampersa
kasiek ehh jakby to odem nie zalezalo to juz dawno bysmy psa mieli, a ze moglam wybrac miedzy psiakiem a baby to wybralam wiadomo co
madzia wybaczysz co? wiesz ja tak szarzuje przed przyjazdem rodzinki bo tak raz do roku tylko ich mamy u siebie gratulacje,mobilnosci
a wiecie :mnie ta coraz wieksza mobilnosc i nieprzewidywalnosc co to moje dziecie zrobi - czasem przeraza, on ma refleks, ze nim ja pomysle co on moze zrobic to on juz z 4rzeczy inne robi w tym czasie, heh no chyba sobie kondycje przy tym moim dziciatku wyrobie
kasiek nie wiem jak to powinno byc, moj to roznie sobie staje, raz na palcach, raz na calych stopkach, ale najfajniejsze jest to jak sobie pupka rusza i sie tak chwieje
edyta pisalam juz dawno, ale moglo to umknac
buziaczki, mykam cos upichcic
no i obudzi lsie ten moj ksiaze, zatem mala zmiana planow i zaczynamy od pampersa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez avika.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona