BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 8 miesiąc temu #343815 przez Zuza
witam

nam ida zeby dziasełko pekło i juz 3 noce nie spimy i do tego goraczka i maruda ja tez chora...

całuje was mocno

asik trzymam kciuki a operacje szymka bedzie dobrze :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #343826 przez domii
Hej no wlasnie nie ma juz wirusa :)

Wczoraj wieczorem musialam nadrobic 10 stron :ohmy: i juz nie mialam sily nic pisac :(

Asik co za ci..a z tej babki :angry: jak to przeczytalam to sie poryczalam :( co wy teraz zrobicie? :( A co do wynikow to napewno jakas pomylka byla i do operacji napewno dojdzie :laugh: buziaki dla was :kiss: :kiss: Super ze nocka przespana a co do chodzikow to ja mowie kategorycznie NIE ale kazdy robi co uwaza za sluszne :)

Kasiek zdrowka dla Igii a co do fotelika to mysmy chcieli kupic Priori ale gosciu w sklepie nam odradzil bo nie ma wkladki chroniacej z boku glowkeza to w testach wypa id tragicznie i nawet jak dokupisz ja osobno to nie spelnia dobrze roli,mozesz kupic TOBI ale kosztuje niecale 1000zl :ohmy: my kupilismy CHICO KEY PAX 1 DUCATTI i jestesmy bardzo zadowoleni w testach adac zdobyl 3 gwiazdki

Zuza wspolczuje nocek

Motylku super ze juz nie musicie do neurologa chodzic :lol:

bede pozniej bo jedziemy ogladnac mieszkanie

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 8 miesiąc temu #343830 przez Sylwik
Dzień dobry :)
no rzeczywiście jakiś mały tutaj ruch :(
Ja też byłam zdziwiona, że weszłam bez problemu!
Nadrobiłam Was w miarę ile się dało i widzę że Wasze pociechy zrobiły duże postępy :ohmy: Niektóre już chodzą! szok :ohmy:
Nasz synuś jeszcze nie raczkuje, jedyne co to przewraca się z plecków na brzuszek i odwrotnie takie turlanie :) No i idzie nam drugi ząbek, ale to już Wam chyba pisałam i w związku z tym jest strasznie marudny . Gada jak najęty :laugh: znaczy się gada po swojemu :laugh: a jak się uśmiecha to widać mu te maleńkie zęboleczki :) cudny widok :)
Asik u nas też mimo ząbkowania nocka przespana, nie mam co narzekać bo synuś dziennie zasypia po 21 i śpi do 5-6 więc jest super. Oby tak dalej :)
Zuza współczuję, nasz synuś znów w dzień jest strasznie marudny przez te ząbki na szczęście w nocy odsypia . Trzymam kciuki, aby szybko minęło i wróciło wszystko do normy :) Zdrówka życzę :kiss:
Zmykam bo póki mam urlopik to trza kilka spraw pozałatwiać.
Zaglądnę do Was wieczorkiem.
Miłego dzionka :)
12 lata 8 miesiąc temu #343837 przez Kasiek
Asik bo z tymi normami to tak jest :) jak pierwszy raz zrobilam Idze badania krwi to sie wystraszylam jak nie wiem :dry: wszystko rozchwiane dokladnie tak jak u Szymka!! od razu pogonilam do pediatry i uspokoili mnie tam, ze wszytsko ok, tylko wtedy hemoglobina faktycznie niska byla i zelazo mamy brac i tyle :) wiec mysle ze u Was tez wszystko dobrze jest, wiadomo lekarz musi zerknąć ale nie martw sie na zapas :kiss: :)
super ze bedziesz miala Mareckiego przy sobie przez dwa tygodnie :laugh:

a ja nie wiem co sie dzieje u reszty dziewczyn :dry: niektórych na forum to juz wieki nie bylo :dry: a na Fb to tylko jakis komentarz przeczytam i tyle :(
bez sensu takie podzielenie :angry: ale cóz....

ja tez mam te chrupki powcierane wszedzie :laugh: nawet w ubrania i co poniektórych nie moge z nich odeprac :angry: tak sie wbiły w material :laugh: a chleba Idze nie daje po tym ostatnim wypadku co sie zadławiła :dry: fakt było to juz b. dawno ale do teaz mam stresa :dry:
a te plamy z marchewki mnie dobija :angry: :angry: :angry: podostawalam ubranka od kolezanek i normalnie boje sie zakladac ich Idze bo zaraz plama jakas i potem wstyd :dry: :dry: ja kogos ozłocę jak mi poradzi w czym odeprac te zestarzale marchewkowe plamy :huh:

Kinia zdrówka dla Belli :kiss: frytki?? jacie :laugh: ja tez juz daje Idze prawie wszystko to co my jemy :) w niewielkich ilosciach oczywiscie ale daje :) i jej te "dorosłe" jedzenie smakuje o wiele lepiej :) a nasze zupki zjada az miło :) wczoraj jadla kuraka z rożna i ryz :)
zreszta papki juz nie wchodza w grę, przez to ze ma juz prawie 6 zębów ona musi jesc kawalki i koniec :laugh: tylko owocki ze sloiczka zje w formie tej płynnej papki ale obiadek to za nic :laugh:

Madzia gratulacje dla kolezanki :) fajnie ze bedziecie blisko, mozna bedzie sie spotkac i pogadac :)

Motylek no to mialyscie przygode :) tez bym sie wystraszyla jakby mi Iga w spacerowce stanęła :) ja tez nie zamierzam prowadzac Igi za rączki, i tak mi kregoslup wysiada :)

Renatko super ze i Celinka juz chodzi :) a jeszce niedawno pisalysmy o tym ktore dziecko sie na boczek przewrocilo :laugh: a teraz?? jak ten czas zapierdziela :lol:

z chodzikiem zgadzam sie z Asik. my dostalismy chodzik od kolezanki ale m go wyniosl na strych i nie zamierzam go stamtad znosic :)

Asik a gdzie w koncu macie nocleg????

Zuza wspołczuje ząbkowania :dry:

Domii kurde zalamalas mnie z tym priori, m juz zamowil, dzis ma byc :(
powodzenia w szukaniu mieszkania :kiss:

no i mam nadzieje ze juz zrobili porzadek z tym wirusem na amen :angry: :laugh:

Sylwik fajnie ze masz urlop? a dlugi chociaz? z tymi ząbkami masz racje, widok super :) Iga tez juz gada, swietnie sie tgo słucha, tyle ze mamma nie mówi :dry: :)

przypomnialam dzis sobie ze zamowilam na grupponie 100 zdjec wazne to do 20 kwietnia :) musze usiasc i wybrac, wiec zaraz sie za to zabieram :) Iga spi, dzis rano dwa razy wyrznela :( raz o podloge a raz o róg szafki bo m otworzyl a Iga przylazła i oczywiscie chciala sie na nia wspiąć :dry: teraz ma siniola na czółku :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #343849 przez Kasiek
Zuza mialam Cie spytac :) bo my zaraz po wekendzie majowym jedziemy do Świdnicy na tydzien :) moze bysmy sie spotkaly? :unsure: moze jeszcze Dorotka by chciala? :)

Domii a jak sie zatrzymamy w Krakowie u Adama brata to dzwonie do Ciebie :) moze sie jakos choc na chwilke spikniemy? :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #343947 przez kiniaa
hej laski

u nas chorobska ciag dalszy :dry: dzisiejsza noc tez nie byla ciekawa....

Asik jak samopoczucie przed operacja Szymka? toz to pare dni zostalo doslownie....

Zgadzam sie z chodzikami, zreszta pisalam Wam juz kiedys ze mam przyklad w dziecku znajomej, bardzo pozno zaczelo chodzic i pozniej jeszcze kilka miesiecy chodzil na palcach, ale wiadomo kazda robi to co uwaza za stosowne.
David zaczal chodzic sam w wieku 10,5 miesiaca i nie potrzebny byl mu zaden chodzik, mial tylko taki pchacz. A Bella podejrzewam ze bedzie jeszcze szybsza bo chudsza jest i bardziej ruchliwa, juz przy meblach sobie stoi i pare kroczkow zrobi.

Domi napisz jak mieszkanie sie Wam podobalo

Kasiek to bardzo dobrze ze Iga je kawalki i gryzie. Ta lekarka powiedziala ze ma to duzy wpyw na prosty zgryz u dziecka i zmniejsza ryzyko wady wymowy
12 lata 8 miesiąc temu #343996 przez Zuza
Kasiek super :) bardzo chętnie :) ależ mnie zaskoczyłaś :) juz sie nie moge doczekać :) a i w głowie ciągle pytanie jak to bedzie bo ja taka wstydliwa i mało mowna jestem .... ale mysle ze jakoś sie dogadamy :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 8 miesiąc temu #344015 przez domii
Wrocilam :) :) Z mieszkania nici :( trzeba byloby wlozyc troche kasy i zrobic podlogi i odswierzyc, jaka pewnosc mamy ze nas za rok najmu nie wymowia a kase wpakujemy :( szkoda ze nie mozna kupic w jakiejs atrakcyjnej cenie bo nawet kredyt bysmy mogli wziasc i powoli robic no trudno szukamy dalej :(

Kasiek pewnie daj mi tylko znac kiedy jedziecie do Krakowa-wystarczy dzien wczesniej i no problem :) a gdzie brat Adama dokladnei mieszka w Krakowie???

Sylwik u nas tez Blazejek jeszcze nie raczkuje,chociaz dzisiaj zaczal podciagac nozki pod klatke albo tak jakby chcial usiasc z pozycji na brzuszku albo wlasnie do raczkowania-no zobaczymy

Kinia jeszcze kilka dni i Bella napewno bedzie calkiem zdrowa :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 8 miesiąc temu #344137 przez a!gusia
Kasiek a kiedy bedziesz w Krakowie?
12 lata 8 miesiąc temu #344139 przez a!gusia
tak w ogole to witam sie poswiatecznie :) niestety nie mam za bardzo czasu na forum bo sie powoli pakujemy a jak jest fajna pogoda to gdzies ciagle lazimy na spacery..ale jak juz moje zycie wroci do normalnosci to znow bede tak czesto jak sie da :)
12 lata 8 miesiąc temu #344256 przez Renata Anna
Hej :lol: :lol: :lol: :lol:
Mnie też już antywiruch nie informuje o wirusie, więc może wrócimy na stare śmieci?
12 lata 8 miesiąc temu #344290 przez Viszka11
co tu taka cisza...........

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344334 przez Kasiek
dobry wieczór :)

czy dzis wszystkie na FB siedza?? bo nawet Asik nie ma?? :unsure: :cheer: Asik no wiesz :P:P:P

musze sie pochwalic :) Iga nauczyla sie bić brawo :laugh: :laugh: :laugh: i caly dzien dzis siedziala i klaskala w raczki :laugh: czaderski widok :laugh:

Zuza ja tez mam stresa :lol: :lol: ale sie nie martw w razie czego bedziemy gadaly o dzieciach :laugh: to temat rzeka :lol: :silly: Dorotka tez chcialaby sie spotkac, takze we trzy sie zobaczymy, super, ja tez sie ciesze :woohoo:

Agusia a kiedy wyjedzacie? my jedziemy pod Wrocław ale na 100% jeszcze nie wiemy czy sie zatrzymamy w Krakowie czy nie ale jedziemy po weekendzie majowym :)

Kinia no ja tez szybko zaczelam chodzic, mialam 9mscy, ale musze taty spytac czy mnie pakowali w chodzik czy nie :) zdrówka dla Isabelki :kiss:

Asik a gdzie bedziecie nocowali w Wawie?? macie juz cos?

Domii a ile mieszkan juz obejrzeliscie? dacie rade bo najlepiej na swoim :) zobaczysz :) :kiss: i wiesz co, Adam sprawdzil i ten Priori tez ma trzy gwiazdki w testach Adak i ma ołony boczne przy głowce wiec moze temu sprzedawcy sie pomylil ten fotelik z jakims innym???

Renatko dobrze mowisz :kiss: popieram :laugh:

Viszka jak samopoczucie? jak niunia rosnie? wrzuc jakies fotki z USG :)

dobranoc :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #344353 przez Asik
Hejka :)
noo byłam na fejsie :0 grałam w angry birds'y i pogadałam sobie z laseczkami naszymi :) teraz jeszcze ciacho kończyłam bo Marecki ma jutro urodziny :)

Bylismy u lekarza i MAMY ZEWOLENIE na operację :D :D :D :D :D :D wyniki ok :) Szymek był mierzony i ważony :) i tak .. waga 8240 :D i 88 cm wzrostu :D :D :D
rozwój fizyczny i manualny 12-16 mcy :D dlatego wszystko wczesnie zaczynał :D ciekawski jest i ponoć bardzo rezolutny itp itd .. no nasłuchałam się samych pochwał i puchłam z dumy :D :D :D

Jutro po 9 mam dzwonić do IMIDu i się dowiem czy nie przełożyli operacji....

no zmykam nyny babolki :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 8 miesiąc temu #344445 przez Asik
wrrrrr
no i doooooopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! za tydzień mam dzwonić... znowu badania wszystkie zrobić muszę Szymkowi itp itd... :( :( :(
zmykam do moim dwóch miśków

papapa

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży