- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #342044 przez Kasiek
no jestem Iga zasnela my mielismy dzis jedna pobudke przed 4 ale to na jedzenie tym razem M mnie zbudzil, bo nie dalo sie Igi zapchac herbatką malo zjadla kaszy na kolacje to pewnie dlatego no i obudzila sie tuz przed 8 az m prawie sie do pracy spoznil
Agusia m spi z Iga znowu, bo wtedy jakies poltora miesiaca temu spal z nia pare dni a potem sam zrezygnowal bo "on sie nie wysypiał" nerwa mialam na niego jak nie wiem, potem byl chory, potem pojechal do Wawy, potem znowu byl chory a pare dni temu sie postawilam ze nie moze tak byc ze ja 8mscy wstaje a on spi w drugim pokoju A Iga w miedzyczasie zaczela sie budzic nie raz czy dwa ale 4-5 tylko po to zeby sie do cysia przytulic musialam to przerwac bo byloby coraz gorzej, budzila sie co dwie, poltorej h a to juz przesada
Agusia super te fotki na FB wstawilas z Jerzykiem kurcze my zadnego wiosennego zdjecia jeszcze nie mamy bo odkad Iga zachorowala to nie bylismy na spacerze a po drugie pogoda ciagle beznadziejna dzis znowu pada
Edytko a wy gdzie na swieta? do T idziecie?
Domii??
Agusia m spi z Iga znowu, bo wtedy jakies poltora miesiaca temu spal z nia pare dni a potem sam zrezygnowal bo "on sie nie wysypiał" nerwa mialam na niego jak nie wiem, potem byl chory, potem pojechal do Wawy, potem znowu byl chory a pare dni temu sie postawilam ze nie moze tak byc ze ja 8mscy wstaje a on spi w drugim pokoju A Iga w miedzyczasie zaczela sie budzic nie raz czy dwa ale 4-5 tylko po to zeby sie do cysia przytulic musialam to przerwac bo byloby coraz gorzej, budzila sie co dwie, poltorej h a to juz przesada
Agusia super te fotki na FB wstawilas z Jerzykiem kurcze my zadnego wiosennego zdjecia jeszcze nie mamy bo odkad Iga zachorowala to nie bylismy na spacerze a po drugie pogoda ciagle beznadziejna dzis znowu pada
Edytko a wy gdzie na swieta? do T idziecie?
Domii??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kasiek.
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #342071 przez Edyta
Kasiek swieta robimy w domu T przychodzi na snadanie a pozniej moze jakis spacer czy lody no zobaczymy ja jakiegos szalu nie robie w piatek M ma wolne wiec zajmie sie silvia ja posprzatam upieke jakos Babke kupie makowca ugotuje barszcz kiebase biala jaja szynka nic takiego jak to na Wielkanoc no i malujemy jajeczka
pochwale sie jak silvia siedzi w lozeczku i jezyk sie nauczyla wytykac STO LAT DLA JASIA I ALEKSA
pochwale sie jak silvia siedzi w lozeczku i jezyk sie nauczyla wytykac STO LAT DLA JASIA I ALEKSA
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342080 przez Zuza
Hello
Asik to współczuje Hotele drogie wiec odpada a może wy zadzwońcie do tej babki jak mowia dziewczyny.
Edyta super Moj aleks tak robił miesiąc temu heheh
U nas nocka ok obudził sie o 12 zjadł i spał do 7 wkoncu sie wyspałam jupi
Dziewczyny można dzisiaj jesc mieso ??? w wielki czwartek ???/
Asik to współczuje Hotele drogie wiec odpada a może wy zadzwońcie do tej babki jak mowia dziewczyny.
Edyta super Moj aleks tak robił miesiąc temu heheh
U nas nocka ok obudził sie o 12 zjadł i spał do 7 wkoncu sie wyspałam jupi
Dziewczyny można dzisiaj jesc mieso ??? w wielki czwartek ???/
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342109 przez kiniaa
czesc dziewczyny
Asik wspolczuje, naprawde masz problem ( ja nie mam zadnych znajomych w wawie, zawsze hotel bralam
Wszystkiego najlepszego dla Jasia i Aleksa
Edytka hehe ale fajnie Silvia siedzi w lozeczku moja kleczy i obgryza ta drewniana obrecz
Madziu forum wygralo ale niestety duzo dziewczyn znowu ma problemy z trojanami. A te laski zajebiste haha usmialam sie jak nie wiem
A my idziemy dzis z Isabelka do lekarza bo wczoraj na wazeniu pielegniarka mnie nastraszyla ze taka niedowaga moze byc oznaka wielu chorob w tym bialaczki przeryczalam wczoraj caly dzien , ale pozniej wzielam sie w garsc bo popatrzylam na ta moja corcie jak zapierdziela calymi dniami na czworakach i stwierdzilam ze na PEWNO ona nie jest chora. No ale badania trzeba porobic.
W ogoel to mamy kryzys 8 miesiaca chyba bo Isabella rzadko wczesniej plakala, nawet na jedzenie to bylo razcej takie chlipanie a nie placz a od tygodnia w nocy tak daje czadu ze juz wysiadam :/// butli dalej nie chce, kupilam nawet specjalna butelke medeli ( chyba najdrozsza na swiecie ) i oczywiscie tez nie tylko cycek jest ja w stanie zaspokoic. I jak mam to zrobic zeby ja oduczyc tej piersi? za miesiac wracam do pracy i chcialabym sie lepiej wysypiac a nie wstawac 100 razy w nocy zeby Isabelka sobie pociumkala cyca.
Leku separacyjnego u nas tez nie ma ale wszystko inne sie zgadza z tym kryzysem
Asik wspolczuje, naprawde masz problem ( ja nie mam zadnych znajomych w wawie, zawsze hotel bralam
Wszystkiego najlepszego dla Jasia i Aleksa
Edytka hehe ale fajnie Silvia siedzi w lozeczku moja kleczy i obgryza ta drewniana obrecz
Madziu forum wygralo ale niestety duzo dziewczyn znowu ma problemy z trojanami. A te laski zajebiste haha usmialam sie jak nie wiem
A my idziemy dzis z Isabelka do lekarza bo wczoraj na wazeniu pielegniarka mnie nastraszyla ze taka niedowaga moze byc oznaka wielu chorob w tym bialaczki przeryczalam wczoraj caly dzien , ale pozniej wzielam sie w garsc bo popatrzylam na ta moja corcie jak zapierdziela calymi dniami na czworakach i stwierdzilam ze na PEWNO ona nie jest chora. No ale badania trzeba porobic.
W ogoel to mamy kryzys 8 miesiaca chyba bo Isabella rzadko wczesniej plakala, nawet na jedzenie to bylo razcej takie chlipanie a nie placz a od tygodnia w nocy tak daje czadu ze juz wysiadam :/// butli dalej nie chce, kupilam nawet specjalna butelke medeli ( chyba najdrozsza na swiecie ) i oczywiscie tez nie tylko cycek jest ja w stanie zaspokoic. I jak mam to zrobic zeby ja oduczyc tej piersi? za miesiac wracam do pracy i chcialabym sie lepiej wysypiac a nie wstawac 100 razy w nocy zeby Isabelka sobie pociumkala cyca.
Leku separacyjnego u nas tez nie ma ale wszystko inne sie zgadza z tym kryzysem
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #342115 przez motylek
Hej
Zimno... a wczoraj było tak ładnie i ciepło. Ale spacerek już zaliczony. Ostatnie dwie noce straszne! Kornelka budzi się co 2 godz,do tego zaczeła nawet w nocy siada przez sen i już mam dość! tak niespokojnie śpi. a ja ledwo co żyje.
Kasiek; biedna Igunia,całusek w nosek te nasze dzieciaczki i coraz więcej będą miały upadków,
Asik jakaś niepoważna ta baba! jak można tak postąpić!
Edyta jaki słodki języczek
Zimno... a wczoraj było tak ładnie i ciepło. Ale spacerek już zaliczony. Ostatnie dwie noce straszne! Kornelka budzi się co 2 godz,do tego zaczeła nawet w nocy siada przez sen i już mam dość! tak niespokojnie śpi. a ja ledwo co żyje.
Kasiek; biedna Igunia,całusek w nosek te nasze dzieciaczki i coraz więcej będą miały upadków,
Asik jakaś niepoważna ta baba! jak można tak postąpić!
Edyta jaki słodki języczek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez motylek.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #342121 przez Edyta
Kornelka jak zawsze sliczna i jak ladnie stoj
unas silvia tez ma jakis zly okres cochwila ma fochy i sie rozplakuje z byle powodu juz zabwki nie sa fajne daje jej folie od chusteczek to chwile sie bawi ale jak jej wypadnie dalej to juz beczy normalnie masakra dobra lece bo juz ryczy a zreszta musze szykowac sie do dentysty na 15.30 lece wpadne po dentyscie paaaaaaa :)a mialam pisac Kiniaaa nie martw sie bedzie dobrze mam nadzieje ze badania niczego nie wykarza i bedzie ok mojm zdaniem Bella od poczatku ci malo jadla a teraz jak raczkuje to wiadomo szybciej spala bedzie dobrze trzymam kciuki no i teraz juz naprawde lece...
unas silvia tez ma jakis zly okres cochwila ma fochy i sie rozplakuje z byle powodu juz zabwki nie sa fajne daje jej folie od chusteczek to chwile sie bawi ale jak jej wypadnie dalej to juz beczy normalnie masakra dobra lece bo juz ryczy a zreszta musze szykowac sie do dentysty na 15.30 lece wpadne po dentyscie paaaaaaa :)a mialam pisac Kiniaaa nie martw sie bedzie dobrze mam nadzieje ze badania niczego nie wykarza i bedzie ok mojm zdaniem Bella od poczatku ci malo jadla a teraz jak raczkuje to wiadomo szybciej spala bedzie dobrze trzymam kciuki no i teraz juz naprawde lece...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342157 przez Kasiek
ja w amoku sprzatania dalej ale tak jak pisalam z Iga niewiele mozna zrobic teraz Iga zasnela to mam chwile zeby zajrzec na forum
Edytko swietne to zdjecie z Silvia powodzenia u dentysty
Motylku Kornelka piekna jak zwykle i juz ładnie stoi u nas tez kroluje lustro
mialam wstawic zdjecie jak Iga stoi na glowie ale cos mi program wywala zmniejszenie fotki wiec dam sobie spokoj na razie
Kinia matkooo no ja tez bym przeryczala jakby mnie tak ktos nastraszyl jak tak mozna?? Bella na pewno jest zdrowa jak rydz nic sie nie martw, badania zrób oczywiscie ale wszystko jest w porzadku, moge sie zalozyc
a na noc daj Belli wiecej kaszki moze? a w nocy juz nic, chyba ze sie bedzie mocno awanturowac pare nocy to bedzie męka ale potem Isabelka sie przyzwyczai, tak jak u nas Iga ja w nocy to przetrzymywalam Ige nawet 1h dopoki cycka nie dalam, no chyba ze juz plakala.
u nas tez zimno gdzie ta wiosna??
Zuza z tym jedzieniem mięsa to ja mysle ze kazdy sam decyduje czy posci czy nie, ogólnie nie ma nakazu niejedzenia mięsa, my np jemy i na obiad dzis mamy cielecine w sosie
gdzie reszta dziewczyn? znowu ten wirus im blokuje dostep????
Edytko swietne to zdjecie z Silvia powodzenia u dentysty
Motylku Kornelka piekna jak zwykle i juz ładnie stoi u nas tez kroluje lustro
mialam wstawic zdjecie jak Iga stoi na glowie ale cos mi program wywala zmniejszenie fotki wiec dam sobie spokoj na razie
Kinia matkooo no ja tez bym przeryczala jakby mnie tak ktos nastraszyl jak tak mozna?? Bella na pewno jest zdrowa jak rydz nic sie nie martw, badania zrób oczywiscie ale wszystko jest w porzadku, moge sie zalozyc
a na noc daj Belli wiecej kaszki moze? a w nocy juz nic, chyba ze sie bedzie mocno awanturowac pare nocy to bedzie męka ale potem Isabelka sie przyzwyczai, tak jak u nas Iga ja w nocy to przetrzymywalam Ige nawet 1h dopoki cycka nie dalam, no chyba ze juz plakala.
u nas tez zimno gdzie ta wiosna??
Zuza z tym jedzieniem mięsa to ja mysle ze kazdy sam decyduje czy posci czy nie, ogólnie nie ma nakazu niejedzenia mięsa, my np jemy i na obiad dzis mamy cielecine w sosie
gdzie reszta dziewczyn? znowu ten wirus im blokuje dostep????
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342209 przez Edyta
no i jestem po dentyscie nie uwierzycie ale juz chyba z 10 razy wymienial mi trucizne w jednym zebie fakt zab przedni 4 i dosc spora byla dziura od wewnatrz ale wkoncu dzis zakonczyl i jestem szczesliwa wiec domii to co mi wtedy wsadzil to byla jeszcze trucizna ale dzis wypelnil zab i nawet podspodem dal swietna blabe ze wogole nie widac ze jest cerowany tak sie ucieszylam ze musialam wam to napisac zreszta domii sie pytala to odpisuje mam jeszcze 3 terminy umowione bo mam dwa do usuniecia niestety i jedna mala dziurka no i dopiero w czerwcu ale nic tam wazne ze zrobie pozniej bede myslec nad wybielaniem...no ale nie zanudzam bo pewnie malo kogo to obchodzi.
no i musze wam jednak sie przyznac ze unas to chyba zabki te dziasla maja taka kreske dolne i silvia slini sie jak nigdy i wpycha wszystko do buzi no i jest placzliwa ale jest dzielna widze jak sie w dzien meczy wytyka jezyk pcha raczki smaruje jej zelem ale coz z tego pomaga na jakis czas ma raz dziennie taki atak jak sie rozryczy to wtedy ja w panice i stresie szukam zelu po calym domu no i drzemka dzis byla tylko30minut za to o 19 spal i spi nic ja nie ruszy
Kasiek jak bedziesz mogla to wstaw fotke Igusi w sumie juz jej nie pamietam za bardzo jak wyglada wybacz
no i musze wam jednak sie przyznac ze unas to chyba zabki te dziasla maja taka kreske dolne i silvia slini sie jak nigdy i wpycha wszystko do buzi no i jest placzliwa ale jest dzielna widze jak sie w dzien meczy wytyka jezyk pcha raczki smaruje jej zelem ale coz z tego pomaga na jakis czas ma raz dziennie taki atak jak sie rozryczy to wtedy ja w panice i stresie szukam zelu po calym domu no i drzemka dzis byla tylko30minut za to o 19 spal i spi nic ja nie ruszy
Kasiek jak bedziesz mogla to wstaw fotke Igusi w sumie juz jej nie pamietam za bardzo jak wyglada wybacz
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342246 przez Edyta
Agus no to pewnie unas pokarza sie niebawem zabki
a na czym polega zdjecie kamienia bedziesz miala bielsze zeby tak
silvia goraczki nie ma spi mi ladnie mimo ze ja stukam w klawisze...a czy dzieci jak zabkuja duzo pija bo unas to duzoooo idzie sokow
Zuza pytalas jak odstawia sie od piersi ile razy podawac mleko tak nie pamietam czy tu czy na blogu wiec mi pediatra powiedziala ze rano i na noc to obowiazkowo w ciagu dnia jak dziecko czuje potrzebe to tez ale nie tak co 3h
a na czym polega zdjecie kamienia bedziesz miala bielsze zeby tak
silvia goraczki nie ma spi mi ladnie mimo ze ja stukam w klawisze...a czy dzieci jak zabkuja duzo pija bo unas to duzoooo idzie sokow
Zuza pytalas jak odstawia sie od piersi ile razy podawac mleko tak nie pamietam czy tu czy na blogu wiec mi pediatra powiedziala ze rano i na noc to obowiazkowo w ciagu dnia jak dziecko czuje potrzebe to tez ale nie tak co 3h
Moderatorzy: ilona