- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu #341063 przez Asik
Wszystkiego najlepszego dla KORNELKI !!!!!
Kiniaa aaa no to wiecej dzieci diabełków jest heheheh no i poczytaj poczytaj bo to chyba sie własnie zaczęło dwa tyg temu
Agusia hahaha no proszę jaka zamiana .. a może Jerzyka usypia chrapanie??
100 lat Adee !
Kiniaa aaa no to wiecej dzieci diabełków jest heheheh no i poczytaj poczytaj bo to chyba sie własnie zaczęło dwa tyg temu
Agusia hahaha no proszę jaka zamiana .. a może Jerzyka usypia chrapanie??
100 lat Adee !
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341078 przez Asik
Pisałam do moderatorów w sprawie wirusów i nic już nie ma wczoraj cos niecoś jeszcze mogło niektórym blokować ale popołudniu już była sprawa załatwiona
co do naszego starego ciążowego forum to trwają prace nad przywróceniem wszystkiego ale niestety nie wiadomo jak długo to potrwa, miejmy nadzieję że już niedługo i w rocznicę naszych porodów powspominamy sobie nasze wiadomości z sali porodowe, porody on line fajnie by było
ja dalej mam zdjęcia dzieci bo zdążyłam na kompa przerzucić smsy mi poszły.... jak siadła mi komórka ale najważniejsze że wspomnienia w pamięci mamy tak czasem sobie leżę i przypominaja mi się smsy z Viszką Pippin która do mnie pisała jak leżałam na porodówce potem gratulacje od Was wszystkich ... ojjjj ale mi się sentymentalnie zrobiło
co do naszego starego ciążowego forum to trwają prace nad przywróceniem wszystkiego ale niestety nie wiadomo jak długo to potrwa, miejmy nadzieję że już niedługo i w rocznicę naszych porodów powspominamy sobie nasze wiadomości z sali porodowe, porody on line fajnie by było
ja dalej mam zdjęcia dzieci bo zdążyłam na kompa przerzucić smsy mi poszły.... jak siadła mi komórka ale najważniejsze że wspomnienia w pamięci mamy tak czasem sobie leżę i przypominaja mi się smsy z Viszką Pippin która do mnie pisała jak leżałam na porodówce potem gratulacje od Was wszystkich ... ojjjj ale mi się sentymentalnie zrobiło
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #341082 przez madzia0507
Jak powiedziałam na blogu, tak zrobiłam. W sondzie wygrało forum, więc jestem na forum i to tutaj składam nasze Adee życzenia urodzinowe.
Kochana Adee...
...Życzę Ci
...spokojnego snu i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochaną osobę na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia;
...abyś znalazła szczęście, którego szukasz.
Kochana Adee...
...Życzę Ci
...spokojnego snu i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochaną osobę na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia;
...abyś znalazła szczęście, którego szukasz.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341086 przez domii
Hej
Asikja tez Blazejka o 23 wzielam do lozka,no juz sie pogodzilam z kopaniem chwytaniem za wlosy itp ale jak od 5-6 nie spal tylko gadal i sie przewracal z boku na bok to myslaalm ze nie wytrzymam i wstane,ale usnal jakos i spalismy do 7.45
Adee STO LAT
KORNELKO BUZIAKI I WSZYSTKIEGO NAJ
Asikja tez Blazejka o 23 wzielam do lozka,no juz sie pogodzilam z kopaniem chwytaniem za wlosy itp ale jak od 5-6 nie spal tylko gadal i sie przewracal z boku na bok to myslaalm ze nie wytrzymam i wstane,ale usnal jakos i spalismy do 7.45
Adee STO LAT
KORNELKO BUZIAKI I WSZYSTKIEGO NAJ
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341089 przez madzia0507
Pozwolicie, że nadrobię to co dzisiaj napisałyście, bo nie jestem w stanie nadrobić tych wszystkich dni, kiedy byłam na blogu.
Angellika, pytałam na blogu, ale nikt mi nie odpisał: jak się zakończyła sprawa z tym twoim L4?
100 lat dla Kornelki!
Domii coś wspominała o kryzysie 8-go miesiąca. Muszę chyba bardziej zgłębić ten temat.
Angellika, pytałam na blogu, ale nikt mi nie odpisał: jak się zakończyła sprawa z tym twoim L4?
100 lat dla Kornelki!
Domii coś wspominała o kryzysie 8-go miesiąca. Muszę chyba bardziej zgłębić ten temat.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341096 przez domii
madzia0507 napisał:
Tu macie to fajnie wyjasnione: www.ciazowy.pl/artykul,mamo-nie-odchodz-...aca-zycia,979,1.html
Pozwolicie, że nadrobię to co dzisiaj napisałyście, bo nie jestem w stanie nadrobić tych wszystkich dni, kiedy byłam na blogu.
100 lat dla Kornelki!
Tu macie to fajnie wyjasnione: www.ciazowy.pl/artykul,mamo-nie-odchodz-...aca-zycia,979,1.html
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341109 przez madzia0507
Laski wymiatają!!! Jak to zobaczyłam, to odsmarkałam klawiaturę:
www.wiocha.pl/194172,Dadada
www.wiocha.pl/194172,Dadada
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341111 przez aneta2611
hej.
u nas bez zmian. Fifi nadal chory, a gorączka trzyma dziesiąty dzień
Nie podałam Mu antybiotyku. Coś mi mówiło, że nie jest Mu potrzebny. Przynajmniej jeszcze nie teraz. W niedziele wieczorem zadzwoniłam do naszego pediatry, nakreśliłam sytuację i kazał przyjechać. Okazało się, że osłuchowo jest czysciutki (a wg pani doktor miał zacieki na oskrzelach ) no i gardło woszem lekko zaczerwienione ale to infekcja wirusowa a nie bakteryjna więc antybiotyk w niczym nie pomoże
Skierował nas na badania moczużeby wykluczyć infekcję i krwi, by potwierdzić, że to nie zapalenie płuc. byłam wczoraj z Filipkiem na badaniach, potwierdziły diagnozę i mamy czekać aż przejdzie. Jeśli nie przejdzie w ciągu 3 dni to mamy znowu pojechać do pediatry i będziemy się zastanawiać co dalej.
co za lekarze pracują w tym pogotowiu już nigdy nie wezwę lekarza do domu, chyba że nie będę miała wyjścia.
W związku z tym, że za 2 tyg operacja dzwoniłam dziś do krakowa, rozmawiałam z lekarzem prowadzącym... Powiedział, że jeśli badania wyszły ok i osłuchowo jest czysty, a ja zdążę go wyleczyć do przyszłego tygodnia to On przeciwwskazań do operacji nie widzi.
Dziś trochę się przestraszyłam, bo Filipowi znowu zaczyna się lać z noska a katarku się już pozbyliśmy.
Mam nadzieję, że nie przeziębił się wczoraj na tych badaniach. W całym szpitalu nie ma przewijaka więc żeby sprawdzić, czy Fifi nasikał do woreczka musiałam Go rozbierać na ławce w korytarzu wkurzę się, jeśli przez to znowu wszystko zacznie się od poczatku.
Przepraszam Was że się nie udzielam ale padam na twarz a Fifi wymaga 100% uwagi
u nas bez zmian. Fifi nadal chory, a gorączka trzyma dziesiąty dzień
Nie podałam Mu antybiotyku. Coś mi mówiło, że nie jest Mu potrzebny. Przynajmniej jeszcze nie teraz. W niedziele wieczorem zadzwoniłam do naszego pediatry, nakreśliłam sytuację i kazał przyjechać. Okazało się, że osłuchowo jest czysciutki (a wg pani doktor miał zacieki na oskrzelach ) no i gardło woszem lekko zaczerwienione ale to infekcja wirusowa a nie bakteryjna więc antybiotyk w niczym nie pomoże
Skierował nas na badania moczużeby wykluczyć infekcję i krwi, by potwierdzić, że to nie zapalenie płuc. byłam wczoraj z Filipkiem na badaniach, potwierdziły diagnozę i mamy czekać aż przejdzie. Jeśli nie przejdzie w ciągu 3 dni to mamy znowu pojechać do pediatry i będziemy się zastanawiać co dalej.
co za lekarze pracują w tym pogotowiu już nigdy nie wezwę lekarza do domu, chyba że nie będę miała wyjścia.
W związku z tym, że za 2 tyg operacja dzwoniłam dziś do krakowa, rozmawiałam z lekarzem prowadzącym... Powiedział, że jeśli badania wyszły ok i osłuchowo jest czysty, a ja zdążę go wyleczyć do przyszłego tygodnia to On przeciwwskazań do operacji nie widzi.
Dziś trochę się przestraszyłam, bo Filipowi znowu zaczyna się lać z noska a katarku się już pozbyliśmy.
Mam nadzieję, że nie przeziębił się wczoraj na tych badaniach. W całym szpitalu nie ma przewijaka więc żeby sprawdzić, czy Fifi nasikał do woreczka musiałam Go rozbierać na ławce w korytarzu wkurzę się, jeśli przez to znowu wszystko zacznie się od poczatku.
Przepraszam Was że się nie udzielam ale padam na twarz a Fifi wymaga 100% uwagi
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341118 przez Asik
Anetkoo :* :* zdrówka dla Filipkaaaa a co do szpitala.... to znasz moje zdanie...
Domii !!!! to prawie wszystko o Szymkuuuu !!! oprócz tego lęku separacyjnego
Madzia hahahah a znasz oryginał?? to dwóch chińczyków robiło kiedyś
aaaaa maja tego fuuuulllll
Domii !!!! to prawie wszystko o Szymkuuuu !!! oprócz tego lęku separacyjnego
Madzia hahahah a znasz oryginał?? to dwóch chińczyków robiło kiedyś
aaaaa maja tego fuuuulllll
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341123 przez madzia0507
Domii, to nie jest o Szymku! To jest o Julicie! Wypisz, wymaluj moje dziecko!
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341132 przez Asik
Madzia ... to uhhhh no kurcze musisz mieć sajgon w domuuu !!!! współczuję... Szymke ma własnie wahania nastrojów itp ale sam może być w pokoju i z moimi rodzicami zostaje ,, z tym problemu nie mam aa jeszcze ja nie ogarniam tego jego wspinania sie i chodzenia przy szafklach ,, baaa nawet pionowe sciany to nie problem.. zeby wypalcować , wylizać ...
a jak Julitka??
Domii tak tak tak masz rację .. pomału reszta babolców też dołączy do szacownego grona
a jak Julitka??
Domii tak tak tak masz rację .. pomału reszta babolców też dołączy do szacownego grona
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341134 przez madzia0507
Anetka, oby Fifi wyzdrowiał.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa