BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #340054 przez soniasg
Cześć Dziewczyny :) pamiętacie mnie jeszcze? :P
wybaczcie ale nie nadrobię Was:* mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki zdrowe i rosną jak na drożdżach :)

chciałam Was przeprosić, że nie zaglądałam ale nie potrafiłam się zorganizować... z pracy wracam niby o 16 ale później mam jeszcze kupę pracy w domu bo klienci dzwonią i tak kończę o 18. jedynie środę i co drugi czwartek mam luźniejszy. ale już powoli to wszystko ogarniam więc obiecuję poprawę :)

Majka już z pełzania przechodzi w raczkowanie i mamy dylemat bo kafelki w całym domu. pozatym już sama się podnosi w łóżeczku i "stoi" na kolankach :D łobuziara :)

zdecydowałyście się gdzie siedzicie? blog czy zp? ja powiem szczerze wolę ZP i tutaj będę zaglądać

wszystkim Solenizantom, którym nie złożyłam życzeń 100 lat!!!! mam nadzieje, że mi wybaczycie
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340061 przez Kasiek
hej

Sonia no wlasnie soe ostatnio zastanawialam gdzie bywasz :) wywolalam Cie :P
super ze Maja juz raczkuje :)

Edytko jakby moja Iga tak spala to ja bym mogla miec juz drugie dziecko :lol: :lol: masz idealną córcię wiec zabieraj sie do roboty :laugh: :blink:

Agusia Iga tez wstaje o 7 jak Jerzyk :) ale o 10 idzie spac z powrotem wiec zaraz zabieram sie za sprzatanie póki spi :)

Anetka a robiłas Fifiemu badania krwi? i mocz? bo jak Iga pare dni temu zaczela gorączkowac to od razu jej zrobilam krew, moczu nie dalam rady od razu bo pobrac u takiego maluszka to dluzej trwa :laugh: ale u nas sie okazalo zapalanie gardla. A jak Fifi gardło ma czyste to moze byc na ząbki. Iga przy pierwszych ząbkach tez miala pdwyzszona temperature :) a moze trzydniowka?? ostatnio dzieci na forum wlasnie przechodza :dry:

u nas od rana sypie snieg :huh: a w nocy to byla taka zamiec sniezna jakby grudzien wrocil :huh: :huh: :huh:

pisalam do Domii ale ciągle nie ma humorku :( Domii wracaj :( tesknimy :kiss:

Kinia ale mialas przygode z tymi policjantami :dry: ciekawe tylko kto to mógl dzwonic? :huh:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340069 przez Edyta
no Agus tak spi ale ja sie tym nie martwie bo chodze wyspana teraz siedzi w hustawce pozniej wam wstawie fotki :) o ile chcecie :)
kasiek narazie nie planuje dzieci chodz M ciagle chce :P
dlamnie za wczesniej i nie chce wystarczy mi silvia :) jak narazie
sonia fajnie ze jestes wpadaj czesciej :) zapraszamy :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340083 przez maga4
Agusia, koncze Environmental Studies na Open University. Ostatni rok ale nie jest latwo znalezc czas przy dziecku. Nawet lapie dola i zastanawiam sie czy nie olac tego kursu bo nie mam czasu ani dla Kuby ani dla siebie i na nauke tez niewiele.

Marta fajna suknia.My mamy tylko cywilny i chyba na koscielny sie nie zdecydujemy.

Eytko zazdroszcze takiego spania ;)
13 lata 2 tygodni temu #340115 przez angellika1
Cześć :)

NIe zaglądałam bo w sumie nie wiem gdzie tu? czy na bloga ? ehhh tu jest mi łatwiej....;)

Niki znowy chory szczepienie już nam sie o ponad miesiąc przesuneło ehhh.
U opiekunki strasznie płacze nie wiem co mam robić

Dzisiaj u nas słoneczko NARESZCIE :d
No i mamy już 1 żabekl a drugi zaczyna sie przebijać..

Buziaki dla Was i Waszychg szkrabów :)
13 lata 2 tygodni temu #340129 przez aneta2611
hej

padam na pysk ale wpadłam Wam napisać, że Filipek od rana gorączkował i okropnie kaszlał więc zadzwoniłam na pogotowie, żeby się poradzić co dalej. Pani podała nr na opiekę całodobową i poleciła tam dzwonić. Na całodobowej Pani o wszystko wypytala i jak usłyszała że gorączka od tygodnia a fifi ma 7mies to od raz wysłała karetkę.
Jeszcze wczoraj gardełko było czyste, a dziś już czerwone i delikatne zacieki na oskrzelach. Niestety bez antybiotyku się nie obejdzie więc z operacji nici :( będę dzwonic jutro i przekładać termin.
Ja nie jestem przekonana co do suszności podania antybiotyku ale nie będę mądrzejsza od lekarza bo to za długo trwa.
Pani doktor stwierdziła tylko że na nieszczęście dla Filipka przeziębienie zbiegło się z ząbkowaniem :dry:
13 lata 2 tygodni temu #340131 przez angellika1
Anetko biedny Filipek :(
U Nikosia było tak że 2 tyg chorował dostał dwa antybiotyki potem było oki przez 3 dni i znowu to samo jutro do lekarz a idziemy
13 lata 2 tygodni temu #340134 przez aneta2611
angellika1 napisał:

Anetko biedny Filipek :(
U Nikosia było tak że 2 tyg chorował dostał dwa antybiotyki potem było oki przez 3 dni i znowu to samo jutro do lekarz a idziemy

o masakra! :ohmy: adzieję, że u nas tak nie będzie
13 lata 2 tygodni temu #340135 przez Edyta
no dziekuje mega :) dzis to chyba jakies swito wysprztalam cale mieszkanie bo tak nie mialam kiedy silvia spala od13 do 15.15 zjadla i sie turla i lize panele :silly :lol:
idzeiemy na spacerek :) pozno dzis ale unas piekne slonko chodz zimno to mykamy do pozniej
Angelika ja tez nie wiem gdzie mam pisac ale tu sie dlamnie wszystko zaczelo wiec pisze tu chodz Bloga czytam... :) wiec jestem na bierzaco chyba :silly:
Anetko ja tez nie jestem za antybiotykami ale nieraz jest koniecznosc wiec sie nie martw bedzie dobrze Filipek niedlugo bedzie brykal no i zyczymy duzo zdrowka :kiss: :kiss: :kiss: dobrze ze zadzwonilas bo rzeczywiscie dlugo ta goraczka sie trzyma az sie boje jak silvia bedzie miala zabki oooooooo wlasnie kupe wali he he :laugh: lece ja przebrac poznje bede :)
13 lata 2 tygodni temu #340138 przez angellika1
ja sie tak zastanawioam czy u tej opiekunkkii maly sie nie zaraził mhyyy
Edytko ja wczoraj dostałam mega powera i caly pokój i kuchnie wysprzątałam na błysk, na dzisiaj zostawilam sobie łazienkę i przedpokój ale ... jakos weny i checi dzisi brak ;)
13 lata 2 tygodni temu #340142 przez adee84
monsz na meczu a ja zamulam, u nas niby słońce wygląda co jakiś czas, ale zimno, wieje tak,że mało łba nie urwie i co chwila pada śnieg lub deszcz:/
Anetko, współczuję :( :( biedny Filipek :kiss: :kiss: :kiss:
Angellika stęskniłam się za Tobą :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #340144 przez aneta2611
za mną nikt nie tęsknił :( w sumie się nie dziwię.
13 lata 2 tygodni temu #340146 przez adee84
a palnął Cię ktoś kiedyś? bo jak nie to będę pierwsza!!!
tęskniłam za Tobą za Sonią za każdą, która teraz rzadziej się pojawia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #340155 przez Kasiek
no ja tez tesknie za kazda z was, coraz rzadziej sie pojawiają dziewczynki :( marze zeby choc pare dni bylo tu tak tłoczno jak kiedys :dry: pamietacie te dni jeszcze? kiedys bylo tak ze jak np napisalam ostatniego posta okolo 16 to na drugi dzien o 11 rano musialam 5-6 stron nadrabiac :laugh:

Angelika, Anetka wspolczuje choroby dzieciaczkow :kiss: zycze zdrówka :kiss: teraz taka pogoda ze niby cieplo a zimno, wirusy i bakterie maja swietne warunki do rozwoju :( musimy przeczekac, juz niedlugo prawdziwa wiosna :)

Anetko naprawde szybko zareagowali w tym pogotowiu i z ta karetka, to dobrze.

do nas zaraz przyjezdzaja znajomi z synkiem 3msc starszym od Igi :laugh: juz sie boje, jak zaczna razem łazikowac po domu i wciskac paluszki w kazda szczeline to chyba sobie nie pogadamy :lol:
Iga akurat zasnela to pospi z godzinke, chociaz teraz w dzien mi o wiele dluzej spi, kiedys dwa razy po poltorej godziny a teraz rano 2-3 i popoludniu 1,5-2, chyba potrzebuje wiecej energii na to raczkowanie :laugh:
buziaki, do jutra :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #340169 przez Sylwik
Witam :)
chwilkę znalazłam więc jestem :)
Kasiek no najwidoczniej mnie ściągłyście myślami :)
U nas wszystko ok tylko czasu brakkk :) Gabryś zdrowy to najważniejsze, tylko zaczyna mu jedyneczka dolna wychodzić i strasznie marudny ale ogólnie to ok. :)
Asik ten Twój Szymuś to zdolniaczek jeden !!! a jak samopoczucie przed wyjazdem do Warszawy???
Marta sz przepiękna sukienka :)
Zdrówka wszystkim maluszkom życzę :kiss:
Zmykam narazie i miłej niedzieli :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży