- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340054 przez soniasg
Cześć Dziewczyny
pamiętacie mnie jeszcze? 
wybaczcie ale nie nadrobię Was:* mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki zdrowe i rosną jak na drożdżach
chciałam Was przeprosić, że nie zaglądałam ale nie potrafiłam się zorganizować... z pracy wracam niby o 16 ale później mam jeszcze kupę pracy w domu bo klienci dzwonią i tak kończę o 18. jedynie środę i co drugi czwartek mam luźniejszy. ale już powoli to wszystko ogarniam więc obiecuję poprawę
Majka już z pełzania przechodzi w raczkowanie i mamy dylemat bo kafelki w całym domu. pozatym już sama się podnosi w łóżeczku i "stoi" na kolankach
łobuziara 
zdecydowałyście się gdzie siedzicie? blog czy zp? ja powiem szczerze wolę ZP i tutaj będę zaglądać
wszystkim Solenizantom, którym nie złożyłam życzeń 100 lat!!!! mam nadzieje, że mi wybaczycie

wybaczcie ale nie nadrobię Was:* mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki zdrowe i rosną jak na drożdżach

chciałam Was przeprosić, że nie zaglądałam ale nie potrafiłam się zorganizować... z pracy wracam niby o 16 ale później mam jeszcze kupę pracy w domu bo klienci dzwonią i tak kończę o 18. jedynie środę i co drugi czwartek mam luźniejszy. ale już powoli to wszystko ogarniam więc obiecuję poprawę

Majka już z pełzania przechodzi w raczkowanie i mamy dylemat bo kafelki w całym domu. pozatym już sama się podnosi w łóżeczku i "stoi" na kolankach

zdecydowałyście się gdzie siedzicie? blog czy zp? ja powiem szczerze wolę ZP i tutaj będę zaglądać
wszystkim Solenizantom, którym nie złożyłam życzeń 100 lat!!!! mam nadzieje, że mi wybaczycie
Temat został zablokowany.
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340061 przez Kasiek
hej
Sonia no wlasnie soe ostatnio zastanawialam gdzie bywasz
wywolalam Cie 
super ze Maja juz raczkuje
Edytko jakby moja Iga tak spala to ja bym mogla miec juz drugie dziecko
masz idealną córcię wiec zabieraj sie do roboty

Agusia Iga tez wstaje o 7 jak Jerzyk
ale o 10 idzie spac z powrotem wiec zaraz zabieram sie za sprzatanie póki spi 
Anetka a robiłas Fifiemu badania krwi? i mocz? bo jak Iga pare dni temu zaczela gorączkowac to od razu jej zrobilam krew, moczu nie dalam rady od razu bo pobrac u takiego maluszka to dluzej trwa
ale u nas sie okazalo zapalanie gardla. A jak Fifi gardło ma czyste to moze byc na ząbki. Iga przy pierwszych ząbkach tez miala pdwyzszona temperature
a moze trzydniowka?? ostatnio dzieci na forum wlasnie przechodza 
u nas od rana sypie snieg
a w nocy to byla taka zamiec sniezna jakby grudzien wrocil

pisalam do Domii ale ciągle nie ma humorku
Domii wracaj
tesknimy 
Kinia ale mialas przygode z tymi policjantami
ciekawe tylko kto to mógl dzwonic?
Sonia no wlasnie soe ostatnio zastanawialam gdzie bywasz

super ze Maja juz raczkuje

Edytko jakby moja Iga tak spala to ja bym mogla miec juz drugie dziecko

Agusia Iga tez wstaje o 7 jak Jerzyk

Anetka a robiłas Fifiemu badania krwi? i mocz? bo jak Iga pare dni temu zaczela gorączkowac to od razu jej zrobilam krew, moczu nie dalam rady od razu bo pobrac u takiego maluszka to dluzej trwa

u nas od rana sypie snieg

pisalam do Domii ale ciągle nie ma humorku

Kinia ale mialas przygode z tymi policjantami

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Kasiek.
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340069 przez Edyta
no Agus tak spi ale ja sie tym nie martwie bo chodze wyspana teraz siedzi w hustawce pozniej wam wstawie fotki
o ile chcecie 
kasiek narazie nie planuje dzieci chodz M ciagle chce
dlamnie za wczesniej i nie chce wystarczy mi silvia
jak narazie
sonia fajnie ze jestes wpadaj czesciej
zapraszamy

kasiek narazie nie planuje dzieci chodz M ciagle chce

dlamnie za wczesniej i nie chce wystarczy mi silvia

sonia fajnie ze jestes wpadaj czesciej

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta.
- maga4
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340083 przez maga4
Agusia, koncze Environmental Studies na Open University. Ostatni rok ale nie jest latwo znalezc czas przy dziecku. Nawet lapie dola i zastanawiam sie czy nie olac tego kursu bo nie mam czasu ani dla Kuby ani dla siebie i na nauke tez niewiele.
Marta fajna suknia.My mamy tylko cywilny i chyba na koscielny sie nie zdecydujemy.
Eytko zazdroszcze takiego spania
Marta fajna suknia.My mamy tylko cywilny i chyba na koscielny sie nie zdecydujemy.
Eytko zazdroszcze takiego spania

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez maga4.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340115 przez angellika1
Cześć 
NIe zaglądałam bo w sumie nie wiem gdzie tu? czy na bloga ? ehhh tu jest mi łatwiej....
Niki znowy chory szczepienie już nam sie o ponad miesiąc przesuneło ehhh.
U opiekunki strasznie płacze nie wiem co mam robić
Dzisiaj u nas słoneczko NARESZCIE :d
No i mamy już 1 żabekl a drugi zaczyna sie przebijać..
Buziaki dla Was i Waszychg szkrabów

NIe zaglądałam bo w sumie nie wiem gdzie tu? czy na bloga ? ehhh tu jest mi łatwiej....

Niki znowy chory szczepienie już nam sie o ponad miesiąc przesuneło ehhh.
U opiekunki strasznie płacze nie wiem co mam robić
Dzisiaj u nas słoneczko NARESZCIE :d
No i mamy już 1 żabekl a drugi zaczyna sie przebijać..
Buziaki dla Was i Waszychg szkrabów

- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340129 przez aneta2611
hej
padam na pysk ale wpadłam Wam napisać, że Filipek od rana gorączkował i okropnie kaszlał więc zadzwoniłam na pogotowie, żeby się poradzić co dalej. Pani podała nr na opiekę całodobową i poleciła tam dzwonić. Na całodobowej Pani o wszystko wypytala i jak usłyszała że gorączka od tygodnia a fifi ma 7mies to od raz wysłała karetkę.
Jeszcze wczoraj gardełko było czyste, a dziś już czerwone i delikatne zacieki na oskrzelach. Niestety bez antybiotyku się nie obejdzie więc z operacji nici
będę dzwonic jutro i przekładać termin.
Ja nie jestem przekonana co do suszności podania antybiotyku ale nie będę mądrzejsza od lekarza bo to za długo trwa.
Pani doktor stwierdziła tylko że na nieszczęście dla Filipka przeziębienie zbiegło się z ząbkowaniem
padam na pysk ale wpadłam Wam napisać, że Filipek od rana gorączkował i okropnie kaszlał więc zadzwoniłam na pogotowie, żeby się poradzić co dalej. Pani podała nr na opiekę całodobową i poleciła tam dzwonić. Na całodobowej Pani o wszystko wypytala i jak usłyszała że gorączka od tygodnia a fifi ma 7mies to od raz wysłała karetkę.
Jeszcze wczoraj gardełko było czyste, a dziś już czerwone i delikatne zacieki na oskrzelach. Niestety bez antybiotyku się nie obejdzie więc z operacji nici

Ja nie jestem przekonana co do suszności podania antybiotyku ale nie będę mądrzejsza od lekarza bo to za długo trwa.
Pani doktor stwierdziła tylko że na nieszczęście dla Filipka przeziębienie zbiegło się z ząbkowaniem

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340131 przez angellika1
Anetko biedny Filipek 
U Nikosia było tak że 2 tyg chorował dostał dwa antybiotyki potem było oki przez 3 dni i znowu to samo jutro do lekarz a idziemy

U Nikosia było tak że 2 tyg chorował dostał dwa antybiotyki potem było oki przez 3 dni i znowu to samo jutro do lekarz a idziemy
- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340135 przez Edyta
no dziekuje mega
dzis to chyba jakies swito wysprztalam cale mieszkanie bo tak nie mialam kiedy silvia spala od13 do 15.15 zjadla i sie turla i lize panele :silly 
idzeiemy na spacerek
pozno dzis ale unas piekne slonko chodz zimno to mykamy do pozniej
Angelika ja tez nie wiem gdzie mam pisac ale tu sie dlamnie wszystko zaczelo wiec pisze tu chodz Bloga czytam...
wiec jestem na bierzaco chyba 
Anetko ja tez nie jestem za antybiotykami ale nieraz jest koniecznosc wiec sie nie martw bedzie dobrze Filipek niedlugo bedzie brykal no i zyczymy duzo zdrowka
dobrze ze zadzwonilas bo rzeczywiscie dlugo ta goraczka sie trzyma az sie boje jak silvia bedzie miala zabki oooooooo wlasnie kupe wali he he
lece ja przebrac poznje bede

idzeiemy na spacerek

Angelika ja tez nie wiem gdzie mam pisac ale tu sie dlamnie wszystko zaczelo wiec pisze tu chodz Bloga czytam...

Anetko ja tez nie jestem za antybiotykami ale nieraz jest koniecznosc wiec sie nie martw bedzie dobrze Filipek niedlugo bedzie brykal no i zyczymy duzo zdrowka

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340138 przez angellika1
ja sie tak zastanawioam czy u tej opiekunkkii maly sie nie zaraził mhyyy
Edytko ja wczoraj dostałam mega powera i caly pokój i kuchnie wysprzątałam na błysk, na dzisiaj zostawilam sobie łazienkę i przedpokój ale ... jakos weny i checi dzisi brak
Edytko ja wczoraj dostałam mega powera i caly pokój i kuchnie wysprzątałam na błysk, na dzisiaj zostawilam sobie łazienkę i przedpokój ale ... jakos weny i checi dzisi brak

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340155 przez Kasiek
no ja tez tesknie za kazda z was, coraz rzadziej sie pojawiają dziewczynki
marze zeby choc pare dni bylo tu tak tłoczno jak kiedys
pamietacie te dni jeszcze? kiedys bylo tak ze jak np napisalam ostatniego posta okolo 16 to na drugi dzien o 11 rano musialam 5-6 stron nadrabiac 
Angelika, Anetka wspolczuje choroby dzieciaczkow
zycze zdrówka
teraz taka pogoda ze niby cieplo a zimno, wirusy i bakterie maja swietne warunki do rozwoju
musimy przeczekac, juz niedlugo prawdziwa wiosna 
Anetko naprawde szybko zareagowali w tym pogotowiu i z ta karetka, to dobrze.
do nas zaraz przyjezdzaja znajomi z synkiem 3msc starszym od Igi
juz sie boje, jak zaczna razem łazikowac po domu i wciskac paluszki w kazda szczeline to chyba sobie nie pogadamy 
Iga akurat zasnela to pospi z godzinke, chociaz teraz w dzien mi o wiele dluzej spi, kiedys dwa razy po poltorej godziny a teraz rano 2-3 i popoludniu 1,5-2, chyba potrzebuje wiecej energii na to raczkowanie
buziaki, do jutra

Angelika, Anetka wspolczuje choroby dzieciaczkow

Anetko naprawde szybko zareagowali w tym pogotowiu i z ta karetka, to dobrze.
do nas zaraz przyjezdzaja znajomi z synkiem 3msc starszym od Igi

Iga akurat zasnela to pospi z godzinke, chociaz teraz w dzien mi o wiele dluzej spi, kiedys dwa razy po poltorej godziny a teraz rano 2-3 i popoludniu 1,5-2, chyba potrzebuje wiecej energii na to raczkowanie

buziaki, do jutra

- Sylwik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340169 przez Sylwik
Witam 
chwilkę znalazłam więc jestem
Kasiek no najwidoczniej mnie ściągłyście myślami
U nas wszystko ok tylko czasu brakkk
Gabryś zdrowy to najważniejsze, tylko zaczyna mu jedyneczka dolna wychodzić i strasznie marudny ale ogólnie to ok. 
Asik ten Twój Szymuś to zdolniaczek jeden !!! a jak samopoczucie przed wyjazdem do Warszawy???
Marta sz przepiękna sukienka
Zdrówka wszystkim maluszkom życzę
Zmykam narazie i miłej niedzieli

chwilkę znalazłam więc jestem

Kasiek no najwidoczniej mnie ściągłyście myślami

U nas wszystko ok tylko czasu brakkk

Asik ten Twój Szymuś to zdolniaczek jeden !!! a jak samopoczucie przed wyjazdem do Warszawy???
Marta sz przepiękna sukienka

Zdrówka wszystkim maluszkom życzę

Zmykam narazie i miłej niedzieli

Moderatorzy: ilona