- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339851 przez Renata Anna
Anetka... Przepraszam, że teraz dopiero, ale właśnie weszłam na forum... ale jaki wzgórek????
Ja pomyślałabym, że przeziębienie przeziębieniem, a to raczej mi na gorączkę ząbkową wygląda. A temperatura przy gorączce zawsze jest wyższa wieczorami.
Może dla świętego spokoju zadzwoń do jakiegoś lekarza. A wysoką ma tę temperaturkę?
Ja pomyślałabym, że przeziębienie przeziębieniem, a to raczej mi na gorączkę ząbkową wygląda. A temperatura przy gorączce zawsze jest wyższa wieczorami.
Może dla świętego spokoju zadzwoń do jakiegoś lekarza. A wysoką ma tę temperaturkę?
Temat został zablokowany.
- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339856 przez aneta2611
a do lekarza już dzwoniłam... Dała kilka propozycji... żeby sprawdzić uszy(już to zrobiłam wcześniej), zobaczyć gardło - czyste więc Ona obstawia że to ząbek,tylko zastanawiała sie czy tak długo przy ząbku może się utrzymywać temperatura... a jeśli nie, to żeby jechać na IP. Z tym, że i tak żadnych badań Mu nie zrobią więc postanowiłam się wstrzymać i zapytać Was o temperatury przy ząbkach
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339859 przez Renata Anna
Mnie też wydaje się, że to ząbek. Każde dziecko inaczej przechodzi ząbkowanie. Np. Celina przy pierwszym ząbku miała przez jeden dzień temp. 38 stopni... potem była cisza... a za 5 dni pojawił się ząbek...
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339863 przez Renata Anna
Pamiętam dokładnie bo 21 lutego miała mieć szczepienie i przez tę gorączkę odwołali je, bo myśleli, że trzydniówkę będzie miała... a 2 marca pojawił się ząb... i tu wychodzi na to, że skłamałam, bo od 21 lutego do 2 marca upłynęło 11 dni... O!
- kiniaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339985 przez kiniaa
hej dziewczyny,
dlugo mnie nie bylo bo nie moge sie ostatnio zorganizowac
Bella caly czas tylko ucieka jak tylko zobaczy ze drzwi otwarte to caly dom jej, ostatnio zaczela stawac wiec masakra - szybko te dzieci teraz rosna.
Asik Szymus schudl na pewno od tego raczkowania, ja to sie boje Isabelle wazyc teraz bo ostatnio malo je, tylko cyca chce i zupke a kaszki w ogole no i tez spala dziennie chyba milion kalorii
Gratuluje kupki w nocniku 
Maga Gratulacje dla siostry
Kinga ladne imie

Anetka ja bym mocz zbadala choc faktycznie moze byc od zabkow
Agusia cae? zazdroszcze... ja jeszcze fce nie zdalam, bo mialam zdawac w tamtym roku i chodzilam na kurs przygotowawczy ale zaszlam w ciaze i pozniej odechcialo mi sie uczyc
wczoraj bylam w pracy i zapowiedzialam ze wracam wczesniej, nie biore tego bezplatnego macierzynskiego ( bo nie stac mnie, musze zbierac na urlop w PL ) i wracam jakos tak za miesiac. Ale nie boje sie bo mama zostanie z Isabella a David do szkoly chodzi wiec bedzie fajnie. W dodatku 4,5 godz pracuje tylko
Kasiek zdrowka i kuruj sie a Iga to mala spryciula

co do 112... to ja mialam wczoraj w nocy policje w domu. Ktos zadzwonil i nie podal adresu tylko byly krzyki slychac i nie wiem jakim cudem do nas przyjechali
najlepsze ze pare godz wczesniej uczylam Davidka jak zadzwonic na policje gdyby cos sie dzialo wiec pierwsza mysl to byla taka ze David sie bawil i zadzwonil. Ale nie. Nie bylo w wykazie polaczen w telefonie a policjantka pokazala mi nr z ktorego dzwonionio i to nie byl moj nr ani meza.... dziwna sprawa...... zapytali czy wsjo ok, poszli zobaczyc czy dzieci sa ok
przeprosili i sobie poszli..... zwariowany kraj
dlugo mnie nie bylo bo nie moge sie ostatnio zorganizowac

Bella caly czas tylko ucieka jak tylko zobaczy ze drzwi otwarte to caly dom jej, ostatnio zaczela stawac wiec masakra - szybko te dzieci teraz rosna.
Asik Szymus schudl na pewno od tego raczkowania, ja to sie boje Isabelle wazyc teraz bo ostatnio malo je, tylko cyca chce i zupke a kaszki w ogole no i tez spala dziennie chyba milion kalorii

Maga Gratulacje dla siostry

Anetka ja bym mocz zbadala choc faktycznie moze byc od zabkow
Agusia cae? zazdroszcze... ja jeszcze fce nie zdalam, bo mialam zdawac w tamtym roku i chodzilam na kurs przygotowawczy ale zaszlam w ciaze i pozniej odechcialo mi sie uczyc

wczoraj bylam w pracy i zapowiedzialam ze wracam wczesniej, nie biore tego bezplatnego macierzynskiego ( bo nie stac mnie, musze zbierac na urlop w PL ) i wracam jakos tak za miesiac. Ale nie boje sie bo mama zostanie z Isabella a David do szkoly chodzi wiec bedzie fajnie. W dodatku 4,5 godz pracuje tylko

Kasiek zdrowka i kuruj sie a Iga to mala spryciula

co do 112... to ja mialam wczoraj w nocy policje w domu. Ktos zadzwonil i nie podal adresu tylko byly krzyki slychac i nie wiem jakim cudem do nas przyjechali

- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #339988 przez Edyta
Hej Dziewczyny
Agus
Ty to zawsze omnie pamietasz
niestety wiosna byla unas i od wczoraj zrobilo sie zimno
no ale bez obawy snieg nie sypie i nie pada lecz juz w krotkim rekawku nie pochodze trzeba bylo wrocic do kurtek
mam nadzieje ze nie na dlugo 
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA ANTOSIA I JERZYKA Z OKAZJI KOLEJNYCH MIESIECY
KASIKBrawo ze Igusia juz raczkuje
MeganGratulacje dla siostry
sylwiksuper ze jestes myslalam tez co z Toba
Asik Wow szymek zrobil kupe w nocnik super
Anetkoja ci nie pomoge bo silvia nie ma jeszcze zadnego zabka
Renatko duzoooooooo Zdrowka dla Celiny
Happymamma no to masz premiere swiateczna
powodzenia 
ja okims zapomnialam to przepraszam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no nic troche nadrobilam wiec zmykam spac Dobranoc
a i mam juz neta :
)[bKiniaa][/b]to mialas przygode z Policja
co do dzieci wiem ale ja chyba sie nie zdecyduje jednak czas pokaze nigdy nie wiadomo no ale jednak mysle ze nie 
no i moje dziecko sie obudzilo patrzy namnie i memla reke w buzi i cos gada
grzeczna jest
ciekawe co jej sie stalo wyspala sie 
marta sz piekna suknia mialam napisac:)

Agus

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA ANTOSIA I JERZYKA Z OKAZJI KOLEJNYCH MIESIECY

KASIKBrawo ze Igusia juz raczkuje

MeganGratulacje dla siostry

sylwiksuper ze jestes myslalam tez co z Toba

Asik Wow szymek zrobil kupe w nocnik super

Anetkoja ci nie pomoge bo silvia nie ma jeszcze zadnego zabka

Renatko duzoooooooo Zdrowka dla Celiny

Happymamma no to masz premiere swiateczna

ja okims zapomnialam to przepraszam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no nic troche nadrobilam wiec zmykam spac Dobranoc
a i mam juz neta :
)[bKiniaa][/b]to mialas przygode z Policja

no i moje dziecko sie obudzilo patrzy namnie i memla reke w buzi i cos gada

marta sz piekna suknia mialam napisac:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta.
- kiniaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339989 przez kiniaa
aha, dziewczyny co to za nowa grupa na fb nasez dzieci nasza przyszlosc?
i slowko do Edytki 35 lat to jeszcze nie jest za pozno na drugie dziecko, masz jeszcze nawet pare lat zeby sie zdecydowac
ja myslalam do niedawna ze nie chce miec wiecej niz 2 dzieci a teraz mysle ze zobaczymy co los przyniesie
STO LAT DLA SOLENIZANTOW
i slowko do Edytki 35 lat to jeszcze nie jest za pozno na drugie dziecko, masz jeszcze nawet pare lat zeby sie zdecydowac

STO LAT DLA SOLENIZANTOW

- kiniaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #339990 przez kiniaa
Edytka no cos ty, jak sie Silvia turla to jest wstep do raczkowania, zobaczysz za 2-4 tyg zacznie. Moja tak sie turlala ze 2 miesiace a teraz smiga i kolana w siniakach cale
a co do nocnika to David zaczal sikac do nocnika jak mial 2 lata wiec spoooko, wrzuc na luz, jedne dzieci wczesniej sie naucza a inne pozniej, mi tam nie przeszkadza ze Isabelka do pampersa robi, jeszcze ma czas sie nauczyc
Marta suknia przepiekna, az mi sie chce slub brac jeszcze raz
a co do nocnika to David zaczal sikac do nocnika jak mial 2 lata wiec spoooko, wrzuc na luz, jedne dzieci wczesniej sie naucza a inne pozniej, mi tam nie przeszkadza ze Isabelka do pampersa robi, jeszcze ma czas sie nauczyc

Marta suknia przepiekna, az mi sie chce slub brac jeszcze raz

- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #339992 przez Edyta
obys miala racje z tym raczkowaniem nie nie az tak nam sie nie spieszy a z nocnikiem tez nie na pampersy jeszcze mnie stac wiec nocnika nawet jeszcze nie mamy...no ale troche sie podlamalam ze silvia malo umie.dopiero sie pochwalilam ze mi dziecko spi cale noce a tu ooooooooooooooo suprais
nie spi mysli...
ciekawe oczym...dobra lece juz spac Dobranoc.

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta.
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu #340029 przez a!gusia
Edytka!pomysl sobie ze Jerzyk jest od Silvii prawie miesiac starszy a nawet sie nie turla!!!jedyne co moje dziecko robi calymi dniani to lezy na pleckach,siedzi albo skacze w skoczku.jest KOMPLETNIE stacjonarny ale wiesz co?ja mam to w dupie.u lekarzy bylam,mowia ze jest ok wiec NIE PRZEJMUJE sie!!!!!
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340030 przez Edyta
Dzien Dobry Witamy sie Niedzielnie
unas mimo pobudki nocnej Silvia pociamkala reke po yyyyowala i poszla dalej spac wstala o 7 na mleko i dlaej spala do 10
teraz juz ubrana po porannej toalcie lezy i sie turla 
unas dzis piekne slonko i cieplo bo bylam nachwile na tarasie
wiec napewno spacer nas nie ominie
zycze milej Niedzieli

unas mimo pobudki nocnej Silvia pociamkala reke po yyyyowala i poszla dalej spac wstala o 7 na mleko i dlaej spala do 10

unas dzis piekne slonko i cieplo bo bylam nachwile na tarasie

wiec napewno spacer nas nie ominie

zycze milej Niedzieli

- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3