BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 8 miesiąc temu #337889 przez Asik
ASiu a dawałas Lesiowi fenistil w kropelkach ? ja Szymkowi podawałam jak mu się alergia zaczynała i przestał sie drapać :D teraz nie daje nawet wapna :D ale kapię nadam w OILLAN nie w Oilatum bo cenowo oooogromna różnica a jedyne co oba płyny różni to producent :) tańszy jest nasz :D kurcze nie pomyslałam żeby płatki owsiane zmiksować :D super :D jutro tak zrobię :D

Pippin fajnie ze Antos wcina owsiankę :D u mnie takie kawałki nie przejdą bo mu dziurke zatykają i wsio w nosie zaraz ma a wyciągnąć takie płatki z malutkiego noska to nie lada wyczyn :D

Zuzaaa hellooo :D no widzę że nastepny dzieć zabiera sie za maszerowanie :D

Agusia hmmm TYLKO do 7 :lol: :silly: :lol: :silly: hehehe kiedys marzyłas zeby pospac do 5 bez pobudek :) nonooo prosz proszszszszzz jak się to nam dziewczynka rozbestwiła :P :P hehehe fajnie tak pospac :D od razu humorek inny i jakoś więcej werwy się ma :D

HEllo Adee :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #337967 przez Asik
Mam prośbę bo kurcze ja nie umiem znalezc .. jakbyscie były na allegro i przy okazji znalazły jakieś rozpinane z przodu pajace , bodziaki , rampersy , koszulki tak 80cm to podeslijcie mi linki , bo do szspitala własnie rozpinki trza bedzie miec bo przez głowę nic nie założę Szymkowi przez szwy i sondę w nosie. najlepiej uzywane bo i tak wsio bedzie poplamione i raczej do smieci pójdzie .

zmykamy na spacer :D

papapa

12 lata 8 miesiąc temu #337991 przez Zuza
ŁO Matko Asik na 80 to jak pomysle ze aleks na 80 ma pare tylko rzeczy bo już na 96 a niektore rzeczy z tesco z cherroke to mam na 1-1.5 roku i już w tym chodzi masakra :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 8 miesiąc temu #337995 przez adee84
u mnie walił grad właśnie :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #338000 przez aneta2611
hej.

dziś w rozmowach w toku będą rodzice małej Madzi.
12 lata 8 miesiąc temu #338039 przez Pippin
anetka dzieki za info
zuza już 96!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aha i przeglądnęłam sobie Twoje fotki na nk jesteś bardzo ładna :*

Asik kurcze zbliża sie dzień wielkimi krokami aż mi się płakać che jak se pomyślę :(
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338045 przez Asik
Agusiaaaa dziękii :D zaraz obadam :)

Zuza rozmiarówkiiii :D Szymek był mierzony u lekarza dwa tug temu i miał 88 cm długości ale pajace na 80 -86 mu pasują , a bodziaki na 18 mcy sa na długość dobre ale mój dzieć to chudzina :D dalej 8 kilo waży więc szeeerokaśne są i wyglądają te rzeczy na nim jak worek kartofli :D bl;uzy na 96cm a śpiochy zadne nie pasują bo albo korpus normalny to nogawki za długie itp :) te rozmiarówki to o dupe rozczaść dlatego wolę uzywane na allegro kupować :D
A Aleks to widzę że duży chłop z niego :D w siatce centylowej się nie mieśći :D :D a pediatra co na to?

Hello Anetko :) no widziałam zapowiedzi ale ja chyba patrzec na to nie będę bo boję się o mój TV !!! nie zdzierżę słuchać tej mendy ...

Pippin noooo ja cała nerwowa chodzę.....

Aguś te różowe superr heheh :) muszę sie postarać coby wygrać :D bo wyglądają na rozciągliwe :D heheh :D a że różowe.,. pffff w szpitalu nikt się przejmować tym nie będzie jak i tak zaplamione bedą :D fenkjuuuu :D

12 lata 8 miesiąc temu #338453 przez Renata Anna
Hej kochane!

Strasznie Was przepraszam, że ostatnio tak mało się udzielam... Ale tyle się dzieje...
Celina od 3 dni gorączkuje (39 stopni) Temperatura spada jej tylko po Nurofenie i to na 2-3 godziny a potem od nowa. Mam nadzieję, że to tylko 3-dniówka. Byliśmy u 2 lekarzy i poza gorączką nic jej nie dolega.
Ja jestem strasznie zmęczona. Dziś pół nocy robiłam jej okłady bo czopek przestał działać, a następny mogłam podać dopiero po 6 godzinach. Ręce miałam sine od wody. Masakra. Rano usiadłam i poryczałam się z bezradności. Nie mogę przeboleć, że moje maleństwo tak się męczy a ja nie mogę jej pomóc.

Mam nadzieję, że mimo wszystko pamiętacie o mnie. Ja myślę o Was codziennie.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338541 przez Kasiek
hej
kochane nie nadrobie Was dzis ok? :( nie mam siły :( jutro to zrobie

Iga ma juz mniejsza temperature, nie przekracza 38, ale zaczeła strasznie chrypieć :dry: wiec u nas to chyba jednak gardło :( no głosik ma okropny :( i jeszcze dzis dostala biegunki :huh: :huh: :huh:
chyba to po bebiko :dry: wczoraj nic nie chciala jesc i w przyplywie desperacji zrobilam jej bebiko i wypila 100ml :ohmy: a na wieczor jeszcze 70, tak sie cieszylam ze w koncu zalapala to mleko a tu klops :huh: nic innego nowego nie jadla wiec to chyba po tym :(

tyle dobrego ze odzyskala troszke humorek ale po oczkach widac ze chora :(
dopiero niedawno zasnela wiec i ja padne zaraz, buziaki do jutra :kiss:

cos mocno choruja nasze forumowe dzieciaczki ostatnio :kiss: zdrowka dla wszystkich :kiss:

wszystkiego najlepszego dla Lesia :kiss: :) :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338672 przez Asik
witam Was w ten ohydny deszczowy poranek

taką miałam ochotę wybrać sie na spacerek .. mam nadzieje że sie pogoda wyklaruje :)

100 latek dla Filipka od Hani :) jejciu ... 8 mcy .... ale czas leci :)

Renatko pamiętamy :) wycałuj Celinkę.... masakra co to się dzieje !!! mam nadzieję że dzisiaj już będzie lepiej.

Kasiek-- biedna igusia :( biegunka nie musi być po bebiko tak dzieci reagują na przeziębienie , gorączkę ,, z kilkudniowym opóznieniem... trzymam kciuki zeby dzisiaj już było o niebo lepiej :D

12 lata 8 miesiąc temu #338705 przez jkardasz
Biedne dzieciaczki :(((((

unas tez nieciekawie bo niby zaczelo sie polepszac, bylsmy wczoraj u babci i wygladalo akby bylo niej kropek a dzis od rana znow obsypany na ramionach i pleckach i to jeszcze bardzie zaczerwienione :( w pon dopiero mozemy isc do naszego pediatry!
Fuck, ciekawe od czego to?? moze od bebilonu? owsa? ja jadlam kiwi? proszek nagle uczulil? ehhhh taka zgaduj zgadula :/ przez weekend nie jemy nic mleczneo, tylko jablko i banan i warzywa juz znane i zobaczymy!

Zaraz nadrobie tylko marudziaczka mojego czyms zajme albo spac poloze.

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 8 miesiąc temu #338754 przez Asik
Agusia.,.. bo zapomniałam :) wygrałam tą aukcję z różowymi pajacami :D hehehe :D doliczając koszty przesyłki za jedną sztuke dałam 3,5 :D

Asiu kurcze biedny Lesiu :( ciekawe z czego sie to wzięło :( może po nocy jak mu ciepło było to podrażniło...

A ja upiekłam muffinki z podwójnej porcji , posprzątałam burdelownie tzn plac zabaw Szymka , poprasowałam i biorę sie za resztę :D

12 lata 8 miesiąc temu #338777 przez jkardasz
Skad ty kobieta bierzesz na to sile hehehe ja dzis mam lenia. Ale mam w planie upiec buleczi z makiem cos na styl tych paluchow co nad morzem sprzedaja bo je uwielbiamy :) tzn moja familia bo malzonek jak zobaczy cos z makiem na stole to mnie pdejrzewa ze planuje go otruc :P tak maku nie nosi!!
Czekam na mame i jak sie Leszek obudzi to na zakupy smigamy bo wieczorem d siebie wracamy i musze juz zrbic zapasy na sweta bo na w tej naszej miescince nie dostane wszystkiego.

Ciekawe jak sie wyrobie ze wszystkim sama tego roku? :)

Zdrowka dla wszystkich naszych choruszkow! :***

Asik, gratuluje wygrania aukcji, ja ppytam czy ktos nie ma takiej rozmairowki na wydani od naszych znajomych jak cos i dam znac.

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338796 przez Asik
Wyrobisz sie wyrobisz :) wiesz jak to jest,,,, im mniej czasu tym wiecej sie zrobi :D a jak ma się cały dzień na cos to przeważnie doooopa blada :D :D :D

ogólnie wczoraj zakupiłam tyle :)

allegro.pl/next-george-pajace-8szt-rozm-80-i2225732653.html

allegro.pl/coolclub-piekny-pajacyk-i2227912883.html

Asiu ja tylko troche tych pajaców specjalnie do szpitala potrzebowałam takich rozpinanych po całości :D
dziekuję Ci bardzo :) ale już mi wystarczy tych pajacyków :D bo reszte takich na wyjścia to w domu mam po dzieciach od siostry Mareckiego :D
aaa Kasiek mi podsunęła że kaftaniki jeszcze :D więc jakby mieli kaftaniki lub bluzeczki takie nie na paradę tylko bardziej bielizniane to daj znać za ile by sprzedali :D

noo łazienkę wyszorowałam teraz duzy pokój i można obiady stawiać.. jeden dla małego rozrabiaki a drugi dla większej :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka