- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337889 przez Asik
ASiu a dawałas Lesiowi fenistil w kropelkach ? ja Szymkowi podawałam jak mu się alergia zaczynała i przestał sie drapać teraz nie daje nawet wapna ale kapię nadam w OILLAN nie w Oilatum bo cenowo oooogromna różnica a jedyne co oba płyny różni to producent tańszy jest nasz kurcze nie pomyslałam żeby płatki owsiane zmiksować super jutro tak zrobię
Pippin fajnie ze Antos wcina owsiankę u mnie takie kawałki nie przejdą bo mu dziurke zatykają i wsio w nosie zaraz ma a wyciągnąć takie płatki z malutkiego noska to nie lada wyczyn
Zuzaaa hellooo no widzę że nastepny dzieć zabiera sie za maszerowanie
Agusia hmmm TYLKO do 7 hehehe kiedys marzyłas zeby pospac do 5 bez pobudek nonooo prosz proszszszszzz jak się to nam dziewczynka rozbestwiła hehehe fajnie tak pospac od razu humorek inny i jakoś więcej werwy się ma
HEllo Adee
Pippin fajnie ze Antos wcina owsiankę u mnie takie kawałki nie przejdą bo mu dziurke zatykają i wsio w nosie zaraz ma a wyciągnąć takie płatki z malutkiego noska to nie lada wyczyn
Zuzaaa hellooo no widzę że nastepny dzieć zabiera sie za maszerowanie
Agusia hmmm TYLKO do 7 hehehe kiedys marzyłas zeby pospac do 5 bez pobudek nonooo prosz proszszszszzz jak się to nam dziewczynka rozbestwiła hehehe fajnie tak pospac od razu humorek inny i jakoś więcej werwy się ma
HEllo Adee
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337967 przez Asik
Mam prośbę bo kurcze ja nie umiem znalezc .. jakbyscie były na allegro i przy okazji znalazły jakieś rozpinane z przodu pajace , bodziaki , rampersy , koszulki tak 80cm to podeslijcie mi linki , bo do szspitala własnie rozpinki trza bedzie miec bo przez głowę nic nie założę Szymkowi przez szwy i sondę w nosie. najlepiej uzywane bo i tak wsio bedzie poplamione i raczej do smieci pójdzie .
zmykamy na spacer
papapa
zmykamy na spacer
papapa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 8 miesiąc temu #337987 przez a!gusia
Asik :
allegro.pl/next-3-pack-zestaw-pajacykow-...-80-i2225223984.html
allegro.pl/next-george-pajace-8szt-rozm-80-i2225732653.html te sa wprawdzie rozowe ale skoro mowisz ze to na jeden raz...
allegro.pl/early-days-sliczny-r-80-straz...cja-i2221069573.html
allegro.pl/next-3-pack-zestaw-pajacykow-...-80-i2225223984.html
allegro.pl/next-george-pajace-8szt-rozm-80-i2225732653.html te sa wprawdzie rozowe ale skoro mowisz ze to na jeden raz...
allegro.pl/early-days-sliczny-r-80-straz...cja-i2221069573.html
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338045 przez Asik
Agusiaaaa dziękii zaraz obadam
Zuza rozmiarówkiiii Szymek był mierzony u lekarza dwa tug temu i miał 88 cm długości ale pajace na 80 -86 mu pasują , a bodziaki na 18 mcy sa na długość dobre ale mój dzieć to chudzina dalej 8 kilo waży więc szeeerokaśne są i wyglądają te rzeczy na nim jak worek kartofli bl;uzy na 96cm a śpiochy zadne nie pasują bo albo korpus normalny to nogawki za długie itp te rozmiarówki to o dupe rozczaść dlatego wolę uzywane na allegro kupować
A Aleks to widzę że duży chłop z niego w siatce centylowej się nie mieśći a pediatra co na to?
Hello Anetko no widziałam zapowiedzi ale ja chyba patrzec na to nie będę bo boję się o mój TV !!! nie zdzierżę słuchać tej mendy ...
Pippin noooo ja cała nerwowa chodzę.....
Aguś te różowe superr heheh muszę sie postarać coby wygrać bo wyglądają na rozciągliwe heheh a że różowe.,. pffff w szpitalu nikt się przejmować tym nie będzie jak i tak zaplamione bedą fenkjuuuu
Zuza rozmiarówkiiii Szymek był mierzony u lekarza dwa tug temu i miał 88 cm długości ale pajace na 80 -86 mu pasują , a bodziaki na 18 mcy sa na długość dobre ale mój dzieć to chudzina dalej 8 kilo waży więc szeeerokaśne są i wyglądają te rzeczy na nim jak worek kartofli bl;uzy na 96cm a śpiochy zadne nie pasują bo albo korpus normalny to nogawki za długie itp te rozmiarówki to o dupe rozczaść dlatego wolę uzywane na allegro kupować
A Aleks to widzę że duży chłop z niego w siatce centylowej się nie mieśći a pediatra co na to?
Hello Anetko no widziałam zapowiedzi ale ja chyba patrzec na to nie będę bo boję się o mój TV !!! nie zdzierżę słuchać tej mendy ...
Pippin noooo ja cała nerwowa chodzę.....
Aguś te różowe superr heheh muszę sie postarać coby wygrać bo wyglądają na rozciągliwe heheh a że różowe.,. pffff w szpitalu nikt się przejmować tym nie będzie jak i tak zaplamione bedą fenkjuuuu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338453 przez Renata Anna
Hej kochane!
Strasznie Was przepraszam, że ostatnio tak mało się udzielam... Ale tyle się dzieje...
Celina od 3 dni gorączkuje (39 stopni) Temperatura spada jej tylko po Nurofenie i to na 2-3 godziny a potem od nowa. Mam nadzieję, że to tylko 3-dniówka. Byliśmy u 2 lekarzy i poza gorączką nic jej nie dolega.
Ja jestem strasznie zmęczona. Dziś pół nocy robiłam jej okłady bo czopek przestał działać, a następny mogłam podać dopiero po 6 godzinach. Ręce miałam sine od wody. Masakra. Rano usiadłam i poryczałam się z bezradności. Nie mogę przeboleć, że moje maleństwo tak się męczy a ja nie mogę jej pomóc.
Mam nadzieję, że mimo wszystko pamiętacie o mnie. Ja myślę o Was codziennie.
Strasznie Was przepraszam, że ostatnio tak mało się udzielam... Ale tyle się dzieje...
Celina od 3 dni gorączkuje (39 stopni) Temperatura spada jej tylko po Nurofenie i to na 2-3 godziny a potem od nowa. Mam nadzieję, że to tylko 3-dniówka. Byliśmy u 2 lekarzy i poza gorączką nic jej nie dolega.
Ja jestem strasznie zmęczona. Dziś pół nocy robiłam jej okłady bo czopek przestał działać, a następny mogłam podać dopiero po 6 godzinach. Ręce miałam sine od wody. Masakra. Rano usiadłam i poryczałam się z bezradności. Nie mogę przeboleć, że moje maleństwo tak się męczy a ja nie mogę jej pomóc.
Mam nadzieję, że mimo wszystko pamiętacie o mnie. Ja myślę o Was codziennie.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338541 przez Kasiek
hej
kochane nie nadrobie Was dzis ok? nie mam siły jutro to zrobie
Iga ma juz mniejsza temperature, nie przekracza 38, ale zaczeła strasznie chrypieć wiec u nas to chyba jednak gardło no głosik ma okropny i jeszcze dzis dostala biegunki
chyba to po bebiko wczoraj nic nie chciala jesc i w przyplywie desperacji zrobilam jej bebiko i wypila 100ml a na wieczor jeszcze 70, tak sie cieszylam ze w koncu zalapala to mleko a tu klops nic innego nowego nie jadla wiec to chyba po tym
tyle dobrego ze odzyskala troszke humorek ale po oczkach widac ze chora
dopiero niedawno zasnela wiec i ja padne zaraz, buziaki do jutra
cos mocno choruja nasze forumowe dzieciaczki ostatnio zdrowka dla wszystkich
wszystkiego najlepszego dla Lesia
kochane nie nadrobie Was dzis ok? nie mam siły jutro to zrobie
Iga ma juz mniejsza temperature, nie przekracza 38, ale zaczeła strasznie chrypieć wiec u nas to chyba jednak gardło no głosik ma okropny i jeszcze dzis dostala biegunki
chyba to po bebiko wczoraj nic nie chciala jesc i w przyplywie desperacji zrobilam jej bebiko i wypila 100ml a na wieczor jeszcze 70, tak sie cieszylam ze w koncu zalapala to mleko a tu klops nic innego nowego nie jadla wiec to chyba po tym
tyle dobrego ze odzyskala troszke humorek ale po oczkach widac ze chora
dopiero niedawno zasnela wiec i ja padne zaraz, buziaki do jutra
cos mocno choruja nasze forumowe dzieciaczki ostatnio zdrowka dla wszystkich
wszystkiego najlepszego dla Lesia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kasiek.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338672 przez Asik
witam Was w ten ohydny deszczowy poranek
taką miałam ochotę wybrać sie na spacerek .. mam nadzieje że sie pogoda wyklaruje
100 latek dla Filipka od Hani jejciu ... 8 mcy .... ale czas leci
Renatko pamiętamy wycałuj Celinkę.... masakra co to się dzieje !!! mam nadzieję że dzisiaj już będzie lepiej.
Kasiek-- biedna igusia biegunka nie musi być po bebiko tak dzieci reagują na przeziębienie , gorączkę ,, z kilkudniowym opóznieniem... trzymam kciuki zeby dzisiaj już było o niebo lepiej
taką miałam ochotę wybrać sie na spacerek .. mam nadzieje że sie pogoda wyklaruje
100 latek dla Filipka od Hani jejciu ... 8 mcy .... ale czas leci
Renatko pamiętamy wycałuj Celinkę.... masakra co to się dzieje !!! mam nadzieję że dzisiaj już będzie lepiej.
Kasiek-- biedna igusia biegunka nie musi być po bebiko tak dzieci reagują na przeziębienie , gorączkę ,, z kilkudniowym opóznieniem... trzymam kciuki zeby dzisiaj już było o niebo lepiej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 8 miesiąc temu #338705 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Biedne dzieciaczki ((((
unas tez nieciekawie bo niby zaczelo sie polepszac, bylsmy wczoraj u babci i wygladalo akby bylo niej kropek a dzis od rana znow obsypany na ramionach i pleckach i to jeszcze bardzie zaczerwienione w pon dopiero mozemy isc do naszego pediatry!
Fuck, ciekawe od czego to?? moze od bebilonu? owsa? ja jadlam kiwi? proszek nagle uczulil? ehhhh taka zgaduj zgadula :/ przez weekend nie jemy nic mleczneo, tylko jablko i banan i warzywa juz znane i zobaczymy!
Zaraz nadrobie tylko marudziaczka mojego czyms zajme albo spac poloze.
unas tez nieciekawie bo niby zaczelo sie polepszac, bylsmy wczoraj u babci i wygladalo akby bylo niej kropek a dzis od rana znow obsypany na ramionach i pleckach i to jeszcze bardzie zaczerwienione w pon dopiero mozemy isc do naszego pediatry!
Fuck, ciekawe od czego to?? moze od bebilonu? owsa? ja jadlam kiwi? proszek nagle uczulil? ehhhh taka zgaduj zgadula :/ przez weekend nie jemy nic mleczneo, tylko jablko i banan i warzywa juz znane i zobaczymy!
Zaraz nadrobie tylko marudziaczka mojego czyms zajme albo spac poloze.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338754 przez Asik
Agusia.,.. bo zapomniałam wygrałam tą aukcję z różowymi pajacami hehehe doliczając koszty przesyłki za jedną sztuke dałam 3,5
Asiu kurcze biedny Lesiu ciekawe z czego sie to wzięło może po nocy jak mu ciepło było to podrażniło...
A ja upiekłam muffinki z podwójnej porcji , posprzątałam burdelownie tzn plac zabaw Szymka , poprasowałam i biorę sie za resztę
Asiu kurcze biedny Lesiu ciekawe z czego sie to wzięło może po nocy jak mu ciepło było to podrażniło...
A ja upiekłam muffinki z podwójnej porcji , posprzątałam burdelownie tzn plac zabaw Szymka , poprasowałam i biorę sie za resztę
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 8 miesiąc temu #338777 przez jkardasz
Skad ty kobieta bierzesz na to sile hehehe ja dzis mam lenia. Ale mam w planie upiec buleczi z makiem cos na styl tych paluchow co nad morzem sprzedaja bo je uwielbiamy tzn moja familia bo malzonek jak zobaczy cos z makiem na stole to mnie pdejrzewa ze planuje go otruc tak maku nie nosi!!
Czekam na mame i jak sie Leszek obudzi to na zakupy smigamy bo wieczorem d siebie wracamy i musze juz zrbic zapasy na sweta bo na w tej naszej miescince nie dostane wszystkiego.
Ciekawe jak sie wyrobie ze wszystkim sama tego roku?
Zdrowka dla wszystkich naszych choruszkow! :***
Asik, gratuluje wygrania aukcji, ja ppytam czy ktos nie ma takiej rozmairowki na wydani od naszych znajomych jak cos i dam znac.
Czekam na mame i jak sie Leszek obudzi to na zakupy smigamy bo wieczorem d siebie wracamy i musze juz zrbic zapasy na sweta bo na w tej naszej miescince nie dostane wszystkiego.
Ciekawe jak sie wyrobie ze wszystkim sama tego roku?
Zdrowka dla wszystkich naszych choruszkow! :***
Asik, gratuluje wygrania aukcji, ja ppytam czy ktos nie ma takiej rozmairowki na wydani od naszych znajomych jak cos i dam znac.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338796 przez Asik
Wyrobisz sie wyrobisz wiesz jak to jest,,,, im mniej czasu tym wiecej sie zrobi a jak ma się cały dzień na cos to przeważnie doooopa blada
ogólnie wczoraj zakupiłam tyle
allegro.pl/next-george-pajace-8szt-rozm-80-i2225732653.html
allegro.pl/coolclub-piekny-pajacyk-i2227912883.html
Asiu ja tylko troche tych pajaców specjalnie do szpitala potrzebowałam takich rozpinanych po całości
dziekuję Ci bardzo ale już mi wystarczy tych pajacyków bo reszte takich na wyjścia to w domu mam po dzieciach od siostry Mareckiego
aaa Kasiek mi podsunęła że kaftaniki jeszcze więc jakby mieli kaftaniki lub bluzeczki takie nie na paradę tylko bardziej bielizniane to daj znać za ile by sprzedali
noo łazienkę wyszorowałam teraz duzy pokój i można obiady stawiać.. jeden dla małego rozrabiaki a drugi dla większej
ogólnie wczoraj zakupiłam tyle
allegro.pl/next-george-pajace-8szt-rozm-80-i2225732653.html
allegro.pl/coolclub-piekny-pajacyk-i2227912883.html
Asiu ja tylko troche tych pajaców specjalnie do szpitala potrzebowałam takich rozpinanych po całości
dziekuję Ci bardzo ale już mi wystarczy tych pajacyków bo reszte takich na wyjścia to w domu mam po dzieciach od siostry Mareckiego
aaa Kasiek mi podsunęła że kaftaniki jeszcze więc jakby mieli kaftaniki lub bluzeczki takie nie na paradę tylko bardziej bielizniane to daj znać za ile by sprzedali
noo łazienkę wyszorowałam teraz duzy pokój i można obiady stawiać.. jeden dla małego rozrabiaki a drugi dla większej
Moderatorzy: ilona