BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 8 miesiąc temu #337363 przez a!gusia
Kasiek u nas sie tak samo zaczelo ze niby zapalenie gardla mial Jerzyk..zobaczysz ze za 2 dni Iga bedzie miec wysypke i to bedzie po trzydniowce!!!u nas Jerzys wrocil do siebie,znow sie smieje i skacze :)
auto sie nam zepsulo :( nadaje sie tylko na zlom... :(
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337373 przez Pippin
witam
ja to sie zastanawiam gdzie wszystkie kobity a one sobie tu siedzą :D:D:D

kasiek zdróweczka dla Igi

agusia dobrze ze to tylko trzydniówka była i już jest ok

ASik kobieto Ciebie to można tylko podziwiać ......że fugowanie???ja ledwo żyję jak porobie co do mnie należy a jak bym miała jeszcze fugować............ :ohmy:

kurde a co do artykułu kurde chcesz dobrze dla dziecka a nie wiadomo jak wyjdzie no masakra :(
12 lata 8 miesiąc temu #337460 przez jusia
Helo co taka cisza?? :)
ale mialam dzisiaj dzien :( stres i młyn i pol nocy nie spalam :( wyobrazcie sobie ze psy u mamy maja robaki :( a one tem lataja po domu a tam Wiki jest coraz :( i boje sie czy sie nei zarazila, ona wsyztskiego dotyka i raczki do buzi :( psy juz odrobaczone i my wszyscy profilaktycznie tez wezmiemy...no ale małej nie bardzo :( te leki sa od 2 roku zycia :( bede jej chyba badania kupki robi ci w razie co bedziemy myslec :( zla jestem na Mame ze ich nie odrobaczyla profilaktycznie, ponad rok temu je odrobaczala ostatni raz...wie ze Wiki jest mala i wpuszcza psy do domu jak spia w budzie na dworze :( po co je wpuszcza... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ale jestem zła i jeszcze ten mlyn w pracy...ech...Wikusia spi teraz a ja mam tyle sprzatania, chyba sobie jeszcze dzisiaj daruje...
12 lata 8 miesiąc temu #337544 przez a!gusia
Jusia pewnie,daruj sobie ;) ja wlasnie poprasowalam poki Maluch spi a teraz odpoczywam i czekam na m..a co do robakow to faktycznie mogla ich mama nie wpuszczac d domu..u mojej mamy kot ma co chwile tasiemca,dostawal zastrzyki,narazie jest spokoj ale i tak nie ma wstepu wcale,nawet jak nas nie ma ,do domu bo mama wie ze dzieci jak przyjada to wszystko do buzi biora ;)
12 lata 8 miesiąc temu #337601 przez kamila_86
hej, dawno mnie tutaj nie było... nie mam w ogóle czasu żeby kompa włączyć... non stop praca, dom, Mati ... a wieczorem padam ...

U nas wszystko w porządku ostatnio Mati upodobał sobie wstawanie na nóżki siedzenie już się znudziło ... no i non stop by skakał ...

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki
12 lata 8 miesiąc temu #337625 przez Edyta
Zdrowka dla wszystkich Maluszkow :) :kiss:
Kamila nie dziwie sie ze zmeczona ja sobie nie wyobrazam jeszcze tego jak wroce do pracy juz teraz nie mam czasu na nic a pozniej eh...podziwial :) trzymaj sie cieplo i zagladaj :)
Jusia no nie potrzebnie Mama psy wpuszczala no ale stalo sie :( oby Wikusi nic nie bylo :kiss:
Asik to naprawde super Babeczka :lol: energij nie jedna mloda jej moze pozazdroscic :)
Pippin co sie tak dziwisz forum tez nadal istnieje wiec zapraszamy co bys wpadala jak masz ochote :)
lece spac Dobranoc.. :)
12 lata 8 miesiąc temu #337665 przez maga4
Moja siostra urodzila.Kinga wazy 960g i jest zdrowa:)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337719 przez Asik
Maga :) :) pogratuluj siostrze :D napewno KInga waży tylko 960g ?? malusioooo no ale najważniejsze że zdrowa :D :D

Wszystkiego naaaajlepszego dla Lesia z okazji ukończenia 7 mcy :D :D :LD

Pippin anoo tutaj tez są dziewczynki :D tak jak Edytka napisala .. forum nadal istnieje :D

Kamilko... ojj nie dziwię Ci się że zmęczona jesteś... masz co robić ...

Jusia :ohmy: :ohmy: :ohmy: nosz cholercia jasnaaaa.. miejmy nadzieję że Wiki nie złapała żadnego świństewka :kiss: :kiss:

Wcvzoraj nie wchodziłam bo miałam fuul roboty a potem BARCAAAAA grała :D więc teraz piszę

Kasiek -- ano nic nie odsypiał Szymek nocki , szalał i szalal.. ja nie wiem skąd on bierze siły na to wszystko,.,, co do przychodni !!!!!!! to woła o pomstę do niebaaaaa !! u nas dzieci mają nawet osobne wejście i do zdrowych , i do chorych gdszie maja nawet mini plac zabaw :D a doroślki mają swoje wejscie i nie stykają się nawet z dziećmi,, zapytaj się czxy tak jest zawsze że pediatra przyjmuje dorosłych i małe dzieci w jednym czasie.. jeśli Ci powiedzą że tak , to zmykaj !!!

a u nas nocka leeepsza dużo duużo :D obudził się dwa razy , potem po 6 dalam, flaszkę i spalismy do 8 :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 8 miesiąc temu #337751 przez a!gusia
MAGA 960 GRAM????chyba ze Ci sie nie nacisnela jakas cyferka z przodu???!!!! zrowia dla Malutkiej!!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #337775 przez Asik
Hejka Agusia :) jak tam nocka? Jak Jerzyk???

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 8 miesiąc temu #337790 przez Zuza
Hello

I ja wkoncu mam czas na forum ostatnio to tylko na chwile na bloga i zaraz do roboty ... Alesk potzrebuje coraz wiecej uwagi nauczył sie wstawac na nogi a i jak sie go złapie za rece to idzie wiec też chce zeby go prowadzac.

A tak to dużo roboty sprzatanie pranie gotowanie i aleks i tak w kółko Mprzyjedza z parcy je i idzie i wraca o 10 pomaga mojemu bracie..

Sto lat dla Lesia :) buziaczki lece sprzatac puki mały spi ...

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 8 miesiąc temu #337805 przez jkardasz
Dziękujemy :DD

Maga Gratulujemy siostrze Malej Kingusi :D

Miejmy nadzieje że Wikuni nic ne bedzie i nie zlapala jakiegos cholerstwa!! Bedzie dobrze!

Igunia zdrowiej nam Malenka!

A my nie mielismy jak pojechac do babci wiec zadzwonilam i "opowiedzialam" o uczuleniu i kazala smarowac max 3 dni hydrocortisonum tym slabszym miejscowo i bardo cienko i podawac 3xdziennie wapno w syropie 2mg. Zobaczymy moze cos pomoze ale juz sie wieczorem tak Lesiu nie drapal. W sobote w koncu do domu wracamy to w pon zapisze nas na wizyte do pediatry :/

Agusia super ze z Jerzykiem juz lepiej! ehhh ale za to glupie auto :( zawse cos sie psuje wtedy kiedy nie ma! Maz wczoraj przyjechal tu wieczorem wsciekly i nie chcial powiedzic o co lata, a okazalo sie ze kompresor se sfajczyl i nie mial jak malowac a czasu nie ma zeby sobie przerwy robic :( i dzis od rana jezdzi i szuka odpowiedniego... no i za jakas sensowna kase :( ehhhhhhhhhh

co do owsianki, to jeszcze mamy z Hippa mleczna owsiane z jablkami na Dobranoc i smaczna nawet :) a babcia powiedziala ze mozna samemu gotować na wodzie. Np zmielic dokladnie w mlynku, zalac woda i gotowac do miekkosci i potem mleko przygotowane wg przepsu takie jakie dajecie.
Podobno zdrowa jest tez kaszka jaglana, tak samo sie ja robi a nie ma glutenu i nie obciaza brzuszka. Jak zejdzie uczulene to postaram sie ugotowac na probe i zobaczymy czy taki myk przejdzie :) no bo zdrowiej i taniej nie ukrywajac :))))

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 8 miesiąc temu #337836 przez a!gusia
hej Asik,dziewczyny :) nocka nawet ok,spalismy dzis tylko do 7 ale za to w nocy juz nie ma karmienia,tylko smoczek jak sie troche wierci i spimy dalej :) czyli mam nadzieje ze zmierzamy ku lepszemu ;) teraz juz po drzemce dziec sie bawi w skoczku :)

co do gotowania to tez musze zaczac sama gotowac bo Jerzyk je wszystko a jednak sloiczki drogie ;)
12 lata 8 miesiąc temu #337854 przez adee84
Maga gratulacje dla Siostry :)
1000 lat dla Lesia :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #337855 przez Pippin
hej dziewczyny

Joasiu ja robiłam zwykłą owsiankę z płatków błyskawicznych np i też Antek wcinał aż się mu uszy trzęsły :)

jusia !!!!kurde mam nadzieję ze małą zadnych robali nie załapała a można to jakoś zbadać??

Zuza zdolna ta Twoja pociecha no już chodzić chce?? :) siłącz mały

kamilko współczuję zapierd.......ja i bez pracy poz domem ledwo daje radę masakrejszon :/

maga gratulacje dobrze ze mała zdrowa :*
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka