- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337363 przez a!gusia
Kasiek u nas sie tak samo zaczelo ze niby zapalenie gardla mial Jerzyk..zobaczysz ze za 2 dni Iga bedzie miec wysypke i to bedzie po trzydniowce!!!u nas Jerzys wrocil do siebie,znow sie smieje i skacze
auto sie nam zepsulo nadaje sie tylko na zlom...
auto sie nam zepsulo nadaje sie tylko na zlom...
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337373 przez Pippin
witam
ja to sie zastanawiam gdzie wszystkie kobity a one sobie tu siedzą :D:D
kasiek zdróweczka dla Igi
agusia dobrze ze to tylko trzydniówka była i już jest ok
ASik kobieto Ciebie to można tylko podziwiać ......że fugowanie???ja ledwo żyję jak porobie co do mnie należy a jak bym miała jeszcze fugować............
kurde a co do artykułu kurde chcesz dobrze dla dziecka a nie wiadomo jak wyjdzie no masakra
ja to sie zastanawiam gdzie wszystkie kobity a one sobie tu siedzą :D:D
kasiek zdróweczka dla Igi
agusia dobrze ze to tylko trzydniówka była i już jest ok
ASik kobieto Ciebie to można tylko podziwiać ......że fugowanie???ja ledwo żyję jak porobie co do mnie należy a jak bym miała jeszcze fugować............
kurde a co do artykułu kurde chcesz dobrze dla dziecka a nie wiadomo jak wyjdzie no masakra
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Pippin.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 8 miesiąc temu #337460 przez jusia
Helo co taka cisza??
ale mialam dzisiaj dzien stres i młyn i pol nocy nie spalam wyobrazcie sobie ze psy u mamy maja robaki a one tem lataja po domu a tam Wiki jest coraz i boje sie czy sie nei zarazila, ona wsyztskiego dotyka i raczki do buzi psy juz odrobaczone i my wszyscy profilaktycznie tez wezmiemy...no ale małej nie bardzo te leki sa od 2 roku zycia bede jej chyba badania kupki robi ci w razie co bedziemy myslec zla jestem na Mame ze ich nie odrobaczyla profilaktycznie, ponad rok temu je odrobaczala ostatni raz...wie ze Wiki jest mala i wpuszcza psy do domu jak spia w budzie na dworze po co je wpuszcza... ale jestem zła i jeszcze ten mlyn w pracy...ech...Wikusia spi teraz a ja mam tyle sprzatania, chyba sobie jeszcze dzisiaj daruje...
ale mialam dzisiaj dzien stres i młyn i pol nocy nie spalam wyobrazcie sobie ze psy u mamy maja robaki a one tem lataja po domu a tam Wiki jest coraz i boje sie czy sie nei zarazila, ona wsyztskiego dotyka i raczki do buzi psy juz odrobaczone i my wszyscy profilaktycznie tez wezmiemy...no ale małej nie bardzo te leki sa od 2 roku zycia bede jej chyba badania kupki robi ci w razie co bedziemy myslec zla jestem na Mame ze ich nie odrobaczyla profilaktycznie, ponad rok temu je odrobaczala ostatni raz...wie ze Wiki jest mala i wpuszcza psy do domu jak spia w budzie na dworze po co je wpuszcza... ale jestem zła i jeszcze ten mlyn w pracy...ech...Wikusia spi teraz a ja mam tyle sprzatania, chyba sobie jeszcze dzisiaj daruje...
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337544 przez a!gusia
Jusia pewnie,daruj sobie ja wlasnie poprasowalam poki Maluch spi a teraz odpoczywam i czekam na m..a co do robakow to faktycznie mogla ich mama nie wpuszczac d domu..u mojej mamy kot ma co chwile tasiemca,dostawal zastrzyki,narazie jest spokoj ale i tak nie ma wstepu wcale,nawet jak nas nie ma ,do domu bo mama wie ze dzieci jak przyjada to wszystko do buzi biora
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337601 przez kamila_86
hej, dawno mnie tutaj nie było... nie mam w ogóle czasu żeby kompa włączyć... non stop praca, dom, Mati ... a wieczorem padam ...
U nas wszystko w porządku ostatnio Mati upodobał sobie wstawanie na nóżki siedzenie już się znudziło ... no i non stop by skakał ...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki
U nas wszystko w porządku ostatnio Mati upodobał sobie wstawanie na nóżki siedzenie już się znudziło ... no i non stop by skakał ...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337625 przez Edyta
Zdrowka dla wszystkich Maluszkow
Kamila nie dziwie sie ze zmeczona ja sobie nie wyobrazam jeszcze tego jak wroce do pracy juz teraz nie mam czasu na nic a pozniej eh...podziwial trzymaj sie cieplo i zagladaj
Jusia no nie potrzebnie Mama psy wpuszczala no ale stalo sie oby Wikusi nic nie bylo
Asik to naprawde super Babeczka energij nie jedna mloda jej moze pozazdroscic
Pippin co sie tak dziwisz forum tez nadal istnieje wiec zapraszamy co bys wpadala jak masz ochote
lece spac Dobranoc..
Kamila nie dziwie sie ze zmeczona ja sobie nie wyobrazam jeszcze tego jak wroce do pracy juz teraz nie mam czasu na nic a pozniej eh...podziwial trzymaj sie cieplo i zagladaj
Jusia no nie potrzebnie Mama psy wpuszczala no ale stalo sie oby Wikusi nic nie bylo
Asik to naprawde super Babeczka energij nie jedna mloda jej moze pozazdroscic
Pippin co sie tak dziwisz forum tez nadal istnieje wiec zapraszamy co bys wpadala jak masz ochote
lece spac Dobranoc..
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337719 przez Asik
Maga pogratuluj siostrze napewno KInga waży tylko 960g ?? malusioooo no ale najważniejsze że zdrowa
Wszystkiego naaaajlepszego dla Lesia z okazji ukończenia 7 mcy :LD
Pippin anoo tutaj tez są dziewczynki tak jak Edytka napisala .. forum nadal istnieje
Kamilko... ojj nie dziwię Ci się że zmęczona jesteś... masz co robić ...
Jusia nosz cholercia jasnaaaa.. miejmy nadzieję że Wiki nie złapała żadnego świństewka
Wcvzoraj nie wchodziłam bo miałam fuul roboty a potem BARCAAAAA grała więc teraz piszę
Kasiek -- ano nic nie odsypiał Szymek nocki , szalał i szalal.. ja nie wiem skąd on bierze siły na to wszystko,.,, co do przychodni !!!!!!! to woła o pomstę do niebaaaaa !! u nas dzieci mają nawet osobne wejście i do zdrowych , i do chorych gdszie maja nawet mini plac zabaw a doroślki mają swoje wejscie i nie stykają się nawet z dziećmi,, zapytaj się czxy tak jest zawsze że pediatra przyjmuje dorosłych i małe dzieci w jednym czasie.. jeśli Ci powiedzą że tak , to zmykaj !!!
a u nas nocka leeepsza dużo duużo obudził się dwa razy , potem po 6 dalam, flaszkę i spalismy do 8
Wszystkiego naaaajlepszego dla Lesia z okazji ukończenia 7 mcy :LD
Pippin anoo tutaj tez są dziewczynki tak jak Edytka napisala .. forum nadal istnieje
Kamilko... ojj nie dziwię Ci się że zmęczona jesteś... masz co robić ...
Jusia nosz cholercia jasnaaaa.. miejmy nadzieję że Wiki nie złapała żadnego świństewka
Wcvzoraj nie wchodziłam bo miałam fuul roboty a potem BARCAAAAA grała więc teraz piszę
Kasiek -- ano nic nie odsypiał Szymek nocki , szalał i szalal.. ja nie wiem skąd on bierze siły na to wszystko,.,, co do przychodni !!!!!!! to woła o pomstę do niebaaaaa !! u nas dzieci mają nawet osobne wejście i do zdrowych , i do chorych gdszie maja nawet mini plac zabaw a doroślki mają swoje wejscie i nie stykają się nawet z dziećmi,, zapytaj się czxy tak jest zawsze że pediatra przyjmuje dorosłych i małe dzieci w jednym czasie.. jeśli Ci powiedzą że tak , to zmykaj !!!
a u nas nocka leeepsza dużo duużo obudził się dwa razy , potem po 6 dalam, flaszkę i spalismy do 8
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337790 przez Zuza
Hello
I ja wkoncu mam czas na forum ostatnio to tylko na chwile na bloga i zaraz do roboty ... Alesk potzrebuje coraz wiecej uwagi nauczył sie wstawac na nogi a i jak sie go złapie za rece to idzie wiec też chce zeby go prowadzac.
A tak to dużo roboty sprzatanie pranie gotowanie i aleks i tak w kółko Mprzyjedza z parcy je i idzie i wraca o 10 pomaga mojemu bracie..
Sto lat dla Lesia buziaczki lece sprzatac puki mały spi ...
I ja wkoncu mam czas na forum ostatnio to tylko na chwile na bloga i zaraz do roboty ... Alesk potzrebuje coraz wiecej uwagi nauczył sie wstawac na nogi a i jak sie go złapie za rece to idzie wiec też chce zeby go prowadzac.
A tak to dużo roboty sprzatanie pranie gotowanie i aleks i tak w kółko Mprzyjedza z parcy je i idzie i wraca o 10 pomaga mojemu bracie..
Sto lat dla Lesia buziaczki lece sprzatac puki mały spi ...
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 8 miesiąc temu #337805 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Dziękujemy :DD
Maga Gratulujemy siostrze Malej Kingusi
Miejmy nadzieje że Wikuni nic ne bedzie i nie zlapala jakiegos cholerstwa!! Bedzie dobrze!
Igunia zdrowiej nam Malenka!
A my nie mielismy jak pojechac do babci wiec zadzwonilam i "opowiedzialam" o uczuleniu i kazala smarowac max 3 dni hydrocortisonum tym slabszym miejscowo i bardo cienko i podawac 3xdziennie wapno w syropie 2mg. Zobaczymy moze cos pomoze ale juz sie wieczorem tak Lesiu nie drapal. W sobote w koncu do domu wracamy to w pon zapisze nas na wizyte do pediatry :/
Agusia super ze z Jerzykiem juz lepiej! ehhh ale za to glupie auto zawse cos sie psuje wtedy kiedy nie ma! Maz wczoraj przyjechal tu wieczorem wsciekly i nie chcial powiedzic o co lata, a okazalo sie ze kompresor se sfajczyl i nie mial jak malowac a czasu nie ma zeby sobie przerwy robic i dzis od rana jezdzi i szuka odpowiedniego... no i za jakas sensowna kase ehhhhhhhhhh
co do owsianki, to jeszcze mamy z Hippa mleczna owsiane z jablkami na Dobranoc i smaczna nawet a babcia powiedziala ze mozna samemu gotować na wodzie. Np zmielic dokladnie w mlynku, zalac woda i gotowac do miekkosci i potem mleko przygotowane wg przepsu takie jakie dajecie.
Podobno zdrowa jest tez kaszka jaglana, tak samo sie ja robi a nie ma glutenu i nie obciaza brzuszka. Jak zejdzie uczulene to postaram sie ugotowac na probe i zobaczymy czy taki myk przejdzie no bo zdrowiej i taniej nie ukrywajac )))
Maga Gratulujemy siostrze Malej Kingusi
Miejmy nadzieje że Wikuni nic ne bedzie i nie zlapala jakiegos cholerstwa!! Bedzie dobrze!
Igunia zdrowiej nam Malenka!
A my nie mielismy jak pojechac do babci wiec zadzwonilam i "opowiedzialam" o uczuleniu i kazala smarowac max 3 dni hydrocortisonum tym slabszym miejscowo i bardo cienko i podawac 3xdziennie wapno w syropie 2mg. Zobaczymy moze cos pomoze ale juz sie wieczorem tak Lesiu nie drapal. W sobote w koncu do domu wracamy to w pon zapisze nas na wizyte do pediatry :/
Agusia super ze z Jerzykiem juz lepiej! ehhh ale za to glupie auto zawse cos sie psuje wtedy kiedy nie ma! Maz wczoraj przyjechal tu wieczorem wsciekly i nie chcial powiedzic o co lata, a okazalo sie ze kompresor se sfajczyl i nie mial jak malowac a czasu nie ma zeby sobie przerwy robic i dzis od rana jezdzi i szuka odpowiedniego... no i za jakas sensowna kase ehhhhhhhhhh
co do owsianki, to jeszcze mamy z Hippa mleczna owsiane z jablkami na Dobranoc i smaczna nawet a babcia powiedziala ze mozna samemu gotować na wodzie. Np zmielic dokladnie w mlynku, zalac woda i gotowac do miekkosci i potem mleko przygotowane wg przepsu takie jakie dajecie.
Podobno zdrowa jest tez kaszka jaglana, tak samo sie ja robi a nie ma glutenu i nie obciaza brzuszka. Jak zejdzie uczulene to postaram sie ugotowac na probe i zobaczymy czy taki myk przejdzie no bo zdrowiej i taniej nie ukrywajac )))
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337836 przez a!gusia
hej Asik,dziewczyny nocka nawet ok,spalismy dzis tylko do 7 ale za to w nocy juz nie ma karmienia,tylko smoczek jak sie troche wierci i spimy dalej czyli mam nadzieje ze zmierzamy ku lepszemu teraz juz po drzemce dziec sie bawi w skoczku
co do gotowania to tez musze zaczac sama gotowac bo Jerzyk je wszystko a jednak sloiczki drogie
co do gotowania to tez musze zaczac sama gotowac bo Jerzyk je wszystko a jednak sloiczki drogie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337855 przez Pippin
hej dziewczyny
Joasiu ja robiłam zwykłą owsiankę z płatków błyskawicznych np i też Antek wcinał aż się mu uszy trzęsły
jusia !!!!kurde mam nadzieję ze małą zadnych robali nie załapała a można to jakoś zbadać??
Zuza zdolna ta Twoja pociecha no już chodzić chce?? siłącz mały
kamilko współczuję zapierd.......ja i bez pracy poz domem ledwo daje radę masakrejszon :/
maga gratulacje dobrze ze mała zdrowa :*
Joasiu ja robiłam zwykłą owsiankę z płatków błyskawicznych np i też Antek wcinał aż się mu uszy trzęsły
jusia !!!!kurde mam nadzieję ze małą zadnych robali nie załapała a można to jakoś zbadać??
Zuza zdolna ta Twoja pociecha no już chodzić chce?? siłącz mały
kamilko współczuję zapierd.......ja i bez pracy poz domem ledwo daje radę masakrejszon :/
maga gratulacje dobrze ze mała zdrowa :*
Moderatorzy: ilona