BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336481 przez Edyta
my wlasnie po spacerku a od czego te trzydniowki my nie mialysmy tego :dry:
silvia wlasnie probuje jesc dywan :silly: :laugh:musialam ja powstrzymac :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #336484 przez domii
Fuck posta mi zjadlo :( :angry:

Kasiek daj cos w czopku na zbicie temp. :(

Agusia dobrze ze to trzydniowka i Jerzykowi przechodzi

Edyta no dziwne z ta szczoteczka,moj kolega mi opowiadal ze rok po tym jak ogladal horror Egzorcyzmy Emily Rose obudzil go w nocy kompute ktory sie sam wlaczyl :ohmy: akurat o 3 w nocy w godzine diabla kiedy cos tam r=tej lasce sie dzialo :ohmy: nie spal do rana :ohmy:

Motylku super u nas nocka przespana od 20 do 8.30 z pobudka o 5.30 :ohmy: :lol: nie wyspalam sie tak od porodu :lol:

U nas teraz slonce a jak bylam na spacerze to nie bylo :angry:

Anetka zdrowka dla Fifiego :kiss:

Asik ale chamstwo z ludzi wychodzi,jak tak moga gadac :angry: i to pewnie jakies stare baby :angry: ale juz niedlugo operacja i sladu nie bedzie bo wszystko sie pieknie zagoi :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 8 miesiąc temu #336494 przez Edyta
domii no dziwne dziwne ale nie wbijam do glowy :silly:
silvia wlasnie slizga sie na panelach w jednym miejscu wyturlala sie i udaje ze raczkuje :silly: :laugh:
Anetko ja jeszcze sie zastanowie nad ta kula jak cos wstaw na allegro napewno pojdzie
ja mam tyle rzeczy ze polowe wcisne siostrze jak przyjedzie a co niech ma a ja bede miala miejsce na co innego :)
12 lata 8 miesiąc temu #336496 przez a!gusia
mi sie wydaje ze ta kula jest fajna dla dzieci ktore czuja potrzebe raczkowania, widac ze sie do tego 'zabieraja' u nas tego niestety nie ma :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336501 przez Edyta
pokaze wam jak moja dzis walczy z turlaniem wszedzie :laugh: no i pochwale sie jakie butki kupilam silvi i sobie :lol: :silly: sobie i c.d turlania :laugh:
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #336504 przez domii
U nas kula sie sprawdza chociaz troche sie zlosci jak mu ucieknie :)

Maga 4 no walsnie jak siostra? jeszcze nie urodzila? ajak tam ten dom co wynajmujecie?dobrze sie wam mieszka?

Edyta no super turla sie Silvia i buciki sliczne Twoje i jej :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336508 przez Edyta
domii ja bym kupila ta kule bo moze ja zacheci ale sama juz nie wiem bo jak bedzie jak z konikiem ze tylko lezy i kasa wydana to bez sensu :dry: Moje buty to tak do smigania ja lubie styl sportowy :)
a silvi to tak bez okazji kozaczkow jej tez nakupowalam i co wszystkie oddam nowki siostrze bo nie chodzila zima bo kombinezon miala :P i teraz juz rajtuzki spodenki sukienki to budki jak najbardziej wiem ze jeszcze nie chodzi ale tak dziwnie bez butow w wozku :)fotki kaprawa jakosc nie wiem czemu... :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #336514 przez domii
Edyta no mi sie z kula udalo kupilam na promocji za 20zl a na allegro sa po 50-60zl wiec nawet jak nie bedzie chcial sie nia bawic to nie bedzie mi tak szkoda,no ja dawniej tez chodzilam na sportowo teraz tez mi sie zdazy ale buty to na obcasiku teraz nosze no i baletki :) ,sportowe zakladam jedynie na zumbe.Butki teraz zakladamuy bo wlasnie tak lyso jak w spacerowce jest caly ubrany i butow brak :laugh:

Wlasnie jem knedle-T mi zrobila :ohmy: ale pyszne sa :laugh: musze sie dzisiaj na Zumbie spocic pozadnie zeby je spalic :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #336515 przez a!gusia
ja tez wczesniej butkow nie uzywalam..ale trzeba powiedziec ze dla chlopcow nie ma takich fajnych jak dla dziewczynek.. :(
12 lata 8 miesiąc temu #336530 przez Edyta
domi zazdroszcze knedli tez bym zjadla lece pobawic sie z silvia :kiss: jakos pozniej jeszcze wejde... :)
12 lata 8 miesiąc temu #336545 przez maga4
Siedze w pracy i was poczytuje:)

No siostra jeszcze w dwupaku, ale juz nie dlugo ;)

Co do nowego domu to jakos ciezko mi sie przyzwyczaic, ale okolice mamy naprawde super i jest gdzie spacerowac z malym.

Kubcio nie raczkuje. Chyba ciezko mu dupke podniesc,ale za to rwie sie do stawania :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #336645 przez jusia
Helo dziewczyny :)
Asik no szok ale to tak jest :( ja mam bliznowce na uszach i troche je widac i tez sie czuje głupio jak ktos ze mna rozmawia i zamiast patrzec mi w oczy patrzy na uszy :S ale ci co mnie znaja to nigdy tak nie robia tylko nowi...ja o tym zapominam tylko czasem ktos mi pryzpomni :(

Agusia super ze Jerzykowi przeszlo, ale z ta goraczka to masakra :(

u nas dzien ok, Wiki byla grzeczna, chociaz jak zwykle jak wrocilam z pracy to mała szału dostala, i bylo tylko łeeeee i rece :)

Dzieki Kasiek za pamiec o nas :) Wiki pełza ale czekam z niecierpliwoscia az zacznie raczkowac :)
Kupilismy jej dzisiaj szczeniaczka uczniaczka, jest w leklerku w cenie allegro, 128 zł :) mi sie bardzo podoba a ona go olała :silly: no mam nadzieje ze jej sie spodoba jeszcze :) jak dla mnie jest swietny :)

pozniej was nadrobie, teraz lece szykowac kapiel :)
12 lata 8 miesiąc temu #336651 przez Hania
Hejka:)

Spróbuje nadrobić dzisiejszy dzień:)

Pisalyście o bigosie... pycha! ale ja też nie moge:(

kasiek, współczuję nocki:( u nas nocki w kratkę

maga, Fifi nie je już w nocy. Czasem napije się trochę wody albo herbatki

Edytko, no to masz chodzącą szczoteczkę :silly: ;) ciekawe jak się przemieściła? ;)

motylku, super, że się wyspałaś:)

Anetko, zdrówka dla Fifiego :kiss:

domii, u nas też dziś slonko często się chowało, dla mnie nawet dobrze bo w pracy byłam ;)

a i dziękuję wam za troskę :kiss: kochane moje:)
12 lata 8 miesiąc temu #336652 przez Hania
Edytko, piekne turlanie:)

Fifi raczkuje i próbuje chodzić :ohmy:
12 lata 8 miesiąc temu #336657 przez Viszka11
hejka

oo widze znowu na forum jest ruch... :lol:

Mnie dlugo nie bylo gdyz przez 5 dni byłam w szpitalu 18.03 dostala plamienia IP.i lezenie w szpitalu ale juz w domku jestem:) i Mam nadzieje ze obedzie sie bez Szpitala w najblizszym czasie:)

Dzidzia rosnie to najwazniejsze;) :lol:

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży