BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 8 miesiąc temu #339387 przez maga4
Sorki ze tak na szybko ale ostatnio mam tylko czas wejsc na forum jak jestem w pracy. dzis nocka i malo roboty wiec pozniej jeszcze zajrze :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #339390 przez a!gusia
haha Maga tak myslalam :)
zdrowa dla Kubusia!u nas 'epidemia' trzydniowki :(

a gdzie moja Edytka sie podziewa?u niej juz wiosna to pewnie siedziala na zewnatrz :)
12 lata 8 miesiąc temu #339397 przez a!gusia
Maga a bylas na blogu?
12 lata 8 miesiąc temu #339404 przez maga4
Agusia, Nie bylam i troche sie boje pytaj o linka bo moge sie wciagnac a juz nie mam czasu na nic. Praca na pelen etat, dziecko i studia to troche za duzo jak dla mnie:)
12 lata 8 miesiąc temu #339422 przez Sylwik
Witam :)
pamiętacie mnie jeszcze :unsure: przepraszam dziewczyny, że znikłam ale odkąd wróciłam do pracy to ciężko z czasem u mnie. Poza tym kilka razy próbowałam się zalogować i nie mogłam :unsure: Postaram się zaglądać częściej o ile mnie komp na forum wpuści.
A co tam słychać u Was??? nie próbuję nawet wszystkiego nadrobić bo nie dam rady , ale coś mi się napewno uda. Mam nadzieję że Wasze dzieciątka zdrowe??? Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i szczerze powiem że się stęskniłam :blush: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #339430 przez happymamma
Sylwik hej :) zastanawiałyśmy sie właśnie ostatnio, gdzie przepadłaś :)
12 lata 8 miesiąc temu #339457 przez a!gusia
do jutra dziewuszki!
12 lata 8 miesiąc temu #339492 przez Viszka11
domii napisał:

Jusia a jak dajesz je tak pozno jesc to myjesz jej zabki po tym jedzeniu?

Ja zaraz lece na Zumbe milego wieczoru i nocek wszystkim zycze

co to ta ZUMBA??

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 8 miesiąc temu #339501 przez Sylwik
Troszkę nadrobiłam i jestem w szoku....jakie postępy te Wasze dzieciątka zrobiły :)
Kolejne zębolki powychodziły, Szymuś zaczyna chodzić! Majeczka też! Super!!! :)
Happymamma hej :) mam nadzieję, że teraz jak już udało mi się zalogować to będę częściej zaglądać do Was :) a teraz miłego wieczorka i dobrej nocki życzę :)
12 lata 8 miesiąc temu #339504 przez Kasiek
hej hej

oo Sylwik jestes :) no pare dni temu Cie wywolywałysmy i chyba jak widze sie nam udało :) :laugh: jak tam Gabryś??

Maga no a juz sie martwilam ze taka malutka Kingusia :) ale jak 2960 to juz lepiej :laugh:

Motylku no coraz szybciej sie te nasze dzieciaczki przemieszczaja :) gratulacje dla Kornelki ze juz powoli wstaje :)

Adee to Maja tez juz stoi? no prosze, ale fajnie, zaraz Ci pewnie zacznie próbowac chodzikować :)

Joasiu Iga tez miala biegunke jak jej sie jedynki wyrzynały, ale z ta wysypka to nie wiem, kurcze musisz popytac pediatry...ale jak sie drapal to chyba to nie na ząbki, tylko jakas moze alergiczna sprawa?
fanie ze udalo sie kupic kompresor :)

Renatko super ze temperatura spadla :)

Happyamma a dziekujemy :) Igusia juz calkiem dobrze, tempki juz nie ma, tylko chrypiace gardełko zostało :) a ja sie zuzywam na razie tony chusteczek higienicznych :laugh:
gratulacje dla Jasia za pełzanie :laugh: :laugh: a z tymi zabawkami tez bym pewnie sie zastanawiala nad tym samym.... :dry:

my swieta spedzamy wszyscy razem, dwie rodziny, moja babcia, tato, siostra, tescie, Adama dziadkowie i my z Igusią :) u mojej babci sie ma odbyc to wielkie spotkanie swiateczne :)

Iga mnie wczoraj ugryzła w ucho jak ja trzymałam na rekach :ohmy: a dzis w ramię :dry: :dry: w zwiazku z tym chcialam stanowczo zaprotestować i zaznaczyc ze nie zgadzam sie na takie praktyki :silly: :silly: :silly:
dobranoc boberki :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339542 przez maga4
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339558 przez Asik
Hejka

Wszystkiego naaaaaaajlepszego dla naszych solenizantów :) ANTOSIA ,JERZYKA I FILIPKA Beti

u mnie koszmar nocny nadal trwa.. jak tak dalej pójdzie to do WAWYpojadę wymęczona na maxa

Jusia.... trzymam kciuki żeby badania wykazały że Wiki nic nie złapałła

Agusia Szymek też jak wszystkie dzieicaki uwielbia reklamy :D

Motylek.. no widzę że u Ciebie też koniec spokoju a powiedz , Kornelka też od razu po przebudzeniu np w nocy te,z od razu na nogi wstaje?

Asia super że w domciu już jesteście :D heh tylko nie mów T dlaczego ją tak często odwiedzacie :D :D

Renata no to super że już Celinka ma trzydniówkę z głowy :D

Happymamma noo Jasio zdobywa następne umiejętności komandosa :D do turlania pełzanie :) jeszcze troszkę a zacznie trenować sporty walki... jak już nie zaczął:D :D

My pewnie do moich rodziców pójdziemy na święta ale ja w domu i tak i tak wsio robię :D ciasta, sałatki , jajca w zalewie kminkowej.... bo te święta to święta zapachowe :D baba drożdżowa ... ehhh jak fajnie że to już za chwilkę :D

Nooo Agusia szacuneczek dla Tesciowej :D :D super że Wam autko pożyczy :D

Maga :D noo teraz ta waga Kingusi jest bardziej optymistyczna :D :D a jaka śliczniusia dziewczynka :D :D :D Szymek już tez po szczepieniach ale nic mu nie było.. no chyba że u Was to od razu z ząbkami idzie :D :D

A EDYTKA nie ma neta bo świnie sprzedali jej starą kartę do neta i nie dało się jej doładować, ale pewnie za kilka dni dołączy do nas :D

Hellooooo Silvik :D :D super że się pojawiłaś :D wiadomo że z czasem krucho ale wpadaj jak tylko możesz no i jakieś zdjęcie Gabrielka wstaw :D

Viszka ZUMBA to cos duuużo lepszego niż zwykły aerobik :D wpisz sobie na youtube to zobaczysz jakie super :D A jak się czujesz?????? wsio okk ???

Kasiek :D :D hahahaha no proszę proszę Igusia potraktowała Cię jak gryzaczka hahah :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 8 miesiąc temu #339561 przez a!gusia
Maga ale sliczna!!ale w ogole nie wyglada na noworodka,ma takie madre spojrzenie :)
a u nas noc..no coz,synus odespal chorobe to znow daje czadu :(
12 lata 8 miesiąc temu #339571 przez Asik
Agusia kurcze a juz myslałam że Jerzykowi sie spanko zmieniło... aleee pamiętam jak mówiłaś że dobrze spi w IE więc pewnie jak wrócicie to od razu zacznie fajnie nynać :D

Własnie M mi dzwonił że już za około godzinę bedzie w domciu :D :D :D

więc od razu piszę że jakbym tak przypadkiem na forum nie wlazła ( co wydaje mi się niemożliwe ale hmmm... :D ) to znaczy że przytulamy się z M :D

Położyłam małego marudera spać... mam nadzieje że choc do 9:45 pośpi

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 8 miesiąc temu #339580 przez a!gusia
Asik nie wiem moze chociaz w dzien mu zostanie to dluzsze spanie..?mam nadzieje..jeszcze nie spi niestety ale zaraz go usypiam i ide sprzatac choc lazienke..
pogoda taka ze w domu swiatlo trzeba zapalac!!!!!bleeee
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka