- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #339422 przez Sylwik
Witam
pamiętacie mnie jeszcze przepraszam dziewczyny, że znikłam ale odkąd wróciłam do pracy to ciężko z czasem u mnie. Poza tym kilka razy próbowałam się zalogować i nie mogłam Postaram się zaglądać częściej o ile mnie komp na forum wpuści.
A co tam słychać u Was??? nie próbuję nawet wszystkiego nadrobić bo nie dam rady , ale coś mi się napewno uda. Mam nadzieję że Wasze dzieciątka zdrowe??? Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i szczerze powiem że się stęskniłam
pamiętacie mnie jeszcze przepraszam dziewczyny, że znikłam ale odkąd wróciłam do pracy to ciężko z czasem u mnie. Poza tym kilka razy próbowałam się zalogować i nie mogłam Postaram się zaglądać częściej o ile mnie komp na forum wpuści.
A co tam słychać u Was??? nie próbuję nawet wszystkiego nadrobić bo nie dam rady , ale coś mi się napewno uda. Mam nadzieję że Wasze dzieciątka zdrowe??? Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i szczerze powiem że się stęskniłam
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339501 przez Sylwik
Troszkę nadrobiłam i jestem w szoku....jakie postępy te Wasze dzieciątka zrobiły
Kolejne zębolki powychodziły, Szymuś zaczyna chodzić! Majeczka też! Super!!!
Happymamma hej mam nadzieję, że teraz jak już udało mi się zalogować to będę częściej zaglądać do Was a teraz miłego wieczorka i dobrej nocki życzę
Kolejne zębolki powychodziły, Szymuś zaczyna chodzić! Majeczka też! Super!!!
Happymamma hej mam nadzieję, że teraz jak już udało mi się zalogować to będę częściej zaglądać do Was a teraz miłego wieczorka i dobrej nocki życzę
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339504 przez Kasiek
hej hej
oo Sylwik jestes no pare dni temu Cie wywolywałysmy i chyba jak widze sie nam udało jak tam Gabryś??
Maga no a juz sie martwilam ze taka malutka Kingusia ale jak 2960 to juz lepiej
Motylku no coraz szybciej sie te nasze dzieciaczki przemieszczaja gratulacje dla Kornelki ze juz powoli wstaje
Adee to Maja tez juz stoi? no prosze, ale fajnie, zaraz Ci pewnie zacznie próbowac chodzikować
Joasiu Iga tez miala biegunke jak jej sie jedynki wyrzynały, ale z ta wysypka to nie wiem, kurcze musisz popytac pediatry...ale jak sie drapal to chyba to nie na ząbki, tylko jakas moze alergiczna sprawa?
fanie ze udalo sie kupic kompresor
Renatko super ze temperatura spadla
Happyamma a dziekujemy Igusia juz calkiem dobrze, tempki juz nie ma, tylko chrypiace gardełko zostało a ja sie zuzywam na razie tony chusteczek higienicznych
gratulacje dla Jasia za pełzanie a z tymi zabawkami tez bym pewnie sie zastanawiala nad tym samym....
my swieta spedzamy wszyscy razem, dwie rodziny, moja babcia, tato, siostra, tescie, Adama dziadkowie i my z Igusią u mojej babci sie ma odbyc to wielkie spotkanie swiateczne
Iga mnie wczoraj ugryzła w ucho jak ja trzymałam na rekach a dzis w ramię w zwiazku z tym chcialam stanowczo zaprotestować i zaznaczyc ze nie zgadzam sie na takie praktyki
dobranoc boberki
oo Sylwik jestes no pare dni temu Cie wywolywałysmy i chyba jak widze sie nam udało jak tam Gabryś??
Maga no a juz sie martwilam ze taka malutka Kingusia ale jak 2960 to juz lepiej
Motylku no coraz szybciej sie te nasze dzieciaczki przemieszczaja gratulacje dla Kornelki ze juz powoli wstaje
Adee to Maja tez juz stoi? no prosze, ale fajnie, zaraz Ci pewnie zacznie próbowac chodzikować
Joasiu Iga tez miala biegunke jak jej sie jedynki wyrzynały, ale z ta wysypka to nie wiem, kurcze musisz popytac pediatry...ale jak sie drapal to chyba to nie na ząbki, tylko jakas moze alergiczna sprawa?
fanie ze udalo sie kupic kompresor
Renatko super ze temperatura spadla
Happyamma a dziekujemy Igusia juz calkiem dobrze, tempki juz nie ma, tylko chrypiace gardełko zostało a ja sie zuzywam na razie tony chusteczek higienicznych
gratulacje dla Jasia za pełzanie a z tymi zabawkami tez bym pewnie sie zastanawiala nad tym samym....
my swieta spedzamy wszyscy razem, dwie rodziny, moja babcia, tato, siostra, tescie, Adama dziadkowie i my z Igusią u mojej babci sie ma odbyc to wielkie spotkanie swiateczne
Iga mnie wczoraj ugryzła w ucho jak ja trzymałam na rekach a dzis w ramię w zwiazku z tym chcialam stanowczo zaprotestować i zaznaczyc ze nie zgadzam sie na takie praktyki
dobranoc boberki
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339558 przez Asik
Hejka
Wszystkiego naaaaaaajlepszego dla naszych solenizantów ANTOSIA ,JERZYKA I FILIPKA Beti
u mnie koszmar nocny nadal trwa.. jak tak dalej pójdzie to do WAWYpojadę wymęczona na maxa
Jusia.... trzymam kciuki żeby badania wykazały że Wiki nic nie złapałła
Agusia Szymek też jak wszystkie dzieicaki uwielbia reklamy
Motylek.. no widzę że u Ciebie też koniec spokoju a powiedz , Kornelka też od razu po przebudzeniu np w nocy te,z od razu na nogi wstaje?
Asia super że w domciu już jesteście heh tylko nie mów T dlaczego ją tak często odwiedzacie
Renata no to super że już Celinka ma trzydniówkę z głowy
Happymamma noo Jasio zdobywa następne umiejętności komandosa do turlania pełzanie jeszcze troszkę a zacznie trenować sporty walki... jak już nie zaczął
My pewnie do moich rodziców pójdziemy na święta ale ja w domu i tak i tak wsio robię ciasta, sałatki , jajca w zalewie kminkowej.... bo te święta to święta zapachowe baba drożdżowa ... ehhh jak fajnie że to już za chwilkę
Nooo Agusia szacuneczek dla Tesciowej super że Wam autko pożyczy
Maga noo teraz ta waga Kingusi jest bardziej optymistyczna a jaka śliczniusia dziewczynka Szymek już tez po szczepieniach ale nic mu nie było.. no chyba że u Was to od razu z ząbkami idzie
A EDYTKA nie ma neta bo świnie sprzedali jej starą kartę do neta i nie dało się jej doładować, ale pewnie za kilka dni dołączy do nas
Hellooooo Silvik super że się pojawiłaś wiadomo że z czasem krucho ale wpadaj jak tylko możesz no i jakieś zdjęcie Gabrielka wstaw
Viszka ZUMBA to cos duuużo lepszego niż zwykły aerobik wpisz sobie na youtube to zobaczysz jakie super A jak się czujesz?????? wsio okk ???
Kasiek hahahaha no proszę proszę Igusia potraktowała Cię jak gryzaczka hahah
Wszystkiego naaaaaaajlepszego dla naszych solenizantów ANTOSIA ,JERZYKA I FILIPKA Beti
u mnie koszmar nocny nadal trwa.. jak tak dalej pójdzie to do WAWYpojadę wymęczona na maxa
Jusia.... trzymam kciuki żeby badania wykazały że Wiki nic nie złapałła
Agusia Szymek też jak wszystkie dzieicaki uwielbia reklamy
Motylek.. no widzę że u Ciebie też koniec spokoju a powiedz , Kornelka też od razu po przebudzeniu np w nocy te,z od razu na nogi wstaje?
Asia super że w domciu już jesteście heh tylko nie mów T dlaczego ją tak często odwiedzacie
Renata no to super że już Celinka ma trzydniówkę z głowy
Happymamma noo Jasio zdobywa następne umiejętności komandosa do turlania pełzanie jeszcze troszkę a zacznie trenować sporty walki... jak już nie zaczął
My pewnie do moich rodziców pójdziemy na święta ale ja w domu i tak i tak wsio robię ciasta, sałatki , jajca w zalewie kminkowej.... bo te święta to święta zapachowe baba drożdżowa ... ehhh jak fajnie że to już za chwilkę
Nooo Agusia szacuneczek dla Tesciowej super że Wam autko pożyczy
Maga noo teraz ta waga Kingusi jest bardziej optymistyczna a jaka śliczniusia dziewczynka Szymek już tez po szczepieniach ale nic mu nie było.. no chyba że u Was to od razu z ząbkami idzie
A EDYTKA nie ma neta bo świnie sprzedali jej starą kartę do neta i nie dało się jej doładować, ale pewnie za kilka dni dołączy do nas
Hellooooo Silvik super że się pojawiłaś wiadomo że z czasem krucho ale wpadaj jak tylko możesz no i jakieś zdjęcie Gabrielka wstaw
Viszka ZUMBA to cos duuużo lepszego niż zwykły aerobik wpisz sobie na youtube to zobaczysz jakie super A jak się czujesz?????? wsio okk ???
Kasiek hahahaha no proszę proszę Igusia potraktowała Cię jak gryzaczka hahah
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu #339571 przez Asik
Agusia kurcze a juz myslałam że Jerzykowi sie spanko zmieniło... aleee pamiętam jak mówiłaś że dobrze spi w IE więc pewnie jak wrócicie to od razu zacznie fajnie nynać
Własnie M mi dzwonił że już za około godzinę bedzie w domciu
więc od razu piszę że jakbym tak przypadkiem na forum nie wlazła ( co wydaje mi się niemożliwe ale hmmm... ) to znaczy że przytulamy się z M
Położyłam małego marudera spać... mam nadzieje że choc do 9:45 pośpi
Własnie M mi dzwonił że już za około godzinę bedzie w domciu
więc od razu piszę że jakbym tak przypadkiem na forum nie wlazła ( co wydaje mi się niemożliwe ale hmmm... ) to znaczy że przytulamy się z M
Położyłam małego marudera spać... mam nadzieje że choc do 9:45 pośpi
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona