- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339635 przez Asik
Agusia oby mu tak zostało Szymek spał niestety 25min tylko potem wstał , na stoliku zrobił porządek .. wylał mi kawę , swoje mleko i wsio rozmazał z chrupką...
Haniu noooo Szymek zasypia tak mocno po 1 a juz przed 3 znowu jęcxy i płacze ... współczuję niewyspania
Edytowałam wcześniejszego posta ale tutaj znowu napiszę... bo przez te niewyspanie to ehhh sklerosis nerviosaaa mnie dopada Wszystkiego naaaaajlepszegop dla naszych solenizantów kończących 7 miesięcy ANTOSIA I FILIPKA Beti ... oraz JERZYKA który kończy juz OSIEM miesięcy
matko... ja w szoku jestem ... zapierdziela czasssssssss...
chciałam się pochwalić , że Szymek dzisiaj pierwszy raz zrobił kupę do nocnika aaaaaaa jestem taka dumna
zaczął bączki puszczać to szybko mu pampera ściągłam , posadziłam na nocniku , dałam zabawkę i siedział a jak zaczął cisnąć tym sposobem pierwszy raz od x czasu nie miał rozmazanej kupy po plecach
Haniu noooo Szymek zasypia tak mocno po 1 a juz przed 3 znowu jęcxy i płacze ... współczuję niewyspania
Edytowałam wcześniejszego posta ale tutaj znowu napiszę... bo przez te niewyspanie to ehhh sklerosis nerviosaaa mnie dopada Wszystkiego naaaaajlepszegop dla naszych solenizantów kończących 7 miesięcy ANTOSIA I FILIPKA Beti ... oraz JERZYKA który kończy juz OSIEM miesięcy
matko... ja w szoku jestem ... zapierdziela czasssssssss...
chciałam się pochwalić , że Szymek dzisiaj pierwszy raz zrobił kupę do nocnika aaaaaaa jestem taka dumna
zaczął bączki puszczać to szybko mu pampera ściągłam , posadziłam na nocniku , dałam zabawkę i siedział a jak zaczął cisnąć tym sposobem pierwszy raz od x czasu nie miał rozmazanej kupy po plecach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339640 przez happymamma
hej:) u nas tez pogoda do dupy, leje i wieje, a M musial isc z Jasiem na dwugodzinny spacer, zeby dziecko pospało bo sąsiad był i zapowiedział, że od 11 wchodzi ekipa i bedzie wyburzała mu ścianę przez półtorej godziny właśne zaczęli i jest taki hałas, że rozmawiać się nie da, o drżących podłogach nie wspominając
Asik Ala trenuje Aikido, więc kto wie No i gratulujemy pierwszej kupy na nocniku
Kasiek super, że Igusia juz prawie zdrowa, no a Ty się kuruj
Maga a czy Twoja siostra nie jest przypadkiem na kwietniówkach na naszym forum??? Bo wydawała mi się, że identyczne dzieciątko wczoraj właśnie tam oglądałam No i piękna jest
STO LAT dla Antosia, Filipka i Jerzulka!!!
Asik Ala trenuje Aikido, więc kto wie No i gratulujemy pierwszej kupy na nocniku
Kasiek super, że Igusia juz prawie zdrowa, no a Ty się kuruj
Maga a czy Twoja siostra nie jest przypadkiem na kwietniówkach na naszym forum??? Bo wydawała mi się, że identyczne dzieciątko wczoraj właśnie tam oglądałam No i piękna jest
STO LAT dla Antosia, Filipka i Jerzulka!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez happymamma.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339677 przez Asik
Happymamma noo to siostra braciszka uczyc bedzie na 100 %
ehhh hałas potworny ale szacun że zapowiedział... u nas niestety każdy ma w doopie sąsiadów i jak wiercą , rąbią itp to nikt jeszcze nic nie zapowiadał....
ta kupa w nocniku to wiadomo że "nieświadomie" była zrobiona i że teraz mi się udało ją uchwycic to cud ciekawe ile razy kupsko na podłodze wyląduje zanim pampera sciągnę i na nocniku dupala posadzę
ehhh hałas potworny ale szacun że zapowiedział... u nas niestety każdy ma w doopie sąsiadów i jak wiercą , rąbią itp to nikt jeszcze nic nie zapowiadał....
ta kupa w nocniku to wiadomo że "nieświadomie" była zrobiona i że teraz mi się udało ją uchwycic to cud ciekawe ile razy kupsko na podłodze wyląduje zanim pampera sciągnę i na nocniku dupala posadzę
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339687 przez happymamma
Asik zapowiedział, bo to znajomi nasi A i hałas chyba przekracza wszelkie dopuszczalne normy
U nas kupa na podłodze już była
U nas kupa na podłodze już była
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339695 przez Asik
Happymamma aaaaa no to tak heheheh kupa u nas to była w brodziku , na skórzanej kanapie
Adee ja kupiłam taki najmniejszy rozmiar bo Szymek chudzinka... przez to bieganie to schudł i wazy 7800 nawet nie wiedziałam że są rózne rozmiary i ten malusi ma małą dziurę na dupala w leclerku sa po 10,60 albo coś koło tego a te duże w zależności od rozmiaru,,, średnie po 13 i duże po 16
te małe to cos takiego , z tym że na allegro droższe i to sporo bo przesyłka
allegro.pl/sliczny-nocnik-nocniki-kolory...sia-i2214171268.html
Adee ja kupiłam taki najmniejszy rozmiar bo Szymek chudzinka... przez to bieganie to schudł i wazy 7800 nawet nie wiedziałam że są rózne rozmiary i ten malusi ma małą dziurę na dupala w leclerku sa po 10,60 albo coś koło tego a te duże w zależności od rozmiaru,,, średnie po 13 i duże po 16
te małe to cos takiego , z tym że na allegro droższe i to sporo bo przesyłka
allegro.pl/sliczny-nocnik-nocniki-kolory...sia-i2214171268.html
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339791 przez Kasiek
hej
wszystkiego najlepszego dla Jerzyka, Filipka i Antosia
u nas tez leje caly czas beznadziejna pogoda
Asik bylam na ciuchach ale kaftankow rozpinanych nie bylo zreszta prawie nic nie bylo z dziecinnych ciuszkow tylko sukieneczke Idze kupilam dzinsowa w sumie nowa bo z metka sliczna
widze ze juz sie zaczęły pogadanki nocnikowe my dopiero mamy w planach zakup nocniczka Asik gratuluje pierwszej kupy w nocniku
Happymama przynajmniej sąsiad uprzedzil mam nadzieje ze juz skonczyli?
my zwazylismy dzis Ige i wazy 7900 nie wiem jak to sie dzieje ze ona przybiera jak tak strasznie malo je zadziwiajace
Maga Kingusia sliczna naprawde
Iga tez chyba odsypia chorobę przedpoludniem spala 3h a teraz juz ponad godzine mam nadzieje ze w nocy nie zamierza szalec
wszystkiego najlepszego dla Jerzyka, Filipka i Antosia
u nas tez leje caly czas beznadziejna pogoda
Asik bylam na ciuchach ale kaftankow rozpinanych nie bylo zreszta prawie nic nie bylo z dziecinnych ciuszkow tylko sukieneczke Idze kupilam dzinsowa w sumie nowa bo z metka sliczna
widze ze juz sie zaczęły pogadanki nocnikowe my dopiero mamy w planach zakup nocniczka Asik gratuluje pierwszej kupy w nocniku
Happymama przynajmniej sąsiad uprzedzil mam nadzieje ze juz skonczyli?
my zwazylismy dzis Ige i wazy 7900 nie wiem jak to sie dzieje ze ona przybiera jak tak strasznie malo je zadziwiajace
Maga Kingusia sliczna naprawde
Iga tez chyba odsypia chorobę przedpoludniem spala 3h a teraz juz ponad godzine mam nadzieje ze w nocy nie zamierza szalec
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #339839 przez maga4
Hej dziewczynki:)
Kubcio spi a ja probuje sie uczyc, ale cos marnie mi to idzie.
Dziekuje za mile slowa. Kinga jest cudna, az zaczynam sie zastanawiac nad drugim dzieckiem
Happymamma, siostra jest na kwietniowkach. Oczywiscie namowilam ja na forum jak tylko w ciaze zaszla
Kubcio spi a ja probuje sie uczyc, ale cos marnie mi to idzie.
Dziekuje za mile slowa. Kinga jest cudna, az zaczynam sie zastanawiac nad drugim dzieckiem
Happymamma, siostra jest na kwietniowkach. Oczywiscie namowilam ja na forum jak tylko w ciaze zaszla
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339849 przez aneta2611
hej Dziewczyny.
Potrzebuję Waszej pomocy. Szczególnie tych dziewczyn, których dzieci mają już ząbki.
Fifi od poniedziałku jest chory. Ma katar po pas, temperaturę, ale poza tym nic Mu nie dolega. Byłam już 2 razy u lekarza, normalnie je i się bawi. Osłuchowo czysciutko, gardło czyste, ale... na dziąsełku już ma wyraźny wzgórek, nie pozwoli się dotykać więc pojawia się pytanie czy temperatura od przeziębienia czy od ząbka.no i pojawia się głownie wieczorami Tylko tak długo???? Czy Wasze Dzieci też tak miały? Bo ja już się zastanawiam czy nie jechać na IP.
Potrzebuję Waszej pomocy. Szczególnie tych dziewczyn, których dzieci mają już ząbki.
Fifi od poniedziałku jest chory. Ma katar po pas, temperaturę, ale poza tym nic Mu nie dolega. Byłam już 2 razy u lekarza, normalnie je i się bawi. Osłuchowo czysciutko, gardło czyste, ale... na dziąsełku już ma wyraźny wzgórek, nie pozwoli się dotykać więc pojawia się pytanie czy temperatura od przeziębienia czy od ząbka.no i pojawia się głownie wieczorami Tylko tak długo???? Czy Wasze Dzieci też tak miały? Bo ja już się zastanawiam czy nie jechać na IP.
Moderatorzy: ilona