- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338804 przez Kasiek
hej kochane
u nas ciutke lepiej, Igusia na razie od rana nie gorączkuje, ale chrypi jeszcze niemiłosiernie ale na razie antybiotyku dawac nie bedziemy.
Za to ja poległam na polu choroby rozłozylo mnie, chyba zatoki, spac nie moglam tak jestem zatkana cała, tragedia jakas, mam nadzieje ze do swiat wykurujemy sie z Igą
Asik jak jutro bede w stanie to mam zamiar wybrac sie do ciuchlandu do znajomej, po ubranka jakies dla Igi, to jak znajde jakies pajace czy kaftanki na 80 rozpinane to brac?? tylko nie obiecuje ze na 100% pojde bo nie wiem czy mi choroba pozwoli
Zuza hej matkooo jak dawno Cie nie było, cos nas omijasz kochana ostatnio musisz sie poprawic
ranyy to Aleks juz taki duzy??????? czym ty go karmisz ze tak Ci urósł? ale tak na serio to pewnie bedzie wysoki, to dobrze, wysocy mezczyzni sa super
ja to zawsze musialam miec wysokich, moj najwyzzszy facet mial 2 metry i 4cm wzrostu a aktualny m 198cm
Kamilka witaj wpadaj czesciej i wspolczuje, jak ty ogarniasz to wszystko?
coraz wiecej dziewczyn do nas zaglada, fajnie
Renatko ucałuj Celinkę mam nadzieje ze to trzydniowka i dzis juz lepiej
Asik mowisz ze ta biegunka nie musi byc po bebiko? byloby dobrze bo skoro je polubila to moglabym powolutku przestawiac ją juz na mm... jak juz wyzdrowieje całkiem to sprobuje podac jej jeszcze raz i zobacze.
Joasiu kurcze od czego moglo tak wysypac Lesia? ale swędzi go to? moze i od proszku jakas reakcja albo plynie do plukania? ucałuj go od nas
A w ty roku to Ty robisz świeta u was??
u nas ciutke lepiej, Igusia na razie od rana nie gorączkuje, ale chrypi jeszcze niemiłosiernie ale na razie antybiotyku dawac nie bedziemy.
Za to ja poległam na polu choroby rozłozylo mnie, chyba zatoki, spac nie moglam tak jestem zatkana cała, tragedia jakas, mam nadzieje ze do swiat wykurujemy sie z Igą
Asik jak jutro bede w stanie to mam zamiar wybrac sie do ciuchlandu do znajomej, po ubranka jakies dla Igi, to jak znajde jakies pajace czy kaftanki na 80 rozpinane to brac?? tylko nie obiecuje ze na 100% pojde bo nie wiem czy mi choroba pozwoli
Zuza hej matkooo jak dawno Cie nie było, cos nas omijasz kochana ostatnio musisz sie poprawic
ranyy to Aleks juz taki duzy??????? czym ty go karmisz ze tak Ci urósł? ale tak na serio to pewnie bedzie wysoki, to dobrze, wysocy mezczyzni sa super
ja to zawsze musialam miec wysokich, moj najwyzzszy facet mial 2 metry i 4cm wzrostu a aktualny m 198cm
Kamilka witaj wpadaj czesciej i wspolczuje, jak ty ogarniasz to wszystko?
coraz wiecej dziewczyn do nas zaglada, fajnie
Renatko ucałuj Celinkę mam nadzieje ze to trzydniowka i dzis juz lepiej
Asik mowisz ze ta biegunka nie musi byc po bebiko? byloby dobrze bo skoro je polubila to moglabym powolutku przestawiac ją juz na mm... jak juz wyzdrowieje całkiem to sprobuje podac jej jeszcze raz i zobacze.
Joasiu kurcze od czego moglo tak wysypac Lesia? ale swędzi go to? moze i od proszku jakas reakcja albo plynie do plukania? ucałuj go od nas
A w ty roku to Ty robisz świeta u was??
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu #338825 przez Asik
Kasiek dzięki wielkie ale juz kupilam dosyć sporo tych pajacyków 15 chyba wystarczy ale kurcze .... sklerozaaaa ze mnie dzięki że przypomniałaś....kaftaniki jakby były to rozpinane na 80 , chyba wystarczy taki rozmiar to chyba z 6 szt bym wzieła
zmykam bo sie dzieć obudził i płaczeeee
zmykam bo sie dzieć obudził i płaczeeee
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338832 przez Kasiek
no zapomnialam wam sie pochwalic ze mimo choroby Igusia wczoraj zaczęła raczkować do przodu jeszcze nieporadnie i tak fajnie powolutku nóżkę ciągnie, potem rączke i znowu ale coraz lepiej jej juz to wychodzi i jak si cieszy jak uda sie jej dojsc do celu
aaa i zadzwonila mi wczoraj sama z mojego telefonu na 112 nie pytajcie jak ona to zrobila ze sama odblokowala tel i wybrala numer........dobrze ze sie zorientowalam ze gdzies dzwoni i zdazylam rozlaczyc
Agusia kurcze wspolczuje tego auta fajnie ze Jerzyk juz zdrowiutki
Jusia łoo Jessuu, faktycznie mama powinna zadbac zeby odrobaczyc psy przeciez to normalne ze jest dziecko i bierze wszystko do buzi miejmy jednak nadzieje ze sie niczym nie zaraziła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maga super, gratulacje dla siostry i zdrówka dla niej i Kingusi
Pippin a ty gdzie sie podziewalas tyle czasu ze Cie nie było??
Asik ja tez sie zastanawiam skąd te nasze dzieci maja tyle energii? chcialabym miec polowe tego co Iga i Szymek
a co do przychodni to jak przeczytalam jak jest u was to sie wnerwilam jeszcze bardzej na swoją!!! ja sie pytalam tam u nas i popatrzyli na mnie jak na jakąś psychiczną i powiedzieli ze to jest jednoczesnie pediatra i lekarz rodzinny i nic dziwnego ze jednoczesnie dzieci i dorosłych przyjmuje.......... brak słów normalnie zaczynam szukac jakiejś normalnej przychodni dla Igusi bo tak byc nie moze
ooo coraz wiecej dzieci juz wstaje na nóżki i Aleks i Mati widze, ale fajnie u nas to pewnie jeszcze troche
Joasiu kurcze wspólczuje ze sie m kompresor zepsuł ale udalo sie znalezc jakis inny??
Asik ok pajacykow nie ale jak spotkam kaftaniki to wezme
aaa i zadzwonila mi wczoraj sama z mojego telefonu na 112 nie pytajcie jak ona to zrobila ze sama odblokowala tel i wybrala numer........dobrze ze sie zorientowalam ze gdzies dzwoni i zdazylam rozlaczyc
Agusia kurcze wspolczuje tego auta fajnie ze Jerzyk juz zdrowiutki
Jusia łoo Jessuu, faktycznie mama powinna zadbac zeby odrobaczyc psy przeciez to normalne ze jest dziecko i bierze wszystko do buzi miejmy jednak nadzieje ze sie niczym nie zaraziła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maga super, gratulacje dla siostry i zdrówka dla niej i Kingusi
Pippin a ty gdzie sie podziewalas tyle czasu ze Cie nie było??
Asik ja tez sie zastanawiam skąd te nasze dzieci maja tyle energii? chcialabym miec polowe tego co Iga i Szymek
a co do przychodni to jak przeczytalam jak jest u was to sie wnerwilam jeszcze bardzej na swoją!!! ja sie pytalam tam u nas i popatrzyli na mnie jak na jakąś psychiczną i powiedzieli ze to jest jednoczesnie pediatra i lekarz rodzinny i nic dziwnego ze jednoczesnie dzieci i dorosłych przyjmuje.......... brak słów normalnie zaczynam szukac jakiejś normalnej przychodni dla Igusi bo tak byc nie moze
ooo coraz wiecej dzieci juz wstaje na nóżki i Aleks i Mati widze, ale fajnie u nas to pewnie jeszcze troche
Joasiu kurcze wspólczuje ze sie m kompresor zepsuł ale udalo sie znalezc jakis inny??
Asik ok pajacykow nie ale jak spotkam kaftaniki to wezme
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338884 przez Asik
kurcze no szlag mnie trafi zaraz... widzę że wcześniej zezarło mi pół posta a teraz piszę trzeci raz a Szymek mi go non stop kasuje !!!!!!!!
Kasiek kurcze super że Igusi już lepiej ale za to Ty teraz uważaj na siebie ( MLEKO MIÓD CZOSNEK ITP ITD )
no i gratulacje dla małego raczka jaka spryciulka z telefonikiem no prosz prosz
Szymek mi za to komenta dał mojej kuzynce na fejsie i też nie wiem jak to zrobił /// jakies takie szczęście maja w przyciskaniu nie tego co trzeba... wczoraj niepostrzeżenie wyłączył mi sieć bezprzewodową w lapie a ja się zastanawiałam co się stało
a teraz sie obraził na mnie i bije mnie po kolanie krzycząs przerażliwieeeee !
a co do przychodni too hmmmm szukaj i zmieniaj bo kurcze coś jest nie tak .. jesli nawet jest to pediatra i lekarz rodzinny w jednym to godziny przyjęć dzieci i dorosłych poowinny być całkiem inne !!! no masakra
Kasiek kurcze super że Igusi już lepiej ale za to Ty teraz uważaj na siebie ( MLEKO MIÓD CZOSNEK ITP ITD )
no i gratulacje dla małego raczka jaka spryciulka z telefonikiem no prosz prosz
Szymek mi za to komenta dał mojej kuzynce na fejsie i też nie wiem jak to zrobił /// jakies takie szczęście maja w przyciskaniu nie tego co trzeba... wczoraj niepostrzeżenie wyłączył mi sieć bezprzewodową w lapie a ja się zastanawiałam co się stało
a teraz sie obraził na mnie i bije mnie po kolanie krzycząs przerażliwieeeee !
a co do przychodni too hmmmm szukaj i zmieniaj bo kurcze coś jest nie tak .. jesli nawet jest to pediatra i lekarz rodzinny w jednym to godziny przyjęć dzieci i dorosłych poowinny być całkiem inne !!! no masakra
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 8 miesiąc temu #338959 przez a!gusia
hej
Kasiek Jerzyk kiedys do mojej mamy zadzwonil a teraz spi..bylam dzis z m na rehabilitacji i sama weszlam na masaz plecow bylo milo!pojde jeszcze raz zanim wyjade do ie..no i 6 kwietnia ide na mikro do kosmetyczki,ostatnia z pakietu w ogole ja juz spac po nocach nie moge jak pomysle o tym wyjezdzie znow..chcac nie chcac musze wocic do pracy w czerwcu bo juz z kasa nie wyrobimy
Kasiek Jerzyk kiedys do mojej mamy zadzwonil a teraz spi..bylam dzis z m na rehabilitacji i sama weszlam na masaz plecow bylo milo!pojde jeszcze raz zanim wyjade do ie..no i 6 kwietnia ide na mikro do kosmetyczki,ostatnia z pakietu w ogole ja juz spac po nocach nie moge jak pomysle o tym wyjezdzie znow..chcac nie chcac musze wocic do pracy w czerwcu bo juz z kasa nie wyrobimy
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338984 przez Asik
Helloooo Agusia
ojjjj ale Ci masażu zazdroszczę suuper a to tez "w ramach rehabilitacji? "
MIcrodrmabrazja... ja sie zastanawiałam czy samej nie zrobic sobie serii ale zaczynam na solar chodzić i odpuściłam bo nie wolno ..
Aguś .. bedzie dobrze... potraktuj pobyt w PL jakbys na drogich wakacjach była i teraz wracacie do domciu... szkoda że ten pobyt tyle Wam oszczędności zjadł.. ale może gdybyście nie zjechali do PL to żałowałabyś a tak.... no jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... do pracy tez szkoda wracac ale z drugiej strony masz gdzie wracać a tak?? wsio od nowa zaczynać? ehhh łatwo sie pisze..wiem wiem
ojjjj ale Ci masażu zazdroszczę suuper a to tez "w ramach rehabilitacji? "
MIcrodrmabrazja... ja sie zastanawiałam czy samej nie zrobic sobie serii ale zaczynam na solar chodzić i odpuściłam bo nie wolno ..
Aguś .. bedzie dobrze... potraktuj pobyt w PL jakbys na drogich wakacjach była i teraz wracacie do domciu... szkoda że ten pobyt tyle Wam oszczędności zjadł.. ale może gdybyście nie zjechali do PL to żałowałabyś a tak.... no jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... do pracy tez szkoda wracac ale z drugiej strony masz gdzie wracać a tak?? wsio od nowa zaczynać? ehhh łatwo sie pisze..wiem wiem
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338997 przez Kasiek
heheh sprytniutkie te nasze dzieciaczki same potrafią telefon obsługiwać i na facebooku komentarz wystawiać
Agusia ja tez zazdroszcze masazu ooo jakby mi sie taki przydal
ale sobie przypomnialam ze ja mam mate masująca zaraz sobie podłączę i sie wymasuje bo połamana jakas jestem
Agusia a kiedy wyjezdzacie??
kurcze u nas tez z kasa niezbyt jak pensja tylko od m jest rachunek za gaz przyszedl 1072zł oszaleli z tymi podwyzkami
Iga zjadla budyn z przepisu Asik, tylko ze zrobilam jej połowe ale zjadla tylko łyzeczke zostawiła biegunki dzis juz nie ma wiec good sama sie bawi na podłodze a ja od rana usiłuje sie dodzwonic do swojej fryzjerki i nic!!!!!! kurde musze cos zrobic z wlosami na swieta zeby nie wygladac jak ulung
Agusia ja tez zazdroszcze masazu ooo jakby mi sie taki przydal
ale sobie przypomnialam ze ja mam mate masująca zaraz sobie podłączę i sie wymasuje bo połamana jakas jestem
Agusia a kiedy wyjezdzacie??
kurcze u nas tez z kasa niezbyt jak pensja tylko od m jest rachunek za gaz przyszedl 1072zł oszaleli z tymi podwyzkami
Iga zjadla budyn z przepisu Asik, tylko ze zrobilam jej połowe ale zjadla tylko łyzeczke zostawiła biegunki dzis juz nie ma wiec good sama sie bawi na podłodze a ja od rana usiłuje sie dodzwonic do swojej fryzjerki i nic!!!!!! kurde musze cos zrobic z wlosami na swieta zeby nie wygladac jak ulung
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339001 przez a!gusia
Asik ja tez tak mowie ze na wakacjach bylam,zobaczylam i wracamy tylko moj m sie na siebie zlosci ze sie zwolnil bo mogl isc na chorobowe-nawet sie pozniej okazalo ze ma z plecami problem, i teraz mialby tez prace ale ja nie umiem tak oszukiwac,nie wiem moze jestem dziwna?wole sprawe jasno postawic i juz..no coz moze sie jakos ulozy..mamy gdzie wracac bo ta kobieta od ktorej wczesniej wynajmowalismy mieszkanie,mimo ze ktos tam juz mieszkal,wymowila mu wynajem i czeka na nas chociaz tyle duzo naszych rzeczy tam zostalo wiec wiem co tam jest i niewiele potrzebuje i tez mowie ze jakbysmy teraz nie sprobowali to bysmy dalej tesknili..eeeeh bedzie dobrze!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339046 przez Asik
Agusia no kurcze a kto z Was przypuszczał że tak szybko wrócicie? a już Twój M to pewnie myslał że zostaniecie i dlatego sie zwolnił .. inaczej zachował by się asekuracyjnie najważniejsze że nie spalił mostów za sobą , że może jak sie da to przyjmą go na nowo
Domii była przedwczoraj i pisała że nie ma nastroju ,., pewnie jak sie jej poprawi to wróci
A Angellika??? a na blogu jej nie ma? pamiętam tylko że miała cos z tym L4 załatwiać i już się nie pokazała.. myślałam że na blogu jest...
Happymamma to byla przedwczoraj
aqle Szymek zmierzły .. no nic tylko jeczy ,, jak zapomni się przytrzymać i chce z kanapy do stolika przejś i bumm na pupala to też marudzi !!! no nie poznaję go,,,
Domii była przedwczoraj i pisała że nie ma nastroju ,., pewnie jak sie jej poprawi to wróci
A Angellika??? a na blogu jej nie ma? pamiętam tylko że miała cos z tym L4 załatwiać i już się nie pokazała.. myślałam że na blogu jest...
Happymamma to byla przedwczoraj
aqle Szymek zmierzły .. no nic tylko jeczy ,, jak zapomni się przytrzymać i chce z kanapy do stolika przejś i bumm na pupala to też marudzi !!! no nie poznaję go,,,
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339062 przez Kasiek
Iga zasnela a ja padam na twarz choc nic sensownego nie robiłam
u nas aktualnie pada grad pewnie do poniedzialku nie bedziemy wychodzic na spacerki, Igusia musi wyzdrowiec.
Asik moze Szymek tak na te pogode beznadziejna reaguje? albo ząbki go swędzą?
ide wywiesic pranie, obrac ziemniaki i legne sobie przed kompem, musze poszukac krzesełka do karmienia, juz pare typów mam tylko musze z nich ten jeden wybrac
u nas aktualnie pada grad pewnie do poniedzialku nie bedziemy wychodzic na spacerki, Igusia musi wyzdrowiec.
Asik moze Szymek tak na te pogode beznadziejna reaguje? albo ząbki go swędzą?
ide wywiesic pranie, obrac ziemniaki i legne sobie przed kompem, musze poszukac krzesełka do karmienia, juz pare typów mam tylko musze z nich ten jeden wybrac
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339074 przez Kasiek
Agusia no widzisz unormowalo mu sie spanie a jeszcze kilka dni temu mowilas ze masz dosc ze Jerzyk nie spi a teraz jest super Iga spi w ciagu dnia podobnie, łącznie 3h
przeczytajcie, to mi cos przypomina ............... wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-poszukiwa...76752,wiadomosc.html
przeczytajcie, to mi cos przypomina ............... wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-poszukiwa...76752,wiadomosc.html
Moderatorzy: ilona