- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu #340242 przez Asik
Helllołłłł ja na moment 
Kasiek no trudno ,, ciężko dostać rozpinanki na 80 cm,,, ale dokupiłam rampersów na allegro
mam już 20 szt
to bedzie pajacowo rampersowy
powinno byc przecież w klinicew ciepło 
Kiniaa nooo masz rację
Szymek biega ,, szaleje wręcz.. pobija rekordy szybkości w raczkowaniu no i teraz już fajnie popitala tak pewnie na dwóch giczołkach przy meblach 
non stop w ruchu
Marta szh
SUKNIA BOSKA!!!!! ale Ci zazdroszczę... ja miałam mój taki byle jaki , na szybko... sukienka pozyczona na trzy dni od kumpeli która miała pół roku wcześniej własny slub... ona 164 aq ja 174
no to sobie wyobrazcie
heheh wiocha jakich mało.. ale ja wtedy miałam wsio w d
kurczeeeee nie umiem oderwać od niej wzroku

Edytkooo
witajjj wsród netowców
ehhh za stara?? ja Szymka jak miałam 38 to zaszłam a 39 jak urodziłam
podejrzewam że jeszcze Ci się zachce
co do kupy w nocniku to nic innego tylko fart heheheh Ssymek to nie jest geniusz który siada na nocnik i strzela kupala
to ja taka wariatka go posadziłam
i jak na razie to tylko raz mi się udało zgrać w czasie
zacznę uczyć siadać jak lato bedzie
a coooo

Kinia jakbym była młodsza to za rok dwa bym się też starała
no i co do nocnikowania to podzielam Twoje zdanie
;D mnie też nie przeszkadza
byle nie po szyję

Agusia
na każdego szkraba przyjdzie pora
Szymek biega itpo ale w mowie np tooo heheh chyba na szarym końcu jest bo nie gaworzy nic a nic,.,, tylko dziwne dzwięki wydaje 
Kinia ale przygoda .... policjanci... noc...
no taka ich rola... może ktoś głupi kawał robił....
Soniaaaaaa nie przepraszaj
każda z nas to zrozumie
wqażne żebyś dawała znać co nowego u Ciebie , u Was 
Hejjka Angellika
uuu to szybko mamusią zostałaś
ja jak miałam 20 to Martę urodziłam
i jaka stara?? hęęęęęęę ????? jak Ty mówiswz o sobie stara to co ja mam o sobie powiedzieć>?? próchenko ????heheheh
Anetkoooo :* :* ucałuj Filipka
no hmmm ja też tęskniłam 
Adee u nas też snieg padał
Kasiek miłej pogaduszki ze zbnajomymi
Sylwik
ehh denerwuję się coraz bardziej.... jeszcze musze pokupić trochę rzeczy a czasu coraz mniej.... za tydzień , we wtorek na kompleksowe badania idziemy , potem do pediatry we czwartek i w sobote albo niedzielę wyjazd ,, jak nic się nie zmieniło 
Agusia
no super że w czerwcu na truskawy wbijecie

no to nadrobiłam

zmykam kąpać Szymka , nakarmic i nyny położyć
aaaa sprzedałam stolik RTV na tablicy
a na allegro kupiłam Szymkowi fajną czapeczkę
wczesniej zapomniałam i czas minął a teraz znowu ją wystawili ale nie za 15 a za 9 zł 
ooo taką
allegro.pl/wiosenna-czapeczka-z-reksiem-...owa-i2246610242.html
no i musiałam kupić paśnik bo nasz to wywiozłam do mamy

Kasiek no trudno ,, ciężko dostać rozpinanki na 80 cm,,, ale dokupiłam rampersów na allegro

Kiniaa nooo masz rację

non stop w ruchu

Marta szh
SUKNIA BOSKA!!!!! ale Ci zazdroszczę... ja miałam mój taki byle jaki , na szybko... sukienka pozyczona na trzy dni od kumpeli która miała pół roku wcześniej własny slub... ona 164 aq ja 174

Edytkooo

Kinia jakbym była młodsza to za rok dwa bym się też starała

Agusia

Kinia ale przygoda .... policjanci... noc...

Soniaaaaaa nie przepraszaj

Hejjka Angellika

Anetkoooo :* :* ucałuj Filipka

Adee u nas też snieg padał
Kasiek miłej pogaduszki ze zbnajomymi

Sylwik

Agusia

no to nadrobiłam

zmykam kąpać Szymka , nakarmic i nyny położyć

aaaa sprzedałam stolik RTV na tablicy

a na allegro kupiłam Szymkowi fajną czapeczkę

ooo taką

allegro.pl/wiosenna-czapeczka-z-reksiem-...owa-i2246610242.html
no i musiałam kupić paśnik bo nasz to wywiozłam do mamy

Temat został zablokowany.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340289 przez domii
Hej hej
Kasiek jestesm jestem tylko dzisiaj od rana tak gonie spacer,prasowanie,obiad pozniej kumpel meza przyjechal i sie usmialam tyle
kapanie no i dopiero maz mnie teraz do lapka puscil 
Blazejek marudzi dzis
Asik fajniusia czapka
no i gratulacje kupy do nocnika 
Sylwik hej
Sonia kope lat,super ze sie powoli organizujesz
Angelika qurcze Daniel juz 14 lat a ty nadal taka mloda
i sliczna 
Anetka ja Tesknilam i wiesz o tym dobrze
Kasiek jak tam spotkanie?
Agusia trzymaj to krzeselko dla mnie na 100% biore
Kinia ja bym sie zdenerwowala jakby tak policja mi wkorczyla w nocy do chalpy
Edyta jak tam moja Silvunia? a jak z T?
Ja sie juz nie przejmuje Blazej siadzie wstanie i bedzie raczkowal kiedy przyjdzie jego czas
cwicze z nim na pilce bo uwielbia a to wyrabia podobno koordynacje ruchowa i zmysl rownowagi za to sie moge pochwalic gada calymi dniami teraz ciagle tylko mamamama i ciagle tylko w paluszki bierze tasiemki od konika metki itp.rzeczy wiec manualnie tez sie super rozwija i potrafi rzucac zabawkami bardzo daleko
Kasiek jestesm jestem tylko dzisiaj od rana tak gonie spacer,prasowanie,obiad pozniej kumpel meza przyjechal i sie usmialam tyle

Blazejek marudzi dzis

Asik fajniusia czapka

Sylwik hej
Sonia kope lat,super ze sie powoli organizujesz

Angelika qurcze Daniel juz 14 lat a ty nadal taka mloda

Anetka ja Tesknilam i wiesz o tym dobrze
Kasiek jak tam spotkanie?
Agusia trzymaj to krzeselko dla mnie na 100% biore
Kinia ja bym sie zdenerwowala jakby tak policja mi wkorczyla w nocy do chalpy

Edyta jak tam moja Silvunia? a jak z T?
Ja sie juz nie przejmuje Blazej siadzie wstanie i bedzie raczkowal kiedy przyjdzie jego czas

- Asik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340298 przez Asik
Domii
helloooo
tak się cieszę z tej czapki bo..... boooooo....
bo ja kocham Reksiaaaaaaaaa

Błażejek już mamamaaammmmaaa mówi... super
ciekawe kiedy Szymek zacznie... pewnie na roczek hehehe .. wogóle mu nie jest spieszno 
nooo zmykam do Mareckiego

Błażejek już mamamaaammmmaaa mówi... super

nooo zmykam do Mareckiego

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Asik.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340307 przez angellika1
Domi dziekuje 
W sumie nie mam nic z wyglądu sobie do zarzucenia mhhyy nic oprócz wstrętnej wagi no ale czas wziąć sie za siebie od "poniedziałku"
Asik czapka rewelka
A Niki przechodzi sam siebie już nie ma możliwości ubrać mu pieluszki albo wytrzeć go po kąpieli bo co go poloże na pklecki to na siele przewraca sie na brzuch i do raczkowania i nie ma na niego mocnych
A dzisiaj w nocu to taką serenadę odstawil ze chyba wszyscy sąsiedzi z bloku słyszeli... wstał w łóżeczku i zaczął ....śpiewać i taak około 20 min

W sumie nie mam nic z wyglądu sobie do zarzucenia mhhyy nic oprócz wstrętnej wagi no ale czas wziąć sie za siebie od "poniedziałku"

Asik czapka rewelka

A Niki przechodzi sam siebie już nie ma możliwości ubrać mu pieluszki albo wytrzeć go po kąpieli bo co go poloże na pklecki to na siele przewraca sie na brzuch i do raczkowania i nie ma na niego mocnych

A dzisiaj w nocu to taką serenadę odstawil ze chyba wszyscy sąsiedzi z bloku słyszeli... wstał w łóżeczku i zaczął ....śpiewać i taak około 20 min
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340314 przez domii
Asik ja tez zawsze kochalam Reksia no i Misia Uszatka i Krecika
milego wieczoru z Mareckim

Angelika Super musialo wygladac spiewanie Nikiego w nocy
Blazeja to ja juz na przewijaku nie przewijam bo tez zaraz myk na brzuszek i pudelko na chusteczki do raczek

Angelika Super musialo wygladac spiewanie Nikiego w nocy

- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340334 przez a!gusia
wlasnie dzis rozmawialismy z m o rozwoju Jerzyka..on dopiero teraz zaczal wkladac sobie stopki do buzi!!!i stwierdzilismy ze on robi wszystko co powinien tylko z opoznieniem :)wiec przewracac sie zacznie za 3 miesiace a mamamama mowic jak bedzie mial rok
wkurza mnie to ale co mam zrobic?nie da sie go przyspieszyc..wiec zazdroszcze ze macie zdolne dzieci a moje jest takie'wolne'ale kocham go takim jakim jest i juz 
czesto mysle ze to troche nasza wina bo mamy male mieszkanie,nie ma sie gdzie ruszac,poza tym ja nie mam pomyslow na zabawy z Jerzykiem..jedyne co robimy to siedzimy na macie i sie bawimy zabawkami,czasami ogladamy reklamy
ja poprostu nie mam weny do 'stymulowania' go

czesto mysle ze to troche nasza wina bo mamy male mieszkanie,nie ma sie gdzie ruszac,poza tym ja nie mam pomyslow na zabawy z Jerzykiem..jedyne co robimy to siedzimy na macie i sie bawimy zabawkami,czasami ogladamy reklamy

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340342 przez adee84
Agusia nie myśl tak! my tez mamy maleńkie mieszaknie, ja też nie mam wielu pomysłów na zabawy i czasem mi się wydaje, że Maja się ze mną nudzi
ale nic na to nie poradzę, bawimy się jakoś, ale czy to wystarcza to nei wiem, a odkąd Maja raczkuje to trasy za dużej też nie ma, pokój mały a jak jej sie uda to do kuchni spyla za mną albo do Bimbrowej michy

- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340352 przez a!gusia
a mnie sie wydaje ze jesli chodzi o zabawy to m sie z Jerzykiem lepiej bawi niz ja 
z jednej strony sie ciesze ze Jerzyk jest jeszcze 'stacjonarny' i nie musze go jakos strasznie pilnowac-chociaz i tak nie posiedzi sam na 5 minut
-ale z drugiej chcialabym zeby wykazywal chociaz jakas chec do poruszania sie!!a on nic..

z jednej strony sie ciesze ze Jerzyk jest jeszcze 'stacjonarny' i nie musze go jakos strasznie pilnowac-chociaz i tak nie posiedzi sam na 5 minut

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #340419 przez marta_szh
dziekuje asik za opinie w sprawie sukienki
pewnie slicznie i tak wygladalas na slubie chociaz tak jak mowisz mogla byc troszke za krotka
ale co tam.. uwielbiam Twoj dystans do samej siebie 
czapka sliczna, sama bym chetnie taka kupila.
Agusia
nie doluj sie kochana, naprawde, to ze Jerzykowi troche wiecej czasu potrzeba zeby ogarnac jakas nowa czynnosc to po pierwsze nie jest Twoja wina bo dziecko jak jest ruchliwe to i tak bedzie bez wzgledu na to czy mieszkanie jest duze czy małe, zobaczysz ze potem sie to wszystko wyrowna i nie masz powodu do niepokoju, Jerzyk jest sliczny, ma piekna oczka, sliczna buzie, jest zdrowy i to jest najwzaniejsze!!! nie pamietam czy to Ty pisalas o rehabilitacji ze chodzicie? zapytaj babki, popros o jakies cwiczenia, ktore mozesz z nim wykonywac, sama probuj go turlac na boczki itd, duzo mow do niego, pokazuj rozne przedmioty, zobaczysz ze nawet sie nie zorientujesz kiedy zacznie sobie cos z sensem gaworzyc i zacznie robic postepy. Cieszmy sie wszystkie ze mamy zdrowe, piekne dzieci.

czapka sliczna, sama bym chetnie taka kupila.
Agusia
nie doluj sie kochana, naprawde, to ze Jerzykowi troche wiecej czasu potrzeba zeby ogarnac jakas nowa czynnosc to po pierwsze nie jest Twoja wina bo dziecko jak jest ruchliwe to i tak bedzie bez wzgledu na to czy mieszkanie jest duze czy małe, zobaczysz ze potem sie to wszystko wyrowna i nie masz powodu do niepokoju, Jerzyk jest sliczny, ma piekna oczka, sliczna buzie, jest zdrowy i to jest najwzaniejsze!!! nie pamietam czy to Ty pisalas o rehabilitacji ze chodzicie? zapytaj babki, popros o jakies cwiczenia, ktore mozesz z nim wykonywac, sama probuj go turlac na boczki itd, duzo mow do niego, pokazuj rozne przedmioty, zobaczysz ze nawet sie nie zorientujesz kiedy zacznie sobie cos z sensem gaworzyc i zacznie robic postepy. Cieszmy sie wszystkie ze mamy zdrowe, piekne dzieci.
Moderatorzy: ilona