BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #340231 przez adee84
właśnie :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #340233 przez a!gusia
kurde m mi wlasnie mowi ze 8 czerwca sie euro zaczyna a ja wlasnie kupilam na ten dzien bilet..chyba musze go zmienic bo az sie juz boje..
13 lata 2 tygodni temu #340242 przez Asik
Helllołłłł ja na moment ;)

Kasiek no trudno ,, ciężko dostać rozpinanki na 80 cm,,, ale dokupiłam rampersów na allegro :D mam już 20 szt :D to bedzie pajacowo rampersowy :D powinno byc przecież w klinicew ciepło :D

Kiniaa nooo masz rację :D Szymek biega ,, szaleje wręcz.. pobija rekordy szybkości w raczkowaniu no i teraz już fajnie popitala tak pewnie na dwóch giczołkach przy meblach :D
non stop w ruchu :D

Marta szh
SUKNIA BOSKA!!!!! ale Ci zazdroszczę... ja miałam mój taki byle jaki , na szybko... sukienka pozyczona na trzy dni od kumpeli która miała pół roku wcześniej własny slub... ona 164 aq ja 174 :D :D no to sobie wyobrazcie :D heheh wiocha jakich mało.. ale ja wtedy miałam wsio w d :) kurczeeeee nie umiem oderwać od niej wzroku :D :D :D :D

Edytkooo :D :D :D :D :kiss: :kiss: witajjj wsród netowców :D ehhh za stara?? ja Szymka jak miałam 38 to zaszłam a 39 jak urodziłam :D podejrzewam że jeszcze Ci się zachce :D :D co do kupy w nocniku to nic innego tylko fart heheheh Ssymek to nie jest geniusz który siada na nocnik i strzela kupala :D to ja taka wariatka go posadziłam :D i jak na razie to tylko raz mi się udało zgrać w czasie :D zacznę uczyć siadać jak lato bedzie :D a coooo :) :)

Kinia jakbym była młodsza to za rok dwa bym się też starała :D no i co do nocnikowania to podzielam Twoje zdanie :D ;D mnie też nie przeszkadza :D byle nie po szyję :D :D

Agusia :D :D na każdego szkraba przyjdzie pora :D Szymek biega itpo ale w mowie np tooo heheh chyba na szarym końcu jest bo nie gaworzy nic a nic,.,, tylko dziwne dzwięki wydaje :D

Kinia ale przygoda .... policjanci... noc... :D :D :D no taka ich rola... może ktoś głupi kawał robił....

Soniaaaaaa nie przepraszaj :D :D :D każda z nas to zrozumie :D wqażne żebyś dawała znać co nowego u Ciebie , u Was :D

Hejjka Angellika :D :D uuu to szybko mamusią zostałaś :D ja jak miałam 20 to Martę urodziłam :D i jaka stara?? hęęęęęęę ????? jak Ty mówiswz o sobie stara to co ja mam o sobie powiedzieć>?? próchenko ????heheheh

Anetkoooo :* :* ucałuj Filipka :( no hmmm ja też tęskniłam :(

Adee u nas też snieg padał

Kasiek miłej pogaduszki ze zbnajomymi :D

Sylwik :D :D ehh denerwuję się coraz bardziej.... jeszcze musze pokupić trochę rzeczy a czasu coraz mniej.... za tydzień , we wtorek na kompleksowe badania idziemy , potem do pediatry we czwartek i w sobote albo niedzielę wyjazd ,, jak nic się nie zmieniło :D

Agusia :D no super że w czerwcu na truskawy wbijecie :D :D

no to nadrobiłam :D :D :D :D

zmykam kąpać Szymka , nakarmic i nyny położyć :D

aaaa sprzedałam stolik RTV na tablicy :D

a na allegro kupiłam Szymkowi fajną czapeczkę :D wczesniej zapomniałam i czas minął a teraz znowu ją wystawili ale nie za 15 a za 9 zł :D
ooo taką :)
allegro.pl/wiosenna-czapeczka-z-reksiem-...owa-i2246610242.html

no i musiałam kupić paśnik bo nasz to wywiozłam do mamy :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #340245 przez adee84
:huh: też bym się bała ;)
no i my teraz piszemy tu a dziewczyny na blogu i "cinszko" mi tak lawirować :dry:
13 lata 2 tygodni temu #340289 przez domii
Hej hej

Kasiek jestesm jestem tylko dzisiaj od rana tak gonie spacer,prasowanie,obiad pozniej kumpel meza przyjechal i sie usmialam tyle :laugh: kapanie no i dopiero maz mnie teraz do lapka puscil :)

Blazejek marudzi dzis :(

Asik fajniusia czapka :) no i gratulacje kupy do nocnika :)

Sylwik hej

Sonia kope lat,super ze sie powoli organizujesz :)

Angelika qurcze Daniel juz 14 lat a ty nadal taka mloda :) i sliczna :)

Anetka ja Tesknilam i wiesz o tym dobrze

Kasiek jak tam spotkanie?

Agusia trzymaj to krzeselko dla mnie na 100% biore

Kinia ja bym sie zdenerwowala jakby tak policja mi wkorczyla w nocy do chalpy :ohmy:

Edyta jak tam moja Silvunia? a jak z T?

Ja sie juz nie przejmuje Blazej siadzie wstanie i bedzie raczkowal kiedy przyjdzie jego czas :) cwicze z nim na pilce bo uwielbia a to wyrabia podobno koordynacje ruchowa i zmysl rownowagi za to sie moge pochwalic gada calymi dniami teraz ciagle tylko mamamama i ciagle tylko w paluszki bierze tasiemki od konika metki itp.rzeczy wiec manualnie tez sie super rozwija i potrafi rzucac zabawkami bardzo daleko :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340298 przez Asik
Domii :D :D helloooo :) tak się cieszę z tej czapki bo..... boooooo.... :blush: :blush: bo ja kocham Reksiaaaaaaaaa :blush: :blush: :laugh: :laugh: :laugh:
Błażejek już mamamaaammmmaaa mówi... super :) ciekawe kiedy Szymek zacznie... pewnie na roczek hehehe .. wogóle mu nie jest spieszno :D

nooo zmykam do Mareckiego :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #340307 przez angellika1
Domi dziekuje :)
W sumie nie mam nic z wyglądu sobie do zarzucenia mhhyy nic oprócz wstrętnej wagi no ale czas wziąć sie za siebie od "poniedziałku" ;)

Asik czapka rewelka :D

A Niki przechodzi sam siebie już nie ma możliwości ubrać mu pieluszki albo wytrzeć go po kąpieli bo co go poloże na pklecki to na siele przewraca sie na brzuch i do raczkowania i nie ma na niego mocnych ;)
A dzisiaj w nocu to taką serenadę odstawil ze chyba wszyscy sąsiedzi z bloku słyszeli... wstał w łóżeczku i zaczął ....śpiewać i taak około 20 min
13 lata 2 tygodni temu #340314 przez domii
Asik ja tez zawsze kochalam Reksia no i Misia Uszatka i Krecika :laugh: milego wieczoru z Mareckim ;) :P :)

Angelika Super musialo wygladac spiewanie Nikiego w nocy :) Blazeja to ja juz na przewijaku nie przewijam bo tez zaraz myk na brzuszek i pudelko na chusteczki do raczek :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340334 przez a!gusia
wlasnie dzis rozmawialismy z m o rozwoju Jerzyka..on dopiero teraz zaczal wkladac sobie stopki do buzi!!!i stwierdzilismy ze on robi wszystko co powinien tylko z opoznieniem :)wiec przewracac sie zacznie za 3 miesiace a mamamama mowic jak bedzie mial rok :) wkurza mnie to ale co mam zrobic?nie da sie go przyspieszyc..wiec zazdroszcze ze macie zdolne dzieci a moje jest takie'wolne'ale kocham go takim jakim jest i juz :)

czesto mysle ze to troche nasza wina bo mamy male mieszkanie,nie ma sie gdzie ruszac,poza tym ja nie mam pomyslow na zabawy z Jerzykiem..jedyne co robimy to siedzimy na macie i sie bawimy zabawkami,czasami ogladamy reklamy :( ja poprostu nie mam weny do 'stymulowania' go :(
13 lata 2 tygodni temu #340335 przez adee84
Agusia Jerzyś jest od małego indywidualstą i już :)
13 lata 2 tygodni temu #340342 przez adee84
Agusia nie myśl tak! my tez mamy maleńkie mieszaknie, ja też nie mam wielu pomysłów na zabawy i czasem mi się wydaje, że Maja się ze mną nudzi :( ale nic na to nie poradzę, bawimy się jakoś, ale czy to wystarcza to nei wiem, a odkąd Maja raczkuje to trasy za dużej też nie ma, pokój mały a jak jej sie uda to do kuchni spyla za mną albo do Bimbrowej michy ;)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #340352 przez a!gusia
a mnie sie wydaje ze jesli chodzi o zabawy to m sie z Jerzykiem lepiej bawi niz ja :(

z jednej strony sie ciesze ze Jerzyk jest jeszcze 'stacjonarny' i nie musze go jakos strasznie pilnowac-chociaz i tak nie posiedzi sam na 5 minut :( -ale z drugiej chcialabym zeby wykazywal chociaz jakas chec do poruszania sie!!a on nic.. :(
13 lata 2 tygodni temu #340356 przez adee84
poczekaj zaskoczy Cię pewnego pięknego dnia jak wstanie i pójdzie :laugh: a potem zatęsknisz za stacjonanym Jerzykiem :)
trzeba się chyba ewakuować do łóżka, jutro masa załatwień i latania mnie czeka od samego rana :dry:
13 lata 2 tygodni temu #340381 przez a!gusia
to i ja zmykam,papa!
13 lata 2 tygodni temu #340419 przez marta_szh
dziekuje asik za opinie w sprawie sukienki :) pewnie slicznie i tak wygladalas na slubie chociaz tak jak mowisz mogla byc troszke za krotka :) ale co tam.. uwielbiam Twoj dystans do samej siebie :)

czapka sliczna, sama bym chetnie taka kupila.

Agusia

nie doluj sie kochana, naprawde, to ze Jerzykowi troche wiecej czasu potrzeba zeby ogarnac jakas nowa czynnosc to po pierwsze nie jest Twoja wina bo dziecko jak jest ruchliwe to i tak bedzie bez wzgledu na to czy mieszkanie jest duze czy małe, zobaczysz ze potem sie to wszystko wyrowna i nie masz powodu do niepokoju, Jerzyk jest sliczny, ma piekna oczka, sliczna buzie, jest zdrowy i to jest najwzaniejsze!!! nie pamietam czy to Ty pisalas o rehabilitacji ze chodzicie? zapytaj babki, popros o jakies cwiczenia, ktore mozesz z nim wykonywac, sama probuj go turlac na boczki itd, duzo mow do niego, pokazuj rozne przedmioty, zobaczysz ze nawet sie nie zorientujesz kiedy zacznie sobie cos z sensem gaworzyc i zacznie robic postepy. Cieszmy sie wszystkie ze mamy zdrowe, piekne dzieci.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia