- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341462 przez Viszka11
Edyta napisał:
dobrze u nas nawet:)
Ja sie dobrze czuje;) brzusia jeszcze nie widac....
Dzieci rosna.. dobrze ze sa Zdrowe;)
teraz w czwartek juz jedziemy do Wtorku na swieta do Rodzinki:) wiec bedzie fajnie Oby pogoda byla w miare
Viszka dobrze sie miewamy powiedz lepiej jak Ty sie czujesz i jak dzieci...
dobrze u nas nawet:)
Ja sie dobrze czuje;) brzusia jeszcze nie widac....
Dzieci rosna.. dobrze ze sa Zdrowe;)
teraz w czwartek juz jedziemy do Wtorku na swieta do Rodzinki:) wiec bedzie fajnie Oby pogoda byla w miare
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341485 przez Asik
Aguś ojjjj tammmmm ojjj tammmmm,,,,, trza byc dobrej mysli
do mnie znowu pasuje.. nadzieja matką głupich bo ja sie kładę spać z nadzieja że przespię 3 h ciegiem łahhahhaaahhaahaaa
Viszkaaaa na brzusio przyjdzie pora ważne że w brzusiu wsio okk
do mnie znowu pasuje.. nadzieja matką głupich bo ja sie kładę spać z nadzieja że przespię 3 h ciegiem łahhahhaaahhaahaaa
Viszkaaaa na brzusio przyjdzie pora ważne że w brzusiu wsio okk
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341492 przez Asik
ojjj kurcze,,, Szymek w sumie bawić się chce dopiero od 4 alee od 22 budzi sie co 20 min i wstaje na nogi i marudzi,,,, wczesniej sie budził dwa razy i zaypiał a przez to wstawanie to sie wybudza jak dzisiaj bedzie to samo to biorę go do siebie , przynajmniej wychodzic z łóżka nie bedę musiała
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341499 przez Edyta
Viszka super ze dobrze sie czujesz dzieci zdrowe pozdrawiamy i oby tak zostalo
Asik no tak bedzie jak ma byc z Forum
co do macania po buzi silvia to uwielbia szczypac mnie za brode i ciagnac za wlosy
pozatym nie usiedzi turla sie po calym salonie i pelza przytym sciaga wszystko co jest w zasiegu jej reki dzis caly spacer spiewala aaaaaaaaaa i sie smiala
dzis byl ryk chyba zabkek bo cos tam bialego maciupkiego widzialam no zobaczymy...
Angelika Anetko sylwik i reszta dziewczyn Tesknimy za wami znaczy ja tesknie
my mamy takie wiecie sypialniane loze i ja sie silvi boje brac ze mi sie wyturla i spadnie juz tyle razy ja zlapala teraz jak chce cos zrobic to tylko do lozeczka ewentualnie do pasnika
Asik no tak bedzie jak ma byc z Forum
co do macania po buzi silvia to uwielbia szczypac mnie za brode i ciagnac za wlosy
pozatym nie usiedzi turla sie po calym salonie i pelza przytym sciaga wszystko co jest w zasiegu jej reki dzis caly spacer spiewala aaaaaaaaaa i sie smiala
dzis byl ryk chyba zabkek bo cos tam bialego maciupkiego widzialam no zobaczymy...
Angelika Anetko sylwik i reszta dziewczyn Tesknimy za wami znaczy ja tesknie
my mamy takie wiecie sypialniane loze i ja sie silvi boje brac ze mi sie wyturla i spadnie juz tyle razy ja zlapala teraz jak chce cos zrobic to tylko do lozeczka ewentualnie do pasnika
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Edyta.
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341504 przez motylek
Hej
dawno mnie nie bylo a to dlatego ,że mój mąż już nie jest gościem w domu tylko stałym bywalcem i spędzamy razem czas...rodzinnie już nie pamiętam kiedy byl tak dużo w domu jak przez te dwa tygodnie, ech...życie. A po świętach wszystko niestety wraca do normy czyli mąż w domu co trzeci dzień a do tego ruszamu z remontem poddasza i jest dużo zalatwiania.
Kornelka coraz bardziej ruchliwa i krzykliwa,jak ona krzyczy!. Dziś moje biedne dziecko pierwszy raz doznało urazu ,wstawała przy skoczku a on się przesunoł i poleciała na buzie a że miała smoczka w buzi to przycieła sobie delikatnie warge i było troszkie płaczu.
dawno mnie nie bylo a to dlatego ,że mój mąż już nie jest gościem w domu tylko stałym bywalcem i spędzamy razem czas...rodzinnie już nie pamiętam kiedy byl tak dużo w domu jak przez te dwa tygodnie, ech...życie. A po świętach wszystko niestety wraca do normy czyli mąż w domu co trzeci dzień a do tego ruszamu z remontem poddasza i jest dużo zalatwiania.
Kornelka coraz bardziej ruchliwa i krzykliwa,jak ona krzyczy!. Dziś moje biedne dziecko pierwszy raz doznało urazu ,wstawała przy skoczku a on się przesunoł i poleciała na buzie a że miała smoczka w buzi to przycieła sobie delikatnie warge i było troszkie płaczu.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez motylek.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341531 przez motylek
Edyta; ślicznotka z Silvii a jaka spryciula.
Kasiek;dobru pomysł z tymi stoperami hehe
Madzia; super to twoje dziecko widać że bardzo Cię kocha
Domii; ładnie je Błażejek,a oststnio Kornelce150ml daje na dwa razy bo moj mały uparciuch zje troszkie i już póżniej bużi nie otworzy nawet śmieje się z zaciśniętą bużką jak widzi łyżeczkie w pobliżu.
Asik;Szymek przez swoją ruchliwość wszystko spala co zje Szymonek budzi się i odrazu wstaje, Kornelka też przez sen ale siada jak nie zauwarze i jej nie położe to się budzi. Tak śmiesznie bo śpi i nie wiadomo kiedy i już siedzi położe ja i dalej grzecznie śpi i tak potrafi pare razy
Kasiek;dobru pomysł z tymi stoperami hehe
Madzia; super to twoje dziecko widać że bardzo Cię kocha
Domii; ładnie je Błażejek,a oststnio Kornelce150ml daje na dwa razy bo moj mały uparciuch zje troszkie i już póżniej bużi nie otworzy nawet śmieje się z zaciśniętą bużką jak widzi łyżeczkie w pobliżu.
Asik;Szymek przez swoją ruchliwość wszystko spala co zje Szymonek budzi się i odrazu wstaje, Kornelka też przez sen ale siada jak nie zauwarze i jej nie położe to się budzi. Tak śmiesznie bo śpi i nie wiadomo kiedy i już siedzi położe ja i dalej grzecznie śpi i tak potrafi pare razy
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341551 przez Edyta
Motylek no to masz wesolo dopiero z tym siadaniem chciala bym to zobaczyc
ale wierze bo silvia jeszcze nie siada ale tak fajnie glowe podnosi czasem przez sen jak by chciala wstac przezywaja te nasze dzieci nawet przez sen siadaj,podnosza sie wstaja
ale wierze bo silvia jeszcze nie siada ale tak fajnie glowe podnosi czasem przez sen jak by chciala wstac przezywaja te nasze dzieci nawet przez sen siadaj,podnosza sie wstaja
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341555 przez kamila_86
hej hej co tam ??
Zdrówka dla dzieciaczków no i tak czytam to te nasze dzieci to bystre są że hej
No i musze się pochwalić mamy wreszcie tego ząbka co miał juz byc 2 miesiące temu
a tak to bez zmian zalatana jak zawsze ... pamietacie mnie jeszcze ??
Adee 100 lat jeszcze raz !!
Zdrówka dla dzieciaczków no i tak czytam to te nasze dzieci to bystre są że hej
No i musze się pochwalić mamy wreszcie tego ząbka co miał juz byc 2 miesiące temu
a tak to bez zmian zalatana jak zawsze ... pamietacie mnie jeszcze ??
Adee 100 lat jeszcze raz !!
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341605 przez Renata Anna
Hej!
Jestem i ja... choć mało mam czasu ostatnio...
Mój komp załapał wirusa... Nie wiem co z tym forum. Mogę pisać, ale co wejdę to wiruch mi się ściąga jakiś i muszę go usuwać. M już się wkurza za to... Ale co tam. Może w końcu to naprawią. Pozdrawiam te, które choć troche o mnie pamiętają
Jestem i ja... choć mało mam czasu ostatnio...
Mój komp załapał wirusa... Nie wiem co z tym forum. Mogę pisać, ale co wejdę to wiruch mi się ściąga jakiś i muszę go usuwać. M już się wkurza za to... Ale co tam. Może w końcu to naprawią. Pozdrawiam te, które choć troche o mnie pamiętają
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341625 przez Asik
Witam w ten ciepły słoneczny poranek
No az sie życ chce jak takie pieknie niebieskie niebo za oknem
Szymek dał mi pospać bo tylko dwie pobudki były tzn jedna o 1:40 no i druga już na dzień przed 7 ehh wyspałam się przed 10 mama przyjedzie po mnie i jedziemy na świąteczne zakupy muszę kupić kilka zgrzewek wody mineralnej a w Tesco jest ta ichnia po 59groszy za flaszkę
Motylek hello hello Kornelka to tak je jak Szymek na raty ale to pewnie przez to że mają inne , lepsze zajęcia niż szamanko
Kamila jasne że pamiętamy noo gratuluję zaaąbka Szymek dalej bezzębny
Renatko a jaki masz antywirus że Ci przepuszcza na kompa? ja mam avast i jak wchodzę na podejrzane strony to mam komunikat tylko że podejrzany adres URL , wirus , czy inne ustrojstwo zostało zablokowane i nie wymaga dalszego postepowania , w piątek kolega informatyk przejrzał mi kompa czy czasem nic nie mam i kurcze nic a nic się nie dostaje a latam po róznych różniastych stronach , nawet jak mi pisze że jest na jakiejś wirus
a dlaczego masz mało czasu? do pracy wróciłaś?
No az sie życ chce jak takie pieknie niebieskie niebo za oknem
Szymek dał mi pospać bo tylko dwie pobudki były tzn jedna o 1:40 no i druga już na dzień przed 7 ehh wyspałam się przed 10 mama przyjedzie po mnie i jedziemy na świąteczne zakupy muszę kupić kilka zgrzewek wody mineralnej a w Tesco jest ta ichnia po 59groszy za flaszkę
Motylek hello hello Kornelka to tak je jak Szymek na raty ale to pewnie przez to że mają inne , lepsze zajęcia niż szamanko
Kamila jasne że pamiętamy noo gratuluję zaaąbka Szymek dalej bezzębny
Renatko a jaki masz antywirus że Ci przepuszcza na kompa? ja mam avast i jak wchodzę na podejrzane strony to mam komunikat tylko że podejrzany adres URL , wirus , czy inne ustrojstwo zostało zablokowane i nie wymaga dalszego postepowania , w piątek kolega informatyk przejrzał mi kompa czy czasem nic nie mam i kurcze nic a nic się nie dostaje a latam po róznych różniastych stronach , nawet jak mi pisze że jest na jakiejś wirus
a dlaczego masz mało czasu? do pracy wróciłaś?
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #341682 przez Kasiek
hej
ja tez wyspana m mowil ze Iga wstala o 3 i wariowala 40 minut po czym padla pod koldra na brzuchu i spala do 7.30
musze wam powiedziec ze moje dziecko od dzis powoli wstaje nie powiem zebym byla zachwycona, dopiero raczkowac zaczela, myslalam ze bede miala spokoj przez miesiac a tu??
u nas dzis m w domu okna myje a ja wychodze z siostra na zakupy takze nadrobie wieczorkiem
z tego co pamietam Kamilko gratulujemy ząbka
Edytko jak widzisz cos malutkiego białego to tez macie ząbka a czujesz go pod palcem??
Renatko hej hej moze sprobuj zmienic antywirusa?
Asik no ja tez nie mam zadnego wirusa na kompie a w sumie caly czas siedze na tym naszym forum ale ja nie mam avasta bo moj m uwaza ze to jest tylko pseudo-antywir wiec mam jakis inny ale nie wiem dokladnie jaki, potem sprawdze
dobra ja lece, wejde wieczorkiem
ja tez wyspana m mowil ze Iga wstala o 3 i wariowala 40 minut po czym padla pod koldra na brzuchu i spala do 7.30
musze wam powiedziec ze moje dziecko od dzis powoli wstaje nie powiem zebym byla zachwycona, dopiero raczkowac zaczela, myslalam ze bede miala spokoj przez miesiac a tu??
u nas dzis m w domu okna myje a ja wychodze z siostra na zakupy takze nadrobie wieczorkiem
z tego co pamietam Kamilko gratulujemy ząbka
Edytko jak widzisz cos malutkiego białego to tez macie ząbka a czujesz go pod palcem??
Renatko hej hej moze sprobuj zmienic antywirusa?
Asik no ja tez nie mam zadnego wirusa na kompie a w sumie caly czas siedze na tym naszym forum ale ja nie mam avasta bo moj m uwaza ze to jest tylko pseudo-antywir wiec mam jakis inny ale nie wiem dokladnie jaki, potem sprawdze
dobra ja lece, wejde wieczorkiem
Moderatorzy: ilona