BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 8 miesiąc temu #341462 przez Viszka11
Edyta napisał:

Viszka dobrze sie miewamy powiedz lepiej jak Ty sie czujesz i jak dzieci...

dobrze u nas nawet:)

Ja sie dobrze czuje;) brzusia jeszcze nie widac....

Dzieci rosna..:) dobrze ze sa Zdrowe;)

teraz w czwartek juz jedziemy do Wtorku na swieta do Rodzinki:) wiec bedzie fajnie Oby pogoda byla w miare ;)

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #341478 przez a!gusia
Asik jest tez takie 'nie chwal dnia przed zachodem slonca' :) obym sie przedwczesnie nie cieszyla!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341485 przez Asik
Aguś ojjjj tammmmm ojjj tammmmm,,,,, trza byc dobrej mysli :D :D
do mnie znowu pasuje.. nadzieja matką głupich :D bo ja sie kładę spać z nadzieja że przespię 3 h ciegiem łahhahhaaahhaahaaa

Viszkaaaa :D :D :D :D na brzusio przyjdzie pora :D ważne że w brzusiu wsio okk :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 8 miesiąc temu #341488 przez a!gusia
Asik ja tez tak mam co wieczor sie klade z nadzieja ze ta nic bedzie ok...grunt ze Jurkowi przeszlo to ze sie budzil o 2 i sie chcial bawic do 4...
12 lata 8 miesiąc temu #341492 przez Asik
ojjj kurcze,,, Szymek w sumie bawić się chce dopiero od 4 :D alee od 22 budzi sie co 20 min i wstaje na nogi i marudzi,,,, wczesniej sie budził dwa razy i zaypiał a przez to wstawanie to sie wybudza :( jak dzisiaj bedzie to samo to biorę go do siebie , przynajmniej wychodzic z łóżka nie bedę musiała :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341499 przez Edyta
Viszka super ze dobrze sie czujesz dzieci zdrowe :) pozdrawiamy i oby tak zostalo :kiss:
Asik no tak bedzie jak ma byc z Forum :dry:
co do macania po buzi silvia to uwielbia szczypac mnie za brode i ciagnac za wlosy :laugh:
pozatym nie usiedzi turla sie po calym salonie i pelza przytym sciaga wszystko co jest w zasiegu jej reki :laugh: dzis caly spacer spiewala aaaaaaaaaa i sie smiala :laugh:
dzis byl ryk chyba zabkek bo cos tam bialego maciupkiego widzialam no zobaczymy... :)
Angelika Anetko sylwik i reszta dziewczyn Tesknimy za wami :) znaczy ja tesknie :P :)
my mamy takie wiecie sypialniane loze i ja sie silvi boje brac ze mi sie wyturla i spadnie juz tyle razy ja zlapala :dry: teraz jak chce cos zrobic to tylko do lozeczka ewentualnie do pasnika :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341504 przez motylek
Hej :laugh:
dawno mnie nie bylo :) a to dlatego ,że mój mąż już nie jest gościem w domu tylko stałym bywalcem i spędzamy razem czas...rodzinnie :laugh: już nie pamiętam kiedy byl tak dużo w domu jak przez te dwa tygodnie, ech...życie. A po świętach wszystko niestety wraca do normy czyli mąż w domu co trzeci dzień :( a do tego ruszamu z remontem poddasza i jest dużo zalatwiania.
Kornelka coraz bardziej ruchliwa i krzykliwa,jak ona krzyczy!. Dziś moje biedne dziecko pierwszy raz doznało urazu ,wstawała przy skoczku a on się przesunoł i poleciała na buzie a że miała smoczka w buzi to przycieła sobie delikatnie warge :( i było troszkie płaczu.
12 lata 8 miesiąc temu #341516 przez Edyta
Hej Motylek buziaczki dla Kornelki w wargusie malutkiej kruszynki :kiss:
no i super ze domowe ognisko z mezem nie przygasa tylko kwitnie i mialas przez jakis czas rodzinna sielanke :)
musze zmykac m mnie wola zaraz moze wejde... :)
12 lata 8 miesiąc temu #341531 przez motylek
Edyta; ślicznotka z Silvii a jaka spryciula.

Kasiek;dobru pomysł z tymi stoperami hehe :laugh:

Madzia; super to twoje dziecko :laugh: widać że bardzo Cię kocha :laugh:

Domii; ładnie je Błażejek,a oststnio Kornelce150ml daje na dwa razy bo moj mały uparciuch zje troszkie i już póżniej bużi nie otworzy nawet śmieje się z zaciśniętą bużką jak widzi łyżeczkie w pobliżu.

Asik;Szymek przez swoją ruchliwość wszystko spala co zje :laugh: Szymonek budzi się i odrazu wstaje, Kornelka też przez sen ale siada :dry: jak nie zauwarze i jej nie położe to się budzi. Tak śmiesznie bo śpi i nie wiadomo kiedy i już siedzi położe ja i dalej grzecznie śpi i tak potrafi pare razy :angry:
12 lata 8 miesiąc temu #341551 przez Edyta
Motylek no to masz wesolo dopiero :laugh: z tym siadaniem chciala bym to zobaczyc :laugh:
ale wierze bo silvia jeszcze nie siada ale tak fajnie glowe podnosi czasem przez sen jak by chciala wstac przezywaja te nasze dzieci nawet przez sen siadaj,podnosza sie wstaja :)
12 lata 8 miesiąc temu #341555 przez kamila_86
hej hej co tam ??

Zdrówka dla dzieciaczków :) no i tak czytam to te nasze dzieci to bystre są że hej ;)

No i musze się pochwalić mamy wreszcie tego ząbka co miał juz byc 2 miesiące temu :)

a tak to bez zmian zalatana jak zawsze ... pamietacie mnie jeszcze ?? ;)

Adee 100 lat jeszcze raz !!
12 lata 8 miesiąc temu #341564 przez Edyta
Kamila jasne ze pamientamy :)
Gratulujemy Matiemu zabka :lol: :)
12 lata 8 miesiąc temu #341605 przez Renata Anna
Hej!
Jestem i ja... choć mało mam czasu ostatnio...
Mój komp załapał wirusa... Nie wiem co z tym forum. Mogę pisać, ale co wejdę to wiruch mi się ściąga jakiś i muszę go usuwać. M już się wkurza za to... Ale co tam. Może w końcu to naprawią. Pozdrawiam te, które choć troche o mnie pamiętają :(
12 lata 8 miesiąc temu #341625 przez Asik
Witam w ten ciepły słoneczny poranek :)

No az sie życ chce jak takie pieknie niebieskie niebo za oknem :D

Szymek dał mi pospać bo tylko dwie pobudki były :D tzn jedna o 1:40 no i druga już na dzień przed 7 :D ehh wyspałam się :D przed 10 mama przyjedzie po mnie i jedziemy na świąteczne zakupy :D muszę kupić kilka zgrzewek wody mineralnej a w Tesco jest ta ichnia po 59groszy za flaszkę :D

Motylek :D hello hello :D Kornelka to tak je jak Szymek :) na raty :D ale to pewnie przez to że mają inne , lepsze zajęcia niż szamanko :D

Kamila :D jasne że pamiętamy :) noo gratuluję zaaąbka :D Szymek dalej bezzębny :D

Renatko a jaki masz antywirus że Ci przepuszcza na kompa? ja mam avast i jak wchodzę na podejrzane strony to mam komunikat tylko że podejrzany adres URL , wirus , czy inne ustrojstwo zostało zablokowane i nie wymaga dalszego postepowania , w piątek kolega informatyk przejrzał mi kompa czy czasem nic nie mam i kurcze nic a nic się nie dostaje a latam po róznych różniastych stronach , nawet jak mi pisze że jest na jakiejś wirus :)
a dlaczego masz mało czasu? do pracy wróciłaś?

12 lata 8 miesiąc temu #341682 przez Kasiek
hej
ja tez wyspana :laugh: m mowil ze Iga wstala o 3 i wariowala 40 minut po czym padla pod koldra na brzuchu i spala do 7.30 :laugh:
musze wam powiedziec ze moje dziecko od dzis powoli wstaje :cheer: nie powiem zebym byla zachwycona, dopiero raczkowac zaczela, myslalam ze bede miala spokoj przez miesiac a tu?? :)

u nas dzis m w domu :) okna myje :) a ja wychodze z siostra na zakupy :) takze nadrobie wieczorkiem :)

z tego co pamietam Kamilko gratulujemy ząbka :)

Edytko jak widzisz cos malutkiego białego to tez macie ząbka :laugh: a czujesz go pod palcem??

Renatko hej hej :) moze sprobuj zmienic antywirusa?

Asik no ja tez nie mam zadnego wirusa na kompie a w sumie caly czas siedze na tym naszym forum :laugh: ale ja nie mam avasta bo moj m uwaza ze to jest tylko pseudo-antywir :) :silly: wiec mam jakis inny ale nie wiem dokladnie jaki, potem sprawdze :)

dobra ja lece, wejde wieczorkiem :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka