- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Ja juz sie nie wypowiadam w Twojej kwesti rob co chcesz-mi jest przykro bo mialam Cie za kogos innego i tyle
Jusia nie napisalas ze rezygnujesz bo nie masz czasu bo praca dom maz dziecko,tylko ze sobie odpuscisz i to akurat po tym jak dziewczyny zrezygnowaly :(wiec sie nie dziw ze mozna bylo odniesc wrazenie ze nas olalas Nikt nie ma do Ciebie pretensji ze nie odpisujesz na wszystko i ze sie nie pojawiasz codziennie bo wiemy ze pracujesz i logiczne ze masz duzo mniej czasu od nas
Marta no to super ze Karolski tez robi postepy i zaczyna raczkowac
Avika dokladnie wszystko w swoim czasie a ty jak sie czujesz?
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
co do szczerości to nie będę sie wypowiadać...
a lizać dupy nikomu nie zamierzam ewentualnie ktoś moze polizać moja
i nie pisz że jestes najgorsza bo nikt tak nie napisał ,przeinaczasz troche, chodzi o to że jak to napisałas "nie lizemy dupy: i nikt nikogo nie bedzie na siłe zatrzymywał i pisał lessie wróć kochamy Cię...
ja tam się wcale nie rozczarowałam, mozna było sie tego spodziewać
ale bardzo sie ciesze że pozostałe dziewczyny maja do tego inne podejście,skończyły dyskusje na ten temat i nie czepiaja sie bzdur,nie ma sensu tego dalej ciagnąć.KONIEC
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mykam kochane pod prysznic i może jeszcze na patio..
Miłego wieczorku;)/pa
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
a propo pieniedzy Martucha a jak Twoja skarbonka? ta co na biust zbieralas? a tekst z Lessie powalil mnie na kolana
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
dziewczyny zazdroszczę Wam tego grilla,chętnie zjadłabym taka przyjaraną karkóweczkę albo kiełbachę z ogniska
AAAAAAAA jeszcze chciałam powiedzieć że Fifi to niezły śmieszek!! i pytanie do mamy czy Fifi miał wczoraj imieniny????!!!!!
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Jakby co ja nadal tu jestem, ale mam gorący okres na uczelni. Zaliczenia, egzaminy, seminaria itp. itd. Mam nadzieję, że za 2 tyg. ostatecznie się ze wszystkiego rozliczę i będę mogła w końcu książki zaległe poczytać.
My wczoraj byliśmy na festynie u teściowej w przedszkolu - mały zaliczył jazdę na kucyku, zamek dmuchany no i losy oczywiście - kilka upominków wpadło, z których był bardzo ucieszony. A po festynie grill. Z lekkich i chudych towarów, więc choć się sporo objadłam to i tak czułam się lekko. Waga nadal leci w dół aż człowiekowi lżej na duszy.
A teraz pytanie do was: Madzia ma na dole na dziąsłach takie dwie białe kreseczki, ale jeszcze sporo pod dziąsłami. Czy to możliwe, że to zęby zaczynają wychodzić ? Bo moja mama nic nie widzi i ja już nie wiem czy sobie tego nie uroiłam. No i już drugi tydzień z katarem pełza ale oprócz tego nic się nie dzieje.
Domii super, że Błażejek robi postępy. Dzielny i zdolny chłopak tylko widocznie troszkę więcej czasu potrzebuje. Oby szło tak dalej !!
No i obiecuję, że też odłożę jakieś drobne do skarbonki jak tylko mi napiszecie gdzie planujecie najbliższe spotkanie, żebym wiedziała, czy miejsce będzie dla mnie osiągalne w ogóle
Buziaki dla was :*:*:* no i wieczorku udanego
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Edytko ja tez nie najechalam ani na Madzie ani na Anetke, czasem wole przemilczec niektore sprawy co nie oznacza ze jestem nieszczera. A Domi ma racje wczoraj jeszcze pisalas co u Ciebie jakby nigdy nic a dzis nagle taka zmiana. a przeciez Martucha juz dawno temu to napisala.
Haniu u mnie grill tez udany i najedzona jestem jak mala swinka ale od jutra dieta bo wlasnie zarezerwolalam 3 dni nad morzem za tydzien wiec moze jeszcze przez wyjazdem zrzuce pare deko
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Hania mam nadzieje ze zjadlas cos za mnie ja tez lubie karkoweczke boczus wedzony i szaszlyki i of course sos czosnkowy
Biedronka powodzenia na sesji,super ze Madzi sie podobalo na festynie,u nas jest teraz wesole miasteczko ale Blazej za maly na te atrakcje a maz nie przepada wiec sama nie poszlam a co do zabkow to u nas byly takie kreseczki a wczesniej takie dziurki widac wiec to juz tuz tuz np. u nas juz ze 2 tyg.temu bylo widac te kreseczki na gornych jedynkach a dopiero teraz sie przebily,a wczesniejsze to wyszly szybciej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kiniaa a to moze wy dzielicie jeszcze jakims mieskiem z grilla?
ale za to na pocieszenie maz przywiezie nam pizze no i sobie pojem hehe mam smaki jakbym byla...
popieram zamkniecie tematu, stalo sie co sie mialo stac, a reszta zalezy od nas jak sobie z tym teraz poradzim;y czy tez jak sie do tego odniesiemy.
Biedronko powodzenia w tym goracym dla Ciebie okresie trzymam kciuki
Domii dobrze, dziekuje, czasem tylko chcialabym pospac wiecej, ale to se ne da wiec jakos sobie radze albo biore mlodego i razem nynamy
a czesc Adee jak tam Majka?
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Witam się tak w ogóle
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Avika dzięki super ciesze się że Cie mam bo kto jak nie Ty uświadomiłby mój mózg i żołądek że w tym momencie pizza byłaby najlepszą rzeczą jaka by mnie dziś spotkała
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Jusia nie napisalas ze rezygnujesz bo nie masz czasu bo praca dom maz dziecko,tylko ze sobie odpuscisz i to akurat po tym jak dziewczyny zrezygnowaly :(wiec sie nie dziw ze mozna bylo odniesc wrazenie ze nas olalas Nikt nie ma do Ciebie pretensji ze nie odpisujesz na wszystko i ze sie nie pojawiasz codziennie bo wiemy ze pracujesz i logiczne ze masz duzo mniej czasu od nas
?
ok ok