BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #369891 przez Pippin
hej ho
my też zaraz grilla robimy znajoma przyjeżdża i mam zamiar wypić reda żurawinkowego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

domii gratulujemy Błażejkowi

Haniu Filipek jest przesłodki zjadłabym w całosci jakbym dopadła :laugh:

adee co ma Raf????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #369892 przez jusia
domii napisał:

Martucha krew mnie zalewa :angry: Jusia tez stwierdzila ze nie bedzie pisac bo tak :angry: a jak potrzebowaly rady to bylysmy cacy i dziekowaly ze nas maja a teraz co :angry: na dobre i zle mialo byc :angry: Najlepiej jezeli ktoras tez nie chce pisac to niech nie pisze i sie nie zegna

Domi prosze cie nie psiz tak o mnie, ja poprostu nie mam czasu, jak wskocze na chwile na fb to pisze ale nie daje rady nadrabiac forum, noi wlasnie sie wkurzylam bo nei cierpie takich sytuacji ze ktos sie obraza za cos takiego, Edytka uwierz ze to nie powod zeby sie zloscic. Kiedys mialysmy wiecej czasu, teraz dom, dzieci, praca, eMowie, nie da sie ogarnac wsyzstkiego i jeszcze pamietac kazdy szczegol z forum :( Ja nie mam mozliwosci kazdej odpisac i pamietac :( staram sie was czytac ale rzadko mam czas zeby cos wiecej napsiac :( czytam n araty i potem nie pamietam dokladnie co było.
PS nie jestem zla tylko wyjasniam ;)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #369896 przez avika
bossshhhhe dziewcznyn jak moglyscie.... ja teraz tu tak jak Kiniia siedze i sie slinie na sama mysl o tym grillu :cheer: :blush: ehhh znajomi mieli tez robic w ten weekend ale nie wypalilo i trzeba czekac na inny termin, ehh zzdraszczam baaaardzo bo uwielbiam miesko z grilla :P

Pippin a dobre ten zurawinkowy reds? jak tak to musze dodac go do listy co mam zakupic bo tu nie ma :blush: ja lubie bardzo gingersa mocno schlodzonego, ale tego oryginalnego imbirowego, a wczesniej byl reds ten pierwszy tez. Ehhh narobilas kobito smaka :silly:

u nas upaly, ze az masakra nawet w cieniu sie mozna przypiec ;)

Domii gratulacje dla blazejka, super, ze tak fajnie sobie radzi i coraz bardziej mobilny, kazdy w swoim induwidualnym tempie :)

milego wieczoru i smacznego grillowania :side:

12 lata 6 miesiąc temu #369897 przez Pippin
jusia wiec czytaj na raty pisz o sobie jak masz czas i to wszystko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

kochane ja zbieram pieniadze do skarbonki co bym sie mogła z Wami spotkac przez wakacje wiec chciałabym miec z kim sie spotkac :)

12 lata 6 miesiąc temu #369899 przez Pippin
znakomity kochana i malinowy też uwielbiam tzn uwielbiałam pzred ciażą :D

12 lata 6 miesiąc temu #369901 przez avika
dobra zapisze i wyprobuje jak bedzie mozliwosc :lol: :silly:

zmykam bo chce troche poprasowac bo mlody fajnie sie sam bawi to moze akurat troche ogarne to wieczorkiem sobie poodpoczywam :cheer:

12 lata 6 miesiąc temu #369903 przez jusia
Dzieki Pippin i ok :)

12 lata 6 miesiąc temu #369911 przez marta_szh
hej hej dziewczynki :)

nadrobiłam :)

zazdroszcze grilla;D

zurawinowego redsa tez mam, zajebisty, ja wogole lubie wszystko co zurawinowe

Martucha, Domi boskie macie bransoletki, fajnie ze macie takich kochanych emów i pomysleli wczesniej :)

Domi ciesze sie bardzo ze synus robi postepy, Karol tez, probuje juz raczkowac, ale juz przybiera poze na kolanach i sie podciaga wiec jest dobrze :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #369915 przez marta_szh
aha i jeszcze chciałam powiedziec Edycie zeby nie przesadzała :dry:

nam tez nikt zyczen nie zlozyl i co w zwiazku z tym..

ja tez mało komu zyczenia składam, bo nigdy nie pamietam, pozatym słusznie chyba Kasiek albo Kinia zauwazyła ze to nie urodziny wiec nie ma co sie spinac.

Przymusu pisania nie ma, nie chcesz nie pisz, ja uwazam ze dziwnie wcale nie jest, zrezygnowalo pare osob w sumie nie wiem czemu, był syf ale co nie co sie juz wyjasniło

pozatym wiecie co, nie chce mi sie wierzyc ze dziewczyny które sie zdeklarowały odejsciem odeszły na 100%, reke sobie daje uciac ze i tak tu zagladaja i czytaja, tak tak, pozdrawiam Cie ASIK w tym momencie i powiem szczerze ze Ciebie tu bedzie bardzo brakowac, wiec fajnie jakbys wrocila!!

smieszyła mnie Aneta tymi swoimi tekstami, ze odchodzi tak tak, juz tu nie bedzie zagladac, sranie w banie a po 10 minutach jakis post na swoja obrone i tak wkołko( teraz pewnie tez to przeczyta i bardzo dobrze, niech wie co o tym mysle)

12 lata 6 miesiąc temu #369916 przez marta_szh
Jusia rozumiemy Cie doskonale i tak Cie podziwiam ze sie tak z czasem ogarniasz :)

zagldaj jak bedzesz miec chwilke a jak nie to luzik nikt zalu nie ma bo przeciez fochami nie rzucasz tylko najzwyczajniej w swiecie nie masz czasu

12 lata 6 miesiąc temu #369918 przez adee84
Marta mnie nie ochrzanisz?też się miałam nie odzywać a czasem coś skrobnę :) :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #369919 przez marta_szh
z czego sie bardzo ciesze :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #369920 przez adee84
miło mi ale nadal wolę się nie udzielać, tylko raz na jakiś czas machnąć micro post
spadam do Mai

12 lata 6 miesiąc temu #369922 przez marta_szh
rozumiem Cie niesmak zostaje ale nie mart sie, tej co tutaj przeszkadzała Twoja "dominacja" spasowała wiec kochana ZP znowu nalezy do Ciebie :) hehe

tez spadam, buzka

12 lata 6 miesiąc temu #369937 przez martucha

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka