- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Onka
- Wylogowany
- gaworzenie
Jusia fajnie, że jesteś. Twoje posty zawsze czyta się z przyjemnością.
przepraszam ale niektórych nicków nie pamiętam bardziej kojarzę imiona dziaciaczków i mam nadzieję że mi wybaczycie
Super, że Błażejek robi postępy. Niedługo przegoni rówieśników. Mój syn ma prawie trzy lata a mówi bardzo niewiele, ale mam nadzieję, że niedługo się rozgada. Za to z rozwojem ruchowym dawno przegonił 4letnie dzieciaki. Dlatego wierze w niego i jestem dumna. Błażejek tak jak wspominałaś jest niezła gadułą więc pewnie teraz bardziej się na tym skupia.
biedronka powodzenia na sesji.
Marta o kurcze współczuję wypadku małżonowi. Może chociaż trochę osłodzi mu ból Twoja troskliwa opieka
happymama powiem Ci, że już od dawna zauważyłam,że jesteś bardzo taktowna i potrafisz wyłożyć kawę na ławę bez ubliżania nikomu. Zazdroszę trochę takiej cechy bo u mnie podobnie jak u mamy Boryska(wybaczcie nie pamietam nicku ale chyba Marta) co na sercu to na języku co niezawsze jest docenione.
Sytuacja z forum nieciekawa chociaż mam swoje zdanie na ten temat bo czasami a nawet częściej wpadałam i trochę się orientuję ale nie powinnam się wypowiadać bo nie pisałam z Wami ale to było nierealne wbić się w taką dużą grupę i zostać zauważonym pisząc kilka postów tygodniowo. Chyba nadszedł mój czas bo luźno się zrobiło.
Uciekam spać.
Dobranoc sierpniówki
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych zawieszek, bubububububu Piękne są
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem jak u was ale u mnie od rana pada mam nadzieje ze przestanie i pojdziemy na spacer
Onka ja tez Cie pamietam.Tak jak mowisz dzieciaczki jak sie na jednym skupiaja to pozniej drugie nadrabiaja.Blazej jeszcze nie raczkuje a wszedzie go pelno a mojej kolezanki corka do 3 roku prawie wogole nie gaworzyla a pozniej to tak nadrobila ze szok
Sto lat dla LILIANKI
Happymamma zgadzam sie z Onka jestes bardzo taktowna
Kupuje sobie dzisiaj karnet open i bede szalec na zumbie 5 godzin tygodniowo
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
U nas piękna pogoda jak na razie :/ zobaczymy jak będzie dalej
A Dziś mam Ciężki dzień ;> mam nadzieję że wszystko uda mi się załatwić z tym moim szefem :(złapałam go wczoraj na mieście zajechałam mu drogę i wyciągnęłam z auta :O:O a więc muszę wybrać się do księgowej po przygotowane dokumenty umówić się z szefem i namówić go na podpisy :/ i od razu lecę do bezrobocia się zarejestrować a pieniążków pewnie nie odzyskam ale powalczę może się uda przynajmniej część odzyskać
Miłego dnia wam życzę mam nadzieję że do później
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Happymamma poslady twardsze sie robia ale jeszcze uda musze sobie wyrzezbic
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Idziemy już papa
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Domii zazdroszczę zumby. Sama bym sobie jakoś tyłeczkiem pomachała, ale jak na razie to bym nim mogła zabić, więc chyba dam na luz Kijki mi muszą wystarczyć.
Marta sz Waga leci w dół bo jestem na diecie i rygorystycznie jej przestrzegam i mam zamiar przestrzegać nadal, aż nie osiągnę satysfakcjonującej mnie wagi
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi co do ząbków.
I uciekam położyć moją śmierdziuszkę - na nocniku nie chciała kupy zrobić, a teraz taką walnęła, że swąd po całej chacie się niesie...
Paaaaa i miłego dnia !!!!
- Onka
- Wylogowany
- gaworzenie
Domii ja poczekam aż mężuś wróci zza granicy i wtedy ja polecę na zumbę a jak narazie ćwiczę na xboxie chociaż motywacji brakuje czasami.
monka powodzenia z szefem. Trzymam kciuki by się udało od niego coś wyciągnąć.
Ja też chcę bransoletkę Lilou!! Muszę do mężusia się ładnie uśmiechnąć.
Witam się i ja w ten piękny początek tygodnia. Pogoda zapowiada się ładna więc zaliczymy spacerek a potem może na kawkę do kumpeli z dzieciakami skoczę. A w sobotę mój małżon przylatuje do nas już na stałe bo nie było go 7m-cy z małymi przerwami na święta. Tak się cieszę i chyba mam motyle w brzuchu.
Miłego dnia dziewczyny
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Onka
- Wylogowany
- gaworzenie
Wstawiłabym jakieś zdjęcia nasze by nie być taka anonimowa ale niezbyt wiem jak więc może którejś z Was mogłabym przesłać na mejla?
- flower188
- Wylogowany
- gaworzenie
oj gorrąco tu u Was...
u nas weekend minął aktywnie na wędrówkach po szlakach (Karolcia debiutowała w nosidle turystycznym Vaude - polecam), trochę cieknie jej z noska inaczej na basen byśmy się wybrali.
Zastanawiam się czy ten katarek/nie katarek nie jest reakcją małego organizmu na pierwsze zetknięcie się z alergenami/pyłkami? A może to wreszcie na zęby? bo i kupka luźniejsza była wczoraj...
Ehhh są minusy tego że ona niczego się nie boi(trawy, piasku, zwierząt, innych dzieci): w sobotę podczas przerwy w trasie na kocyku obróciłam się żeby wyciągnąć jej coś do jedzonka a ona już złapała "coś" z trawy i włożyła do buzi jak wyciągnęłam to okazało się że była to zaschnięta psia kupa...
Wczoraj Karolinka "zaatakowała" starszego o miesiąc kuzyna piszcząc i krzykiem zachęcając do zabawy, wyrwała mu smoczka z buzi, zrzuciła czapkę, szarpała za bluzę i chustkę a on biedny przestraszony buczał. Karo za to klaskała zadowolona w dłonie, chichrała się, piszczała, paplała swoje (nananna, mama, tata, lalala) i kiwała główką tak śmiesznie - co ona wyrabia w żłobku??ja nigdy nie pytam czy była grzeczna bo boję się usłyszeć odpowiedzi...
Kurcze marzy mi się gra w tenisa... Chyba poprosimy babcię o przypilnowanie Karolutka i wyskoczymy w tygodniu na godzinkę na korty albo na rower - od kiedy można zabierać maluszka w tym foteliku? wydaje mi się że na trasy/teren w jakim my jeździmy to chyba dopiero w następnym sezonie..
Pozdrawiam!