BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #370152 przez happymamma
No to dzisiaj dzień upijania, bo ja wypiłam jedno na słońcu i również ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #370161 przez Onka
hey mamuśki my dzisiaj byliśmy na chrzcinach u brata córeczki. Pogoda nawet dopisała więc trochę czasu pobyliśmy na świeżym powietrzu. Lilianie kolejny ząb wychodzi ma na dole dwie dwójki i na górze jedną dwójkę a teraz wychodzi następna dwójka- przypomina mi jak narazie taką szczerbatą babulkę.

Jusia fajnie, że jesteś. Twoje posty zawsze czyta się z przyjemnością.

przepraszam ale niektórych nicków nie pamiętam bardziej kojarzę imiona dziaciaczków i mam nadzieję że mi wybaczycie

Super, że Błażejek robi postępy. Niedługo przegoni rówieśników. Mój syn ma prawie trzy lata a mówi bardzo niewiele, ale mam nadzieję, że niedługo się rozgada. Za to z rozwojem ruchowym dawno przegonił 4letnie dzieciaki. Dlatego wierze w niego i jestem dumna. Błażejek tak jak wspominałaś jest niezła gadułą więc pewnie teraz bardziej się na tym skupia.

biedronka powodzenia na sesji.

Marta o kurcze współczuję wypadku małżonowi. Może chociaż trochę osłodzi mu ból Twoja troskliwa opieka :)

happymama powiem Ci, że już od dawna zauważyłam,że jesteś bardzo taktowna i potrafisz wyłożyć kawę na ławę bez ubliżania nikomu. Zazdroszę trochę takiej cechy bo u mnie podobnie jak u mamy Boryska(wybaczcie nie pamietam nicku ale chyba Marta) co na sercu to na języku co niezawsze jest docenione.

Sytuacja z forum nieciekawa chociaż mam swoje zdanie na ten temat bo czasami a nawet częściej wpadałam i trochę się orientuję ale nie powinnam się wypowiadać bo nie pisałam z Wami ale to było nierealne wbić się w taką dużą grupę i zostać zauważonym pisząc kilka postów tygodniowo. Chyba nadszedł mój czas bo luźno się zrobiło.

Uciekam spać.
Dobranoc sierpniówki

12 lata 6 miesiąc temu #370171 przez martucha
Jusia Ami to tańsza wersja lilou

Kiniaa mam dokładnie to samo z zakupami;p

Onka hej :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #370222 przez happymamma
Onka ja tam Cię doskonale pamiętam i Twoje posty zauważałam :) Przyznam szczerze, jestem strasznie ciekawa Twojego zdania, możesz napisać mi na pm? Oooo i Lilianka kończy dzisiaj 10 m-cy STO LAT :woohoo:

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych zawieszek, bubububububu :( Piękne są :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #370229 przez domii
Witam

Nie wiem jak u was ale u mnie od rana pada :( mam nadzieje ze przestanie i pojdziemy na spacer :(

Onka ja tez Cie pamietam.Tak jak mowisz dzieciaczki jak sie na jednym skupiaja to pozniej drugie nadrabiaja.Blazej jeszcze nie raczkuje a wszedzie go pelno :laugh: a mojej kolezanki corka do 3 roku prawie wogole nie gaworzyla a pozniej to tak nadrobila ze szok :)

Sto lat dla LILIANKI :kiss: :kiss: :kiss:

Happymamma zgadzam sie z Onka jestes bardzo taktowna :)

Kupuje sobie dzisiaj karnet open i bede szalec na zumbie 5 godzin tygodniowo :lol:

[url=http://www.suwaczki.com

12 lata 6 miesiąc temu #370232 przez happymamma
Domii, szalona kobieto :ohmy: Będziesz mogła pośladkami łupać orzechy :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #370233 przez Monka193
Witam i Ja :)
U nas piękna pogoda jak na razie :/ zobaczymy jak będzie dalej

A Dziś mam Ciężki dzień ;> mam nadzieję że wszystko uda mi się załatwić z tym moim szefem :(złapałam go wczoraj na mieście zajechałam mu drogę i wyciągnęłam z auta :O:O a więc muszę wybrać się do księgowej po przygotowane dokumenty umówić się z szefem i namówić go na podpisy :/ i od razu lecę do bezrobocia się zarejestrować a pieniążków pewnie nie odzyskam :( ale powalczę może się uda przynajmniej część odzyskać

Miłego dnia wam życzę mam nadzieję że do później :):)

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 6 miesiąc temu #370235 przez Monka193
a i wszystkiego dobrego dla solenizantów :*:*

12 lata 6 miesiąc temu #370248 przez domii
Monka a co sie stalo :unsure: :unsure: zwolnil Cie i nie wyplacil odprawy???

Happymamma poslady twardsze sie robia :laugh: ale jeszcze uda musze sobie wyrzezbic :(

[url=http://www.suwaczki.com

12 lata 6 miesiąc temu #370267 przez Monka193
Nie Domii nie zwolnili właśnie :/ jak byłam jeszcze w ciąży poszłam na zwolnienie lekarskie a między czasie mój szef zawiną kasę i zawiną interes i jest tak że jako jedyna jestem pracownicą klubu który nie istnieje lecz nie jest wyrejestrowany a kase mi wisi za ostatni miesiąc przepracowany 1miesiąc chorobowego i za urlop a po za tym to strasznie skomplikowane i sama się w tym wszystkim już pogubiłam :(

Idziemy już papa

12 lata 6 miesiąc temu #370307 przez Biedronka160
Hejaaaaaa
Domii zazdroszczę zumby. Sama bym sobie jakoś tyłeczkiem pomachała, ale jak na razie to bym nim mogła zabić, więc chyba dam na luz :D Kijki mi muszą wystarczyć.

Marta sz Waga leci w dół bo jestem na diecie i rygorystycznie jej przestrzegam i mam zamiar przestrzegać nadal, aż nie osiągnę satysfakcjonującej mnie wagi :)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi co do ząbków.
I uciekam położyć moją śmierdziuszkę - na nocniku nie chciała kupy zrobić, a teraz taką walnęła, że swąd po całej chacie się niesie...

Paaaaa i miłego dnia !!!!

12 lata 6 miesiąc temu #370351 przez Onka
happymama wysłałam Ci pm. Hehehe tekst o łupaniu orzechów mnie rozwalił na łopatki. Potrafisz poprawić humor.

Domii ja poczekam aż mężuś wróci zza granicy i wtedy ja polecę na zumbę a jak narazie ćwiczę na xboxie chociaż motywacji brakuje czasami.

monka powodzenia z szefem. Trzymam kciuki by się udało od niego coś wyciągnąć.

Ja też chcę bransoletkę Lilou!! Muszę do mężusia się ładnie uśmiechnąć.

Witam się i ja w ten piękny początek tygodnia. Pogoda zapowiada się ładna więc zaliczymy spacerek a potem może na kawkę do kumpeli z dzieciakami skoczę. A w sobotę mój małżon przylatuje do nas już na stałe bo nie było go 7m-cy z małymi przerwami na święta. Tak się cieszę i chyba mam motyle w brzuchu.
Miłego dnia dziewczyny

12 lata 6 miesiąc temu #370353 przez adee84
100 lat i wszystkiego naj naj dla Lilianki :)

12 lata 6 miesiąc temu #370386 przez Onka
Lilianka bardzo dziękuje forumowym ciociom za pamięć.
Wstawiłabym jakieś zdjęcia nasze by nie być taka anonimowa ale niezbyt wiem jak więc może którejś z Was mogłabym przesłać na mejla?

12 lata 6 miesiąc temu #370420 przez flower188
Witam!

oj gorrąco tu u Was...

u nas weekend minął aktywnie na wędrówkach po szlakach (Karolcia debiutowała w nosidle turystycznym Vaude - polecam), trochę cieknie jej z noska inaczej na basen byśmy się wybrali.
Zastanawiam się czy ten katarek/nie katarek nie jest reakcją małego organizmu na pierwsze zetknięcie się z alergenami/pyłkami? A może to wreszcie na zęby? bo i kupka luźniejsza była wczoraj...
Ehhh są minusy tego że ona niczego się nie boi(trawy, piasku, zwierząt, innych dzieci): w sobotę podczas przerwy w trasie na kocyku obróciłam się żeby wyciągnąć jej coś do jedzonka a ona już złapała "coś" z trawy i włożyła do buzi jak wyciągnęłam to okazało się że była to zaschnięta psia kupa...
Wczoraj Karolinka "zaatakowała" starszego o miesiąc kuzyna piszcząc i krzykiem zachęcając do zabawy, wyrwała mu smoczka z buzi, zrzuciła czapkę, szarpała za bluzę i chustkę a on biedny przestraszony buczał. Karo za to klaskała zadowolona w dłonie, chichrała się, piszczała, paplała swoje (nananna, mama, tata, lalala) i kiwała główką tak śmiesznie - co ona wyrabia w żłobku??ja nigdy nie pytam czy była grzeczna bo boję się usłyszeć odpowiedzi...

Kurcze marzy mi się gra w tenisa... Chyba poprosimy babcię o przypilnowanie Karolutka i wyskoczymy w tygodniu na godzinkę na korty albo na rower - od kiedy można zabierać maluszka w tym foteliku? wydaje mi się że na trasy/teren w jakim my jeździmy to chyba dopiero w następnym sezonie..
Pozdrawiam!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka