- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
podrzuciłam z rana Nati tatusiowi a sama spałam dziś do 9:30
Katy, namiot to super pomysł ja właśnie Nati na urodziny zamówiłam namiot, trochę innego typu niż ten który Ty chcesz kupić ale dzieciaki uwielbiają bawić się w takich rzeczach, chować się itd...mój Tom miał namiot w pokoju i spędziłam w nim razem z dzieciakami dłuuuuugie godziny
Pysia, gtauluje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
ja chcialam kupic taki zwykly z podloga i zamykany ale ten jest pompowany i pomyslalam ze moze fajniejszy? ale sama nie wiem ktory??
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dmuchany myślę, że to też dobra opcja, mięciutki u Natalii w pokoju póki co stoi jej napompowany basen z daszkiem, nawrzucałam tam zabawek i lubi się gramolić do niego itd
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Slowiczku strasznie drogi
Katy bardzo fajny ten pomysl ja Lilce kupilam pchacz ale ona bardziej sie tym panelem bawi niz wstaje i pcha
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
allegro.pl/ikea-namiot-cirkustalt-swietn...awa-i2584220945.html
A w tym masz 200 pilek allegro.pl/domek-dla-dzieci-namiot-200-p...sen-i2615203909.html w tym co wlkeilas jest tylko 20
PYSKA SUPER!!!!!!!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
ale ciesze sie ze byla, bo to dla Kubcia wazne (bardzo ja lubi i jej chlopaka)
i tym sposobem rozdzielilam 16 osob na 2 imprezki, bylo luzniej tyle ze roboty 2 x tyle :0
ale urodziny ma sie tylko raz do roku
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny wsadzam dzis Franka spowrotem do brzucha wrrr... no co za jęczybuła z niego!!!!!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Katy ten jest w stylu Slowiczka namiotu ( i 4x tanszy)
allegro.pl/ikea-namiot-cirkustalt-swietn...awa-i2584220945.html
ale nie taki ładny jak mój
niestety, rzeczy z haby są mega drogie bez sensu...ale tak mi się spodobał, że nie mogłam sobie odmówić jak Nati go nie pokocha to przynajmniej będzie cieszył moje oko i sama sobie będę w nim siedzieć, o !!!
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia ten z Ikea jest fajny, ogladalam go ale ten drugi jest mega badziewny:) sasiadka ma dla dzieciakow namiot z tego z takimi rurami i to jest tak delikatne ze lewdo mozna sie tym bawic. Nie ma mowy o jakims opieraniu sie badz wyginaniu;) nawet nie wiem czy oni sie tego nie pozbyli bo juz dawno to u nich nie stoi...
chyba zdecyduje sie na ten dmuchany - i tak w pon bede zamawiac bo na chwile onecna jestem pusta mam nadzieje ze kasa zejdzie do pon.
mgielka - ale masz... dla mnie to malo powazne najpierw sie umawiasz itd a potem nagle zmiana planow phi...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
ten dmuchany jest jeszcze w ksiezniczki ale u ines juz nie ma miejsca a samiego pokoik stoi praktycznie pusty wiec kupie z chlopeiecym motywem zwlaszcza ze na wiosne bede robic pokoik samikowi. Wyrzuce te lozeczko po Ines ktore Sami dostal w spadku i mam zamiar zrobic pokoj w kolorach niebieski-czerwony-biały:) ale to dopiero na wiosne bo teraz sami jest cycuch i spi z mamusia a w pokoju sie tylko bawi...
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
to doszly do nas te misie i ta tablica co zamawialam i jest OK ale misie sa male... myslalam ze bede wieksze. Ines sobie je powiesila, a na tablcy wpielysmy 2 zdjecia i tez sobie stoi aczkolwiek bez rewelacji...
jest taka stronka neju.pl i czekam wlasnie od niej na napis na drzwi z ptaszkami, na obrazki na sciane i na domki ktore beda na drzewku a te przykleje dzis:) ale foty Wam wstawie jak dojda te domki dla ptaszkow i je nakleje na drzewko:)
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
myślę, że dla Twoich dzieciaków ten dmuchany to dobry wybór
Ula to moja stara kolezanka z gimnazjum - chodzilam z nia do podstawowki i do gimnazjum:)
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
super te rzeczy z neju.pl...widziałam kiedyś ich obrazki na allegro i miałam zamawiać ale jakiś mały wybór był a na tej stronie jest spory, muszę sobie obczaić