BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #422981 przez slowiczek
hej :)

podrzuciłam z rana Nati tatusiowi a sama spałam dziś do 9:30 B)

Katy, namiot to super pomysł :) ja właśnie Nati na urodziny zamówiłam namiot, trochę innego typu niż ten który Ty chcesz kupić ale dzieciaki uwielbiają bawić się w takich rzeczach, chować się itd...mój Tom miał namiot w pokoju i spędziłam w nim razem z dzieciakami dłuuuuugie godziny :)

Pysia, gtauluje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #422987 przez katy25
slowiczku a pokazesz jaki kupilas NAti??
ja chcialam kupic taki zwykly z podloga i zamykany ale ten jest pompowany i pomyslalam ze moze fajniejszy? ale sama nie wiem ktory??

12 lata 4 miesiąc temu #422994 przez slowiczek
ja taki babybart.pl/pl/p/Namiot-Caro-Lini-Haba-8161/3069
dmuchany myślę, że to też dobra opcja, mięciutki :) u Natalii w pokoju póki co stoi jej napompowany basen z daszkiem, nawrzucałam tam zabawek i lubi się gramolić do niego itd

12 lata 4 miesiąc temu #423010 przez katy25
sliczny ten namiot ale dla mnie za drogi:)) jeszcze jakbym wiedziala ze Ines bedzie go uwiebiała... ale moje dziecko baaaaaaaardzo szybko nudzi sie zabawkami i jedno i drugie a ten dmuchany to im na wiosne wystawie na podworko a ten z haby to by mi nawet szkoda bylo bo taki ladny i taki drogi:))

12 lata 4 miesiąc temu #423012 przez mgielka22
Pyskaa super :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Slowiczku strasznie drogi :cheer: :cheer: :cheer:

Katy bardzo fajny ten pomysl ja Lilce kupilam pchacz ale ona bardziej sie tym panelem bawi niz wstaje i pcha :P

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423019 przez gosia2324
Katy ten jest w stylu Slowiczka namiotu ( i 4x tanszy) :silly:
allegro.pl/ikea-namiot-cirkustalt-swietn...awa-i2584220945.html

A w tym masz 200 pilek allegro.pl/domek-dla-dzieci-namiot-200-p...sen-i2615203909.html w tym co wlkeilas jest tylko 20

PYSKA SUPER!!!!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #423026 przez gosia2324
Mgielka u nas bylo podobnie, Kuby chrzestna nie mogla przyjechac 2go i robilismy 2 imrezy tydzien po tygodniu,
ale ciesze sie ze byla, bo to dla Kubcia wazne (bardzo ja lubi i jej chlopaka) :blink:
i tym sposobem rozdzielilam 16 osob na 2 imprezki, bylo luzniej tyle ze roboty 2 x tyle :0
ale urodziny ma sie tylko raz do roku :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #423028 przez Pyśkaaaa
Migiełka :*

dziewczyny wsadzam dzis Franka spowrotem do brzucha wrrr... no co za jęczybuła z niego!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423033 przez slowiczek
gosia2324 napisał:

Katy ten jest w stylu Slowiczka namiotu ( i 4x tanszy) :silly:
allegro.pl/ikea-namiot-cirkustalt-swietn...awa-i2584220945.html

ale nie taki ładny jak mój :silly: :silly: :silly:
niestety, rzeczy z haby są mega drogie :pinch: bez sensu...ale tak mi się spodobał, że nie mogłam sobie odmówić :P jak Nati go nie pokocha to przynajmniej będzie cieszył moje oko i sama sobie będę w nim siedzieć, o !!! :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #423040 przez katy25
PYSKA SUPER!!!!!!!![/quote]

Gosia ten z Ikea jest fajny, ogladalam go ale ten drugi jest mega badziewny:) sasiadka ma dla dzieciakow namiot z tego z takimi rurami i to jest tak delikatne ze lewdo mozna sie tym bawic. Nie ma mowy o jakims opieraniu sie badz wyginaniu;) nawet nie wiem czy oni sie tego nie pozbyli bo juz dawno to u nich nie stoi...
chyba zdecyduje sie na ten dmuchany - i tak w pon bede zamawiac bo na chwile onecna jestem pusta mam nadzieje ze kasa zejdzie do pon.

mgielka - ale masz... dla mnie to malo powazne najpierw sie umawiasz itd a potem nagle zmiana planow phi...

12 lata 4 miesiąc temu #423044 przez slowiczek
myślę, że dla Twoich dzieciaków ten dmuchany to dobry wybór :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #423045 przez katy25
ja tez lubie nie tylko funkcjonalne zabawki ale i ladne;)
ten dmuchany jest jeszcze w ksiezniczki ale u ines juz nie ma miejsca a samiego pokoik stoi praktycznie pusty wiec kupie z chlopeiecym motywem zwlaszcza ze na wiosne bede robic pokoik samikowi. Wyrzuce te lozeczko po Ines ktore Sami dostal w spadku i mam zamiar zrobic pokoj w kolorach niebieski-czerwony-biały:) ale to dopiero na wiosne bo teraz sami jest cycuch i spi z mamusia a w pokoju sie tylko bawi...

12 lata 4 miesiąc temu #423050 przez katy25
slowiczek a tak by the way
to doszly do nas te misie i ta tablica co zamawialam i jest OK ale misie sa male... myslalam ze bede wieksze. Ines sobie je powiesila, a na tablcy wpielysmy 2 zdjecia i tez sobie stoi aczkolwiek bez rewelacji...
jest taka stronka neju.pl i czekam wlasnie od niej na napis na drzwi z ptaszkami, na obrazki na sciane i na domki ktore beda na drzewku a te przykleje dzis:) ale foty Wam wstawie jak dojda te domki dla ptaszkow i je nakleje na drzewko:)

12 lata 4 miesiąc temu #423055 przez katy25
slowiczek napisał:

myślę, że dla Twoich dzieciaków ten dmuchany to dobry wybór :)

Ula to moja stara kolezanka z gimnazjum - chodzilam z nia do podstawowki i do gimnazjum:)

12 lata 4 miesiąc temu #423056 przez slowiczek

super te rzeczy z neju.pl...widziałam kiedyś ich obrazki na allegro i miałam zamawiać ale jakiś mały wybór był a na tej stronie jest spory, muszę sobie obczaić:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka