BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #422633 przez Marta M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #422635 przez iwonaNAVI
Maja ale fajnie :) brawo :)

12 lata 4 miesiąc temu #422638 przez Marta M
Jeszcze taki mi sie udało:

12 lata 4 miesiąc temu #422644 przez pati-m
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

A teraz smutniejsza wiadomość - Kacper jest chory :( Jak odbierałam go od mamy to katar na maksa, gorączka 38 :( Pojechaliśmy do naszej pediatry - bakteryjne zapalenie gardła i ostry nieżyt nosa. Męczy się biedulek, płacze, nawet teraz popłakuje przez sen i wybudza się co jakiś czas. Wzięłam zwolnienie na jutro i na cały przyszły tydzień. Nie ma takiej siły, która zmusi mnie by isć do pracy, a jego zostawić babci.

12 lata 4 miesiąc temu #422645 przez pati-m
Majeczka - pięknie chodzisz! W szoku jestem, że ty tak świetnie już sobie radzisz :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #422664 przez beti
Dzien dobry i do napisania za 2 tygodnie :D :D

Buziaki dla wszyystkich jubilatow ktorzy w tym czasie beda mieli urodzinki :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #422669 przez Pyśkaaaa
Witam :*
Majeczko ale Ty slicznie tupasz :*
Beti wypoczywajcie i fasolkujcie :*
Oliwcia zdrówka i gratki z okazji chodzenia :)
Kacpi biedaczku zdrowiej mamusi :*

wiecie co teraz taka okropna pogoda.... fuj dzis rano K. jak szedł przed 7 po bułki było 7 stopni brrrr.... zaczyna się

ok 10 wpada moja mama a ja jade na wewnetrzny więc zaciskajcie kciukasy :P

12 lata 4 miesiąc temu #422673 przez ewelinaa
Hej :)

Bardzo dziękujemy za życzenia i przesyłamy spóźnione, ale najszczersze życzonka dla Majusi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: pięknie drepczesz :woohoo:

Beti owocnego wypoczynku :woohoo: :woohoo: :kiss:

Gosia zapisałam przepis na strogonowa, też uwielbiam, ale już nie pamiętam kiedy robiłam i przepis mi z głowy wyleciał ;) dzięki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wczoraj była u nas w odwiedzinach tygodniowa Klara, bo przyjeżdżali z nią na usg główki do szpitala, ale wszystko jest w porządku :) a później na zakupach z Kingą byłam, bo dziś idziemy odwiedzić moją przyjaciółkę i jej miesięcznego synka :)
i tak jakoś dzień leci za dniem - za oknem dziś szaro i buro no i zaczynają reklamować leki na przeziębienie, więc jak nic jesień idzie. A rok temu popołudniu wychodziliśmy z Kingą do domu i też deszcz padał. Ale było cieplej :S

A Kingi ulubiona zabawa ostatnio to samodzielne siadanie w nowym foteliku samochodowym, bo na razie stoi w salonie - jejku, ale ona śmiesznie się na niego gramoli - prawie tak jak na fotel :laugh: :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #422693 przez gosia2324
Witam Was kobitki :kiss:

Maja super dreptasz :) Tylko uwazaj na tym parkingu .

Iwonka uwazam tak samo jat TY :kiss: :kiss: :kiss:

Kacperku zdrowka :kiss: :kiss: :kiss:

Ewelina strogonow dobra sprawa :blink: :silly:

Zobaczcie jaka cena :cheer:
allegro.pl/wyprzedaz-zegarek-diesel-time...rma-i2607196723.html wzielam sobie i Jogo chrzestnej :)

12 lata 4 miesiąc temu #422699 przez mgielka22
Sie tez witam :)

Bewi ale to juz przegiecie chyba by bylo :dry: durne baby...

Beti odpoczywaj :D

Majunia ale slicznie dreptasz :D

Dziewczyny popatrzylam Lilce do buzi i w miejscu lewej gornej czworki ma wielka sina banie to normalne???????

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #422705 przez maja1982
Witam,

u nas za oknem słonecznie :) ale też chłodno

pyska - kciukasy zacisniete

Majunia - ale wspaniale drepczesz :) uwielbiam jak takie małe szkraby chodza i te rączki dla równowagi uniesione w górę :kiss:

beti - to owocnego wypoczynku :) :kiss:

megi - kurcze musze na forum poszukac kiedy napisałam ze juz nie je w nocy (bo ja nie pamietam :( ale chyba z miesiąc albo dłużej!czasami pije wodę ale nie zawsze!!LOlek bardzo dobrze zniósł odstawienie nocnego mleka!!bo u nas było tak ze on nie spał czasami 2 h w nocy jeszcze jak dostawał mleko wiec stwierdzilismy ze skoro tak nie spi to probujemy go oduczyć jedzenia w nocym i sie udało :):):)

ewelina - KIngusia jak prawdziwa kobieta cieszy sie z nowego zakupu :) obiecałas poprawe i miałaś cześciej KIngusię pokazywać i co ????? :dry: :) ;)

KAcperku - zdrówka maluszku :kiss: pati - dla dziecka szczególnie chorego nie ma jak mama :) :kiss:

bewipo - dziwne to z tym żłóbkiem??ale przecież to one decydują czy noszą dziecko czy nie??a poza tym to właśnie jest złobek czyli sa tam dzieci które potzrbują zeby je poprzytulać ponisić itp. a macie taki zapis w umowie ze jak dziecko niby sie nie może zaadoptować to wypowiadają umowę???

ja pije kawkę chłopaki śpia (D dotarł o 5 rano :dry: )

12 lata 4 miesiąc temu #422768 przez angie1713
Witam :)

Napisałam posta i mi się skasował :angry:

Oliwka i Fifi gratuluję chodzenia :)
Majunia ty to już praktycznie biegasz :)
Kacperku zdrówka :kiss:
Bewipo dziwne z tym żłobkiem ;)
Pyśka trzymam kciuki :)
Beti życzę miłego odpoczynku :)
Maja my też już nie dajemy Didi jeść w nocy i jest super bo dziś wstałam do niej raz o 4 dałam jej herbatki i pożniej o 6 jeść i spała do 8.30 a jak jadła to non stop wstawała w nocy :)

Dziewczyny jaki nr bucików mają wasze maluchy bo kupiłam Nadii wczoraj buty w ccc nr 21 i po dokładnym przymierzeniu w domu wydają mi się za duże i nawet ciężko jest jej chodzić i muszę oddać bo 20 nie było ;)

Idę na kawkę :)

12 lata 4 miesiąc temu #422808 przez fanka
witam i ja
melduję, że tort zrobiony, babeczki 2 rodzaje zrobione, teraz biorę się za koreczki i tortelinki :-)
Majeczka ale ty zdolniacha jesteś!!!
Oliwcia gratuluję kolejnego levelu, szaleją nam te dziewczynki!!!
Beti udanego odpoczynku :-)
Dawid nosi buty nr 20.
właśnie dostał teraz od mojej siostry kilka par i w niektóre nie wsadzi nóżki bo ona ma bardzo wysoką stópkę na podbiciu i tak mi szkoda bo są śliczne, muszę na allegro wystawić!

12 lata 4 miesiąc temu #422838 przez pati-m
Witam,
Kacperek ma drzemkę więc do was z przyjemnością zaglądam :)

Na początku chciałam wam podziękować za wasze opinie, bo wczoraj jakoś o tym zapomniałam :blush: Naprawdę bardzo wam dzięuję za wszystkie rady, są dla mnie ważne :kiss: Cieszę się, że mogę na was liczyć :)

Gosia - oj kusisz mnie tym zegarkiem :)

Kacperek budził się w nocy przez katar no i po akcjach z fridą wiadomo jakie serenady były. Rano wziął leki, a teraz śpi mój chorowitek kochany. A ja jestem najszczęśliwasz, bo będę caaaaaały tydzień z moim skarbem :)

mgiełka - Kacper też miał takie sine spuchnięte dziąsło jak mu górna dwójka szła i pedoatra powiedziała, że to normalne, tak reaguje na mający się przebić ząbek.

pyśka - trzymam kciuki i daj znać jak poszło.

beti - odpoczywajcie! :)

12 lata 4 miesiąc temu #422844 przez monika1984lodz
Dzień dobry :)

Majeczka Ty biegasz hih :)

Emi nosi 19 ale są już na styk więc jesienne kupie jej 20 i właśnie muszę jakieś kupić bo przecież na takie temp.to w sandałkach jej nie puszcze :/

Oliwcia gratlacje

Fifi Tobie również :)
Beti wypoczywaj :*

Pati w końcu od czegoś tu jesteśmy :) KAcperku zdrowiej!!!!

Gosia fajne te zegarki :) ale ja to juz zegarkow nie kupuje bo mam e trzy i w żadnym nie chodze :/

Emi dzisiaj szepcze jakieś zaklęcia pod nosem heheheh zaczynam się bać :D
i robiróżne miny przed lustrem :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka