- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- Otrzymane podziękowania: 0
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstępnie porozmawialiśmy. Na początek zrobimy szczegółowy plan co będzie jak się zdecyduję przejść do S. itp. a potem zastanowimy się czy mam brać wychowawczy, bo to jest rzeczywiście dobry pomysł.
Tak więc jeszcze trochę czasu upłynie - z 2-3 tygodnie na pewno.
A teraz smutniejsza wiadomość - Kacper jest chory Jak odbierałam go od mamy to katar na maksa, gorączka 38 Pojechaliśmy do naszej pediatry - bakteryjne zapalenie gardła i ostry nieżyt nosa. Męczy się biedulek, płacze, nawet teraz popłakuje przez sen i wybudza się co jakiś czas. Wzięłam zwolnienie na jutro i na cały przyszły tydzień. Nie ma takiej siły, która zmusi mnie by isć do pracy, a jego zostawić babci.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Buziaki dla wszyystkich jubilatow ktorzy w tym czasie beda mieli urodzinki
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majeczko ale Ty slicznie tupasz :*
Beti wypoczywajcie i fasolkujcie :*
Oliwcia zdrówka i gratki z okazji chodzenia
Kacpi biedaczku zdrowiej mamusi :*
wiecie co teraz taka okropna pogoda.... fuj dzis rano K. jak szedł przed 7 po bułki było 7 stopni brrrr.... zaczyna się
ok 10 wpada moja mama a ja jade na wewnetrzny więc zaciskajcie kciukasy
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bardzo dziękujemy za życzenia i przesyłamy spóźnione, ale najszczersze życzonka dla Majusi pięknie drepczesz
Beti owocnego wypoczynku
Gosia zapisałam przepis na strogonowa, też uwielbiam, ale już nie pamiętam kiedy robiłam i przepis mi z głowy wyleciał dzięki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj była u nas w odwiedzinach tygodniowa Klara, bo przyjeżdżali z nią na usg główki do szpitala, ale wszystko jest w porządku a później na zakupach z Kingą byłam, bo dziś idziemy odwiedzić moją przyjaciółkę i jej miesięcznego synka
i tak jakoś dzień leci za dniem - za oknem dziś szaro i buro no i zaczynają reklamować leki na przeziębienie, więc jak nic jesień idzie. A rok temu popołudniu wychodziliśmy z Kingą do domu i też deszcz padał. Ale było cieplej
A Kingi ulubiona zabawa ostatnio to samodzielne siadanie w nowym foteliku samochodowym, bo na razie stoi w salonie - jejku, ale ona śmiesznie się na niego gramoli - prawie tak jak na fotel
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Maja super dreptasz Tylko uwazaj na tym parkingu .
Iwonka uwazam tak samo jat TY
Kacperku zdrowka
Ewelina strogonow dobra sprawa
Zobaczcie jaka cena
allegro.pl/wyprzedaz-zegarek-diesel-time...rma-i2607196723.html wzielam sobie i Jogo chrzestnej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bewi ale to juz przegiecie chyba by bylo durne baby...
Beti odpoczywaj
Majunia ale slicznie dreptasz
Dziewczyny popatrzylam Lilce do buzi i w miejscu lewej gornej czworki ma wielka sina banie to normalne???????
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas za oknem słonecznie ale też chłodno
pyska - kciukasy zacisniete
Majunia - ale wspaniale drepczesz uwielbiam jak takie małe szkraby chodza i te rączki dla równowagi uniesione w górę
beti - to owocnego wypoczynku
megi - kurcze musze na forum poszukac kiedy napisałam ze juz nie je w nocy (bo ja nie pamietam ale chyba z miesiąc albo dłużej!czasami pije wodę ale nie zawsze!!LOlek bardzo dobrze zniósł odstawienie nocnego mleka!!bo u nas było tak ze on nie spał czasami 2 h w nocy jeszcze jak dostawał mleko wiec stwierdzilismy ze skoro tak nie spi to probujemy go oduczyć jedzenia w nocym i sie udało
ewelina - KIngusia jak prawdziwa kobieta cieszy sie z nowego zakupu obiecałas poprawe i miałaś cześciej KIngusię pokazywać i co ?????
KAcperku - zdrówka maluszku pati - dla dziecka szczególnie chorego nie ma jak mama
bewipo - dziwne to z tym żłóbkiem??ale przecież to one decydują czy noszą dziecko czy nie??a poza tym to właśnie jest złobek czyli sa tam dzieci które potzrbują zeby je poprzytulać ponisić itp. a macie taki zapis w umowie ze jak dziecko niby sie nie może zaadoptować to wypowiadają umowę???
ja pije kawkę chłopaki śpia (D dotarł o 5 rano )
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napisałam posta i mi się skasował
Oliwka i Fifi gratuluję chodzenia
Majunia ty to już praktycznie biegasz
Kacperku zdrówka
Bewipo dziwne z tym żłobkiem
Pyśka trzymam kciuki
Beti życzę miłego odpoczynku
Maja my też już nie dajemy Didi jeść w nocy i jest super bo dziś wstałam do niej raz o 4 dałam jej herbatki i pożniej o 6 jeść i spała do 8.30 a jak jadła to non stop wstawała w nocy
Dziewczyny jaki nr bucików mają wasze maluchy bo kupiłam Nadii wczoraj buty w ccc nr 21 i po dokładnym przymierzeniu w domu wydają mi się za duże i nawet ciężko jest jej chodzić i muszę oddać bo 20 nie było
Idę na kawkę
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
melduję, że tort zrobiony, babeczki 2 rodzaje zrobione, teraz biorę się za koreczki i tortelinki
Majeczka ale ty zdolniacha jesteś!!!
Oliwcia gratuluję kolejnego levelu, szaleją nam te dziewczynki!!!
Beti udanego odpoczynku
Dawid nosi buty nr 20.
właśnie dostał teraz od mojej siostry kilka par i w niektóre nie wsadzi nóżki bo ona ma bardzo wysoką stópkę na podbiciu i tak mi szkoda bo są śliczne, muszę na allegro wystawić!
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kacperek ma drzemkę więc do was z przyjemnością zaglądam
Na początku chciałam wam podziękować za wasze opinie, bo wczoraj jakoś o tym zapomniałam Naprawdę bardzo wam dzięuję za wszystkie rady, są dla mnie ważne Cieszę się, że mogę na was liczyć
Gosia - oj kusisz mnie tym zegarkiem
Kacperek budził się w nocy przez katar no i po akcjach z fridą wiadomo jakie serenady były. Rano wziął leki, a teraz śpi mój chorowitek kochany. A ja jestem najszczęśliwasz, bo będę caaaaaały tydzień z moim skarbem
mgiełka - Kacper też miał takie sine spuchnięte dziąsło jak mu górna dwójka szła i pedoatra powiedziała, że to normalne, tak reaguje na mający się przebić ząbek.
pyśka - trzymam kciuki i daj znać jak poszło.
beti - odpoczywajcie!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Majeczka Ty biegasz hih
Emi nosi 19 ale są już na styk więc jesienne kupie jej 20 i właśnie muszę jakieś kupić bo przecież na takie temp.to w sandałkach jej nie puszcze :/
Oliwcia gratlacje
Fifi Tobie również
Beti wypoczywaj :*
Pati w końcu od czegoś tu jesteśmy KAcperku zdrowiej!!!!
Gosia fajne te zegarki ale ja to juz zegarkow nie kupuje bo mam e trzy i w żadnym nie chodze :/
Emi dzisiaj szepcze jakieś zaklęcia pod nosem heheheh zaczynam się bać
i robiróżne miny przed lustrem
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]