- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia też bym zjadła sobie kebsika
Agusia, właśnie się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Widzialam cudowne zdjecia....nie moge sie napatrzec.
Wojtus ma bombowe oczyska...mama na karna zabe, bo za rzadko nam Cie pokazuje.
Kucajacej Emi brakuje tylko rudych kucykow i wypisz, wymaluj Pipi Landgsztrunk nie wiem jak sie to pisze...haha
A zdjecie z mama piekne. Sliczne jestescie.
Maja z mama wymiata...calusne zdjecie nadaje sie do jakiegos konkursu.!
A Natalka w ogole urzeka mnie swoja uroda...te oczka, wloski, buzia...do wycalowania...a w nowej fryzurce wyglada pieknie
Nadia wyglada na starsza dziewczynke, nawet rysy twarzy ma takie powazne. Engie, super wygladalyscie na chrzcinach...i wszystkie 3 dziewczyny laski niesamowite.
No i Nadia to bardzo wysoka dziewczynka...nie wiem ile dokladniej ma Emi wzrostu, ale miesiac temu stala obok swojej kolezanki, ktora miala 80cm..a Emisia byla o od niej wyzsza, chociaz tamta dziewczynka miala jeszcze na sobie buciki...a dokladniej to sie dowiemy jak pojdziemy na kolejne szczepienie...
Monia,
No i Anitka, Oliwka oraz Kingusia, sto lat roczniaczki
Ide dalej nadrabiac.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
troche Was podczytałam ale ogolnie padam na twarz od rana jeździłam, weszłam do domu tylko po rzeczy dla Ines na basen a na dodatek wymoczylam sie w goracej wannie bo cos mnie bierze trzese sie jak galareta. Teraz torche herbatka z cytrynka pomogła ale nie daj Bog sie rozlozyc!
ja dzis byłam u fryzjera nareszcie!! łaziłam juz z 2 mies. odrostami eh... Ines podcieclam koncowki i wziela ode mnie 20 zl łąże do niej od 1,5 roku jestem mega zadowolona ale za Ines to mnie skosila dzis... to TYLKO KONCOWKI halo?!?!
niewazne...
Ines dzis miala pierwsze zajecia na basenie, zakwalifikowala sie do sredniozaawansowanej grupy:) jestem dumna ogolnie fajnie sobie radzila, sama sie ubrala, rozebrala umyla... bo ona w domu tez myje sie sama na serio:) tylko wlosy jej myje bo wiadomo jak to jest...
A Samiczka znow dzis wzieli za dziewczynke!! podchodzi do mnie Pani na basenie i smieje sie do niego z textem "ale masz piekne loczki laleczko, jak ma na imie cora?? ha ha ha
Sami lubi obcinanie pazurkow ja to robie srednio 2-3 razy w tyg bo on w nocy mi sie drapie:) Sami narazie nie wykazuje cech zlosnika ale czasami sie fajnie wkurza jak Ines mu dokucza albo osttanio jak bujal sie w hustawce na placu zabaw a ja go zgarnelam na rece RYK i złosc!!
oj na serio padam
ide sie polozyc
mala - ja mam 1,60 wzrostu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emi nie lubi obcinac paznokci...robimy to nozyczkami i musze ja zagadywac i za kazdym razem calowac paluszka
A przewijanie pieluchy to sajgon...musze miec pod reka dodatkowa pieluche, krem, jakies zabawki...a najlepiej jak dam jej komorke...wowczas lezy spokojnie
Monia,
Katy, to moze wez rutinoscorbin i polopiryne do lozka.
musisz byc dumna z Ines...super, ze udalo jej sie zakwalifikowac do tak wysokiej grupy.
Dla mnie Sami wyglada jak chlopczyk...ale jest slodki jak laleczka
No i masz fantastyczne firany w salonie....extra.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja też jutro wyjeżdżam, wracam w niedzielę. Może uda mi się jeszcze zajrzeć, muszę nas spakować
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beti,
Megi,
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
to radość dla całej rodziny.
Spełnienia dziecięcych marzeń,
Szczęścia, radości i wielu prezentów
serdecznie życza Gwareczki
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi przykro mi :*
a ja się dzis nie wyspałam Frauś zrobił pobudke o 5.50 a o 8 padł ja rozwiązuje testy na prawko i czekam na mamę wpadnie na Kawusie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może i poszłam wcześniej spać, ale jestem mega niewyspana.
Kacper budził się w nocy ze sto razy - przyplątał się do nas katar No i były kropelki, frida, płacz bo tego nie znosi, oddychać mu było ciężko, ech...
Do tego w przerwach jak spał, to mi się jakieś głupoty śniły, więc umęczona jestem na maksa.
My w ten weekend też imprezujemy, bo mamy Święto Róży, to taka tradycja w naszym mieście
Wczoraj już Kacpero wyoatrzył samochodziki na karuzeli i było brum brum Mam nadzieję, że go bardziej nie rozłoży, to pójdziemy. A wieczorkiem babcia zostanie z małym a my na koncert śmigniemy www.swietorozy.pl/
Majeczko - sto lat królewno śliczna!!!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Dla mnie noce są zdecydowanie za krótkie ostatnio, niech już ta pełnia minie, bo Kamil płacze przez pół nocy
Ja już spakowana, czekam aż chłopaki wrócą i jedziemy. Ale mi się nie chce
Majeczko ślicznotko sto lat, dużo uśmiechu i samych pogodnych dni
Megi
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to życzę dziewczyną, które "roczkują" w ten weekend super imprezek i przede wszystkim pogody, żeby grille się udały