- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Oliwcia dzis juz lepiej...w nocy ladnie spala tylko 2 razy obudzila sie z placzem bo widac ze ja bolalo gardlo...goraczka nadal jest ale bardziej stan podgoraczkowy...i dzisiaj w koncu zaczela sie bawic i rozrabiac takze idzie ku lepszemu
Agusia ja mam pastikowa taka wladsnie na haki...wedlug mnie lepsza niz drewniana lzejsza a udzwignie ten sam ciezar no bo to zalezy od hakow
Marta super niespodzianka a tort rewelacja
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ostatnio na kolację miał kaszkę manną własnie na mleku kozim i bardzo mu smakowała również
zrobiłam dzisiaj zapas porcji mięsa na obiadki dla Domka - dostał królika od szwagra - ojca chrzestnego i juz sie mrozi
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domi ale mama ci smakołyki serwuje
My juz po spacerku a przy okzji byliśmy na kawie u mojej mamy
A co tu taka cisza dzisiaj ?
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po moim domu roznosi się zapach palonej marihuany w sam raz do spania....
Słowiczku
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorki że mnie tak mało ale Kacperek marudek przez to gardło, katarek i gorączkę.
Wpadłam tylko na chwilkę życzyć wam miłego wieczorku
marta - śliczny tort Pamiętasz jak Majeczce wkleiłam podobny
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do wozka to mamy taki braz jakis melanz? na allegro brzydko to wyglada ale w realu jest ladny a przede wszystkim praktyczny. Ten turkus co mialam to szybko jednak sie brudzil, Sami cos jadl i brudzil sie a idzie jesien, zima, chlapa... no wiecie.
Ja wrocilam do domu po 14, siedzialam nad ta naklejka 1,5h a potem przyjechalo szambo, od razu uprałam 2 pralki a potem gora prasowania. A w domu mam taki syf ze szok... od oniedzialku biore sie.
W srode jade z Samim do szpitala na kontrole jego skory i bedzie wciagniety pod opieke dermatologa - NARESZCIE.
Slowiczku ale masz zapachy
marta - tort boski! Maja dla Majeczki
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magda79 - mozesz mi dac przepis na budyc jaki robisz swojemu maluszkowi? czy mlek kozie kupujesz w kartonie w sklepie czy masz od kogos?? mi lekarz tez sugerowal mleko kozie - ono jest podobno b.tluste:) ja bym cos innego zaczela gotowac samiemu bo non stop je to samo...
Co do wozka to mamy taki braz jakis melanz? na allegro brzydko to wyglada ale w realu jest ladny a przede wszystkim praktyczny. Ten turkus co mialam to szybko jednak sie brudzil, Sami cos jadl i brudzil sie a idzie jesien, zima, chlapa... no wiecie.
Ja wrocilam do domu po 14, siedzialam nad ta naklejka 1,5h a potem przyjechalo szambo, od razu uprałam 2 pralki a potem gora prasowania. A w domu mam taki syf ze szok... od oniedzialku biore sie.
W srode jade z Samim do szpitala na kontrole jego skory i bedzie wciagniety pod opieke dermatologa - NARESZCIE.
Slowiczku ale masz zapachy
marta - tort boski! Maja dla Majeczki
Katy mleko mam od mamy w sąsiedztwie- mają koze - a budyń śmietankowy zwykły, no i świeże maliny na góre...aha trochę polałam domowym sokiem z ostrężyn....
kolor black night??? mi sie podoba jak kupimy nowy to ten chyba własnie.....zobaczymy jeszcze
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Co to za obijanko?
Tez sie zastanawiam nad hustawka plastikowa...jest bardzo ladna i ma dodatkowe zapiecie dla maluszka
Tez zycze wszystkim swietujacym swietnej zabawy.
Marta, piekny tort a dla brata wielki szacunek..
od wczoraj przegladalam ciuszki Emi...musialam powyciagac jej nowe, tzn na teraz i okazalo sie, ze Emilka ma wiecej ciuchow niz jej rodzice razem wzieci
Na urodzinki zaloze jej piekna czerwona sukienke w stylu chinskim
Dzis na spacerku Emisia chodzila sama tzn robila 5 krokow i ladowala w moich ramionach ale to slodko wygladalo
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
jutro rano i tak jade do sklepu bo w lodowce swiatlo a ostatnio nienawidze lazic po tych sklpeach a jeszcze bardziej nienawidze stac przy garach... czasami tak mam.
Ano maliby tez musze kupic bo chce ciasto zrobic z malinami.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wchodze, myslalam, ze nie nadrobie Was a tu raptem 2 strony?
Co to za obijanko?
Tez sie zastanawiam nad hustawka plastikowa...jest bardzo ladna i ma dodatkowe zapiecie dla maluszka
Tez zycze wszystkim swietujacym swietnej zabawy.
Marta, piekny tort a dla brata wielki szacunek..
od wczoraj przegladalam ciuszki Emi...musialam powyciagac jej nowe, tzn na teraz i okazalo sie, ze Emilka ma wiecej ciuchow niz jej rodzice razem wzieci
Na urodzinki zaloze jej piekna czerwona sukienke w stylu chinskim
Dzis na spacerku Emisia chodzila sama tzn robila 5 krokow i ladowala w moich ramionach ale to slodko wygladalo
Agusia strój strój Emisie
Domi zrobi 2 kroczki sam a później myk i do raczkowania!!! najwięcej 6 było - chyba wtedy się zapomniał
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
a wiecie?
ja ostatnio mialam przez kilka dni handre, chodze jak cien czlowieka, niedospana przez te "cudowne" noce z Samim. I chodze i tak mysle ile ja kasy wydaje na dzieci?? A tak mi daja w kosc... kurcze. Podzielilam sie z moja mama odczuciami i ona oczywiscie powiedziala ze kazdy ma prawo byc zmeczony i ze ona doskonale mnie rozumie ale powinnam zadbac bardziej o siebie. I w czwartek bylam z nia na zakupach;)
Kupilam sobie butki kozaczki na jesien juz, sweterek i super kurteczke. I od razu poczulam sie znacznie lepiej w "skorze mamy".
Oczywiscie wciaz mam odczucie, ze dla dzieci najpierw a sobie na koncu:( ja zawsze jak mam jakies "extra" pieniadze to wydaje na dzieciaki albo na dom...
dobra, ja lece bo niewiadomo co mnie w nocy czeka??
aha! jeszcze jedno
Ines dzis tak bawila sie z Samim że zalatwila mu palca! Zamknela go w garderobie a ja mam takie drzwi skladane na pol. I on chcac sie wydostac przycial sobie palca! Krew sie lała, ryk jak nie wiem co! A to wszystko obok mnie bo prasowalam obok! MY GOD... zwariowac idzie.
lece dobranoc
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Tez sie zastanawiam nad zrobienie jej budyniu...chcialabym sprobowac wprowadzic mleko krowie po roczku...ale chyba juz moglabym to zrobic....
Katy, biedny Samiczek..ale do wesela sie zagoi Super, ze Ines Ci pomaga...ja bedac sama z Emi nie moglabym prasowac...uczepilaby mi sie nogi, albo nie daj Boze zaczelaby jesc kabel...
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Katy zrób mu zrób zobaczysz jak mu bedzie smakowało
zrobie, zrobie, zaraz sobie zapisze aby to mleko zalatwic bo ja mam skleroze;)
Gratulacje dla Dominisia! Ciekawe kiedy moj leniuszek sie ruszy chociaz on i tak mi poszedl teraz do przodu... ano i mamy 7 zeba na dole, tzn. 7 ogolnie a na dole 3 ego;)