BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #423436 przez iwonaNAVI
Witam ...juz wieksza czesc mam na jutro gotowe...zostalo jeszcze tylko miesko

Oliwcia dzis juz lepiej...w nocy ladnie spala tylko 2 razy obudzila sie z placzem bo widac ze ja bolalo gardlo...goraczka nadal jest ale bardziej stan podgoraczkowy...i dzisiaj w koncu zaczela sie bawic i rozrabiac takze idzie ku lepszemu

Agusia ja mam pastikowa taka wladsnie na haki...wedlug mnie lepsza niz drewniana lzejsza a udzwignie ten sam ciezar no bo to zalezy od hakow

Marta super niespodzianka a tort rewelacja :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #423465 przez magda79
Domi wszamał dzisiaj na podwieczorek budyń na kozim mleku z malinami...juz drugi raz i uwielbia to :lol:

a ostatnio na kolację miał kaszkę manną własnie na mleku kozim i bardzo mu smakowała również :lol:

zrobiłam dzisiaj zapas porcji mięsa na obiadki dla Domka - dostał królika od szwagra - ojca chrzestnego i juz sie mrozi :) :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423488 przez angie1713
Oliwka to super że już lepiej się czujesz :)
Domi ale mama ci smakołyki serwuje :)

My juz po spacerku a przy okzji byliśmy na kawie u mojej mamy :)

A co tu taka cisza dzisiaj ?

12 lata 4 miesiąc temu #423496 przez slowiczek
po moim domu roznosi się zapach palonej marihuany :X w sam raz do spania....

12 lata 4 miesiąc temu #423500 przez magda79
slowiczek napisał:

po moim domu roznosi się zapach palonej marihuany :X w sam raz do spania....

Słowiczku B) B) :cheer: :S :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #423512 przez pati-m
Witam,
Sorki że mnie tak mało ale Kacperek marudek przez to gardło, katarek i gorączkę.

Wpadłam tylko na chwilkę życzyć wam miłego wieczorku :kiss:

marta - śliczny tort :) Pamiętasz jak Majeczce wkleiłam podobny :silly:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423522 przez katy25
magda79 - mozesz mi dac przepis na budyc jaki robisz swojemu maluszkowi? czy mlek kozie kupujesz w kartonie w sklepie czy masz od kogos?? mi lekarz tez sugerowal mleko kozie - ono jest podobno b.tluste:) ja bym cos innego zaczela gotowac samiemu bo non stop je to samo...

Co do wozka to mamy taki braz jakis melanz? na allegro brzydko to wyglada ale w realu jest ladny a przede wszystkim praktyczny. Ten turkus co mialam to szybko jednak sie brudzil, Sami cos jadl i brudzil sie a idzie jesien, zima, chlapa... no wiecie.

Ja wrocilam do domu po 14, siedzialam nad ta naklejka 1,5h :ohmy: a potem przyjechalo szambo, od razu uprałam 2 pralki a potem gora prasowania. A w domu mam taki syf ze szok... od oniedzialku biore sie.

W srode jade z Samim do szpitala na kontrole jego skory i bedzie wciagniety pod opieke dermatologa - NARESZCIE.

Slowiczku ale masz zapachy :P ;)
marta - tort boski! Maja dla Majeczki

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423525 przez magda79
katy25 napisał:

magda79 - mozesz mi dac przepis na budyc jaki robisz swojemu maluszkowi? czy mlek kozie kupujesz w kartonie w sklepie czy masz od kogos?? mi lekarz tez sugerowal mleko kozie - ono jest podobno b.tluste:) ja bym cos innego zaczela gotowac samiemu bo non stop je to samo...

Co do wozka to mamy taki braz jakis melanz? na allegro brzydko to wyglada ale w realu jest ladny a przede wszystkim praktyczny. Ten turkus co mialam to szybko jednak sie brudzil, Sami cos jadl i brudzil sie a idzie jesien, zima, chlapa... no wiecie.

Ja wrocilam do domu po 14, siedzialam nad ta naklejka 1,5h :ohmy: a potem przyjechalo szambo, od razu uprałam 2 pralki a potem gora prasowania. A w domu mam taki syf ze szok... od oniedzialku biore sie.

W srode jade z Samim do szpitala na kontrole jego skory i bedzie wciagniety pod opieke dermatologa - NARESZCIE.

Slowiczku ale masz zapachy :P ;)
marta - tort boski! Maja dla Majeczki

Katy mleko mam od mamy w sąsiedztwie- mają koze - a budyń śmietankowy zwykły, no i świeże maliny na góre...aha trochę polałam domowym sokiem z ostrężyn....

kolor black night??? mi sie podoba :lol: :lol: jak kupimy nowy to ten chyba własnie.....zobaczymy jeszcze

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423528 przez Agusia83
Wchodze, myslalam, ze nie nadrobie Was a tu raptem 2 strony?
Co to za obijanko? :silly:

Tez sie zastanawiam nad hustawka plastikowa...jest bardzo ladna i ma dodatkowe zapiecie dla maluszka :laugh:

Tez zycze wszystkim swietujacym swietnej zabawy.

Marta, piekny tort :laugh: a dla brata wielki szacunek.. :lol:

od wczoraj przegladalam ciuszki Emi...musialam powyciagac jej nowe, tzn na teraz i okazalo sie, ze Emilka ma wiecej ciuchow niz jej rodzice razem wzieci :silly:
Na urodzinki zaloze jej piekna czerwona sukienke w stylu chinskim :lol:

Dzis na spacerku Emisia chodzila sama :lol: tzn robila 5 krokow i ladowala w moich ramionach :laugh: ale to slodko wygladalo :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #423529 przez katy25
tak tez myslalam:) ja rowniez mam mozliwosc kupienia kolo domu mleka prosto od kozy i jutro chyba sie przejde i kupie z litr - ugotuje budyn, zobacze czy on zje? Sami niby kaszy mannej nie moze ale bez przesady moglabym sprobowac;)

jutro rano i tak jade do sklepu bo w lodowce swiatlo a ostatnio nienawidze lazic po tych sklpeach a jeszcze bardziej nienawidze stac przy garach... czasami tak mam.

Ano maliby tez musze kupic bo chce ciasto zrobic z malinami.

12 lata 4 miesiąc temu #423531 przez magda79
Katy zrób mu zrób zobaczysz jak mu bedzie smakowało :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #423532 przez magda79
Agusia83 napisał:

Wchodze, myslalam, ze nie nadrobie Was a tu raptem 2 strony?
Co to za obijanko? :silly:

Tez sie zastanawiam nad hustawka plastikowa...jest bardzo ladna i ma dodatkowe zapiecie dla maluszka :laugh:

Tez zycze wszystkim swietujacym swietnej zabawy.

Marta, piekny tort :laugh: a dla brata wielki szacunek.. :lol:

od wczoraj przegladalam ciuszki Emi...musialam powyciagac jej nowe, tzn na teraz i okazalo sie, ze Emilka ma wiecej ciuchow niz jej rodzice razem wzieci :silly:
Na urodzinki zaloze jej piekna czerwona sukienke w stylu chinskim :lol:

Dzis na spacerku Emisia chodzila sama :lol: tzn robila 5 krokow i ladowala w moich ramionach :laugh: ale to slodko wygladalo :lol:

Agusia strój strój Emisie :kiss: :kiss:

Domi zrobi 2 kroczki sam a później myk i do raczkowania!!! najwięcej 6 było - chyba wtedy się zapomniał :S

12 lata 4 miesiąc temu #423534 przez katy25
agusia to bedzie elegantka jak sie patrzy!

a wiecie?
ja ostatnio mialam przez kilka dni handre, chodze jak cien czlowieka, niedospana przez te "cudowne" noce z Samim. I chodze i tak mysle ile ja kasy wydaje na dzieci?? A tak mi daja w kosc... kurcze. Podzielilam sie z moja mama odczuciami i ona oczywiscie powiedziala ze kazdy ma prawo byc zmeczony i ze ona doskonale mnie rozumie ale powinnam zadbac bardziej o siebie. I w czwartek bylam z nia na zakupach;)

Kupilam sobie butki kozaczki na jesien juz, sweterek i super kurteczke. I od razu poczulam sie znacznie lepiej w "skorze mamy".

Oczywiscie wciaz mam odczucie, ze dla dzieci najpierw a sobie na koncu:( ja zawsze jak mam jakies "extra" pieniadze to wydaje na dzieciaki albo na dom...

dobra, ja lece bo niewiadomo co mnie w nocy czeka??

aha! jeszcze jedno
Ines dzis tak bawila sie z Samim że zalatwila mu palca! Zamknela go w garderobie a ja mam takie drzwi skladane na pol. I on chcac sie wydostac przycial sobie palca! Krew sie lała, ryk jak nie wiem co! A to wszystko obok mnie bo prasowalam obok! MY GOD... zwariowac idzie.

lece dobranoc

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423536 przez Agusia83
Magda...aa ja nie rozumiem, bo w domu to Emi sie boi chodzic, wilo od razu zejsc na czworaki, a na polku daje sobie rade...
Tez sie zastanawiam nad zrobienie jej budyniu...chcialabym sprobowac wprowadzic mleko krowie po roczku...ale chyba juz moglabym to zrobic....

Katy, biedny Samiczek..ale do wesela sie zagoi :laugh: Super, ze Ines Ci pomaga...ja bedac sama z Emi nie moglabym prasowac...uczepilaby mi sie nogi, albo nie daj Boze zaczelaby jesc kabel...

12 lata 4 miesiąc temu #423537 przez katy25
magda79 napisał:

Katy zrób mu zrób zobaczysz jak mu bedzie smakowało :lol: :lol:

zrobie, zrobie, zaraz sobie zapisze aby to mleko zalatwic bo ja mam skleroze;)

Gratulacje dla Dominisia! Ciekawe kiedy moj leniuszek sie ruszy chociaz on i tak mi poszedl teraz do przodu... ano i mamy 7 zeba na dole, tzn. 7 ogolnie a na dole 3 ego;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka