BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #423870 przez magda79
slowiczek napisał:

posprzatane :)

dzis ugoscilam na naszych 50 m w sumie 21 osob :cheer:

no konkretna imprezka...dobra organizacja to podstawa!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423871 przez fanka
jestem po drugiej imprezie , fajnie było, Dawid dostał kaskę i klocki drewniane , bajkę, wczoraj dostał rowerek (tzn . kaskę na rowerek a mamy zamówić jaki chcemy), kierownicę - zabawkę do auta allegro.pl/tiny-love-magiczna-kierownica...tis-i2590471147.html , namiot allegro.pl/hit-namiot-iglo-tunel-wigwam-...baw-i2561400098.html , od moich rodziców już wcześniej dostał wózek parasolkę taki zwykły, od teściów kaskę, i jakieś drobniejsze zabawki, książeczki- ogólnie szał :-)

jogo śliczna jesteś królewno, a zeberkę dawid też taką ma ale nie różową ;-) ale nie przepada póki co za nią!

Agusia tort robiłam sama, do doskonałości mu jeszcze dużooo brakowało ale ... ważne , że piłkę przypominał ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #423874 przez fanka
Magda my też nad tym rowerkiem się zastanawiamy
lecę spać bo zmęczomna jestem po tych imprezowaniach
dobranoc

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423878 przez maja1982
Dawidek ale jestes przystojniacho :) a z mamusią słodkie :):):)

magda - super ten rowerek!!

to teraz ja was zasypie fotkami :) :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #423879 przez Agusia83
Magda mnie tez sie podoba rowerek..ale dobrze wypatrzylam, ze nie ma podstawki na nozki tylko od razu trzeba umiec pedalowac?

Fanka...zdolna jestes...tort super :laugh: a zdjecie Dawidka z tata w namiocie extra :laugh: fajnie to w kadrze ujelas.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423881 przez maja1982

Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #423883 przez Agusia83
Nie no,...ciotka to idzie na karna zabe, gdzies na jakis miesiac....Lolusiu, sto latek starszaczku :laugh: Ale ze mnie gapa....
Widac, ze fajnie Ci sie imprezowalo...rodzice sie postarali, prawda? Sle z Emi calusy dla Ciebie :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #423887 przez mgielka22
No zdjatka cudne :D

Maja super ten rowerek :D

Dziewczyny wierzcie mi ale nie mam sily w domu wykancza mnei dziecko praca tez mi niezle daje w kosc jestem naprawde strasznie zmeczona i fizycznie i psychicznie marzy mi sie jakies spa masaz i porzadny sen... ehh

Ile bym dala za jakies zwolnienie czy cos zeby odpoczac do tego auto nam sie zrypoalo i M nie ma czym do pracy i w pracy jezdzic bo firmowek nei maja :( a Lilka nigdy nei chorowala co czytam to ktores malenstwo kolejny raz jest chore itd a Lilka nic nei lapie nawet jak ktos inny chory gdziekolwiek...

My tez 2 dni bedziemy swietowac 22 i 23 w so strasi a w nd mlodzi :D

12 lata 4 miesiąc temu #423893 przez maja1982
wiecie co UWIELBIAM swojego synka !!!!!psoci jak kazde dziecko ale KOCHAM GO NAD ZYCIE!!!!

rok temu o tej porze finiszowalismy ;) za równą godzinę urodził sie KArolek :):):) boże ta pierwsz noc z nim mimo bólu zmęczenia - NIEZAPOMNIANA I MAGICZNA !!!

12 lata 4 miesiąc temu #423894 przez Pyśkaaaa
zdjecie Lolka pchajacego autko jest najlepsze :D ale sie obsmialismy z K :P
Dawidek :kiss: ale za bawa

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423896 przez slowiczek
a to Natalka starsza od Karolka :) bo ona urodziła się o 16:50
w ogóle cały dzień dziś sobie wspominałam, rano wstałam i tak sobie myślała, że o tej porze rok temu odeszły mi wody, potem było po 12 - "o, wtedy były pierwsze skurcze" a o 16:50 wyściskałam Natalkę i złożyłam jej życzenia :)

Lolo, z taką furą każda laska jest Twoja :)

Fanka, super torciszonek :)

12 lata 4 miesiąc temu #423898 przez iwonaNAVI
Natalko i Karolku sto latek :)

u nas imprezka udana Oliwcia troche maruda przez ta choroebe ale jakos wszystko dobrze sie odbylo

Edyta u mnie byly 3 rodzaje ciast i tort potem 2 salatki kurczak krolik kotlety, zapiekanka leczo

Chorowitki zdrowka

Fanka widac zadowolenie Dawidka :)

Jogo fajny prezent :)

Karolku sliczne zdjecia :)

Moje dziecko dpiereo padlo po tej chorobie jakas rozregulowana i nie moze w nocy zasnac

a ja padam z nog i ide spac jeszcze jutrio mam rozmowe o prace...pewnie jak kazda inna zakonczy sie niczym no alke trzeba isc

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423899 przez slowiczek
a w ogóle wiecie - zauważyłam, że odkąd później zaczęłam kłaść Natalkę spać, ok 21:30 to o wiele lepiej śpi...jak zasypiała jakimś cudem koło 19:30 to budziła się co rusz, a teraz jak zasypia później to jest już tak wymęczona, że jest naprawdę ok :)

lecę się wykąpać i pewnie do łóżka, ale zajrzę tu jeszcze :)
rano wpada do mnie moja belgijka, więc dosyć wcześniej muszę się ogarnąć

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423901 przez bewipo
Witam :)

Nati i Lolo buziaczki urodzinowe :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423904 przez gosia2324
Lolo ale czad !!!!!

Maja mam to samo, Jagoda jest czasem taka slodka, mowie do niej przytul mamusie a ona bierze mnie za szyje i za szyja laczy sobie raczki UWIELBIAM TO !!!!!!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Aniska :) Torcik cudny!!
tez rozanic? :woohoo: :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka