BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #437055 przez beti

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437057 przez beti
Lecę spać :)

Dobranoc :) melduję tylko, że całe 120 stron nadrobiłam i już wszystko wiem :)

12 lata 3 miesiąc temu #437058 przez pati-m
beti - wielkie dzięki! Zaraz jakiś na pewno wybiorę :)

Mój Kacpero, to ma zapędy na babskie zabawki :silly: Ma odkurzacz, mopa, szczotkę, szufelkę, a teraz tenwózek, hihihi :) Ale on po prostu za tym szaleje :) No i za wszelkimi rodzajami samochodów :)

12 lata 3 miesiąc temu #437074 przez mgielka22
Witam pierwsza!!!

A gdzie Wy o tej godzinie??? Ja czekam na nianie i jedziemy z M na zakupy :D no nareszcie :D

12 lata 3 miesiąc temu #437082 przez maja1982
Witam druga :)

Noc ok, choc ja coś spac nie mogłam - czyzby pełnia :S

chłopaki spią tzn D jeszcze spi a Lolek juz poszedł na drzemkę ;)

pati -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fifi - CUDO!!!beti fajne zdjęcie :)

pije kawkę i sie obijam :)

Czekamy na Frania urodzinowego i weselną Nataluszke :)

12 lata 3 miesiąc temu #437085 przez beti
Dzien dobry :)
Zmusilam M żeby przejal mlodego i dpalam do 8:40 :)
Mgielka, byl temat zabezpieczen szafek, polecam zabezpieczenia z Ikei, nie musisz nawiercac ani przykrecac bo sa na przylepcach :) a ja udostepniam Fifikowi jedna bezpieczna szafke i w niej moze sobie buszowac ile chcę :) i od tej pory nie ciagnie go do innych :)

12 lata 3 miesiąc temu #437088 przez katy25
czesc dziewczyny

daje znac, ze zyje;)
W tygodniu nie mam zbytnio czasu na pisanie, od pon. do czw. jezdze z Ines po południu na zajęcia a jak wracamy to mycie, kolacja, spanie... i czesto nie marze juz o niczym jak tylko o łóżku.

Troche Was podczytuje, ale nie mam jakos weny do czytania... nie gniewajcie sie.

U nas ok, dzieciaki zdrowe Bogu dzieki. Sami zapitala po calym domu, po schodach łązi juz jak stary i nawet kuma jak mu mowie ze nie wolno bo tak to łaże za nim a on ma radoche jak go podszczypuje w dupkę he he

Szczepienie mamy dopiero na koniec października :unsure:

zdjecia z urodzin bede miala dopiero dzis albo jutro. Nie wiem czy dzis uda mi sie dotrzec do tego gosicia... a uwaga zrobił 773 zdjecia!! Juz nie moge sie doczekac az je zobacze... na pewno wstawie Wam jakies.

Ja wziełam sie za szukanie pracy ale narazie cisza. Gadałam z jedna kolezanka i ma uruchomic swoje znajomosci bo wiadomo jak dzis jest... ale pewnie skonczy sie siedzeniem w domu do konca roku i to tez mnie doluje.

U mnie w domu tez ostatnio bardzo roznie - kazde z nas ma jakies humory, tyle ze ja juz przestalam sie przejmowac. Mam swoj plan i narazie jest jak jest...

Miałam coś jeszcze napisac i zapomniałam...
beti pokaz te klocki, ktore kupilas? Tyle ze moj Sami to z Ines siedzi i lego ukladaja on jej podaje a ona uklada. On sie cieszy ze te klocki sie przykleja he he

\

12 lata 3 miesiąc temu #437089 przez katy25
a wiem co miałam napisac
odnosnie zblizajacego sie zjazdu, my bedziemy mogli dojechac dopiero w sobote i to tez po poludniu bo jak pisałam Wam wczesniej zapisalam sie na hiszpanki i zaczynam kurs od 13.10. zajecia mam na 9.30. A nie chce opuszczac na poczatku... nakrecilam sie na ten hiszpanski powaznie i nawet gadałam z facetem, który powiedzial ze w ciagu 2 lat mozna nauczyc sie hiszpanskiego. A wiec chce powaznie podejsc do sprawy...

12 lata 3 miesiąc temu #437097 przez Pyśkaaaa
witam niedzielnie :*
nie mogłam do Was nie zajrzeć :P wczorajsza impreza bardzo udana Franek się cieszył jak śpiewaliśmy mu sto lat świeczki nie zdmuchnął:)może dzis mu sie uda dostał trochę zabawek ciuszków i kasy
szykuję sie do drugiej chłopaków wysłałam na spacer a sama pieke szynke na obiadek :P

Gosia ja mega stęskniona :* i tez zazdraszcam buszownia
Maja cos w tym jest dzieci pododbne my pododbne :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi gratuluję ząbka
Beti i ja rozumiem Franek wczoraj otworzył szawke i paluszki przytrzasnął tak płakał....najważniejsze że nic sie nie stało

Pati :* a autka sa z masy marcepanowej
Fifi :*:*:*

12 lata 3 miesiąc temu #437112 przez beti

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437128 przez slowiczek
hej dziewczeta :)

wesele super, moja Asiunia czyli panna mloda wygladala przepieknie a Natalka robila szal, tanczyla ze mna, zaczepiala wszystkich, karmila chrupkami itd dlugo nie pobalowalismy bo mala spala wczoraj w ciagu dnia tylko godzine wiec wytrzymala do 22 i nigdy nie widzialam jej az tak zmeczonej, zasnela w samochodzie i juz sie nie obudzila, nawet jej nie przebieralam w pizame ani nie kapalam i spala do 8:20 :blink:

a ja niestety od przedwczoraj troche przeziebiona jestem, katar i bol gardla, mam nadzieje ze szybko przejdzie...

Mala, nie stresuj sie kochana, na pewno to nic groznego :kiss: tez swego czasu cos wyczuwalam i Lukasz tez mi na to zwrocil uwage a poten zniknelo

12 lata 3 miesiąc temu #437130 przez katy25
beti fajne te klocki - dodałam do obserwowanych, kupie mu po wyplacie m.
kurcze w tym miesiacu to jestesmy splukani totalnie... jeszcze musze fotografowi zaplacic ale dobrze ze jutro juz pazdziernik!

12 lata 3 miesiąc temu #437185 przez gosia2324
Witam

Co tu taka cisza?

Slowiczku dawaj fotki z wesela :blink: Trzeba bylo odwieść Natalke do T i wracac na wesele.

12 lata 3 miesiąc temu #437194 przez fanka
cześć dziewczynki, mało aktywna ostatnio jestem bo wielkie przygotowania do o powrotu do pracy :-( od jutra zaczynam!!!! już mi się chce ryczeć!!
w piątek byłam na badaniach, w przechodni medycyny pracy byłam od 7.30 rano do 14 i wyobraźcie sobie, że nie załatwiłam wszystkiego!!!!!!!!!!! porobiłam wszystkie badania, odwiedziłam specjalistow a na koniec lekarz ogólny , który podbija zaświadczenie o zdolności do pracy mnie nie przyjął, znaczy przyjeła bo to baba stra była, wyobraźcie sobie, że byłam ostatnia w kolejce, tylko ja zostałam na korytarzu i mnie nie przyjeła!!! wyrzuciła mnie wręcz z gabinetu i oświadczyła, że jej godziny pracy minęły!!!
a wczoraj byliśmy na miłej wycieczce tak na zakończenie mojego urlopppuuuuu bo teraz po prawie 2 latach powrót do pracy :-(
foty się zgrywają później coś wrzucę.
Gosia czy czapka którą ma kubulek na zdjęciach też jest z primarku??? bo ja ją już uwielbiam i chce taką dla Dawida ;-)
czekamy na foty weselne, urodzinowe i wszelkie weekendowe, nadrabiać zaległośći i to już :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #437196 przez magda79
wszyscy sie delektują pogodą...u nas też slicznie...

Nasi młodzi wczasują się na Teneryfie :S :) :) :)

a my własnie odrobilismy tygodniowe zaległości - czyli wpis do księgi gosci...jakoś na weselu nie było czasu....za to dzisiaj Majka narysowała dwa rysunki, wpisalismy wierszyk, który mówiła na weselu dla Pary Młodej i od nas tez zyczenia.......

za chwilę bedzie pizza :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka