- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Kacpero, to ma zapędy na babskie zabawki Ma odkurzacz, mopa, szczotkę, szufelkę, a teraz tenwózek, hihihi Ale on po prostu za tym szaleje No i za wszelkimi rodzajami samochodów
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A gdzie Wy o tej godzinie??? Ja czekam na nianie i jedziemy z M na zakupy no nareszcie
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc ok, choc ja coś spac nie mogłam - czyzby pełnia
chłopaki spią tzn D jeszcze spi a Lolek juz poszedł na drzemkę
pati -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Fifi - CUDO!!!beti fajne zdjęcie
pije kawkę i sie obijam
Czekamy na Frania urodzinowego i weselną Nataluszke
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zmusilam M żeby przejal mlodego i dpalam do 8:40
Mgielka, byl temat zabezpieczen szafek, polecam zabezpieczenia z Ikei, nie musisz nawiercac ani przykrecac bo sa na przylepcach a ja udostepniam Fifikowi jedna bezpieczna szafke i w niej moze sobie buszowac ile chcę i od tej pory nie ciagnie go do innych
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
daje znac, ze zyje;)
W tygodniu nie mam zbytnio czasu na pisanie, od pon. do czw. jezdze z Ines po południu na zajęcia a jak wracamy to mycie, kolacja, spanie... i czesto nie marze juz o niczym jak tylko o łóżku.
Troche Was podczytuje, ale nie mam jakos weny do czytania... nie gniewajcie sie.
U nas ok, dzieciaki zdrowe Bogu dzieki. Sami zapitala po calym domu, po schodach łązi juz jak stary i nawet kuma jak mu mowie ze nie wolno bo tak to łaże za nim a on ma radoche jak go podszczypuje w dupkę he he
Szczepienie mamy dopiero na koniec października
zdjecia z urodzin bede miala dopiero dzis albo jutro. Nie wiem czy dzis uda mi sie dotrzec do tego gosicia... a uwaga zrobił 773 zdjecia!! Juz nie moge sie doczekac az je zobacze... na pewno wstawie Wam jakies.
Ja wziełam sie za szukanie pracy ale narazie cisza. Gadałam z jedna kolezanka i ma uruchomic swoje znajomosci bo wiadomo jak dzis jest... ale pewnie skonczy sie siedzeniem w domu do konca roku i to tez mnie doluje.
U mnie w domu tez ostatnio bardzo roznie - kazde z nas ma jakies humory, tyle ze ja juz przestalam sie przejmowac. Mam swoj plan i narazie jest jak jest...
Miałam coś jeszcze napisac i zapomniałam...
beti pokaz te klocki, ktore kupilas? Tyle ze moj Sami to z Ines siedzi i lego ukladaja on jej podaje a ona uklada. On sie cieszy ze te klocki sie przykleja he he
\
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
odnosnie zblizajacego sie zjazdu, my bedziemy mogli dojechac dopiero w sobote i to tez po poludniu bo jak pisałam Wam wczesniej zapisalam sie na hiszpanki i zaczynam kurs od 13.10. zajecia mam na 9.30. A nie chce opuszczac na poczatku... nakrecilam sie na ten hiszpanski powaznie i nawet gadałam z facetem, który powiedzial ze w ciagu 2 lat mozna nauczyc sie hiszpanskiego. A wiec chce powaznie podejsc do sprawy...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie mogłam do Was nie zajrzeć wczorajsza impreza bardzo udana Franek się cieszył jak śpiewaliśmy mu sto lat świeczki nie zdmuchnął:)może dzis mu sie uda dostał trochę zabawek ciuszków i kasy
szykuję sie do drugiej chłopaków wysłałam na spacer a sama pieke szynke na obiadek
Gosia ja mega stęskniona :* i tez zazdraszcam buszownia
Maja cos w tym jest dzieci pododbne my pododbne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emi gratuluję ząbka
Beti i ja rozumiem Franek wczoraj otworzył szawke i paluszki przytrzasnął tak płakał....najważniejsze że nic sie nie stało
Pati :* a autka sa z masy marcepanowej
Fifi :*:*:*
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wesele super, moja Asiunia czyli panna mloda wygladala przepieknie a Natalka robila szal, tanczyla ze mna, zaczepiala wszystkich, karmila chrupkami itd dlugo nie pobalowalismy bo mala spala wczoraj w ciagu dnia tylko godzine wiec wytrzymala do 22 i nigdy nie widzialam jej az tak zmeczonej, zasnela w samochodzie i juz sie nie obudzila, nawet jej nie przebieralam w pizame ani nie kapalam i spala do 8:20
a ja niestety od przedwczoraj troche przeziebiona jestem, katar i bol gardla, mam nadzieje ze szybko przejdzie...
Mala, nie stresuj sie kochana, na pewno to nic groznego tez swego czasu cos wyczuwalam i Lukasz tez mi na to zwrocil uwage a poten zniknelo
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
kurcze w tym miesiacu to jestesmy splukani totalnie... jeszcze musze fotografowi zaplacic ale dobrze ze jutro juz pazdziernik!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Co tu taka cisza?
Slowiczku dawaj fotki z wesela Trzeba bylo odwieść Natalke do T i wracac na wesele.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
w piątek byłam na badaniach, w przechodni medycyny pracy byłam od 7.30 rano do 14 i wyobraźcie sobie, że nie załatwiłam wszystkiego!!!!!!!!!!! porobiłam wszystkie badania, odwiedziłam specjalistow a na koniec lekarz ogólny , który podbija zaświadczenie o zdolności do pracy mnie nie przyjął, znaczy przyjeła bo to baba stra była, wyobraźcie sobie, że byłam ostatnia w kolejce, tylko ja zostałam na korytarzu i mnie nie przyjeła!!! wyrzuciła mnie wręcz z gabinetu i oświadczyła, że jej godziny pracy minęły!!!
a wczoraj byliśmy na miłej wycieczce tak na zakończenie mojego urlopppuuuuu bo teraz po prawie 2 latach powrót do pracy
foty się zgrywają później coś wrzucę.
Gosia czy czapka którą ma kubulek na zdjęciach też jest z primarku??? bo ja ją już uwielbiam i chce taką dla Dawida
czekamy na foty weselne, urodzinowe i wszelkie weekendowe, nadrabiać zaległośći i to już
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasi młodzi wczasują się na Teneryfie
a my własnie odrobilismy tygodniowe zaległości - czyli wpis do księgi gosci...jakoś na weselu nie było czasu....za to dzisiaj Majka narysowała dwa rysunki, wpisalismy wierszyk, który mówiła na weselu dla Pary Młodej i od nas tez zyczenia.......
za chwilę bedzie pizza