BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436575 przez Agusia83
Hejka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

siedze sama w domu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Do tego okropnie dzis boli mnie glowa...zazywalam ibuprom, ale pomoglo jak psu kadzidlo..

Franiu, udalo sie wszytsko zjesc z talerza? :laugh:

Widze, ze Emi to niezla zawodniczka, nie spac od 10...no no..

Monia, turysta...swietny film :ohmy:

od kilku dni ciagnie mnie za slodkim...teraz nic nie mam w domu...chetnie bym wyskoczyla do sklepu..ale tak zostawic Emi sama?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #436579 przez maja1982
monia - wieczory filmowe z m :):) kurka to tylko ja zawsze na filmach zasypiam?? :S
aha posłałam ci 3 świeze bułeczki :)

ja zeżarłam poł chleba z masłem :dry: ot moja dieta :blush:

ja puki co nie kupuje nic nowego lolkowi, obkupiłam go :) wydaje mi sie ze to nie ma sensu - poczekam az faktycznie zacznie sie czymś bawić, bo teraz to wszystko jest na chwilkę (zdarza sie ze na dłużej) teraz najlepsza zabawa to ganienia na około stołu z różnymi przedmiotami :S moj krejzol :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #436586 przez Agusia83
zdecydowalam sie na budyn...mleko mam, budyn tez :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #436587 przez maja1982

12 lata 3 miesiąc temu #436591 przez Agusia83
Maju,

12 lata 3 miesiąc temu #436593 przez maja1982
agusia -

12 lata 3 miesiąc temu #436597 przez Agusia83
Maju, mnie zawsze bolaly piersi przed @...tyle, ze po porodzie to pierwszy raz...

wlasnie wpitalam winogrona :silly:

A szczepilas moze juz Lolusia po roku? Chyba jakas dawka przypominajaca, czy jakos tak

12 lata 3 miesiąc temu #436601 przez maja1982
agusia - jeszcze nie szczepiłam bo ciągle ma katar !!a ja to prewrażliwiona woel poczekac bo nigdy do konca nie mam pewności ze to katar zębowy czy cos sie nie wykluje ;)

12 lata 3 miesiąc temu #436604 przez Agusia83
I masz racje...gdyby Emi miala katar, tez bym nigdzie nie poszla...w przychodni juz bylam, ale pocalowalam klamke, a nie chcialam wchodzic na czsc dziecka chorego, bo jeszcze Emi by sie zarazila...

Ogladacie "Jestem Legenda"? Fajny film..leci na tvn

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436612 przez iwonaNAVI
Agusia ja tez nie wiem kiedy to bylo :P znaczy wiem dzien 25 grudnia :P i to tyle...po prostu robilismy to z mysla ze jak nic nie bedzie znaczy ze tak ma byc a jak bedzie to sie bedziemy cieszyc...i przez to nie czekalam w ogole a potem mega mile zaskoczenie :)

i u mnie tez jedym z pierwszych objawow BOLACE plecy jakbym codziennie maratony robila + bolace piersi :P

12 lata 3 miesiąc temu #436614 przez iwonaNAVI
Ja weekend spedzam w szkole wiec ugotowalam zupe z torebki barszcz bialy i ku mojemu zdziwieniu smakuje tak jak żurek ktory mialam ostatnio :P hehe

Oliwia dzis godz zasypiala w lozeczku przy bajce i co chwile wymuszajac wyciem...przez to ze wczoraj byla chora to ja wyciagalismy z lozeczka jak tak plakala i cwaniara dzis tez tak chciala...ale nie ma bata konsekwencja musi byc troche poplakala wrecz powyla ale zasnela :P

12 lata 3 miesiąc temu #436616 przez magda79
Agusia

12 lata 3 miesiąc temu #436619 przez maja1982
Iwonka - dobra jesteś date pamietasz :)

Apropo tego co napisałaś ze nie chcesz zeby mała sie przyzwyczaiła ze ja bierzecie - ja wiem ze kazde dziecko jest inne ale my bierzemy lolka czesto rano do siebie bo sie wierci a z nami spi spokojnie ale czasami presypia całe noce do rana sam - wiec to nie zzlezy chyba od jego przyzwyczajenia!!

zasypia bardzo ładnie sam w łóżeczku ale czasmi D sie z nim kladzie albo ja i sobie razem spimy (teraz to juz bardzo rzadko sie zdarza) ale mimo wszystko nie wpływa to na jego zasypianie samodzielne innego dnia albo nawet tego samego na drzemce nr 2 :)

ale wywód napisałam ;)

wiesz o co mi chodzi?? ;)

12 lata 3 miesiąc temu #436623 przez maja1982
magda79 napisał:

Agusia

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436624 przez beti
Cześć kochane,
Ewelina brak mi słów, biedna jego żona i malusia Klara i Wy....ku..wa...to zycie to jakieś poj...ne jest!!!!!!!!! Jestem z Wami myślami!!!! :( :(

Agusia, ja dokładnie w 14 dc...trzymam kciuki :)
Muszę przyznać, że jak w środę po południu poszłam do apteki po cebion dla Fifika to wziełam też test, miałam go rano zrobić ale wieczorem przyszła @... ale kurde musze Wam powiedzieć, że szłam do apteki i z niej z bananem na buzi, czyżby jakiś znak??? :P

Mgiełka, mam nadzieję, że Wam się Myszka Mickey spodoba :) jaki rowerek kupiłaś?

Pysia, super Muffiny :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka