BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436627 przez maja1982
beti - znak jak nic!!!! ;) :)

a swoją drogą ciekawe która pierwsza zafasolkuje :)??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #436632 przez iwonaNAVI
maja1982 napisał:

Iwonka - dobra jesteś date pamietasz :)

Apropo tego co napisałaś ze nie chcesz zeby mała sie przyzwyczaiła ze ja bierzecie - ja wiem ze kazde dziecko jest inne ale my bierzemy lolka czesto rano do siebie bo sie wierci a z nami spi spokojnie ale czasami presypia całe noce do rana sam - wiec to nie zzlezy chyba od jego przyzwyczajenia!!

zasypia bardzo ładnie sam w łóżeczku ale czasmi D sie z nim kladzie albo ja i sobie razem spimy (teraz to juz bardzo rzadko sie zdarza) ale mimo wszystko nie wpływa to na jego zasypianie samodzielne innego dnia albo nawet tego samego na drzemce nr 2 :)

ale wywód napisałam ;)

wiesz o co mi chodzi?? ;)

ta wiem ale akurat moja cora to cwaniara :) nie chodzi jej o spanie z nami ale zebym ja wyciagnela z lozeczka :P

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436633 przez Agusia83
Dzieki za odpowiedzi...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti, chcialabys siostrzyczke lub braciszka dla Fifiego?

Emi tez ostatnio laduje nad ranem u nas w lozku...a czesm zdarza jej sie przesypiac sale nocy u siebie w lozeczku.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #436635 przez iwonaNAVI
Kurka znowu obidziam sie po godz snu zlana potem i z wielkilm placze wklada raczki do buzi...chyba gardlo tak ja boli biedna moja

Agusia ty lepiej smigaj do lekarza albo po test a nie tu nas sie wypytujesz :P hehe

12 lata 3 miesiąc temu #436636 przez maja1982

[/quote]

12 lata 3 miesiąc temu #436639 przez magda79
maja1982 napisał:

magda79 napisał:

Agusia

12 lata 3 miesiąc temu #436643 przez maja1982
biednka Oliwcia :( :kiss:

iwonka - dzieci nasze juz sa cwane ale za to jakie kochane!moj synuń czasami jak zasypia - nigdy nie płącze tfu tfu ( a pamiętacie jak mnnie wspierałyście jak sie uczył sam zasypiac ??) czasami nawoluje wtedy idę pogłaszczę go albo pocałuje albo wezmę na rece i utule i odkladam z powrotem do łóżeczka a on taki zadowolony wypina tą swoja mała pupke i układa sie do snu!!normalnie do schrupania :)

12 lata 3 miesiąc temu #436650 przez iwonaNAVI
maja1982 napisał:

biednka Oliwcia :( :kiss:

iwonka - dzieci nasze juz sa cwane ale za to jakie kochane!moj synuń czasami jak zasypia - nigdy nie płącze tfu tfu ( a pamiętacie jak mnnie wspierałyście jak sie uczył sam zasypiac ??) czasami nawoluje wtedy idę pogłaszczę go albo pocałuje albo wezmę na rece i utule i odkladam z powrotem do łóżeczka a on taki zadowolony wypina tą swoja mała pupke i układa sie do snu!!normalnie do schrupania :)

No ba u nas raczej zawsze zasypianie bez problemu...ale teraz ta choroba...ech

12 lata 3 miesiąc temu #436653 przez mgielka22

Beti taki kupilam: allegro.pl/rowerek-smart-trike-zoo-3w1-m...roz-i2634462191.html
ale nei dotarl dzisiaj :/ moze w poniedzialek...

Agusia 3mam kciukasy :lol:

Moja Lila od pol roku jak nie dluzej sama zasypia :) napewno w zyciu nei zasnie z nami i w naszym lozku niestety to niedziala po kapieli klade ja do lozeczka dostaje butle kaszy zje tyle ile chce obraca sie na boczek i spiocha czasem jeszcze posiedzi w lozeczku pogada pobawi i za pare minut kladzie sie w dziwnej pozie najczesciej tylkiem do gory i zasypia :) takze naszczescie ja problemu nie mam :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436655 przez maja1982
iwonka - to odpuśc małej w chorobie ;) nie przyzwyczai Ci sie przez te pare dni ;)

mgielka - nie no spanie na noc to zawsze sam, i ogolnie zawsze sam ale zdarzyło sie ze zasnął z którymś z nas:) i uważam ze to nic złego - a wręcz przeciwnie :P

12 lata 3 miesiąc temu #436676 przez iwonaNAVI
maja1982 napisał:

iwonka - to odpuśc małej w chorobie ;) nie przyzwyczai Ci sie przez te pare dni ;)

mgielka - nie no spanie na noc to zawsze sam, i ogolnie zawsze sam ale zdarzyło sie ze zasnął z którymś z nas:) i uważam ze to nic złego - a wręcz przeciwnie :P

wiem wiem nie chodzi mi o plakanie jak ja cos boli bo to nie jestem sadystka i ja wyciagam z lozeczka...ale zazwyczaj ona placze "na zawolanie" bo moze sie uda ze ktos wyciagnie i nie bedzie musiala jeszcze isc spac :P

dobra zmykam bo jutro rano do szkoly a nie wiem jaka noc przed nami

12 lata 3 miesiąc temu #436681 przez Pyśkaaaa
hej hej :)
melduje że ogrnelisy w miare jutro sprzątniemy z grubsza i imprezujemy więc pewnie w weekend nie zawitam

Słowiczku nie zeskrobywałam spagetti ze ścian udało się

Iwonka robiłam z masy marcepanowej zdolności to ja nie mam ale zawse coś innego

Maja ja tez tak uważam czsami w dzien Franus zasypia z nami i potem nie ma problemu żeby znów spał sam najczęściej w weekendy z K. :) ale na noc zawsze do łóżeczka :)

12 lata 3 miesiąc temu #436687 przez maja1982
pyska - to udanej imprezki :) wiesz bo my to jestesmy podobne ;)

iwonka - każda mama zna najlepiej swoje dziecko :)

halo czy Gwarki juz wylądowały???

oki zmykam sie położyć

dobranoc :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436702 przez slowiczek
a ze mna Natalka czesto spi, w sensie laduje u mnie w srodku nocy i nie widze w tym nic zlego, korzystam poki jeszcze chce ze mna spac, uwielbiam ja miec przy sobie :blink:

dzis kupilismy w koncu fotelik, w sumie smieszna akcja bo jej dotychczasowy fotelik zostal w kielcach i po prostu musielismy cos na szybkosci kupic bo nie mielibysmy jak jechac :) i jednak padlo na maxi cosi tobi

Agusia szalona trzymam kciuki :lol:

Katy a Ty gdzie sie podzialas? ?

dobranoc :)

12 lata 3 miesiąc temu #436703 przez monika1984lodz
fim obejrzany
napis z filcu stworzony

można iść spać.

Agusia ja też nie pomogę bo u nas to taka totalna niespodziewajka była :) chociaż obstawiam 19 grudnia a zafasolkowanie około 21 grudnia. 4 stycznia robiłam test :)

Beti to do dzieła a nie tu pitolisz :P

Iwonka zdróweczka dla Oliwci

Dobranoc dziewczynki

Pysia udanych imprez

Gwareczki czekamy na relacje :)

buziaki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka