BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #467152 przez beti
Nati bidulko :kiss:

Dobranoc!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #467184 przez gosia2324
PIerwsza?

Noc ,wstalismy o ..... w zasadzie to nawet nie spalismy..... koszmar. marudzila caaaaaała noc !
nie wiem jak wytrwam do wieczora :(

12 lata 1 miesiąc temu #467226 przez slowiczek
Druga, wlasnie sie obudzilam, a Nati jeszcze spi :blink:

Gosia :kiss: zeby mecza Jagodke?

12 lata 1 miesiąc temu #467237 przez mgielka22
Ja tez sie witam :)

My juz w domku wczoraj zalatwilismy wszystko :) Lili dostala 3 reklamowki ciuchow po chrzesnicy klocki i mate kubusiowa co melodie wydaje :D a i ja jej kupilam fajna zabawke na mikolaja :D

Dziadki zachwycone wnusia z dziadkiem na 2 telefony gadala :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyskaaa co sie z Toba Kobieto dzieje opisz po krotce swoje objawy jak sie zaczynaja moze na cos wpadne albo sie zapytam...

Natalko :( a te wszytskie aviomariny czy cos takiego po ktorym to roku?? Musi byc cos dla maluchow...

Gosiaa Ty to tez masz ehh moze rzeczywiscie zabki??? Lilka dzis mi 2x sie tylko budzila..

A w ogole jaki czad pokazuje jej telefona na nim mam jej tapete jak sie smieje ja sie pytam kto to jest a mala sie usmiechnela i mowi :"LILI" :lol: ale fajnie sie zrobilo :D

12 lata 1 miesiąc temu #467239 przez mgielka22

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #467250 przez Marta M
Witajcie, wczoraj zniknęłam bo Maja co zasnęła to się budziła, świński katar!!

słowiczku nasza sąsiadka 2letnia ma chorobę lokomocyjną od maleńskiego i widzę że mimo to ją wszędzie zabierają, zapytam jak z tym walczą ;)

Iwonka uuuu to wieczór udany, super :)

Pyśka matko co się z Tobą dzieje? Martwię sie...

Mała pytasz o mój brzuch? Tak, ja na przemian walczę z zaparciami i biegunkami...od skrajności w skrajność...

Mała ja nie śpię z Mają już od daawna...czasmi biorę jak się w nocy przebudzi ale jak zaśnie to przenoszę..

Lilka jak zdolna, moja z sensem jeszcze nie mówi ;)

I znikam bo kończy mi się przerwa w pracy ;) myję okna, piorę i prasuje firany, więc papa ;)

12 lata 1 miesiąc temu #467258 przez mgielka22
Ja nigdy z Lili nie spalam ona ma swoje lozeczko i zawsze w nim spi, poza tym nie lubi z nami spac w jednym lozku raz probowalam to sie wkurzala i spac nei mogla wiec niestety zostaje jej lozeczko tylko ;)

12 lata 1 miesiąc temu #467261 przez bronchilda85
Dziewczyny jestem ze styczniowych mamuś i chciałabym Was prosić o głosy. Można oddać 3 głosy dziennie na tę samą osobę. Ja jestem oczywiście bronchilda85
www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/?start=3705

Z góry dziękuję!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #467321 przez iwonaNAVI
Witam moje kochane :)

ja juz posprzatalam lacznie z myciem podlog czego nie lubie :P
teraz dziecko spi a ja musze zrobic jakis obiad

kurcze wkurzylam sie bo przyjechala babka po ten komplet do chrztu wczoraj sie pytala jaki rozm itd mowie sukienka 62 plaszczyk 68 pytala czy bedzie dobre na 5msc dziecko mowie nie wiem trzeba przymierzyc a dzisiaj mi mowi ze ona jest wyrosnieta i nosi 74 no ja pierdziu bez komentarza
a ja tu sie nastawilam ze dzis kaska wplynie bo u nas ostatnio jakos cienko :( ech

nie macie moze kogos wsrod znajomuych co maja mala coreczke do chrztu bo naprawde komplet tylko 90 zl (sama sukienka prawie tyle kosztowala, a jest jeszcze plaszczyk 2x spodenki 2x kapelusiki i buciki

12 lata 1 miesiąc temu #467355 przez Sylwia26081982
Witam i ja:)

Navi niestety nie znam nikogo..

zazdroszczę wszystskim których dzieci wola swoje łóżeczko, bo mój to uwielbia nasze łóżko...a jak zasypia to tylko zerka czy jestem cwaniaczek. Zauważyłam że on potrzebuje dużo miejsca.. Ale zdarza sie jak mu kompletnie nic nie dolega że nawet łózeczko mu nie przeszkadza .

12 lata 1 miesiąc temu #467356 przez Sylwia26081982
Agusia83 współczuje mdłości ale to fakt, że to dobrze, bo masz dużo hormonu.. Ja przy Adrianie wogóle nie miałam, musiałam brać taka tabletkę pod język i dopiero poczułam objawy ciąży :)
Teraz nie wymiotuje ale jak tylko mi się zbiera to dostaje biegunkę jednorazową :huh: ,,,nie wiem czy to normalne ale tak reaguje widocznie mój organizm.

12 lata 1 miesiąc temu #467365 przez iwonaNAVI
Dziewczyny czy mohe wystawic na allegro na licytacji z cena minimalna? (ona jest ukryta czy widoczna?)
a moge i licytacje z cena min i kup teraz?

12 lata 1 miesiąc temu #467368 przez mgielka22
Ivonka cena minimalna nie jest widoczna :) tylko Ty ja widzisz w swoim profilu allegro, pod aukcja pisze ze "cena minimalna nie zostala osiagnieta" i tyle :) rowniez mozesz wystawic licytacje od danej kwoty oraz cene kup teraz powiem szczerze ze zazwyczaj to nie idzie (ostatnia wersja) bo ludzie widza ile chcesz za to uzyskac ja jestem za licytacja od danej kwoty jaka chcesz uzyskac czyli np od 80zl w przypadku Twojego kompletu albo ustaw takie naprawde minimum z jakiego bedziesz zadowolona ;)

12 lata 1 miesiąc temu #467370 przez mgielka22
PS za ustawienie ceny minimalnej placisz 5zl wiec nie wiem czy Ci sie karkuluje ;) lepiej od danej kwoty

12 lata 1 miesiąc temu #467374 przez iwonaNAVI
mgielka22 napisał:

PS za ustawienie ceny minimalnej placisz 5zl wiec nie wiem czy Ci sie karkuluje ;) lepiej od danej kwoty

a jak ustawic to od danej kwoty zeby nie placic tego 5 zl

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka