BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #467568 przez slowiczek
Lilka :kiss:

Marta..nie da się tego nie zauważyć :(

Gosia, no to ładnie :) a po co D był w Krk ? coś przeoczyłam ?
jak nie mieszkaliśmy razem to bardzo często dostawałam kwiaty, a teraz od czasu do czasu :) lubię świeże kwiaty w domu choć prezent to niepraktyczny :silly:

Mała ale narobiłaś mi smaka !!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #467576 przez iwonaNAVI
ja tez uwielbiam ta szrlotke :) moja T czesto robi i od razu 2 szt jedna dla nas :)

a moj M mowi ze to ciasto dla "debili" czyli kazdy umie to zrobic :)

12 lata 1 miesiąc temu #467579 przez Mała
Iwonka ubawiłaś mnie, ale jak debilom smakuje :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #467582 przez iwonaNAVI
MI i moim debilom tez smakuje bardzxo :)

12 lata 1 miesiąc temu #467592 przez Marta M
Ja nie mogę, jaka Lili na tym pierwszym zdjęciu jest cudna, no normalnie się zakochałam :):) mgiełka i co Ty gadałaś że nie robisz jej fot jak tu nas ostatnio zasypujesz takimi wspaniołościami :kiss: :kiss: A na drugim zdjęciu cała Ty :)

Mała haha wydulczałaś :):) My kobiety to jednak zachciewne jesteśmy :) A róże też bardziej w tyle, słoneczniki, tulipany, stokrotki :)

Gosiu ja też dziś po myciu okien i co? I gardło mnie boli :( A my kupiliśmy zamiast ekspresu rodzicom blender: www.neo24.pl/?p=braun_mr_570_fp_k_hc z tym że trzy dni temu w tym sklepie zapłaciliśmy 352,49, paranoja :(

12 lata 1 miesiąc temu #467593 przez Marta M
slowiczek napisał:

Marta..nie da się tego nie zauważyć :(

słowiczku odnośnie czego to bo się zgubiłam..

12 lata 1 miesiąc temu #467597 przez Mała
Marta no wydulczałam, bo mu ciągle gadałam, że Wy dostajecie prezenty od eMów za urodzenie szkrabków, a ja nawet zielska nie dostanę :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #467602 przez Marta M
Mała ja też nie dostałam...chyba za mało dulczałam ;)

12 lata 1 miesiąc temu #467604 przez Mała
Marta M napisał:

Mała ja też nie dostałam...chyba za mało dulczałam ;)

haha ja po pierwszym porodzie też nie dostałam. Wydulczysz za drugim razem :blink: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #467607 przez magda79
To ja się pochwalę.....dostałam i po Majce i teraz po pierścionku złotym + bukiety obowiązkowo :lol: :lol:

ale i tak najlepsza niespodzianka było to, ze D kosił ogród przed naszym przyjazdem ze szpitala - dzien wcześniej i z przodu domu skosił jak zwykle, a z tyłu kosiarka wykosił duże serce, lit: M i napis: MAJA :lol: :lol: i się poryczałam jak to zobaczyłam :) :) i był z nami po powrocie do domu cały urlop + opieka ze szpit :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #467609 przez Mała
magda79 napisał:

To ja się pochwalę.....dostałam i po Majce i teraz po pierścionku złotym + bukiety obowiązkowo :lol: :lol:

ale i tak najlepsza niespodzianka było to, ze D kosił ogród przed naszym przyjazdem ze szpitala - dzien wcześniej i z przodu domu skosił jak zwykle, a z tyłu kosiarka wykosił duże serce, lit: M i napis: MAJA :lol: :lol: i się poryczałam jak to zobaczyłam :) :) i był z nami po powrocie do domu cały urlop + opieka ze szpit :) :)

Madzia wow romantyk, cuuuudne :blush: :woohoo: Mój to mega praktyczny facet

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #467610 przez Marta M
Magda nie wiem jak to nazwać ale u Was jest tak....i słowa mi brakuje...trochę nie z tego świata ;) Np chrzciny takie uroczyste, takie prezenty :cheer: :cheer: Nieźle :lol: :lol: :lol:

Chociaż dla mnie nie liczy się czy dostanę jednego kwaiatka czy kolię z diamentami..ważne że dane od serca a i uśmiech który widziałam na ustach męża w dniu narodzin Mai to był najpiękniejszy prezent od niego..i do dziś jak widzę jaki jest z niej dumny :):):)

12 lata 1 miesiąc temu #467611 przez magda79
Marta no nie wiem w naszej rodzinie tak zawsze było, że chrzciny czy później tak samo roczek to tak uroczyscie obchodzimy, a później normalnie.....na luzie :blink: :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #467613 przez Marta M
Hihi chodziło mi u urodziny a napisałam chrzciny ;) A to serce na ogrodzie musiało być słodkie :)

Lecę dziewczyny, do jutra ;)

12 lata 1 miesiąc temu #467614 przez magda79
Marta M napisał:

Magda nie wiem jak to nazwać ale u Was jest tak....i słowa mi brakuje...trochę nie z tego świata ;) Np chrzciny takie uroczyste, takie prezenty :cheer: :cheer: Nieźle :lol: :lol: :lol:

Chociaż dla mnie nie liczy się czy dostanę jednego kwaiatka czy kolię z diamentami..ważne że dane od serca a i uśmiech który widziałam na ustach męża w dniu narodzin Mai to był najpiękniejszy prezent od niego..i do dziś jak widzę jaki jest z niej dumny :):):)

tak tak masz rację takie chwile są bezcenne i nic nie jest w stanie ich przebić :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka