- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Ma dwie drzemki po ok 1,20h i po 19.00 juz spi na noc .
Pyska GDZIE JESTES ?????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melduje ze żyje:D impreza udana :D:D poszalelismy,pobawilismy się do 4 rano:D fajnie ze zdecydowaliśmy się na imprezę poza domem bo było bardzo głośno!
Lolek jak zwykle od 2 mscy źle spal w nocy i w końcu moi rodzice wiedza o czym im mówiłam tj.o niespaniu!nie spal 3 h mama była w szoku!wstał o 6 tradycyjne na szczęście mama się nim zajęła i mogłam troszkę odespać
Przeczytałam wszystko ale jutro odpisze bo padam, przygotowania ,goście od piątku,impreza nieprzespana noc tak wiec zmierzam do wyrka:D
dobrej nocy
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia zazdroszczę Ci, mój śpi ok 11-tej i tak ok 16-tej po 2 godzinki ale później wojuje, np teraz ale zaraz idziemy spać i nie ma że boli:)
Mam jeszcze jedno pytanie i jeżeli u as to już sprawdzone to plisss napiszcie jak to robicie i kiedy tzn, nauka sikania na nocnik, juz czas??? nie mam w tym wytrwałości choc zawsze jak posadze Adriana to cos zrobi jedno z dwóch
Dobrej nocki!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj bylismy u znajomych, a Emi spedzila nocke u t. jak czytam, ze wasze maluchy wstaja o 8, 9..to zazdroszcze....niestety Emilka budzi sie miedzy 6 a 7
A dzis popoludniu pojechalismy po corcie, zjedlismy tez obiadek..jak ja lubie takie weekendy jak spedzamy je razem.
Sylwia, ja czasem smaruje Emi oliwka, cala.., badz kremem bambino, ale tym lzejszaym...jesli chodzi o sikanie, to po prostu ja sadzam na nocniku...trzeba to robic czesto, wowczas dziecko sie nauczy...tak mi sie wydaje.
Lilianka sliczna dziewczynka i cala mama
Aniska to wykapany tatus i faktycznie wloski jej sciemnialy
Beti, widac, ze cos u Was sie ruszylo..ale bedziecie miec piekne pokoje
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem Kochane jestem ale mam mega intensywny weekend
w sobote poszłam na imprezę wyszalałam sie na maxa wytanczyłam za wszystkie czasy i ubawiłam po pachy a najlepsze jest to że moj K tak mi ufa że poszłam sama z kuzynkami :Pnoc zarwana bo wróciłam i Franus zaczął sie kretolic także spania nie było...
a dzis do rodziców na obiad, potem do cioci na deser dłuuuugie 2 spacery i jestem na chwilke
Sylwia ja smaruje oiliatum jak cos na skorze sie pojawi Franek to alergik co do nocnika to my juz od jakiegos czasu kupki do pieluchu sie raczej nie zdarzaja udaje nam sie na 1 pieluszce przetrzymac
Gosia zadraszczam kwitów Jagódka mamusiowa Franio jak upadnie to tylko mama może uspokoic
Fifi buziak w siniaczki
Monia Fanka całuski dla emow :* a Nuna do niezniszczalna jest
MAja cieszę sie że impreza udana
Pati wacaj do nas
Słowiczku
Lili ależ Ty ślicznotka i te oczy
Anitka wyrosła :*
mam nadzieję że nikogo nie pominełam
aaaa Migiełka wiesz zawroty głowy moroczki i plamy przed oczami czasami robi mi sie po prostu słabo, temp ciała spada bóle głowy hmmm...a i dzis rece mi sie trzesły jak u alkoholika
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyskaa podejrzewam ze masz brak witamin, moj M mial podobnie co prawda nie zemdlal ale jak mu podlaczylam magnez w kroplowce to od razu zaczal inaczej funkcjonowac.. Zrob badania na witaminy i elektorlity
Beti swietnie to wszytsko bedzie wygladac
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Olcia
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Dzięki wszystkim za odpowiedź w sprawie oliwkowania:)
Gosia zazdroszczę Ci, mój śpi ok 11-tej i tak ok 16-tej po 2 godzinki ale później wojuje, np teraz ale zaraz idziemy spać i nie ma że boli:)
Mam jeszcze jedno pytanie i jeżeli u as to już sprawdzone to plisss napiszcie jak to robicie i kiedy tzn, nauka sikania na nocnik, juz czas??? nie mam w tym wytrwałości choc zawsze jak posadze Adriana to cos zrobi jedno z dwóch
Dobrej nocki!!
Sylwia no pewnie ze czas, u nas wiekszosc dzieciakow nocnikuje od ok 6-7 mies.
u nas pierwsza Kupa w nocniku byla w 5 mies
Sadzaj malego przed i po spaniu i beda efekty, jesli przyztyczai sie ze kupe robi sie w pieluche . na stojaco czy pod stolem to niestety tak juz na dlugo zostanie
im szybciej oduczysz malego od pieluch tym mniej pracy dla Ciebie, zostanie Ci tylko jeden maluch do przewijania
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis nastawilam budzik na 8 zebysmy nie pospaly za dlugo - Nati wypadla z rytmu spania w dzien wiec musze sobie ja ustawic na nowo
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noc standardowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Migiełka jak Ty szukałas to na co zwracałas uwagę?
na co zwrócic uwage poszukując niani? wiecie ja sie boję że jestem zbyt wymagajaca i sie boje o moje dziecko....
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Emi wlasnie sie bawi, ja zdjadlam sniadanie i wlaczylam pierwsze pranie. Obiadek mam gotowy, posprzatane, wiec zyc nie umierac a za niedlugo wpadnie do mnie mama
Emi stara sie czytac ksiazeczke...juz jej nie zjada, a non stop zmienia kartki..niestety troche ja mnie..ale co tam....
Mala jak sie czuje Olcia?
A gdzei jest Megi????/Tak dawno jej nie bylo.
pati, spokojnie, czekamy na Ciebie
Pyskaa, gratuluje wiem o czym piszesz, ja ide od srody i sie baaaaardzooo ciesze
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Pysia nie mam pojęcia tak naprawdę na co zwracać uwagę- ja bym ją obwąchała- czy nie czuć fajek i alkoholu.
zobaczyła bym jak Emi reaguje na nią od pierwszego momentu jak się już oswoi,że ktoś nowy jest w domu.Jak się będzie zwracałą do dziecka.No i podstawa pierwsza pomoc- numery alarmowe
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa