BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #468257 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #468315 przez iwonaNAVI
Hejo :) spalismy do 9 :)

mieszkanie juz ogarniete wiec wpadlam na chwle

wczoraj tylko nadrabialam nic nie pisalam bo ca;ly dzien mielismy gosci...spac poszlam po 12 :P

Olcia :kiss:

Pyska po pierwsze gratuluje pracy a w jakiej fundacji?
a co do opiekunki to wiem co czujesz ja ciagle sie zmagam z tym aby isc do pracy...boje sie ja zostawic z T w sumie nawet z moja mama wiem wiem dziwna jestem :P no ale kiedys to napewno nastapi narazie bronie sie rekami i nogami aby zostac z nia jak najdluzej
ja bym wybierala skormne osoby moim zdaniem jak niania sie "wymadrza" ile juz dzieci nie pilnowala to bedzie olewac prace...choc moze niekoniecznie...zalezy czego oczekujesz od opiekunki...treba wyczuc osobe zeby juz na dzien dobry bylo czuc od niej "dobroc"
i wes sobie ja np na pierwszy dzien na kilka godzin jak ty bedziesz pokaz jej co i jak czego oczekujesz itd potem powiedz ze idziesz cos tam robic i zostaw ja sama z Franiem zobaczysz jak sobie poradzi...tylko tak zeby Franio Ciebie nie widzial...a kolejna proba to juz zostaw ja calkowicie sama
i zapytaj czy szuka pracy na dluzszy czas bo np jak bedzie tylko na czas jak znajdzie lepsza prace to za chwile znowu bedziesz musiala szukac

Beti super wnetrze sie zapowiada :)

Martus powtarzam ze Majeczka to talki cudowny rozesmiany krasnalek wrzesniowy :)
a w kitkach jaka dorosla panna :) ale chyba kazda dziewczynka w takich kucykach wyglada powazniej :)

Maja 3mam kciuki :kiss:

co do nockika u nas jest caly czas tak samo siku prawie zawsze jak posadze nieraz nawet kilka kroplek wycisnetych na sile a kupy do pampersa...niestety ale ona robi w roznych porach i raz steknie i kupa juz w pampersie...uczylam wolac eee itd ale narazie zero efektow...ale nie zniechecamy sie i pracujemy nad tym dalej

12 lata 1 miesiąc temu #468331 przez mgielka22
A ja wlasnie napisalam meila do zielonej gory do szpitala czy maja etaty dla pieelgniarek bo z tego co wiem to tam ok 3 maja na reke :cheer: a ja tu ledwo 1800 mam wiec mi lepiej wyjdzie :) trzymajcie kciuki aby wakaty byly :)

12 lata 1 miesiąc temu #468344 przez iwonaNAVI
mgielka22 napisał:

A ja wlasnie napisalam meila do zielonej gory do szpitala czy maja etaty dla pieelgniarek bo z tego co wiem to tam ok 3 maja na reke :cheer: a ja tu ledwo 1800 mam wiec mi lepiej wyjdzie :) trzymajcie kciuki aby wakaty byly :)

powodzenia :)

12 lata 1 miesiąc temu #468353 przez ewelinaa
Hej :) Witam w poniedziałek :)

Pysia gratuluję serdecznie pracy :woohoo: :kiss: :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta Majeczka ma śliczne kucyki, cudwności :woohoo: :kiss:
Kindze kucyki za 5 lat może będę robić :S ;)

Mgielka, Maja trzymam kcuiki :)

Jak się urodziła Kinga to od M. dostałam bransoletkę Lilou - serduszko imię M. i nasza data ślubu i dziewczynka z kucykami z napisem Kinga i data urodzenia (bransoletkę sama wybierałam, ale M. zapłacił ;))

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #468379 przez Marta M
Ja nie szukam pracy a właściwie to mój mąż zaczął ostatnio temat: kiedy decydujemy się na drugie dziecko, bo on czuje że teraz jest w formie i da radę znów wstawać, kąpać, przewijać, itd :) I że też chce :) Poważnie podeszliśmy do sprawy i stwierdziliśmy że poczekamy jednak jeszcze parę miesięcy aż wykończymy choć jeden pokój na górze bo na dole byłoby nam ciasno, spłacimy długi które mamy u rodziców, ja poleczę zęby, nawitaminizuję się lepiej i bierzemy się za staranka gdzieś około marca, żeby urodziło się na początku 2014 roku, a z tego co poamiętam większość z Was deklarowała poród na wiosnę 2014 to będziemy się starać całą paką :) :lol: Więc 4 miesiące i do dzieła :):) A teraz powoli trzeba zacząć brać kwas foliowy :woohoo: :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #468403 przez Mała
Mgiełka trzymam kciuki :)

Marta się nie mogę doczekać Twojej fasolki :)

Ewelina ja Oli też pewnie nie za szybko zepnę włoski, nie dość że ją ostatnio obcięłam, bo miała pióra to jeszcze diablik wszystko ściąga :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #468417 przez mgielka22
Heh Mala nieprzejmuj sie Lili tez wszystlo sciaga a o czesaniu nie ma mowy bo sie nie da!!!

Qrcze ale bylabym happy jakbym prace zmienila rzeczywiscie na ZG bo wtedy bysmy naprawde staneli na nogi ale qrcze musialabym poczekac z drugim bobo zanim bym nie dostala umowy na stale... jak ja nienawidze tego kraju :dry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #468492 przez pati-m
Hej.
Przepraszam jeszcze raz, że mnie tak nie ma i nie ma :(
Co u nas?
Na szczęście Kacper zdrowy, uśmiechnięty itp.

12 lata 1 miesiąc temu #468506 przez mgielka22
Pati ale komu masz sie wygadac jak nie nam??? My zawsze wspieramy siebie i mamy kciuki aby wszystko co zle szybko minelo zeby wszytsko sie udalo po naszej mysli ;) zawsze jak sie wygadasz to jest lepiej :)a ile szkoly ci zostalo???

12 lata 1 miesiąc temu #468508 przez Agusia83
Moja gwiazda spi od godziny...gotuje drugie danie, wypralam 2 tony ciuchow i wlasnie zaplacilam rachunki...tego to bardzo nie lubie :angry: :angry: :angry:

Mgielka, bede trzymac kciuki za prace...pewnie, ze wowczas by Wam bylo lzej...ja nie rozumiem tej naszej sluzby zdrowia...mamy wyksztalcenie, wielka odpowiedzialnosc, a oni tak marnie placa...a lekarze? czasem
zrobia, a biora niezle tysiace...

Pati, nie smuc sie...zobaczysz, szkola to dobra inwestycja w siebie...wiem, ze Wam ciezko, ale jakos dasz rade...a Kacperek nie jest zaniedbywany, przeciez zajmuje sie nim tez tata i babcie...ma duzo milosci :lol:

Martus,

Zapisalam sie na usg 20.11 o 10:30...bede odliczala dni :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #468510 przez pati-m
mgiełka - do końca września.

12 lata 1 miesiąc temu #468513 przez pati-m
Agusia - tak jak pisałam, ze szkoły się cieszę, ale praca mnie naprawdę wkurza. Tzn. nie maluszki, bo są kochane.

12 lata 1 miesiąc temu #468515 przez slowiczek
ale się dziś nachodziłyśmy, 2,5 h spacer :) zjadłam obiad i zabieram się za sprzątanie..

Agusia, będziemy odliczać razem z Tobą :)

Majeczka śliczna :kiss: , Natalka niestety nie cierpi czesania, żadnych kucyków, od razu sobie ściąga...

Pati :kiss: jesteś super aktywną mamą i Kacperek będzie z Ciebie dumny :)

12 lata 1 miesiąc temu #468516 przez Agusia83
Pati,

Mgielka..jesli umowe o prace dostalabys, np; na 3 lata...to bez problemu mozesz starac sie o druga kruszynke

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka