- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- Otrzymane podziękowania: 0
mieszkanie juz ogarniete wiec wpadlam na chwle
wczoraj tylko nadrabialam nic nie pisalam bo ca;ly dzien mielismy gosci...spac poszlam po 12
Olcia
Pyska po pierwsze gratuluje pracy a w jakiej fundacji?
a co do opiekunki to wiem co czujesz ja ciagle sie zmagam z tym aby isc do pracy...boje sie ja zostawic z T w sumie nawet z moja mama wiem wiem dziwna jestem no ale kiedys to napewno nastapi narazie bronie sie rekami i nogami aby zostac z nia jak najdluzej
ja bym wybierala skormne osoby moim zdaniem jak niania sie "wymadrza" ile juz dzieci nie pilnowala to bedzie olewac prace...choc moze niekoniecznie...zalezy czego oczekujesz od opiekunki...treba wyczuc osobe zeby juz na dzien dobry bylo czuc od niej "dobroc"
i wes sobie ja np na pierwszy dzien na kilka godzin jak ty bedziesz pokaz jej co i jak czego oczekujesz itd potem powiedz ze idziesz cos tam robic i zostaw ja sama z Franiem zobaczysz jak sobie poradzi...tylko tak zeby Franio Ciebie nie widzial...a kolejna proba to juz zostaw ja calkowicie sama
i zapytaj czy szuka pracy na dluzszy czas bo np jak bedzie tylko na czas jak znajdzie lepsza prace to za chwile znowu bedziesz musiala szukac
Beti super wnetrze sie zapowiada
Martus powtarzam ze Majeczka to talki cudowny rozesmiany krasnalek wrzesniowy
a w kitkach jaka dorosla panna ale chyba kazda dziewczynka w takich kucykach wyglada powazniej
Maja 3mam kciuki
co do nockika u nas jest caly czas tak samo siku prawie zawsze jak posadze nieraz nawet kilka kroplek wycisnetych na sile a kupy do pampersa...niestety ale ona robi w roznych porach i raz steknie i kupa juz w pampersie...uczylam wolac eee itd ale narazie zero efektow...ale nie zniechecamy sie i pracujemy nad tym dalej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
A ja wlasnie napisalam meila do zielonej gory do szpitala czy maja etaty dla pieelgniarek bo z tego co wiem to tam ok 3 maja na reke a ja tu ledwo 1800 mam wiec mi lepiej wyjdzie trzymajcie kciuki aby wakaty byly
powodzenia
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pysia gratuluję serdecznie pracy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta Majeczka ma śliczne kucyki, cudwności
Kindze kucyki za 5 lat może będę robić
Mgielka, Maja trzymam kcuiki
Jak się urodziła Kinga to od M. dostałam bransoletkę Lilou - serduszko imię M. i nasza data ślubu i dziewczynka z kucykami z napisem Kinga i data urodzenia (bransoletkę sama wybierałam, ale M. zapłacił )
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Marta się nie mogę doczekać Twojej fasolki
Ewelina ja Oli też pewnie nie za szybko zepnę włoski, nie dość że ją ostatnio obcięłam, bo miała pióra to jeszcze diablik wszystko ściąga
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qrcze ale bylabym happy jakbym prace zmienila rzeczywiscie na ZG bo wtedy bysmy naprawde staneli na nogi ale qrcze musialabym poczekac z drugim bobo zanim bym nie dostala umowy na stale... jak ja nienawidze tego kraju
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam jeszcze raz, że mnie tak nie ma i nie ma
Co u nas?
Na szczęście Kacper zdrowy, uśmiechnięty itp.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Mgielka, bede trzymac kciuki za prace...pewnie, ze wowczas by Wam bylo lzej...ja nie rozumiem tej naszej sluzby zdrowia...mamy wyksztalcenie, wielka odpowiedzialnosc, a oni tak marnie placa...a lekarze? czasem
zrobia, a biora niezle tysiace...
Pati, nie smuc sie...zobaczysz, szkola to dobra inwestycja w siebie...wiem, ze Wam ciezko, ale jakos dasz rade...a Kacperek nie jest zaniedbywany, przeciez zajmuje sie nim tez tata i babcie...ma duzo milosci
Martus,
Zapisalam sie na usg 20.11 o 10:30...bede odliczala dni
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia, będziemy odliczać razem z Tobą
Majeczka śliczna , Natalka niestety nie cierpi czesania, żadnych kucyków, od razu sobie ściąga...
Pati jesteś super aktywną mamą i Kacperek będzie z Ciebie dumny
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Mgielka..jesli umowe o prace dostalabys, np; na 3 lata...to bez problemu mozesz starac sie o druga kruszynke