- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beti zmiany na strychu są a ja widzę nawet więcej, już naprzód, będziesz tam miała swoje ciepłe, przytulne, piękne i osobiste miejsce na ziemi
Lolek, 3 godziny To w dzień chyba sobie odbiłeś?
Sylwia od 7mego miesiąca Maja mi siusiała po kilka razy dziennie na nocnik a teraz jest problem bo siedzieć nie chce, ale nie zmuszam jej, mówię że tu się robi siusiu też (bo kupkę zazwyczaj robi na nocnik) i przejdę do sadzania od początku jak zacznie cokolwiek mówić z sensem, bo wtedy łatwiej nauczy sie wołać siku..A smarować Majki nie smaruje od bardzo dawna
Dziewczyny co Wy takie imprezowe się zrobiłyście??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Net nadal ma tempo ślimaka masakra jakaś.
Pysia prcy nie pogratulowałam
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wstawie wam moja smieszke
Pyskaa przede wszytskim ja sie nie cackalaam i pisalam wprost w ogloszeniu tak jak juz mowily dzieczyny nie pijaca niepalaca. Musi znac pierwsza pomoc przy zachlysnieciu zakrztuszeniu itp itd... czy ma wlasne dzieci, czy bedzie na Twoje zawolanie jakie ma podejscie do dzieci napewno ja zawsze mialam przy sobie Lilke i staralam sie zobaczyc jak ona reaguje na ta osobe czy chce isc do niej na rece czy nie chce, na probe na godzine czy dwie bralam taka osobe. wypytywalam dlaczego nie ma innej pracy , czy chce na dlugo byc opiekunka, po rpostu pytania wprost. Pytaj o to co serce ci powie. Mialam babeczke ktora miala 3 dzieci i chciala Lila sie zajac ale no Lili do niej nei poszla w ogole wiec jej nei wzielam... Pytaj to co serce Ci powie no i oczywiscie musi byc pod telefonem bo bedziesz w niezpaowiezianych momentach dzwonic itd itp. Tygodniowki beda najlepsza opcja to podpowiem bo nie placisz od razu tylko co tydzien po skonczonej pracy Życzę powodzenia :)I jeszcze bedzie dobrze jakbys miala znajomego policjanta zeby sprawdzil czy osoba ma kartoteke jest notowana ja akurat na mscu mam kuzyna M i sprawdzil wiec nie bylo problemu
Dzis Lila marudna jest bardzo wstala o 6:30, wczoraj mialam alarm wlasnie niania dzownila ze jej T chora ma 40st goraczki biegunke itd a karetek nie ma wiec pojechalam zrobic jej kroplowki i od razu kobiecina stanela na nogi
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Ja proponuje zebys spedzila z nia tydzien, zobaczysz jak karmi Franka, jak sie z nim bawi jak zasypia, nie zostawiaj go z dnia na dzien z obca osoba, niech przyzwyczaja sie do niani przy Tobie.
Ja bym spytala o pierwsza pomoc, co zrobi przy opazeniu, zadlawieniu,
czy zna jakies piosenki, wierszyki dla dzieci, jaki zna zabawy dla 1,5 rocznego dziecka,
idt
Ciezka decyzja przed Toba, a jak chcesz to podrzuc Go do nas
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OLUSIA - STO LATEK MALUSZKU KOCHANY
pyska - gratulacje
marta - super zdjęcia rodzinne a Majusia to niezły słodziaczek
beti - zmiany są widoczne!!ale będziecie mieć gniazdko przytulne
agusia - fajnie ze dzionek zaczął sie tak pozytywnie!!oby cały i kolejne były takie
mini - moj brat juz nie spał w ogóle od roku
marta - Lolek nie odsypia nieprzespanych nocy!ma drzemkę 1 taka jak zawsze!!
fanka - ile u was trwały te złe noce??bo ja sie zastanawiam ile jeszcze tak pociągnę?? wiem ze każde dziecko jest inne ale z tego co pamiętam tez się nieźle namęczyliście!!
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
aha któraś z was kiedyś pisała ze zgłaszała do allegro jakiś problem - możecie mnie poinstruować??bo nigdy tego nie robiłam a musze na tego patałacha od kombinezonu donieść
Moje allegro --- centrum sporow ---- Spory transakcyjne
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maja1982 napisał:
aha któraś z was kiedyś pisała ze zgłaszała do allegro jakiś problem - możecie mnie poinstruować??bo nigdy tego nie robiłam a musze na tego patałacha od kombinezonu donieść
Moje allegro --- centrum sporow ---- Spory transakcyjne
dziękuje
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aż tyle, podobne ale każde mi się równo podoba
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
My już po lekarzu, Ola troszkę lepiej, w środę czwartek znów na osłuchanie. Kamil znó ma katar
Beti już widać postępy w pracach, ale będziesz miała ślicznie
U nas ostatnio Ola zrobiła bunt na nocnik, potrafi siedzieć 30 min, po czym zejdzie i o zgrozo zrobi w pampersa
Pyśkaaa super, gratuluję
Maja trzymamy kciuki
Lili, Maja kochane ślicznotki
Dziękujemy , że pamiętałyście
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja szałowe kiteczki
mała - dobrze ze Olusia ok kurcze te katarzyska wstrętne!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Ola oby tak dalej !