BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #477429 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iwonka my mieszkalismy rok u rodzicow co prawda duzy dom mielismy wlasny kat ale jednak to nei to samo co samemu tez twierdzilam ze nigdy nei dorobimy sie ale kombinujemy jak sie da byle by tylko sami :)

Lila spi juz 3x sie budzila na smoka i picie oby dzis bylo spokojnie a nie jak wczoraj dzis juz niewyrabialam z nerwow...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #477431 przez Iwonka
Moje słoneczko jak go odbieram od cioci to też tak mnie całuje że mmmm taki slodziak że jejku szkoda że muszę chodzić do pracy i nie jestem z nim cały dzień

12 lata 4 miesiąc temu #477432 przez maja1982
monia - to pospałyście :) a Emi juz spi??

nie mogę już zagłosować :( ale jutro to napewno zrobię:)

12 lata 4 miesiąc temu #477436 przez Mała
Matko kochana, jakie to niesprawiedliwe :ohmy: :( Nic nie winne dziecko, nawet nie wyobrażam sobie co czują rodzice, straszne :(

12 lata 4 miesiąc temu #477438 przez mgielka22
Ja niestety jak wracam z pracy to mala zazwyczaj spi juz wiec mnie nie widzi ale zazwyczaj to sie chichra na moj czy M widok i leci na czworaka bo tak szybciej do nas zeby tylko na rece ja wziac :)

12 lata 4 miesiąc temu #477450 przez Iwonka
też jak tylko bedziemy mogli to zaczniemy starac sie o kredyt na swoje mieszkanko , jest dobrze z rodzicami ale samemu bedzie lepiej

12 lata 4 miesiąc temu #477454 przez monika1984lodz
MAja cieszę się,że się udało :) :kiss:

dziękuje dziewczynki za każdy głós :) jesteście k]Kochane :kiss: :kiss: :kiss:

Tak Emi śpi :) o 19:30 padłą- zresztą ostatnio to jej godzina :) mam tylko nadziję,że M dzisiaj jej nie obudzi

Mgiełka trzymam kciuki za dzisiejszą noc- a Ty jak się czujesz?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #477455 przez Mała
A ja nie mogę więcej razy zagłosować

Jogo brawo :lol: U nas jakiś bojkot nocnikowy nastał :dry:

Maja super, cieszę się razem z Wami :lol:

Moje dzieci też śpią,a ja z wyrka piszę :)

Iwona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #477466 przez Mała

12 lata 4 miesiąc temu #477472 przez gosia2324

12 lata 4 miesiąc temu #477474 przez katy25
dyiewcyznz o co chodyi y tzm stefankiem

12 lata 4 miesiąc temu #477476 przez iwonaNAVI
lece do M mamy dzis 3 rocznice slubu :) i jak co roku ogladamy nasz film z wesela :)

12 lata 4 miesiąc temu #477477 przez gosia2324
Katy, napisane jw

12 lata 4 miesiąc temu #477482 przez Iwonka
teraz opisze wam moją po krotce ciąże i porod, a wiec w 9 tygodniu zaczełam krwawić byłam w szpitalu dostałam leki szczepionke bo mielismy konflikt i było ok po jakims czasie okazało się że mam zły przepływ w żyłach macicy doszło nadcisnienie ciążowe i znowu szpital.... od lipca doszło puchnięcie po prostu tak że czasami nie widać było kolan o kostkach nie wspomnę no i znowu szpital, lekarze mysleli ze bedzie trzeba porod wywolac w sierpniu, ale udalo sie przetrzymać do wrzesnia, 14.09 zaczeli wywoływać (masakra co za ból) ale ten pierwszy dzień to pikuś najgorzej było 15.09 jak doszly bole krzyzowe aaaaaa masakra........... no i przyszedl pan ordynatorek (ktorego nie znosze) i mówi mi że jeżeli rozwarcie nie bedzie postepowało bo bylo tylko 1,5 cm to odłączy mnie od kroplówki i zobaczymy czy urodze no idiota wrrrrrr ale uratował mnie mój lekarz bo przyszedł przed nim zobaczył że jest 3 cm i przebił wody na co tamten wszedł wielce nie zadowolony bo juz nie mogl testowac około 13 dali mi cos o działaniu podobnym jak narkotyki i odleciałam wiec ok 2,5 godz wyjęte z życia o 16.16 Bartuś przyszedł na świat przy 6 cm rozwarcia nacinali mnie. Mój mąż cały czas był ze mną i bardzo pomagał :) potem szycie mojego lekarza już nie bylo i zszyto mnie za ciasno nie mogłam siadać ani leżeć ani chodzić czekałam aż bedzie mozna sciągnąć i położna mi zdjeła te głupie szwy .... no ale żeby nie było dobrze to po jakims czasie znowu bol znowu nie miałam siły chodzić , okazalo się że szwy ze środka nie rozpuszczały sie tylko zaczeły się psuć a sciąganie ich było okropne i bolesne masakraaaa no i blizna boli mnie do dzisiaj ehhh

Ale sie napisałam ciekawe czy bedzie chciało sie wam czytać :):):)

12 lata 4 miesiąc temu #477483 przez Mała
Iwona to najlepszego na koleje lata, miłości, szczęścia i spełnienia marzeń :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka